Parašė Irmux
Rodyti pranešimą
tokių dalykų pas mus nereikia, pas mus ir taip santykiai įtempti - būtų tikra nesamonė. Lietuvos vyriausybė tai suvokia, todėl čia ir nebus toks kompleksas statomas. Tai būtų tikras "antausis" Rusijai...
man atrodo, kad aš nesiūliau nei mokintis ko nors iš Lenkijos nei bloginti santykius su Rusija
Nors kai kam ir lietuviškai pateikus reikia išaiškinti, nes, matyt, neperskaitę spėlioja ar nelabai supranta
Tegul žiūri savo reikalų!

tai iseina kad galingiausios valstybes vadovas melagis?
Apskritai jos yra NATO teritorijoje ir niekieno ne reikalas prieš ką jos yra. Mes tik norime gyventi ramiai, kad put(k)inas ar į jį panašūs nesugalvotų knisti mums proto. Ką, neturime teisės?
man tai pvz. tokio saugumo kazkaip nesinori

gal reiketu gyvenama vieta keisti? o jei rimtai,tai ar jos pades ar ne,to tiksliai tikrai niekas nezino,bet kad garantuotu sauguma ju yra per mazai, is esmes jos negales visiskai numusti net vienos raketos,nes ji pasidalyja i iki 10 daliu plius dar dasideda emitatoriai, tai visi puikiai zino,bet kaip ta sistema veiks tai niekas tiksliai nepaaiskina,tada belieka vienas tikslas naudoti jas nebent puolimui
Comment