Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Žiniasklaida

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Parašė udrius Rodyti pranešimą
    TIk dabar gavau kompą tai dar kartą perskaičiau BK. Tapino veiksmai skamba taip:

    170 straipsnis 2. Tas, kas viešai tyčiojosi, niekino, skatino neapykantą ar kurstė diskriminuoti žmonių grupę ar jai priklausantį asmenį dėl amžiaus, lyties, seksualinės orientacijos, neįgalumo, rasės, tautybės, kalbos, kilmės, socialinės padėties, tikėjimo, įsitikinimų ar pažiūrų,

    Bet kadangi čia Tapinas, tai jis turi neliečiamybę.
    Tai visus "delfistus" galima drąsiai siųsti už grotų.Ten tokia bajeriukai iš viso nesiskaito kažkuo rimtu.

    Comment


      Matot, skirtumas yra toks - ką ten Tapinas sakė? Sunaikinti tą kacapą? Po jo pasakymo atsirado 100 žmonių kurie tai suprato tiesiogiai, du iš jų pradėjo vykdyti dar tiesiau.

      Comment


        Parašė udrius Rodyti pranešimą
        Matot, skirtumas yra toks - ką ten Tapinas sakė? Sunaikinti tą kacapą?.
        Taip nesakė, nors tas fruktas vertas kumščio į fizionomiją (tai ne pirmas rusošovinisto išsišokimas).

        Comment


          Šiek tiek problemytė - rašė, o vėliau viską ištrynė.

          Comment


            Problemos šaknys kitur. Viena priežasčių, tai kad visokiems atėjūnams ir jų palikuonims buvo suteikta pilietybė, ko nepadarė latviai ir estai. Iki šiol nežinau, geras tai buvo žingsnis ar ne. Dar viena priežastis, kad lietuviai daugumoje linkę nutylėti, susitaikyti su tokiais reiškiniais. Nėra nepakantumo atmosferos.

            Comment


              Geras.

              Comment


                Parašė J.U. Rodyti pranešimą
                Problemos šaknys kitur. Viena priežasčių, tai kad visokiems atėjūnams ir jų palikuonims buvo suteikta pilietybė, ko nepadarė latviai ir estai. Iki šiol nežinau, geras tai buvo žingsnis ar ne.
                Geras ir absoliučiai teisingas. Įsimink tai.
                Visi forumų moderatoriai yra forumo balastas.

                Comment


                  Parašė Aleksio Rodyti pranešimą
                  Geras ir absoliučiai teisingas. Įsimink tai.
                  Turiu šiokių tokių abejonių. Manau, kad žmonėms, atvykusiems į kokią atominę dirbti ir panašiems reikėjo duoti pilietybę. Bet va sovietų karininkams ir kitų represinių struktūrų atstovams tai ne.

                  Comment


                    Rumunijoje masiniai protestai prieš valdžią ir korupciją (yra daug nukentėjusių), bet žiniasklaidai aktualiau Malio prezidento rinkimai, susirėmimai Jordanijoje, pasikėsinimas į Venesuelos prezidentą ir kad Lenkijoje išrinktas Europos misteris gėjus.

                    Romania protests: Thousands hold fresh rallies after clashes

                    Many of the demonstrators are Romanian expats who have returned from across Europe to voice their anger at the government.
                    Rumunijos emigrantai politiškai aktyvesni už mūsiškius
                    https://www.bbc.co.uk/news/world-europe-45156598

                    Comment


                      Įdomūs tie mūsų "nešališki, elitiniai ir įtakingiausi" žurnalistai - puikiai žino , kad LNK grupė susijusi su MG skandalu, tačiau eina ten dirbti. Ten dirba pvz Tapinienė, dabar perėjo Jakilaitis. Jooo...

                      Comment


                        Parašė udrius Rodyti pranešimą
                        Įdomūs tie mūsų "nešališki, elitiniai ir įtakingiausi" žurnalistai - puikiai žino , kad LNK grupė susijusi su MG skandalu, tačiau eina ten dirbti. Ten dirba pvz Tapinienė, dabar perėjo Jakilaitis. Jooo...
                        Jakilaitis parduoda laidą Delfi už fiksuotą kainą su visom platinimo teisėm. Ką daro su ta laida Delfi - Jakilaitis nei turi įtakos tam sprendimui, nei tas sprendimas turi įtakos Jakilaičio atlygiui už laidą.

