Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Rusijos karas prieš Ukrainą ir bandymai grasinti NATO

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė Sula Rodyti pranešimą

Na va ir liutass sutinka. Putleris laimi visais frontais.
    Aš ne laimi ar pralaimi kalbu, o nesutinku, kad minėtos 'taikos" sąlygos yra blogos rasiejai.

Comment

Parašė Gator Rodyti pranešimą

Aš ne laimi ar pralaimi kalbu, o nesutinku, kad minėtos 'taikos" sąlygos yra blogos rasiejai.
      Mano nuomone taikos salygos yra labai blogos RF ir kur kas blogesnes nei UA.

3. Ukraina nemažina kariuomenės, JAV tęsia pokarinę Ukrainos kariuomenės modernizaciją. - Demilitarizacija nepavyko, NATO pajegos Europoje net tik kad sumazejo bet ir padidejo. Viena aisku - beveik visą savo pichotą RF turės laikyti nuolatinėje karinėje parengtyje prie UA sienos.

Ir tai dar siūloma "atšvęsti" per Gegužės 9

Comment

Kai baigėsi Didysis karas (dabar žinomas kaip I pasaulinis), visi suprato, kad taika laikina ir ėmė laukti naujo karo.

Jei Maskvos-Ukrainos karas bus sustabdytas/įšaldytas, gausim kelis metus pasiruošti naujam karui, nes Maskva vėl puls. Ir puls turbūt nebe Ukrainą.
        It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on

Comment

Parašė Tomas Rodyti pranešimą
          Kai baigėsi Didysis karas (dabar žinomas kaip I pasaulinis), visi suprato, kad taika laikina ir ėmė laukti naujo karo.

Jei Maskvos-Ukrainos karas bus sustabdytas/įšaldytas, gausim kelis metus pasiruošti naujam karui, nes Maskva vėl puls. Ir puls turbūt nebe Ukrainą.
          Jei bus tas taikos planas igyvendintas jie nepuls nieko, nebent sukrapstys kokį kontingentą pergalingam greitam karui prieš kokią Gruziją kad visi pamirštų fiasko Ukrainoje.

Comment

Kas tame taikos plane leidžia teigti, kad "RU nepuls nieko"? Rusija bus nuginkluota? Bus įvestos NATO pajėgos į Rusiją? Bus sunaikintas RU branduolinis arsenalas?

Comment

Fantazijos
              When a man lies, he murders some part of the world

Comment

Zelenskis turi savo pergalės/taikos planą, rusai - savo.

O jei bus realus, tai turbūt bus kažkoks tarpinis variantas. Galbūt bent kokiems 4-iems Trumpo buvimo valdžioje metams.

Comment

Parašė Obi-Wan Kenobi Rodyti pranešimą
                  Kas tame taikos plane leidžia teigti, kad "RU nepuls nieko"? Rusija bus nuginkluota? Bus įvestos NATO pajėgos į Rusiją? Bus sunaikintas RU branduolinis arsenalas?
                  Iš kur jie gaus pajėgumų karui su NATO, kai turės laikyti savo armiją prie apginkluotos UA sienų. Kaip jie tą armiją padidins kai dabar pilnai mobilizavus pramonę vistiek turi imti amuniciją iš Š.Korėjos ir Irano? Daug kas gyvena WW2 karo realijomis kai vienu pirstelėjimu buvo sukrapštomas armijos korpusas ir pan.

Comment

Parašė Gator Rodyti pranešimą

Nemanau, kad jie patys su tuo sutiktų.
                    Kita vertus, planas "šakėmis ant vandens rašytas", taip kad lauksime naujų žinių.

Comment

Parašė Darius555 Rodyti pranešimą

Iš kur jie gaus pajėgumų karui su NATO, kai turės laikyti savo armiją prie apginkluotos UA sienų. Kaip jie tą armiją padidins kai dabar pilnai mobilizavus pramonę vistiek turi imti amuniciją iš Š.Korėjos ir Irano? Daug kas gyvena WW2 karo realijomis kai vienu pirstelėjimu buvo sukrapštomas armijos korpusas ir pan.
                      kad ru pajegumai didesni negu nato

Comment

Parašė liutass Rodyti pranešimą

O kam jie su buchankomis ir motociklais į šturmus eina?

Parašė Maalinauskas Rodyti pranešimą
                        Apie finansinius rezervus aš iš viso patyliu - ruSSija Ukrainoje per tris metus sudegino viską, ką paskutinius 15-20 metų sukaupė.
                        Čia man atrodo ne visai teisimgai, keli šimtai milijardų centrinio banko rezervų buvo užšaldyti vakarų bankuose. Esant labai blogam scenarijui, orbanai ir kiti draugai gali suorganizuoti grąžinimą
                        Paskutinis taisė neamos; 2025.01.27, 12:01.

Comment

Nu va ir issidavei. Blokuojam šitą vatą

Comment

Parašė neamos Rodyti pranešimą

O kam jie su buchankomis ir motociklais į šturmus eina?
                            bet juda i prieki

Comment

bet juda i prieki
                              Juda po kelis km prieš šalį, kuri neturi nei laivyno, nei oro pajėgų ir yra 5 kartus mažesnė. Karo su NATO atveju Rusija per pirmas dienas prarastų savo visą laivyną ir svarbiausią karinę infrastruktūrą, todėl manau net negalvoja apie tai.
                              Flickr

Comment

bet... juda

Comment

bet... juda
                                  Taip, prieš Ukrainą, judėtų gal dar prieš kokią Moldovą ar Sakartvelą, bet tikrai ne prieš NATO.
                                  Flickr

Comment

Parašė Lettered Rodyti pranešimą

Taip, prieš Ukrainą, judėtų gal dar prieš kokią Moldovą ar Sakartvelą, bet tikrai ne prieš NATO.
                                    sakai, pajudes, pajudes ir sustos

Comment

sakai, pajudes, pajudes ir sustos
                                      Ne sustos, o bėgs atgal neatsigręždami.
                                      Flickr

Comment

Parašė Lettered Rodyti pranešimą

Ne sustos, o bėgs atgal neatsigręždami.
                                        tada einu investuoti i NT

Comment

tada einu investuoti i NT
                                          Eik ir alaus su tabletem

Comment

Working...
                                          X