Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

LT. 2009.01.16 Įvykiai Vilniuje

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    #21
    Pasak Seimo kanceliarijos Bendrųjų reikalų departamento direktoriaus Antano Dimaičio, padaryta žala yra ne mažesnė nei 2 mln. litų.
    Taigi žalos padaryta daugiau, nei mėnesinė visų Seimo narių alga (dėl kurių "padidinimo" tiek daug piktintasi). Bravo.

    Comment


      #22
      Tai kiek tie seimo langai kainuot turėjo, kad jų sudaužymas net 2 mln. atsiėjo? Ir kaip taip greit spėjo suskaičiuot visą žalą. Pranešimas apie žalos dydį pasirodė dar net riaušėms nesibaigus iki galo. Dar reikėtų priskaičiuot guminių kulkų ir ašarinių dujų panaudojimą, sužeistų žmonių gydymo sąnaudas ir darbo laiką, per kurį seimūnai iš streso negalėjo dirbti. faktiškai turbūt jau žala tokia, kad teks galvoti ne iš kur 300 mln. pajamų gauti, o 330 mln. lt. Tuo tarpu krašto apsauga nusipirko du laivus minoms ieškoti už 200 mln. litų. Kiek tie laivai BVP sukuria įdomu? Ir ar tokiu metu tai pateisinamas pirkinys, kai valdžia ieško kaip subalansuoti biudžetą, tokius laivus esant poreikiui, galima išsinuomoti ar pasikviesti iš kitų šalių, o įsigyti kai geresni laikai ateis, nemanot? Va jau reiketų viso labo 100 mln. sukrapštyt. Čia dabar tik nereikia manęs pulti, kad aš vėl varau ant Kubiliaus, nevarau, maladiec jis, kad dirba, srebia košę socdemų privirtą (o kas jam belieka?), kad neišėjo su teroristais-gezais*murzininkais derėtis, bet mane tikrai stebina tų pinigų skaičiavimas neskaidrus, vis besikeičiančios nuostatos, planai, blaškymasis, ir nevienkryptis tų skaičiukų realizavimas į tą taip siekiamą ir trokštamą balansą, kai apmokestinama lengva ranka, o išlaidos karpomos ne visiems vienodai ir diržų veržimasis ne solidarus ir nekontroliuojamas.
      Jūsų,
      Analitikas PlėtRa™

      Komentaro autorius neatsako už nieką išskyrus save - galvokit savo galva, jis nėra Jūsų dvasinis gyvenimo vadovas.

      Comment


        #23
        http://picasaweb.google.lt/vytautas8...eat=directlink

        Šiek tiek mano foto.

        Comment


          #24
          Parašė Analitikas PlėtRa Rodyti pranešimą
          bet mane tikrai stebina tų pinigų skaičiavimas neskaidrus, vis besikeičiančios nuostatos, planai, blaškymasis, ir nevienkryptis tų skaičiukų realizavimas į tą taip siekiamą ir trokštamą balansą, kai apmokestinama lengva ranka, o išlaidos karpomos ne visiems vienodai.
          Taip. "Kliurkų" gausu. Bet realių alternatyvų (neskaitant variantų išplėšti alkoholio parduotuves ir kelti riaušes) ar yra? Man atrodo, kad bet kokie sprendimai dabartinėj situacijoj geriau, nei jokių sprendimų.

          Comment


            #25
            Parašė Analitikas PlėtRa Rodyti pranešimą
            Tuo tarpu krašto apsauga nusipirko du laivus minoms ieškoti už 200 mln. litų. Kiek tie laivai BVP sukuria įdomu? Ir ar tokiu metu tai pateisinamas pirkinys, kai valdžia ieško kaip subalansuoti biudžetą, tokius laivus esant poreikiui, galima išsinuomoti ar pasikviesti iš kitų šalių, o įsigyti kai geresni laikai ateis, nemanot? Va jau reiketų viso labo 100 mln. sukrapštyt. Čia dabar tik nereikia manęs pulti, kad aš vėl varau ant Kubiliaus, nevarau, maladiec jis, kad dirba, srebia košę socdemų privirtą (o kas jam belieka?), kad neišėjo su teroristais-gezais*murzininkais derėtis, bet mane tikrai stebina tų pinigų skaičiavimas neskaidrus, vis besikeičiančios nuostatos, planai, blaškymasis, ir nevienkryptis tų skaičiukų realizavimas į tą taip siekiamą ir trokštamą balansą, kai apmokestinama lengva ranka, o išlaidos karpomos ne visiems vienodai ir diržų veržimasis ne solidarus ir nekontroliuojamas.
            Nes tai įsipareigojimai NATO(?) Gal Lietuvai reikia nors truputi pakrutinti užpakalį, kartais ir piniginę, kad nebūtume dykaduoniais. Geriau jau nepradėsiu skaičiuot kiek į mus sukišo, kiša ir dar ilgai kiš ES ir NATO.
            www.lt-lv-forum.org/