                        Comment


                          Visuomeninis transliotojas su naująja vadove (niekuo nesiskiriančia nuo ankstesniojo) jautriu žydų klausimu nevengia ir Landsbergio pacenzūruoti.

                          Vytautas Landsbergis. Telecenzūra

                          Seniai nebuvau, jei iš viso kada, taip cenzūros užčiauptas, kaip praėjusį penktadienį (09.21), popiežiaus atvykimo išvakarėse. Visuomeninis transliuotojas prašė komentaro apie Joną Noreiką–„Generolą Vėtrą“. Įrašėm vakaro laidai gal dešimt ar keliolika minučių, ir prasidėjus transliacijai gavau kamštį į burną.
                          http://www.tiesos.lt/index.php/tinkl...s.-telecenzura

                          Comment


                            Akivaizdu kad Landsbergis yra papirktas kremliaus nes kitaip LRT nekritikuotu ir aklai pasmerktu Noreika
                            Aukšto IQ Danskės Darbuotojas.

                            Comment


                              Pala pala, tai kaip čia taip? Landsbergis tik tiesos.lt gali pasisakyti ? Ir tai nesmerkiama forumo dalyvių ?

                              Comment


                                V.Landsbergis.
                                Telecenzūra
                                https://www.lzinios.lt/lzinios/komen...cenzura/272923
                                Paskutinis taisė Romas; 2018.10.03, 23:30. Priežastis: Pridėtas pavadinimas

                                Comment


                                  Čia kažkada buvo sukeltas didelis skandalas dėl LRT, prasidėjo visokie tyrimai, Jakilaitis paliko LRT, visokie forumo konspiratologai pradėjo džiūgauti, kad pagaliau į LRT bus įvesta daugiau Tie-SOS. Šiandien pateiktos išvados, kurios kaip suprantu yra maždaug tokios: "ten kažkas su viešaisiais pirkimais ne taip buvo, neaišku kas, bet kažkas buvo, dėl to reikia keisti LRT valdymo modelį". Kitaip sakant labai tikėtinas variantas, kad Karbauskis bandys LRT paversti ne visuomeniniu transliuotoju, o politikų interesus atstovaujančia žiniasklaidos grupe. Kitas žingis - sukurti komisiją teismų darbui nagrinėti, man rodos ten kažkur kažkas irgi su viešaisiais pirkimais ne visai gerai buvo, dėl to ir teismus reikėtų politikams pavaldžiais padaryti, nes tik tada, kai institucijos tampa pavaldžios politikams - jos tampa krištolo skaidrumo. Žingsnis po žingsnio ir į Rusiją pavirsim, kur valdžia uzurpavusi visas gyvenimo sritis.

                                  Patvirtino išvadas dėl LRT: siūlo keisti valdymą, kreipsis į prokurorus

                                  LRT generalinė direktorė Monika Garbačiauskaitė-Budrienė, remdamasi informacija iš Europos transliuotų sąjungos (EBU), teigė, kad Lietuvos atvejis, kai nacionalinio transliuotojo veiklą nagrinėja parlamentas, yra unikalus Europos Sąjungoje. Tokių atvejų čia nėra buvę. „Gerosios EBU rekomendacijos, kad tai turėtų daryti kompetentingos institucijos“, – sakė M. Garbačiauskaitė-Budrienė. Ji atkreipė dėmesį, kad dalį rekomendacijose išvardintų punktų – dėl viešųjų pirkimų, skaidrumo, informacijos viešinimo, LRT, nelaukdama išvadų, jau pradėjo įgyvendinti. „Skaidrumo ir efektyvumo reikalavimas nacionalinio transliuotojo atžvilgiu iš visuomenės, Seimo narių, yra natūralus ir suprantamas, bet tai neturi tapti priežastimi politizuoti nacionalinį transliuotoją“, – pabrėžė M. Garbačiauskaitė-Budrienė.

                                  Comment


                                    Parašė Eidvis Rodyti pranešimą
                                    Žingsnis po žingsnio ir į Rusiją pavirsim, kur valdžia uzurpavusi visas gyvenimo sritis.
                                    Nėra lengva iš esmės kultūriškai, istoriškai ir geografiškai Lietuvai būnant tarp Lenkijos ir Rusijos išlikti ar tapti kokiais nors skandinavais Lenkai irgi, kaip suprantu, truputį kritinėja su demokratija. Rusai jau kaip ir palaidojo ją.

