Realiai užtenka 5 min. paklausyti Bilnkevičiūtės ir Duchnevičiaus, kad suprasti, kas geriau. Man įdomu kokiais darbais vunderkindė Blinkevičiūtė pasižymėjo, kad ji labiau tiktų į premjero postą? Dėl ko Lietuva ją rinko?
Dėl to, kad kažkada iš lempos pakėlė pensijas ir po to neturėjo progos prisišikt sėdėdami toli toli.
Realiai užtenka 5 min. paklausyti Bilnkevičiūtės ir Duchnevičiaus, kad suprasti, kas geriau. Man įdomu kokiais darbais vunderkindė Blinkevičiūtė pasižymėjo, kad ji labiau tiktų į premjero postą? Dėl ko Lietuva ją rinko?
Blinkevičiūtė yra politikos dugnas, čia bet ką su ja lyginant atrodys geriau.
M. Sinkevičius iki šiol nepateikė jokių įrodymų, kad pasisamdęs save ginti vieną brangiausių advokatų kontorų Lietuvoje, kuri tuo pačiu metu ėmė atstovauti ir „Jonavos vandenims“, ir kurioje dirba M. Sinkevičiaus sesuo, pats apmokėjo jų sąskaitas. „Neaiškios lieka istorijos ir apie „Jonavos vandenų“ direktorės įdarbinimą ir asfaltą, paklotą kelyje, vedančiame į M. Sinkevičiaus sesers namus. Tai čia be jokių rimtesnių tyrimų apie Jonavos mero reikalus“, – rašė A. Tapinas.
"LSDP Alytaus skyrius į kandidatus iškėlė nepartinio užsienio reikalų ministro Kęstučio Budrio kandidatūrą. Jis esą labiausiai patinka skyriaus moterims."
"LSDP Alytaus skyrius į kandidatus iškėlė nepartinio užsienio reikalų ministro Kęstučio Budrio kandidatūrą. Jis esą labiausiai patinka skyriaus moterims."
Ką čia bepridurti - stipru
Kai didžiausia politinė partija Lietuvoje veikia pagal "FB babų su gėlių rėmeliais" principus ir agumentus: tas tai gražiai atrodo, su kostiumu, pasitempęs - būtų puikus prezidentas/premjeras/[įrašyti savo].
Galvokit ką norit, provincijos ilgametės ligos in da nutshel. Nepalaikiau socdemų vien dėl to, kad tai grynai mažųjų savivaldybių partija ir deja didelė dalis tai kažkokios zombie savivaldybės kurios struglina su darbo vietomis ir rija resursus. Tai aišku šiame greitai judančiame pasaulyje niekur nespėja ta partija, net su atsinaujinimu nespėjo. Partijos idealas yra tiesiog komforto zonoj sėdėt kažkur, suprantama. Grynas senukas, kurio jėgų žydėjimas buvo gal 1970-aisais.
Gal koks Skvernas ims rimtai viršų ateityje (kitam ar kituose rinkimų cikluose), bet jiems reiks nesufailint kaip E. Masiuliui ir pan.
Ruginienės CV kaip ir geresnis negu Sabučio (pastarojo tėra ilgametis darbas Jonavos savivaldybėje įvairiuose postuose), bet iš viešų pasisakymų, darbo Susmin ir bendro įvaizdžio, Sabutis atrodo solidžiau. Bet abu tikrai silpni kandidatai vienai iš pagrindinių partijų.
O Ruginienė panašu kad lietuviškai ne visai tiksliai kalba, ar nebus mergautinė pavardė kokia įdomesnė.
Angliškai kalbančio nei vieno iš keturių negirdėjau.
Anot Andriukaičio Ruginienė turi pusseserę Maskvoje.
Nors, iš kitos pusės, bestuburis Daukanto aikštėje turėtų džiaugtis gavęs dar silpnesnę PM.
Man tai atrodo, kad dalis kandidatų atkrito ne dėl nenoro prisiimti PM atsakomybės, o būtent dėl nenoro būtent tūpčioti prieš vadovus (sunku dabar pasakyti ar AiG, ar Jansonas dabar ten aukštesnio rango) Daukanto aikštėje.
Aš tikrai nežinau, ar I.Ruginienė turi kokių nors "skeletų spintoje", bet iš mano perspektyvos (tarptautinių santykių, užsienio politikos ir Lietuvos nacionalinio saugumo) ją, ko gero, geriausiai apibūdina trys dalykai.
1. Iškalbingiausia yra ši nuotrauka, kurioje I.Ruginienė - palestiniečių vėliavų fone. Ir čia - šiais metais, jau I.Ruginienei einant ministrės pareigas. Iškalbingesnio politikės portreto tarptautinių santykių prasme vargu ar įmanoma sugalvoti... Ir čia tikrai ne insinuacijos - čia fotofaktas.
2. I.Ruginienė, pasirodo, yra rusų kalbos apologetė Lietuvoje. Tą pati yra aiškiai pademonstravusi savo FB įrašu. Tiesa, dar nebūdama ministrė, bet jau plataus masto karo Ukrainoje laikotarpiu. FB įrašą pridėsiu prie komentarų.
3. Nėra didelė paslaptis, kad būtent I.Ruginienė buvo kremlinio palucko kandidatė. Mano požiūriu, tai - taip pat labai svarbi ir iškalbinga detalė būtent geopolitiniame konstekste.
Žodžiu, bent jau kol kas atrodo, kad dar kartą laimėjo kremlius, o Lietuva, deja, vėl pralaimėjo.
Vietoj varkių ir medaus sukėjo gavome visišką nulį, tiek politikoje, tiek asmenybe. Much lyderšip.
Nors, iš kitos pusės, bestuburis Daukanto aikštėje turėtų džiaugtis gavęs dar silpnesnę PM.
Pagal CV tai turėtų bent angliškai kalbėti, nes buvo ES profsąjungų konfederacijos viceprezidentė. Ne daugiau nulis nei Šimonytė, Paluckas, Butkevičius ar Skvernas.
Pagal CV tai turėtų bent angliškai kalbėti, nes buvo ES profsąjungų konfederacijos viceprezidentė. Ne daugiau nulis nei Šimonytė, Paluckas, Butkevičius ar Skvernas.
Anot tavęs šiame kontekste Šimonytė angliškai nemoka?
Comment