            Comment


              #26
              dar pridėsiu jog milijoniniai pirkimai greitai nevyksta.
              Silpnoji lytis stipresnė už stipriają dėl stipriųjų silpnybės silpnajai

              Comment


                #27
                Parašė c2h5oh Rodyti pranešimą
                Taip. "Kliurkų" gausu. Bet realių alternatyvų (neskaitant variantų išplėšti alkoholio parduotuves ir kelti riaušes) ar yra? Man atrodo, kad bet kokie sprendimai dabartinėj situacijoj geriau, nei jokių sprendimų.
                As tai to blaskymosi "kliurkomis" nelaikau.

                Butu kubilas vienvaldis caras, galetu sau sumastyt strategija, proceso eigoje interesantams nieko nepasakoti ir pabaigoje isleisti "ukaza".

                O dabar koalicijoje yra bent 3 puses su diametraliai priestaringais interesais. Ir sociai uzsceniniu pjautyniu, tiek atviru tiek visokiu santazu. Das pastoviai lenda spauda ir "visuomene nori zinoti".

                Visa tai normalu ir yra demokratinio kompromiso ieskojimo proceso dalis. Mainais uz palaikyma reikia daryt nuolaidas, kitaip vezecios nejudes.

                Pvz apmokestinsi koki NT ar prasiziosi del progresyviniu mokesciu, liberalai ar valinskas pasius i 2 raides ir teks gyvent su socialdemokratu priimtu biudzetu kas jau reiskia garantuota katastrofa visai valstybei.

                Ir taip toliau. Nelabai suprantu kodel analitikui tai taip sunku suvokti.

                Comment


                  #28
                  Visų pirma čia manau diskusija tik apie ta kas įvyko šiandien, o apie priežastis, politika ir ką tik norit yra apstu temų.

                  Grįžtant prie reikalo ir bent jau pažiūrėjus delfi video, tai man iš tikro verda kraujas. Darosi ir pikta, ir liūdna. Priėjo visokių buvusių ir garantuotai būsimų kolonijų gyventojų ir kaip minia budulių tokių protu nesuvokiamų nesąmonių pridarė.

                  Išdaužė langus, apmėtė kiaušiniais ir tt ir kas iš to ?? Kas nuo to pasikeis ? Valstybėje staiga atsiras daugiau pinigų, iš valdžios dings visi buvę komuniagos ir jų pakalikai ? Nors aišku kai vogi mobiliakus ir veži kontrabandą tai manau tau tikrai jokio skirtumo, kad iš kažkieno uždirbtų pinigų bus naujai dedami langai(kurie beje tikrai nėra pigūs) ir tt.

                  Ai iš tikro tai net neverta čia nieko rašyti... tikiuosi, kad bent Klaipėdoje ryt bus ramu, nors žinant mieste esančią budulių koncentraciją... tikiuosi geriausio.

                  Visiems linkiu ramybės .
                  Propoganda ir penas mintims >>>

                  Idėjos, mokslo pasiekimai ir įdomybės
                  www.ted.com

                  Comment


                    #29
                    Mažytė sauja mano foto 16-17 val.
                    Policijos užkarda A.Goštauto g.


                    Policijos automobilis su išdaužtu langu.

                    Pakuojamas vienas dalyvis, kuris dar kažkaip bandė įsikibti stulpo

                    Policijos mašinų kolona

                    Išdaužti Seimo langai

                    Rytinio mitingo liekanos

                    Man besisukinėjant, nuo tunelio-J. Jasinskio g. pusės išlindo jaunimo procesija ir nuėjo link Seimo.

                    Vienas iš procesijos dalyvių...

                    Prie policijos mašinų renkasi pareigūnai su "riaušių malšinimo įranga"

                    Bendras tos procesijos dalyvių vaizdas, kuris netruko susimaišyti su policijos pareigūnais.