                                    Gal pavyks išsaugoti tą demokratiją? Aš pats už autoritarinio profilio veikėjus nelinkęs balsuoti...

                                    Comment


                                      JIE BIJO IR TODĖL UŽDRAUDĖ:
                                      Jie bandė nustatyti, kad kas antra naujiena žiniasklaidoje turi būti teigiama. Jie bandė uždrausti naujienas, kurios atitinka tikrovę, bet žeidžia kokio nors koncerno ar partijos reputaciją. Nepavyko. Taigi dabar jie nutarė uždrausti kritišką žurnalistiką ir nepatogių faktų rinkimą. Ir panašu, kad pavyko.
                                      Visus duomenis, kuriuos naudojame savo tyrimams, kaupia Registrų centras. Iki šiol Registrų centras taikė geranorišką praktiką ir žurnalistams, pagal oficialiai teikiamas užklausas, duomenis teikė neatlygintinai. Tai tęsėsi daugiau nei dešimtmetį. Tai buvo gera valia grįsta Registrų centro politika. Ir ji baigėsi. Be jokių svarstymų ar įspėjimų – nukertant kaip kirviu. Prieš maždaug tris savaites Registrų centras šią praktiką nutraukė. Ne man, ne Tyrimų skyriui – visiems. Visai Lietuvos žiniasklaidai. Žurnalistai apie tai nežinojo ir įspėti nebuvo. Trys ar keturios vyriausybės dėl tokios praktikos problemos nematė. Nematė ir Sauliaus Skvernelio Vyriausybė. Jai duomenų teikimas žurnalistams parūpo, kaip tyčia, po to, kai Registrų centro duomenys panaudoti tyrimams apie Ramūną Karbauskį ir apie tą pačią S.Skvernelio Vyriausybę. Taip parūpo, kad problemą nutarta spręsti kirviu.
                                      Susisiekimo ministras Rokas Masiulis pateikė įstatymo projektą, kuris etiškiems žurnalistams suteiktų neatlygintiną prieigą prie registro duomenų. Iki įstatymo priėmimo R.Masiulio vadovaujama ministerija siūlėsi pati kompensuoti sąnaudas, kurias žiniasklaida patirs pirkdama duomenis iš Registrų centro. Sauliaus Skvernelio Vyriausybė šią iniciatyvą išmetė į šiukšlių dėžę.
                                      https://www.15min.lt/naujiena/aktual...de-500-1039382
                                      p.p.s. o gal jie jau mano, kad nieko nebijo ir todėl taip nusprendė elgtis?
                                      p.p.s. tokie kaip Udrius bus laimingi, nes sumažės karabaso klikos demaskavimų tikimybė dėl įstatymų pažeidimų ir "apėjimų".
                                      Nepirk iš Decathlon, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, Volfas Eng, Procter & Gamble / Gillette
                                      Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo

                                      Comment


                                        Parašė Arunasx Rodyti pranešimą
                                        JIE BIJO IR TODĖL UŽDRAUDĖ:

                                        https://www.15min.lt/naujiena/aktual...de-500-1039382
                                        p.p.s. o gal jie jau mano, kad nieko nebijo ir todėl taip nusprendė elgtis?
                                        p.p.s. tokie kaip Udrius bus laimingi, nes sumažės karabaso klikos demaskavimų tikimybė dėl įstatymų pažeidimų ir "apėjimų".
                                        o tie patys žurnalistai nerašė, kad buvo krūva privačių kontorėlių , kurios iš to pačio Registrų centro gaudavo duomenis už 6 centus, kai oficiali kaina 46 centai?

                                        Comment


                                          Parašė udrius Rodyti pranešimą

                                          o tie patys žurnalistai nerašė, kad buvo krūva privačių kontorėlių , kurios iš to pačio Registrų centro gaudavo duomenis už 6 centus, kai oficiali kaina 46 centai?
                                          Gal reikia nors kiek suvokimo turėti ir pagalvoti detaliau apie ką šnekama? Ar galima lyginti pavienį užsakymą už €0,46 su įsipareigojimu užsakyti dešimtis tūkstančių už kokius €200'000 ?
                                          Visur egzistuoja skirtingos kainos kai kiekiai skiriasi 10'000 ar daugiau kartų. Burbulus galima išpūsti, bet reikia detaliau pažiūrėti.
                                          Nepirk iš Decathlon, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, Volfas Eng, Procter & Gamble / Gillette
                                          Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo

                                          Comment

                                          Working...
                                          X