/\ O dar Italija Europos ekonominiu šašu vadinama  

.
.

Lygiai taip pat galetu ir nepadet, o pvz pasinaudojant silpnumu uzdet JAV apynasri.
 Lygiai taip pat galetu ir nepadet, o pvz pasinaudojant silpnumu uzdet JAV apynasri.

).
). vokietijos skola kiekvienais metais auga nuo pat 1962 metu. Siam momentui apie 474eur per sekunde
 vokietijos skola kiekvienais metais auga nuo pat 1962 metu. Siam momentui apie 474eur per sekunde  

Lygiai taip pat galetu ir nepadet, o pvz pasinaudojant silpnumu uzdet JAV apynasri. Taip kad kaip sako anglai: ju prognozes reik imti su ziupsniu druskos
 Taip kad kaip sako anglai: ju prognozes reik imti su ziupsniu druskos 
 Įmanomi turbūt įvairūs variantai, gal koridorių padarys svyravimui, gal visai laisvai paleis kuriam laikui, gal perfiksuos ant kitokio kurso,gal iš viso mano prielaidos klaidingos, gal situaciją pagerės pasikeis ir nieko nebus. Gal gal gal, kaip visada ekonomikoj viskas "on one hand, but on the other".. Faktas, kad norint įsivesti eurą vėl tektų pririšti porą metų prieš. Geriausiai tai Juodkalnija padarė, be jokių ten ES, EK, ECB, ERM-II euras pas juos faktinė atsiskaitymų valiuta jau nuo 2002 m.
 Įmanomi turbūt įvairūs variantai, gal koridorių padarys svyravimui, gal visai laisvai paleis kuriam laikui, gal perfiksuos ant kitokio kurso,gal iš viso mano prielaidos klaidingos, gal situaciją pagerės pasikeis ir nieko nebus. Gal gal gal, kaip visada ekonomikoj viskas "on one hand, but on the other".. Faktas, kad norint įsivesti eurą vėl tektų pririšti porą metų prieš. Geriausiai tai Juodkalnija padarė, be jokių ten ES, EK, ECB, ERM-II euras pas juos faktinė atsiskaitymų valiuta jau nuo 2002 m.  O mes pagal taisykles vedėm vedėm ir vis tiek neįsivedėm.. Dabar nebebūtų ko ir svarstyti..
 O mes pagal taisykles vedėm vedėm ir vis tiek neįsivedėm.. Dabar nebebūtų ko ir svarstyti..

Galiu pasakyt tik tiek, kad aš pats santaupų dalį ženklią laikau eurais, miegu dėl to ramiau, apetitas geresnis..
 Galiu pasakyt tik tiek, kad aš pats santaupų dalį ženklią laikau eurais, miegu dėl to ramiau, apetitas geresnis..  Apsidraudimo kaštai šiuo atveju tik valiutos keitimo kaštai, sąlyginai nedideli.
 Apsidraudimo kaštai šiuo atveju tik valiutos keitimo kaštai, sąlyginai nedideli. 

Galiu pasakyt tik tiek, kad aš pats santaupų dalį ženklią laikau eurais, miegu dėl to ramiau, apetitas geresnis..
 Galiu pasakyt tik tiek, kad aš pats santaupų dalį ženklią laikau eurais, miegu dėl to ramiau, apetitas geresnis..  Apsidraudimo kaštai šiuo atveju tik valiutos keitimo kaštai, sąlyginai nedideli.
 Apsidraudimo kaštai šiuo atveju tik valiutos keitimo kaštai, sąlyginai nedideli. 

Comment