Šitas kadras galėtų apsilankyti nachuj ir negrįžti.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Diskusijos apie Baltarusijos santvarką ir ekonomiką
Collapse
X
-
Negrąžins lukašenka tų vilkikų, ir mūsų logistikoms bus pamokytė kaip prasidėti su visokiomis NVS. Lyg niekas neperspėjo apie rizikas toje erdvėje, lyg nematė kokie santykiai ir geopolitinė situacija - o dabar jau Lietuvėle brangioji, tėvyne mylimoji, būk gera padėk. O ką čia įmanoma padėti? Lietuva pro Medininkus taiko išimtį ir įsileidžia ES registruotą transportą. Jeigu kažkoks žulikas kitoje sienos pusėje susigrobė svetimą turtą, tai visi klausimai jam. Kondratovičius aiškiai jiems pasakė - protestuokit Baltarusijoje.Snowflakes will attack U <3
- 4 patinka
Comment
-
BY nėra suinteresuota sienos uždarymu, ne tik mūsų vežėjai, tas ir iš retorikos matosi, manau tyliai kontrabandos balionus užrauks (jau ir dabar beveik neliko) ir Lietuva vėl sieną atidarys. Fūrų irgi niekas neatėmė, tik uždėjo mokesčius, kol siena uždaryta.Parašė Tomizmas Rodyti pranešimąNegrąžins lukašenka tų vilkikų, ir mūsų logistikoms bus pamokytė kaip prasidėti su visokiomis NVS. Lyg niekas neperspėjo apie rizikas toje erdvėje, lyg nematė kokie santykiai ir geopolitinė situacija - o dabar jau Lietuvėle brangioji, tėvyne mylimoji, būk gera padėk. O ką čia įmanoma padėti? Lietuva pro Medininkus taiko išimtį ir įsileidžia ES registruotą transportą. Jeigu kažkoks žulikas kitoje sienos pusėje susigrobė svetimą turtą, tai visi klausimai jam. Kondratovičius aiškiai jiems pasakė - protestuokit Baltarusijoje.Paskutinis taisė Lettered; 2025.11.14, 08:02.
- 3 patinka
Comment
-
- 2 patinka
Comment
-
Man tas sienos uždarymas nuo pat pradžių atrodė WTF. T.y. kokia to viso prasmė. Mano supratimu sankcijų prasmė visų pirma turi būti pakenti konkrečiai šaliai, o ne sau patiems. Šiuo atveju gavosi šūvis sau į koją. Tai nereiškia, kad Baltarusijai kažkaip nepakenkėm, tai reiškia, Lietuvai pakenkėm labiau nei Baltarusijai, ypač turint omeny, kad prieš hibridines atakas atsakas visų pirma turėtų būti prieš Rusiją, o ne prieš Baltarusiją.
Comment
-
Nieko, tuoj situacija "pasitaisys". Visi jau pamatė mūsų didį principingumą ir sugebėjimą atstovėti už save. O sakė - iki mėnesio galo, paskui dar pratęsim... Aha, gražus pasirodymas, 20 dienelių.Parašė suoliuojantis Rodyti pranešimąPaskutinis taisė Tomizmas; 2025.11.19, 18:29.Snowflakes will attack U <3
Comment
-
nu jo, geriau būti lochais ir išreikšti susirūpinimą. Palaikiau 100% sienos uždarymą kaip ir migrantus na.hui siusti neįleidžiant kas buvo vienintelis sprendimas tuo metuNepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo
- 9 patinka
Comment
-
Nebūk toks tikras ir palauk bent 20 dienų prieš darydamas išvadasParašė Tomizmas Rodyti pranešimą
Nieko, tuoj situacija "pasitaisys". Visi jau pamatė mūsų didį principingumą ir sugebėjimą atstovėti už save. O sakė - iki mėnesio galo, paskui dar pratęsim... Aha, gražus pasirodymas, 20 dienelių.Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo
Comment
-
Nesinori kalbėti apie lochus, bet kaip vadinasi tie, kurie uždarė sieną norėdami kažką įrodyti ir dabar ją atidaro visiškai pažeminti?Parašė Arunasx Rodyti pranešimąnu jo, geriau būti lochais ir išreikšti susirūpinimą.
