Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Rusijos karas prieš Ukrainą ir bandymai grasinti NATO

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Parašė MedinisStrazdas Rodyti pranešimą

    Manau kad reikia nepirkti naftos nei iš tos nei iš tos valstybės. Ypač jeigu esi JAV, kuri yra naftos net exportuotoja.
    JAV antra naftos importuotoja pasaulyje po Kinijos, tai jei neperka iš Venesuelos ar Irano, tada reikia pirkti iš Rusijos.

    https://en.wikipedia.org/wiki/List_o...by_oil_imports
    Flickr

    Comment


      Parašė Lettered Rodyti pranešimą

      JAV antra naftos importuotoja pasaulyje po Kinijos, tai jei neperka iš Venesuelos ar Irano, tada reikia pirkti iš Rusijos.

      https://en.wikipedia.org/wiki/List_o...by_oil_imports
      Tai tu ne vien importą žiūrėk. Atimk eksportuojamą naftą.

      U.S. Net Imports of Crude Oil and Petroleum Products
      https://www.eia.gov/dnav/pet/hist/Le...s=mttntus2&f=m

      Pažiūrėk 2019 metus ir tolyn.

      Comment


        Parašė Lettered Rodyti pranešimą
        O ką realiai JT galėtų padaryti, jei ir būtų "įgali"? Įpareigoti Putiną sustabdyti karą?
        Bent jau įpareigoti Rusijai paskelbti sankcijas visą pasaulį (įskaitant Kiniją ir Indiją), o ne tik Vakarus ir Japoniją bei dar kelias Azijos šalis. Tada jau tikrai pu neturėtų kur dėtis.
        ​​​
        Snowflakes will attack U <3

        Comment


          Parašė Tomizmas Rodyti pranešimą

          Bent jau įpareigoti Rusijai paskelbti sankcijas visą pasaulį (įskaitant Kiniją ir Indiją), o ne tik Vakarus ir Japoniją bei dar kelias Azijos šalis.
          ​​​
          JT teisė nėra aukščiau valstybių teisės, jos pačios turi spręsti dėl sankcijų.
          Flickr

          Comment


            Parašė Lettered Rodyti pranešimą
            JT teisė nėra aukščiau valstybių teisės, jos pačios turi spręsti dėl sankcijų.
            Na mes ir kalbame apie tą hipotetinį atvejį, jeigu JT turėtų daugiau galių ir joje nebūtų veto teisės.
            Snowflakes will attack U <3

            Comment


              Parašė MedinisStrazdas Rodyti pranešimą



              Deja nepakankamai, Iranas vis dar egzistuoja.

              Kvailas vaikiskas poziuris ir tiek.

              Comment


                Parašė Lettered Rodyti pranešimą

                JT teisė nėra aukščiau valstybių teisės, jos pačios turi spręsti dėl sankcijų.
                Bet, pvz.: yra sankcijos Š.Korėjai, ir jų iš esmės laikomasi.

                Comment


                  08:44 Konfliktų žvalgybos grupės (CIT) analitikai suskaičiavo, kad Ukrainoje neliko nė vienos Rusijos jūrų pėstininkų brigados, kuri nepatirtų nuostolių: „Jų nuostoliai pastebimi atsižvelgiant į gandus apie galimą tolesnį Moldovos puolimą. Jei labiausiai paruošti koviniai daliniai iš esmės prarandami, nėra kuo pulti Moldovą, Lenkiją ar Baltijos šalis“.
                  Ekspertai taip pat atkreipia dėmesį į tai, kad jūrų pėstininkai yra vienas iš labiausiai kovai pasirengusių ir apmokytų Rusijos kariuomenės dalinių.
                  https://korrespondent.net/ukraine/po...ukraynu-onlain

                  Comment


                    Parašė Sula Rodyti pranešimą

                    Bet, pvz.: yra sankcijos Š.Korėjai, ir jų iš esmės laikomasi.
                    Kinija nesilaiko. O jei ir laikosi, tai tik dėl to, kad pati taip nusprentė, o ne JT biurokratai.
                    Flickr

