Parašė John
Rodyti pranešimą

Gal ir nesąmonę pašnekėjau, tačiau kažkodėl man taip atrodo..
Beje, neteisinant nei vienos pusės (nei JAV nei RF), prisimink, kuo šelpė Iraką RF atsilygindama už naftą, kai net praktiškai Kinija - paskutinė socializmo šalis laikėsi JTO embargo. Atsakymas: ginklais, kurių dauguma buvo naudojami kurdų genocido procese. Prieš darydamas vienos pusės išvadas atsigręžk į kitą.
Gal irgi amerikiečiai kalti? Lyg Rusija nebūtų prisidėjusi prie tos pačios pusiausvyros trikdymo. Kas tai naujasis RF kolonializmas, imperializmas? Dabar prasidėjo banga Danijos, Norvegijos, Kanados, Rusijos ir Jav užkariavimų ir pretenzijų...o jei ką priminsiu pati Rusija prisidėjo prie šios košės užvirimo.
. Neketinu nieko čia kaltinti dėl rusų diskriminacijos, nes rusų padarytos istorinės Lietuvos žaizdos dar ilgai neužgis. Mano artimiausiems giminaičiams irgi teko daug kentėti dėl SSRS valdžios veiksmų, tad neketinu čia išteisinti tuometinės valdžios dėl GULAG'o, dėl antisemitizmo, dėl Afganistano karo, Sausio 13 ir daugelio kitų veiksmų.
Gal ir nesąmonę pašnekėjau, tačiau kažkodėl man taip atrodo..
Kai kuriems jų kovotojams, nors jie ir nepriklauso kažkurios tai valstybės valdžios organams (atrodo, kad nepriklauso) nėra nieko švento, na, nebent pats islamistinis karas. Todėl nemanau, kad jie turėtų daug skrupulų pasinaudoti ir atominiu ginklu savo tikslams. Nenorėčiau, kad jie turėtų bent minimalų priėjimą prie to, tokią galimybę. Tie žmonės yra nenuspėjami, vien dėl to jie privalo būti kontroliuojami.
Comment