Beje šian nutariau banką paklausinėti. Maniškis SEB. Turiu jame paėmęs būsto paskolą. Vieni kalba geras metas fiksuoti palūkanas. OK, bandžiau, užklausiau ir ką, nebenoriu fiksuoti  nes pasiūlė 5 metams 6,5 proc. Nu į na... skau tada jumi. Man automatiškai piko metu užsifiksavo ties 5,87 proc. ir po 6 mėn. persifiksuos, kaip aš tikiuosi į mažiau nei 3 proc. Marža beje 0,7 proc. Tai va, pasiūlė palaukti geresnių laikų. WTF. Kokių? Papasakokite trumpai mielieji bankininkai ir ekonomistai... Kada bus geras metas fiksuoti 5 metams? Ar iš vis jis toks bus? Taip pat viena bobutė sakė, kad bankas maržą fiksuojant ilgam laikotarpiui užsimeta neblogą, nes atseit l. rizikuoja
 nes pasiūlė 5 metams 6,5 proc. Nu į na... skau tada jumi. Man automatiškai piko metu užsifiksavo ties 5,87 proc. ir po 6 mėn. persifiksuos, kaip aš tikiuosi į mažiau nei 3 proc. Marža beje 0,7 proc. Tai va, pasiūlė palaukti geresnių laikų. WTF. Kokių? Papasakokite trumpai mielieji bankininkai ir ekonomistai... Kada bus geras metas fiksuoti 5 metams? Ar iš vis jis toks bus? Taip pat viena bobutė sakė, kad bankas maržą fiksuojant ilgam laikotarpiui užsimeta neblogą, nes atseit l. rizikuoja  taip pat ta pati bobutė sakė tiesą (ar melavo?):
 taip pat ta pati bobutė sakė tiesą (ar melavo?):
o marza turetu glostyt tau sirdi )
) 
bankai ne grybai, taciau orientuotos i pelna organizacijos )
)

nes pasiūlė 5 metams 6,5 proc. Nu į na... skau tada jumi. Man automatiškai piko metu užsifiksavo ties 5,87 proc. ir po 6 mėn. persifiksuos, kaip aš tikiuosi į mažiau nei 3 proc. Marža beje 0,7 proc. Tai va, pasiūlė palaukti geresnių laikų. WTF. Kokių? Papasakokite trumpai mielieji bankininkai ir ekonomistai... Kada bus geras metas fiksuoti 5 metams? Ar iš vis jis toks bus? Taip pat viena bobutė sakė, kad bankas maržą fiksuojant ilgam laikotarpiui užsimeta neblogą, nes atseit l. rizikuoja
 nes pasiūlė 5 metams 6,5 proc. Nu į na... skau tada jumi. Man automatiškai piko metu užsifiksavo ties 5,87 proc. ir po 6 mėn. persifiksuos, kaip aš tikiuosi į mažiau nei 3 proc. Marža beje 0,7 proc. Tai va, pasiūlė palaukti geresnių laikų. WTF. Kokių? Papasakokite trumpai mielieji bankininkai ir ekonomistai... Kada bus geras metas fiksuoti 5 metams? Ar iš vis jis toks bus? Taip pat viena bobutė sakė, kad bankas maržą fiksuojant ilgam laikotarpiui užsimeta neblogą, nes atseit l. rizikuoja  taip pat ta pati bobutė sakė tiesą (ar melavo?):
 taip pat ta pati bobutė sakė tiesą (ar melavo?):o marza turetu glostyt tau sirdi
 )
) bankai ne grybai, taciau orientuotos i pelna organizacijos
 )
)

Tą patį teko girdėti, kad ir Baltarusijoj vilkikai prisipila pilnus bakus.. aplink mus visur benzinas pigesnis.
 Tą patį teko girdėti, kad ir Baltarusijoj vilkikai prisipila pilnus bakus.. aplink mus visur benzinas pigesnis.

Comment