Parašė Sula
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Rusijos karas prieš Ukrainą ir bandymai grasinti NATO
Collapse
X
-
Mano nuomone taikos salygos yra labai blogos RF ir kur kas blogesnes nei UA.Parašė Gator Rodyti pranešimą
Aš ne laimi ar pralaimi kalbu, o nesutinku, kad minėtos 'taikos" sąlygos yra blogos rasiejai.
3. Ukraina nemažina kariuomenės, JAV tęsia pokarinę Ukrainos kariuomenės modernizaciją. - Demilitarizacija nepavyko, NATO pajegos Europoje net tik kad sumazejo bet ir padidejo. Viena aisku - beveik visą savo pichotą RF turės laikyti nuolatinėje karinėje parengtyje prie UA sienos.
Ir tai dar siūloma "atšvęsti" per Gegužės 9
- 4 patinka
Comment
-
Kai baigėsi Didysis karas (dabar žinomas kaip I pasaulinis), visi suprato, kad taika laikina ir ėmė laukti naujo karo.
Jei Maskvos-Ukrainos karas bus sustabdytas/įšaldytas, gausim kelis metus pasiruošti naujam karui, nes Maskva vėl puls. Ir puls turbūt nebe Ukrainą.It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
- 7 patinka
Comment
-
Jei bus tas taikos planas igyvendintas jie nepuls nieko, nebent sukrapstys kokį kontingentą pergalingam greitam karui prieš kokią Gruziją kad visi pamirštų fiasko Ukrainoje.Parašė Tomas Rodyti pranešimąKai baigėsi Didysis karas (dabar žinomas kaip I pasaulinis), visi suprato, kad taika laikina ir ėmė laukti naujo karo.
Jei Maskvos-Ukrainos karas bus sustabdytas/įšaldytas, gausim kelis metus pasiruošti naujam karui, nes Maskva vėl puls. Ir puls turbūt nebe Ukrainą.
Comment
-
Iš kur jie gaus pajėgumų karui su NATO, kai turės laikyti savo armiją prie apginkluotos UA sienų. Kaip jie tą armiją padidins kai dabar pilnai mobilizavus pramonę vistiek turi imti amuniciją iš Š.Korėjos ir Irano? Daug kas gyvena WW2 karo realijomis kai vienu pirstelėjimu buvo sukrapštomas armijos korpusas ir pan.Parašė Obi-Wan Kenobi Rodyti pranešimąKas tame taikos plane leidžia teigti, kad "RU nepuls nieko"? Rusija bus nuginkluota? Bus įvestos NATO pajėgos į Rusiją? Bus sunaikintas RU branduolinis arsenalas?
- 1 patinka
Comment
-
Nemanau, kad jie patys su tuo sutiktų.Parašė Gator Rodyti pranešimą
Aš ne laimi ar pralaimi kalbu, o nesutinku, kad minėtos 'taikos" sąlygos yra blogos rasiejai.
Kita vertus, planas "šakėmis ant vandens rašytas", taip kad lauksime naujų žinių.
- 1 patinka
Comment
-
kad ru pajegumai didesni negu natoParašė Darius555 Rodyti pranešimą
Iš kur jie gaus pajėgumų karui su NATO, kai turės laikyti savo armiją prie apginkluotos UA sienų. Kaip jie tą armiją padidins kai dabar pilnai mobilizavus pramonę vistiek turi imti amuniciją iš Š.Korėjos ir Irano? Daug kas gyvena WW2 karo realijomis kai vienu pirstelėjimu buvo sukrapštomas armijos korpusas ir pan.When a man lies, he murders some part of the world
Comment
-
O kam jie su buchankomis ir motociklais į šturmus eina?Parašė liutass Rodyti pranešimą
kad ru pajegumai didesni negu nato
Čia man atrodo ne visai teisimgai, keli šimtai milijardų centrinio banko rezervų buvo užšaldyti vakarų bankuose. Esant labai blogam scenarijui, orbanai ir kiti draugai gali suorganizuoti grąžinimąParašė Maalinauskas Rodyti pranešimąApie finansinius rezervus aš iš viso patyliu - ruSSija Ukrainoje per tris metus sudegino viską, ką paskutinius 15-20 metų sukaupė.
Paskutinis taisė neamos; 2025.01.27, 12:01.
Comment
-
Nu va ir issidavei. Blokuojam šitą vatąParašė liutass Rodyti pranešimą
kad ru pajegumai didesni negu nato
- 4 patinka
Comment
-
bet juda i priekiParašė neamos Rodyti pranešimą
O kam jie su buchankomis ir motociklais į šturmus eina?
When a man lies, he murders some part of the world
Comment
-
Juda po kelis km prieš šalį, kuri neturi nei laivyno, nei oro pajėgų ir yra 5 kartus mažesnė. Karo su NATO atveju Rusija per pirmas dienas prarastų savo visą laivyną ir svarbiausią karinę infrastruktūrą, todėl manau net negalvoja apie tai.Parašė liutass Rodyti pranešimąbet juda i prieki
- 1 patinka
Comment
-
Taip, prieš Ukrainą, judėtų gal dar prieš kokią Moldovą ar Sakartvelą, bet tikrai ne prieš NATO.Parašė liutass Rodyti pranešimąbet... juda
- 2 patinka
Comment
-
sakai, pajudes, pajudes ir sustosParašė Lettered Rodyti pranešimą
Taip, prieš Ukrainą, judėtų gal dar prieš kokią Moldovą ar Sakartvelą, bet tikrai ne prieš NATO.
Comment
-
Ne sustos, o bėgs atgal neatsigręždami.Parašė liutass Rodyti pranešimą
sakai, pajudes, pajudes ir sustos
- 1 patinka
Comment
-
tada einu investuoti i NTParašė Lettered Rodyti pranešimą
Ne sustos, o bėgs atgal neatsigręždami.
Comment