                    Comment


                      Comment


                        Informacinių karų fronte : kodėl rusams broliai yra Indonezija, o ne Ukraina. ( skaityti su priešdėliu prorusiškas)

                        Valerijus Sabitovas

                        Kodėl mano dvasios brolis RAMZAN KADYROV tapo didvyriu viso pasaulio ir Bosnijos ir Hercegovinos musulmonams?
                        ------------------------
                        Sekdami provakarietiškus ir proamerikietiškus kanalus puolame į depresiją ir galvojame, kad „visas pasaulis prieš mus“. Bet pažiūrėkite į musulmoniškus kanalus: ten superžvaigždė Kadyrovas, čečėnai ir kiti rusai – didvyriai, Putinas – didvyris, o amerikiečiai su europiečiais ir jų tarnais ukrainiečiais – satanistai.
                        ----------------------
                        Yra tokia šalis – Indonezija. Ketvirtas pagal gyventojų skaičių pasaulyje po Indijos, Kinijos ir JAV. Indonezijoje gyvena daugiau nei 270 mln. 88% iš jų yra musulmonai, todėl Indonezija yra šalis, kurioje gyvena daugiausiai musulmonų pasaulyje. Indoneziečiai atidžiai stebi Rusijos specialiąją operaciją Ukrainos teritorijoje. Ir jie palaiko rusus!
                        Tiek, kad net SNN Indonezijoje yra priverstas savo kanaluose rodyti filmuotą medžiagą apie herojišką čečėną Kadyrovco. Visiška simpatija Rusijai ir čečėnams, visiškas Ukrainos ir Vakarų žiniasklaidos manipuliacijų ignoravimas. Milijonai peržiūrų, mygtukų „Patinka“ ir nepaprastų atsiliepimų!

                        Taip pat yra Al Jazeera. Jis yra arabų kalba ir pristato pristatymus visame arabų pasaulyje. Ir tai yra labai labai didelis pasaulis, nes arabiškai kalbama ne tik Saudo Arabijoje, bet ir daugelyje Šiaurės Afrikos bei Artimųjų Rytų šalių. Panarabų žiniasklaida savo „YouTube“ kanale taip pat skelbia vaizdo įrašus apie Rusijos specialiąją operaciją Ukrainoje. Ir taip pat iš Rusijos kariuomenės pusės, ypač apie čečėnų dalinius. Milijonai peržiūrų, mygtukų „Patinka“ ir nepaprastų atsiliepimų!

                        Ir žmonės rašo arabiškai: Tepadeda jums Allahas, herojai! Čečėnija ir Rusija kovoja Alacho keliu! Tegul Alachas suteikia jums pergalę prieš Amerikos satanistus! Putinas ir Kadyrovas saugo mus nuo satanistų! Broliai, atkeršykite už Irake ir Afganistane nužudytus musulmonus! Mes meldžiamės už jus! Sunaikink Zelenskį ir jo gaują!

                        Galima sakyti, kad niekas musulmonų pasaulyje nepriėmė versijos, kad agresyvi Rusija užpuolė nepriklausomą Ukrainą ir bando ją užimti, o laisvę mylintys ukrainiečiai jai didvyriškai priešinasi. Kažkodėl arabai ir kiti musulmonai mano, kad Rusija Ukrainoje kovoja prieš Ameriką ir Europą, prieš visą antiislamišką pasaulį, kuriam ukrainiečiai tėra tarnai. Ir jie tikrai labai nori, kad Rusija pagaliau nugalėtų visas šias šėtoniškas piktąsias dvasias.