                    Vėliau bus video (640x480 dydžio foto yra video pradžia).
                    Viešojo transporto temų rodyklė >>

                    Comment


                      #30
                      Kai kam vis tai nepanašu į suplanuotą akciją. Labai įdomu. Ar esat matę, kad koks nors vadinamasis "rusakalbis" ant savo juodos "kožūhos" būtų prisisiuvęs Lietuvos trispalvę? Abejoju. O šiandien specialiai apmokinti molotčikai rusiškai keikdamiesi, užsisiuvę lietuviškas trispalves, "ni v temu" skanduodami Lietuva...Lietuva ir niokodoami demokratiškai išrinktą aukščiausią Lietuvos isntituciją bandė surengti atseit "liaudies teismą".
                      Tai beje ir suteikia optimizmo, kgb‘istai kaip buvo taip ir liko troičnikais. Visoje šitoje akcijų serijoje iš visų galiukų kišo balti siūliukai: ir Taliną menam, Rygoj viskas pagal tą patį „libretą“, o dabar prašom ir Vilnius, kuriame „ruskajazyčnų“ revoliucija atrodo visai nesimpatiškai ir neįtaigiai.
                      blaivumas išlaisvina

                      Comment


                        #31
                        Labai gerai, seniai reikėjo tokio valdžios supurtymo.
                        Chuliganizmui - ne!
                        Ir baikit vėl kišti 5 kolonininkus ir t.t. Nuskurdinta penktadalis Lietuvos gyventojų, kiti priversti emigruoti ir t.t. Kad jūs turite darbus, ką valgyti ir rašinėti internete, tai nesuprantate kas darosi aplinkui. Čia ne per vieną dieną prisipildė ta pykčio taurė, o per 18 metų. Tiesiog sutapo su tuo, kad kai reikėjo veržimuisi dirže durti naują skylę, pasirodė kad jau nėra kur.

                        Vasario 3 d. planuojamas naujas mitingas. Jei po šių neramumų nebus padaryta rimtų išvadų, manau, kad bus liūdniau.
                        gera gyventi gerai

                        Comment


                          #32
                          Parašė Tomizmas
                          Tai va kokia mūsų nuostabi valdžia, kad veržia vis žmonėms diržus, o kai jie ateina prie seimo su teisėtais reikalavimais, juos sugeba tik išvaikyti su dujomis, ir dar taip šaudyti "į orą" kad paprastam piliečiui (o kas gi jis, tik prasčiokas) pataikė į kaktą, dar kai buvau prie seimo lyg į koją visi sakė kad kažkam prašovė. Nuostabu, kaip mes valdžiai rūpim...

                          Beje, prie seimo girdėjau kaip žmonės kalbėjo, kad vasario 3 d. numatomas truputį rimtesnis mitingas. Kiek tame tiesos, gal kas turit daugiau info?
                          Šiaip visuose naujienų portaluose vyrauja tokia nuomonė - "Pirmyn į riaušes! Šalin valdžią!" Išties liūdnas vaizdas, kai laisvoje Lietuvoje, kur žiniasklaida nėra varžoma, tikėti, kad tai JIE viską pradėjo, kad JIE PIRMI pradėjo šaudyti ir daužyti mitinguojančius. Kiek pastebėjau, tai tie mitinguojantys buvo daugiausia jaunimas, kuris man kelia pasišlykštėjimą - alkoholis, kabinėjimaisi prie žmonių, alkoholis, ieškojimas, kur gi čia paišsidirbinėti ir kam parodyti savo jėgą, alkoholis, noras "suvesti" sąskaitas su policija, kuri tik atlieka savo darbą, ir dėl įsakymų nevykdymo, policininko algelė gali tapti ne "algele", o tik šaknimi "alg". Teisingai sako rat
                          Metei plytą - gavai kulipką į savo tuščią puodynę.
                          Mitingams - Taip, Jėgai ir riaušėms - Ne.
                          Viešojo transporto temų rodyklė >>

                          Comment


                            #33
                            MODERATORIAMS: priziurekite tema, prasau. Nes jau kai kas liezuvi paleidzia.

                            Comment


                              #34
                              Beje, idomus dalykas ir su spauda. Del idomesniu straipsniu ar reportazu prisigalvota nebutu dalyku.

