Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Rusijos karas prieš Ukrainą ir bandymai grasinti NATO

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė Darius555 Rodyti pranešimą

Čia jei rimtai tai labiausiai pažeminta RFija ir bus - galiu garantuot kad RF toks planas netiks
    Na, aš apie tai ir rašau.

Parašė Justiakas Rodyti pranešimą

Europai - multimilijardinės išlaidos ir politiškai nestabili narė, kur ne tik viduje bet kada gali kažkas užvirti, bet ir su rusais atsinaujinti karas pilnu pajėgumu + tarifai perkant rusų dujas. Kokia čia nauda?
    Viskas yra palyginime.
    Pagalbos Ukrainai sustabdymas ir jos sunaikinimas bei tolesnė RF invaziją į Vakarus kainuos ne milijardus, o mūsų egzistavimą. (viename iš tokios krypties scenarijų).
    Ir, ar ne mes visomis rankomis už Ukrainos įstojimą net tik į ES , bet ir NATO?

Parašė liutass Rodyti pranešimą
    O tai Europa musu negins?
    Nėra tokio politinio-karinio darinio kaip Europa.
    O NATO ir kiti galimi sąjungininkai pagal blogąjį scenarijų mūsų tikrai negins.
    Didelis dar klausimas, ar jie gins save (pvz. tiesiog taps RF sąjungininkais). Vengrija jau dabar sako, kad 1956 m. sukilimas buvo didelė klaida.

Tai tuomet buvo papraščiau užpulti mus 2022 metais
    VBS duomenimis, Putinas turėjo ir tokį planą.
    Politiškai jis gerokai rizikingesnis, bet kariniu požiūriu, gal mes jau sedėtume okupacijoje.
    Paskutinis taisė Sula; 2025.01.27, 09:14.

Comment

2022 nebuvo irgi
      Visuomene jau buvo, kariuomene nelabai. Bet po poros metu kariuomene bus atstatyta, Iranas du Koreja igaus atomini ginkla, Kinija padiims Taivana, rusija Europa, Jav Grenlanfdija
      When a man lies, he murders some part of the world

Comment

Parašė Tomas Rodyti pranešimą

2014 dar nebuvo paruošta nei kariuomenė, nei visuomenė.
        O 2008 buvo? 2014 turėjo tuos pačius tankus, naikintuvus ir karius kaip ir 2022, skirtumas tik tas, kad Ukraina per tą laikotarpį buvo gerokai apginkluota.
        Flickr

Comment

Visuomene jau buvo, kariuomene nelabai. Bet po poros metu kariuomene bus atstatyta, Iranas du Koreja igaus atomini ginkla, Kinija padiims Taivana, rusija Europa, Jav Grenlanfdija
          Po poros metų sakai kai naujų tankų i mėnesį pagamina 30 ir tai pilnai mobilizavus pramonę?

O kas tuomet pasiims Mėnulį, Jupiterį ir Marsą?

Comment

Parašė Lettered Rodyti pranešimą

O 2008 buvo? 2014 turėjo tuos pačius tankus, naikintuvus ir karius kaip ir 2022, skirtumas tik tas, kad Ukraina per tą laikotarpį buvo gerokai apginkluota.
            Nebuvo ta UKR apginkluota - Stingeriai ir Javelinai nesiskaito

Comment

Ar tie tankai bus labai reikalingi?

Comment

Ar tie tankai bus labai reikalingi?
                Ne, nebus - puls su taburetėmis

Comment

Liutass tai konkrečiai nusišneka - ruSSija su 140 mln gyventojų okupuos Europą, kurioje gyvena 550 mln? Rimtai, reikia mažiau žiūrėti solovjovo.
                  Ir per pora metų atstatyti kariuomenę yra nerealu. Net per 10 neatstatys, nes didžioji dalis jų ale naujos technikos yra prikelta senoji, kuri dabar jau faktiškai baigėsi (ne be reikalo varo į šturmus su civilinėm mašinom, motociklais ir paspirtukais). Apie finansinius rezervus aš iš viso patyliu - ruSSija Ukrainoje per tris metus sudegino viską, ką paskutinius 15-20 metų sukaupė.
                  Paskutinis taisė Maalinauskas; 2025.01.27, 10:16.