P.S. aš ne apie tai, kad neturėjo būti reakcijos į Rusijos/Baltarusijos veiksmus, aš apie tai, kad reakcija turėjo būti protinga ir pakenkti Rusijai/Baltarusijai, o ne Lietuvai.Paskutinis taisė Eidvis; 2025.11.19, 18:52.
Comment
-
RU ir BY pagal jų pačių tarpusavyje pasirašytus dokumentus seniai yra “Sąjunginė valstybė”. Viena naudojasi kita, tariasi tarpusavyje (dabar RU nurodinėja BY), vienai kenkiant, kenkiama ir kitai, vienai tarnaujant, tarnaujama ir kitai.Parašė Eidvis Rodyti pranešimąMan tas sienos uždarymas nuo pat pradžių atrodė WTF. T.y. kokia to viso prasmė. Mano supratimu sankcijų prasmė visų pirma turi būti pakenti konkrečiai šaliai, o ne sau patiems. Šiuo atveju gavosi šūvis sau į koją. Tai nereiškia, kad Baltarusijai kažkaip nepakenkėm, tai reiškia, Lietuvai pakenkėm labiau nei Baltarusijai, ypač turint omeny, kad prieš hibridines atakas atsakas visų pirma turėtų būti prieš Rusiją, o ne prieš Baltarusiją.ПТН ПНХ
«Русский военный корабль, иди нахуй!»
- 1 patinka
Comment
-
Kodėl pažeminti? Baltarusijai tas buvo netikėta, buvo imtasi tam tikrų veiksmų, parodyta, kad viskas yra įmanoma jei kaimynas elgsis kaip kiaulė. Šiaip tikrai geras įrankis yra tos sienos, šįkart gal labiau pasimokys kaip su vežėjais komunikuoti. Labai tikiuosi jei atsinaujins balionai/migrantai nebus bijoma parodyti kiaušus ir vėl sieną uždaryti. Nuo spalio 29 jei neklystu siena buvo uždaryta, tai truputį ilgiau nei 3 savaites siena buvo uždaryta. Šiaip maršrutinius autobusus į Baltarusiją galėtų pilnai uždrausti, arba porą simboliškai palikti. Kaip matom ir balionų, ir migrantų sumažėjo prie sienos tad sakyti, kad sienos uždarymas visiškai neveikia būtų paprasčiausias melas.Parašė Eidvis Rodyti pranešimą
Nesinori kalbėti apie lochus, bet kaip vadinasi tie, kurie uždarė sieną norėdami kažką įrodyti ir dabar ją atidaro visiškai pažeminti?
P.S. aš ne apie tai, kad neturėjo būti reakcijos į Rusijos/Baltarusijos veiksmus, aš apie tai, kad reakcija turėjo būti protinga ir pakenkti Rusijai/Baltarusijai, o ne Lietuvai.
- 8 patinka
Comment
-
Batka akivaizdžiai buvo nepatenkintas sienos uždarymu ir tai vienas iš pagrindinių mūsų spaudimo priemonių, ką dar galėjome padaryti? Aišku gal galėjom kažkaip suorganizuoti kad uždarymas būtų suderintas su vežėjais, bet čia kitas klausimas.Parašė Eidvis Rodyti pranešimą
Nesinori kalbėti apie lochus, bet kaip vadinasi tie, kurie uždarė sieną norėdami kažką įrodyti ir dabar ją atidaro visiškai pažeminti?
P.S. aš ne apie tai, kad neturėjo būti reakcijos į Rusijos/Baltarusijos veiksmus, aš apie tai, kad reakcija turėjo būti protinga ir pakenkti Rusijai/Baltarusijai, o ne Lietuvai.
- 4 patinka
Comment
-
Aš esu tos nuomonės, kad prieš Lietuvą ir ne tik šiuo metu yra vykdomos hibridinės Rusijos atakos ir jų yra ne vienetai, o šimtai, pvz. praeitos savaitės ataka prieš Lenkijos gelenžinkelius. Ir jas vykdo ne Lukašenka, o Putinas. Jei kontrabandiniai balionai iš Baltarusijos yra ataka prieš Lietuvą - tai yra ne Lukašenkos, o Putino iniciatyva. Dėl to ir reakcija turėtų būti atitinkama - t.y. dujų tranzito per Lietuvą į Kaliningradą nutraukimas ir pan.Parašė Edd Rodyti pranešimąką dar galėjome padaryti?