                              Comment


                                #35
                                Parašė Nikas Rodyti pranešimą
                                MODERATORIAMS: priziurekite tema, prasau. Nes jau kai kas liezuvi paleidzia.
                                As tave pirma siulau moderatoriams perziureti del anti valstybiniu postu jau kaip keletas dienu nuo sausio 13....
                                Vidinei laimei nesušvitus, išorinė laimė - tik kančių šaltinis. - Milarepa

                                Comment


                                  #36
                                  Parašė Tomizmas
                                  Beje, prie seimo girdėjau kaip žmonės kalbėjo, kad vasario 3 d. numatomas truputį rimtesnis mitingas. Kiek tame tiesos, gal kas turit daugiau info?
                                  Aha, pasakykit ir man tą info. Papildoma informacija ikiteisminiam nepakenks.
                                  Tik nepakantumas teisės pažeidimams ir optimizmo skleidimas atves mūsų valstybę į tiesos kelią :)

                                  Comment


                                    #37
                                    Parašė rat
                                    Lengviausia verkti ir versti valdžią. Keletą protestuotojų (tiksliau, banditų) nušaus ir kitiems darbo atsiras.
                                    Gyvenam demokratiškoje šalyje, kas per požiūris, kad bet koks protestas yra banditizmas? Įdomu, kodėl nepasirodė seimo pirmininkas tame mitinge, prieš žurnalitus tai labai mandras, o dabar kiaušinių išsigando.
                                    Flickr

                                    Comment


                                      #38
                                      Parašė Zosys Rodyti pranešimą
                                      Kai kam vis tai nepanašu į suplanuotą akciją. Labai įdomu. Ar esat matę, kad koks nors vadinamasis "rusakalbis" ant savo juodos "kožūhos" būtų prisisiuvęs Lietuvos trispalvę? Abejoju. O šiandien specialiai apmokinti molotčikai rusiškai keikdamiesi, užsisiuvę lietuviškas trispalves, "ni v temu" skanduodami Lietuva...Lietuva ir niokodoami demokratiškai išrinktą aukščiausią Lietuvos isntituciją bandė surengti atseit "liaudies teismą".
                                      Tai beje ir suteikia optimizmo, kgb‘istai kaip buvo taip ir liko troičnikais. Visoje šitoje akcijų serijoje iš visų galiukų kišo balti siūliukai: ir Taliną menam, Rygoj viskas pagal tą patį „libretą“, o dabar prašom ir Vilnius, kuriame „ruskajazyčnų“ revoliucija atrodo visai nesimpatiškai ir neįtaigiai.
                                      Čia šiaip, nuotrauka. Matyt, tikro lietuviakalbio plakatas darytas.



                                      Aš neteigiu, kad riaušes išprovokavo būtent rusai. Bet kaip matom prisidengt Lietuvos vardu galima ir elementarių lietuvių kalbos taisyklių nežinant.
                                      Got sun in my face, sleeping rough on the road

                                      Comment


                                        #39
                                        Parašė Petrozilijus Cvakelmanas Rodyti pranešimą
                                        Čia šiaip, nuotrauka. Matyt, tikro lietuviakalbio plakatas darytas.

                                        Atvaizdas


                                        Aš neteigiu, kad riaušes išprovokavo būtent rusai. Bet kaip matom prisidengt Lietuvos vardu galima ir elementarių lietuvių kalbos taisyklių nežinant.
                                        Rusai, kuriu Vilniuje nemazai, yra Lietuvos pilieciai, kurie taip pat dirba, augina vaikus, moka mokescius LIETUVAI. O gal tai kai kam nesuprantama?...

                                        Comment


                                          #40
                                          Parašė WILD_WEST
                                          Girdi, palik ramybej rusus!!! Paziurek i save, lietuvi.
                                          Prašau čia nerėkaut, nepraustaburni.
                                          Aš nuolat pasižiūriu į save. Ir nesiveliu į tokias kvailas protesto akcijas, kurios tik užtraukia gėdą.
                                          Kai trūksta protelio suprast reformų svarbą, nes ekonomikai artėja krachas, taip ir atsitinka.

                                          Tegu jie mano mylimos Valstybės neliečia tik.
                                          Tik nepakantumas teisės pažeidimams ir optimizmo skleidimas atves mūsų valstybę į tiesos kelią :)

                                          Comment

                                          Working...
                                          X