                        O Ukraina taip stengėsi paaiškinti visai planetai: mes kovojame už europietiškas vertybes, už vakarietišką gyvenimo būdą ir t.t. O kokios tai vertybės musulmonų požiūriu? „Charlie Hebdo“ ir šlykščių animacinių filmų apie pranašą Mahometą. Pasirodo, Ukraina kovoja už gėjų paradus, prieš mečetes ir hidžabus, už galimybę nebaudžiamai įžeisti Alachą ir jo Pranašą. Ukraina tęsia: mes siaubingai mylime Ameriką ir labai didžiuojamės, kad mūsų prezidentas yra žydas. Tai reiškia bombarduoti ir žudyti palestiniečius ir kitus arabus. Viskas aišku, galima perskaityti iš lūpų: Ukraina – naciai, satanistai, islamo priešai ir net sionistai.

                        O kas yra kitoje pusėje? Kita vertus, šaunūs agitatoriai iš Čečėnijos lyderio Kadyrovo komandos rodo visam pasauliui barzdotus musulmonus, kurie meldžiasi penkis kartus per dieną, dainuoja chore Allahu Akbar (o taip pat: Akhmatas yra valdžia!) ir kovoja su šėtonu. Galingi čečėnų būriai rikiuojasi nuostabių Grozno mečečių fone arba be baimės kovoja Mariupolyje: stebint tokią sceną siela ima virpėti kaip sidabrinė styga, net jei nesi čečėnas ar musulmonas.

                        Ramzanas Kadyrovas, pasirodęs kaip nepaprastai išmintingas ir charizmatiškas lyderis, aiškiai ir teologiškai nepriekaištingai paaiškina (jo žodis išverstas į visas kalbas):
                        1) Islamas Rusijoje yra visiškai saugomas valstybės, niekas Rusijoje neturėtų drįsti tyčiotis iš Pranašo, nes jis bus nubaustas pagal griežtus Rusijos įstatymus; štai kodėl Rusija yra musulmonų tėvynė, todėl musulmonai privalo ginti Rusiją ir kovoti už Rusiją;

                        2) Ukrainą valdo naciai, homoseksualai ir Alacho priešai;

                        3) Aš (sako Ramzanas) verkiau iš bejėgiškumo ir nevilties, kai pamačiau, kaip velniai įžeidžia mūsų Pranašą ir mūsų Visagalį Alachą, o Alachas suteikė man galimybę kovoti jo kelyje puikiai legaliai ir bausti savo priešus;

                        4) štai kodėl dalyvavimas šioje specialioje operacijoje Rusijos pusėje yra mūsų šventasis karas! Ahmadas yra galia! Alahas didis!

                        Čečėnijos vyresnieji ir mulos visiškai palaiko Ramzano idėjas, jų pareiškimai taip pat buvo išversti į visas kalbas.

                        Žinoma, islamo teroristai Rusiją laiko savo priešu, tačiau pagrindinė musulmonų srovė myli Kadyrovą ir myli Rusiją. Net su Afganistano Talibanu, nuo kurio pametę šalmus pabėgo amerikiečių kariai, Rusija užmezga diplomatinius santykius – sprendimas nėra labai paprastas, bet logiškas dabartinėje situacijoje.

                        Kaip sakiau, pasaulyje yra daug musulmonų. Jie gyvena ne tik musulmoniškose šalyse, bet ir visur. Musulmoniškos šalys kontroliuoja daug naftos, dujų, brangiųjų rūdų ir kitų išteklių. Net tie, kurie tariamai yra Amerikos „sąjungininkai“, slapta nekenčia Amerikos. Jie visi nori, kad Amerika pagaliau kažkur pralaimėtų. Ir visi supranta, kad Europoje nėra subjektyvumo, jau nekalbant apie Ukrainą. Visi supranta, kad tai yra Amerikos ir Rusijos konfliktas.

                        Taigi musulmonų pasaulis mus stebi, rodo nykščius aukštyn, meldžiasi už mus, linki mūsų pergalės ir yra pasirengęs mums padėti. Jums tereikia rasti tinkamas sąveikos formas.

