Parašė The Answer
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Seimo rinkimai 2008
Collapse
X
-
skirtumas permatomasParašė somis Rodyti pranešimąkonservatoriai pirmi..
dts:
taip, dabar jau veikia. bet tai vistiek stringa kartais.
Comment
-
Šiaip TAIP uždarymui. Daug priežasčių, daug motyvų. Realiai nėra net jokio teisinio kelio, kad būtų pratęsta AE veikimas. ES yra kategoriška. Ir šiaip. Lietuva prisižadėjai - būk tvarkinga -atsakyk už savo žodžius.Parašė daktaras Rodyti pranešimąhmmm tivoli, kodėl ne uždarymui???
Geriau siųsk į ES institucijas sąskaitas. Geriausiai į Strabūro teismą, jei jauties, kad tavo teisės pažeidžaimos. Šeima emigruos į Daniją ir Norvegiją, ir mokės už ekologiškiausiai gaunamą elektros energiją pigiausiai Europoje (ironija).Parašė rat Rodyti pranešimąAš į PM savo sąskaitą parašysiu, kad man už elektrą visa šeima-giminė pinigėlius permestumėt,
Užtat visaginiečių bedarbių vaikai visi turės po kompiuterį didžios partijos Tvarka ir Teisingumas dėka. (Nugriaudi aplodismentai)kai nebus AE ir bus n tūkstančių visaginiečių bedarbių
Comment
-
Tvarka bus, kaip zonojParašė L33T Rodyti pranešimąTvarkos bijai ?
. Ne veltui ten 80 nuošimčių - už Paksą.
Comment
-
Bijau, kad šįkart ir galutiniuose rezultatuose permatomas skirtumas bus.Parašė dts Rodyti pranešimąskirtumas permatomas
Comment
-
Kažkaip Valinsko nelabai mėgstu dėl tų jo visų show, bet uždėjau jam didelį pliusą pamatęs pro LNK kaip jis tiesioginio eterio metu padėjo į vietą "žurnalistę" Grinevičiūtę.Parašė sauls Rodyti pranešimąPanasu, kad siam seime klounu turesim tiek pat, jei ne daugiau. Ramonas, Grazulis, Pabedinskas vel pirmauja. Bus rimta konkurencija Valinskui... zmones turbut rimtai ant bajerio balsuoja.Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net
Comment
-
Kiek teko peržiūrėti, tai Valinsko partijoj gan rimti žmonės susirinkę, neskaitant šou atstovų. Viena iš rimtesnės sudėties partijų. Tik didelis minusas - visiškai be politinio svorio.Parašė 99 Rodyti pranešimąKažkaip Valinsko nelabai mėgstu dėl tų jo visų show, bet uždėjau jam didelį pliusą pamatęs pro LNK kaip jis tiesioginio eterio metu padėjo į vietą "žurnalistę" Grinevičiūtę.
Tiesa, kiek daug populistų atstovų šiemet nusimato...
Miestai.net Fb
Comment
-
Na bet ar daug dar partiju kur idejinis vadas i kandidatu sarasa dar ir savo zmona (siuo atveju Valinskiene) irasytu? Brazauskas ir tas savo Kristinos i seima netempe.Parašė 99 Rodyti pranešimąKažkaip Valinsko nelabai mėgstu dėl tų jo visų show, bet uždėjau jam didelį pliusą pamatęs pro LNK kaip jis tiesioginio eterio metu padėjo į vietą "žurnalistę" Grinevičiūtę.
Comment
-
Bet sėkmingai su Kristina prasuko politinį reikalą dėl draugystės viešbučioParašė sauls Rodyti pranešimąNa bet ar daug dar partiju kur idejinis vadas i kandidatu sarasa dar ir savo zmona (siuo atveju Valinskiene) irasytu? Brazauskas ir tas savo Kristinos i seima netempe.
O dėl Valinskų - šaunu, kad vyras su žmona sutampa net ideologiškai.
dėl balsų - kol kas aišku, kad daugiausiai ateina duomenys iš mažų miestelių ir rajonų. Kažkodėl aš manau, kad miestų apylinkės rezultatus pradės kreipti kita linkme (prisiminkime savivaldybių rinkimus)
Comment
-
Dar liberalų padėtis gali pasitaisyti... bent šiek tiek.Parašė Tomkis Rodyti pranešimąMiestuose dominuos Tėvynės sąjunga ir Tautos prisikėlimas, aš net beveik esu garantuotas.
Comment
-
Vilnius, Naujamiestis 13,35% Партия порядок и справедливость - 2 vietaParašė Tomkis Rodyti pranešimąMiestuose dominuos Tėvynės sąjunga ir Tautos prisikėlimas, aš net beveik esu garantuotas.
Comment
. Bet nieko protingo nepagalvojau atsakyt tai turbut net nemines
Comment