Comment

Riešutais uzteks psvsidinti ir prasides chaosas

Comment

Riešutais uzteks psvsidinti ir prasides chaosas
                      Tabletes nepamiršai išgerti šiandien?

Comment

Tabletes nepamiršai išgerti šiandien?
                        Bet alaus jau 4

Comment

Parašė Maalinauskas Rodyti pranešimą
                          Liutass tai konkrečiai nusišneka - ruSSija su 140 mln gyventojų okupuos Europą, kurioje gyvena 550 mln? Rimtai, reikia mažiau žiūrėti solovjovo.
                          Ir per pora metų atstatyti kariuomenę yra nerealu. Net per 10 neatstatys, nes didžioji dalis jų ale naujos technikos yra prikelta senoji, kuri dabar jau faktiškai baigėsi (ne be reikalo varo į šturmus su civilinėm mašinom, motociklais ir paspirtukais). Apie finansinius rezervus aš iš viso patyliu - ruSSija Ukrainoje per tris mėnesius sudegino viską, ką paskutinius 15-20 metų sukaupė.
                          Dar pamiršo paminėt kad PL ir D esančias JAV pajėgas paims i nelaisvę. O F-35 ir F-22 bus demonstruojami raudonojoje aikštėje

Comment

Dar pamiršo paminėt kad PL ir D esančias JAV pajėgas paims i nelaisvę. O F-35 ir F-22 bus demonstruojami raudonojoje aikštėje
                            Palauksiu dar porą metu, poto paskaitinesiu jusu blevyzgas

Comment

Palauksiu dar porą metu, poto paskaitinesiu jusu blevyzgas
                              Kad jau 3 metai praėjo, bet kalbate tą patį.
                              Flickr

Comment

Man tai šiaip jau pradeda erzinti tie trydaliotojai su savo "aaa, ruZZai ryt daeis iki Lamanšo". Suprantama, 2022 galėjo žmonėms šauti į galvą visokie emocijomis grįsti kraštutinumai, bet dabar, po 3 metų karo, kai ruSSija yra tiek nustekenta kariškai ir finansiškai, kai per metus tesugeba okupuoti vos 3.5k km (kas yra 50x60 km), tokie pareiškimai gali būti arba itin didelės baimės (kuo abejoju, toks žmogus realiai turėtų bijoti išeiti į gatvę), arba tikslingos panikos sėjimo požymis. Ir pastarasis variantas man atrodo kur kas labiau tikėtinas.

Comment

Parašė Lettered Rodyti pranešimą

Kad jau 3 metai praėjo, bet kalbate tą patį.
                                  As ne pranašas

Comment

Parašė Sula Rodyti pranešimą
                                    Na, aš apie tai ir rašau.
                                    .
                                    Blemba, jis ten rimtai?
                                    Aš galvojau sarkastiškai tragiškas Ukrainai sąlygas (dar su "taika" gegužės 9d) pavadino pažeminimu Rusijai.

Jokios NATO, jokios Es, atiduoda visas prarastas žemes ir dar Kurską, atstato rusų kalbą visur ir pro rusiškas jėgas prileidžia prie rinkimų.

​​​​​​

Comment

Parašė Gator Rodyti pranešimą

Blemba, jis ten rimtai?
                                      Aš galvojau sarkastiškai tragiškas Ukrainai sąlygas (dar su "taika" gegužės 9d) pavadino pažeminimu Rusijai.

Jokios NATO, jokios Es, atiduoda visas prarastas žemes ir dar Kurską, atstato rusų kalbą visur ir pro rusiškas jėgas prileidžia prie rinkimų.

​​​​​​
                                      Pailsi ir varo toliau

Comment

Parašė Gator Rodyti pranešimą

​​​​​​
                                        Na va ir liutass sutinka. Putleris laimi visais frontais.

Comment

Parašė Sula Rodyti pranešimą

Na va ir liutass sutinka. Putleris laimi visais frontais.
                                          O ne?

Comment

Working...
                                          X