                        Mūsų Kadyrovas šia prasme labai naudingas. Jo Čečėnija, spindinti prabangiomis mečetėmis, yra mūsų langas į musulmonų pasaulį. O Kadyrovo ir jo kovotojų dalyvavimas Rusijos specialiojoje operacijoje yra protrūkis ir planetinės propagandos kampanijos kulminacija. Sekdami provakarietiškus ir proamerikietiškus kanalus būname prislėgti ir galvojame, kad „visas pasaulis prieš mus“. Bet pažiūrėkite į musulmoniškus kanalus: ten superžvaigždė Kadyrovas, čečėnai ir kiti rusai – didvyriai, Putinas – didvyris, o amerikiečiai su europiečiais ir jų tarnais ukrainiečiais – satanistai.

                        Visa tai, žinoma, labai supaprastinta. Bet tai yra propaganda, taip ji veikia.

                        O be musulmonų dar yra Lotynų Amerika, kur Vašingtonu taip pat nepasitiki. Taip pat yra Indija, kuri tradiciškai įtaria anglosaksus sukčiavimu. Ir yra Kinija, kuri skirta sau, o ne Amerikai.

                        Tiesą sakant, visas ne Vakarų pasaulis, didžioji planetos dalis stebi mus ir palaiko mus. Nagi, gimei, nepasiduok! Čia, Ukrainoje, galime sulaužyti Amerikos hegemonijos nugarą, tada viskas subyrės: dolerio galia, NATO, pasaulinis imperializmas ir kriptokolonializmas. Mes kovojame ne prieš Ukrainą, net ne už Ukrainą, o už visą pasaulį, už jos ateitį. Ar visi turėsime „Charlie Hebdo“ ir Gvantanamo, ar gims laisvos tautų sąjungos: euraziečių, afrikiečių, amerikiečių – visų, kurie gerbia tradicijas ir kultūrą, saugo savo tapatybę ir tarnauja aukštesniems tikslams, o ne roplių elito užgaidoms. ir jos sostinė."

                        šaltinio, t.y. tinklalapio net nenoriu platinti.
                        Paskutinis taisė liux; 2022.04.19, 10:48.
                        Русский военный корабль, иди нахуй!

                        Comment


                          Parašė liux Rodyti pranešimą
                          Informacinių karų fronte : kodėl rusams broliai yra Indonezija, o ne Ukraina.

                          Valerijus Sabitovas

                          Kodėl mano dvasios brolis RAMZAN KADYROV tapo didvyriu viso pasaulio ir Bosnijos ir Hercegovinos musulmonams?
                          ------------------------
                          Sekdami provakarietiškus ir proamerikietiškus kanalus puolame į depresiją ir galvojame, kad „visas pasaulis prieš mus“. Bet pažiūrėkite į musulmoniškus kanalus: ten superžvaigždė Kadyrovas, čečėnai ir kiti rusai – didvyriai, Putinas – didvyris, o amerikiečiai su europiečiais ir jų tarnais ukrainiečiais – satanistai.
                          ----------------------
                          Yra tokia šalis – Indonezija. Ketvirtas pagal gyventojų skaičių pasaulyje po Indijos, Kinijos ir JAV. Indonezijoje gyvena daugiau nei 270 mln. 88% iš jų yra musulmonai, todėl Indonezija yra šalis, kurioje gyvena daugiausiai musulmonų pasaulyje. Indoneziečiai atidžiai stebi Rusijos specialiąją operaciją Ukrainos teritorijoje. Ir jie palaiko rusus!
                          Tiek, kad net SNN Indonezijoje yra priverstas savo kanaluose rodyti filmuotą medžiagą apie herojišką čečėną Kadyrovco. Visiška simpatija Rusijai ir čečėnams, visiškas Ukrainos ir Vakarų žiniasklaidos manipuliacijų ignoravimas. Milijonai peržiūrų, mygtukų „Patinka“ ir nepaprastų atsiliepimų!

