Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Seimo rinkimai 2008

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Inovacijų ir Aukštųjų Technologijų ministerija?

    Netiki nei mano akys, nei ausys.
    Įžvalgos.lt - FB - G+

    Comment


      Kadangi dabar visuose sluoksniuose dirba socialdemokratai (ex komunistai), tai konservatoriai, kaip supratau, pasiruošė atlikti generalinį jų valymą, nes akivaizdžiai visos partijos, esančios valdžioje, yra tuo suinteresuotos. O tai galima padaryti tik panaikinant esamas ministerijas, ir jų vietoje įsteigiant naujas, ir perskirstant etatus. Aišku, kad ir sumažinant etatų skaičių, nes iki tol ten sėdėdavo asmenys, kurių vienintelis darbas buvo pasakyti frazę:
      "jums šią problemą išspręs 203 kabinete"

      Comment


        Valdymo srityje numatoma suskaidyti Ūkio ministeriją, įkuriant dar ir energetikai skirtą portfelį. Socialinių reikalų ir darbo ministerija turėtų būti pertvarkoma į Šeimos ir socialinių reikalų ministeriją.

        Valdančiąją koaliciją formuoja TS-LKD, Tautos prisikėlimo partija (TPP), Liberalų sąjūdis (LS) bei Liberalų ir Centro sąjunga (LiCS). TS-LKD skirs finansų, ūkio, užsienio reikalų, krašto apsaugos, socialinės apsaugos ir darbo bei žemės ūkio ministrus. Taip pat ir naujai steigiamos Energetikos ministerijos vadovą.

        Tautos prisikėlimo partijai atiteko ir 2 ministrų postai: aplinkos ir kultūros. Liberalų sąjūdis skirs 3 ministerijų vadovus: susisiekimo, teisingumo ir švietimo. Liberalcentristai turės 2 ministerijas – sveikatos ir vidaus reikalų.
        balsas.lt

        Mano nuomone, labai teisingai paskirstyti postai.

        Comment


          Parašė Rodyti pranešimą
          Inovacijų ir Aukštųjų Technologijų ministerija?

          Netiki nei mano akys, nei ausys.
          Mano spalvotas sapnas tęsiasi:
          Ties krize atsidūrusį šalies eksportą gali išgelbėti inovacijų eksportas, teigia būsimasis ūkio ministras Dainius Kreivys. Anot jo, vienas iš jo vadovaujamos ministerijos tikslų bus bandyti eksporto struktūrą gerinti "pritraukiant kuo daugiau inovacinio eksporto".

          "Tuos dalykus reikia iš esmės peržiūrėti, surasti naujų proveržio krypčių inovacijose", - antradienį žurnalistams teigė D.Kreivys, kuris dalyvavo po centro-dešinės koalicijos atstovų ir būsimų svarbiausių ministerijų vadovų pasitarime dėl naujosios Vyriausybės programos ir antikrizinių priemonių plano.
          Šaltinis.
          Įžvalgos.lt - FB - G+

          Comment

          Working...
          X