Comment
-
tai koks skirtumas kuria guberniją sankcionuot?Parašė Eidvis Rodyti pranešimą
Aš esu tos nuomonės, kad prieš Lietuvą ir ne tik šiuo metu yra vykdomos hibridinės Rusijos atakos ir jų yra ne vienetai, o šimtai, pvz. praeitos savaitės ataka prieš Lenkijos gelenžinkelius. Ir jas vykdo ne Lukašenka, o Putinas. Jei kontrabandiniai balionai iš Baltarusijos yra ataka prieš Lietuvą - tai yra ne Lukašenkos, o Putino iniciatyva. Dėl to ir reakcija turėtų būti atitinkama - t.y. dujų tranzito per Lietuvą į Kaliningradą nutraukimas ir pan.
- 1 patinka
Comment
-
Turbūt esmė yra ne gubernija, o kas tą guberniją valdo. Nes jei 'nėra skirtumo kurią guberniją saknckinuot', tai už balionų paleidimą lygiai taip pat galim įvesti sankcijas buriatijai.Parašė Stadionas Rodyti pranešimą
tai koks skirtumas kuria guberniją sankcionuot?
Comment
-
O tai nėra taip kad yra EU sutartys ir vargu ar galim tokį tranzitą apriboti? Plius Rusija tokį ribojimą labai gerai galėtų išnaudoti propagandai ir net tarp mūsų sąjungininkų neabejotinai atsirastų abejojančių tokiom sankcijom. Tuo labiau įvertinus visą kontekstą kai dabar USA spaudžia Ukrainą pasiduoti tai kažkaip su tokiom sankcijom nesu tikras ar protingas būtų žingsnis...Parašė Eidvis Rodyti pranešimą
Aš esu tos nuomonės, kad prieš Lietuvą ir ne tik šiuo metu yra vykdomos hibridinės Rusijos atakos ir jų yra ne vienetai, o šimtai, pvz. praeitos savaitės ataka prieš Lenkijos gelenžinkelius. Ir jas vykdo ne Lukašenka, o Putinas. Jei kontrabandiniai balionai iš Baltarusijos yra ataka prieš Lietuvą - tai yra ne Lukašenkos, o Putino iniciatyva. Dėl to ir reakcija turėtų būti atitinkama - t.y. dujų tranzito per Lietuvą į Kaliningradą nutraukimas ir pan.
Comment
-

Esmė ta, kad Lietuva turi kozerį kalbant dėl sankcijų Rusijai, t.y. tranzito nutraukimą. Galim mėginti išlikti 'žmogiški', bet iš kitos pusės Rusija daužo Lietuvą hibridinėmis priemonėmis ir Lietuvos atsakas yra kažkoks BY-LT sienos uždarymas, kuris yra visiškai ne į temą ir labiau kenkia Lietuvai, nei Rusijai. Kalbant apie tranzito į Kaliningradą nutraikimą ir apie tai, kad:
Aš prisimenu, kai labai panašiai buvo kalbama ir Ukrainai, kai jai buvo aiškinama kad yra kažkaip nemoralu atakuoti Rusijos teritoją, juo labiau Rusijos energerinius objektus. Kad neva jei Ukraina pradės Rusiją atakluoti taip pat, kaip Rusija atakuoja Ukrainą - tai:Parašė Edd Rodyti pranešimąRusija tokį ribojimą labai gerai galėtų išnaudoti propagandai ir net tarp mūsų sąjungininkų neabejotinai atsirastų abejojančių tokiom sankcijom.
Ukraina pradėjo atakuoti Rusiją, jos energetinus objektus ir jokiai Rusijos propagandai nepavyko įrodyti, kad tai yra blogai.Parašė Edd Rodyti pranešimąRusija tokį ribojimą labai gerai galėtų išnaudoti propagandai
Comment
-
Girtekos lobistai laimėjo.Parašė Tomizmas Rodyti pranešimą
Vadinasi: korumpuoti.Parašė Eidvis Rodyti pranešimą
- 1 patinka
Comment
Comment