                          Taip pat yra Al Jazeera. Jis yra arabų kalba ir pristato pristatymus visame arabų pasaulyje. Ir tai yra labai labai didelis pasaulis, nes arabiškai kalbama ne tik Saudo Arabijoje, bet ir daugelyje Šiaurės Afrikos bei Artimųjų Rytų šalių. Panarabų žiniasklaida savo „YouTube“ kanale taip pat skelbia vaizdo įrašus apie Rusijos specialiąją operaciją Ukrainoje. Ir taip pat iš Rusijos kariuomenės pusės, ypač apie čečėnų dalinius. Milijonai peržiūrų, mygtukų „Patinka“ ir nepaprastų atsiliepimų!

                          Ir žmonės rašo arabiškai: Tepadeda jums Allahas, herojai! Čečėnija ir Rusija kovoja Alacho keliu! Tegul Alachas suteikia jums pergalę prieš Amerikos satanistus! Putinas ir Kadyrovas saugo mus nuo satanistų! Broliai, atkeršykite už Irake ir Afganistane nužudytus musulmonus! Mes meldžiamės už jus! Sunaikink Zelenskį ir jo gaują!

                          Galima sakyti, kad niekas musulmonų pasaulyje nepriėmė versijos, kad agresyvi Rusija užpuolė nepriklausomą Ukrainą ir bando ją užimti, o laisvę mylintys ukrainiečiai jai didvyriškai priešinasi. Kažkodėl arabai ir kiti musulmonai mano, kad Rusija Ukrainoje kovoja prieš Ameriką ir Europą, prieš visą antiislamišką pasaulį, kuriam ukrainiečiai tėra tarnai. Ir jie tikrai labai nori, kad Rusija pagaliau nugalėtų visas šias šėtoniškas piktąsias dvasias.

                          O Ukraina taip stengėsi paaiškinti visai planetai: mes kovojame už europietiškas vertybes, už vakarietišką gyvenimo būdą ir t.t. O kokios tai vertybės musulmonų požiūriu? „Charlie Hebdo“ ir šlykščių animacinių filmų apie pranašą Mahometą. Pasirodo, Ukraina kovoja už gėjų paradus, prieš mečetes ir hidžabus, už galimybę nebaudžiamai įžeisti Alachą ir jo Pranašą. Ukraina tęsia: mes siaubingai mylime Ameriką ir labai didžiuojamės, kad mūsų prezidentas yra žydas. Tai reiškia bombarduoti ir žudyti palestiniečius ir kitus arabus. Viskas aišku, galima perskaityti iš lūpų: Ukraina – naciai, satanistai, islamo priešai ir net sionistai.

                          O kas yra kitoje pusėje? Kita vertus, šaunūs agitatoriai iš Čečėnijos lyderio Kadyrovo komandos rodo visam pasauliui barzdotus musulmonus, kurie meldžiasi penkis kartus per dieną, dainuoja chore Allahu Akbar (o taip pat: Akhmatas yra valdžia!) ir kovoja su šėtonu. Galingi čečėnų būriai rikiuojasi nuostabių Grozno mečečių fone arba be baimės kovoja Mariupolyje: stebint tokią sceną siela ima virpėti kaip sidabrinė styga, net jei nesi čečėnas ar musulmonas.

                          Ramzanas Kadyrovas, pasirodęs kaip nepaprastai išmintingas ir charizmatiškas lyderis, aiškiai ir teologiškai nepriekaištingai paaiškina (jo žodis išverstas į visas kalbas):
                          1) Islamas Rusijoje yra visiškai saugomas valstybės, niekas Rusijoje neturėtų drįsti tyčiotis iš Pranašo, nes jis bus nubaustas pagal griežtus Rusijos įstatymus; štai kodėl Rusija yra musulmonų tėvynė, todėl musulmonai privalo ginti Rusiją ir kovoti už Rusiją;

                          2) Ukrainą valdo naciai, homoseksualai ir Alacho priešai;

                          3) Aš (sako Ramzanas) verkiau iš bejėgiškumo ir nevilties, kai pamačiau, kaip velniai įžeidžia mūsų Pranašą ir mūsų Visagalį Alachą, o Alachas suteikė man galimybę kovoti jo kelyje puikiai legaliai ir bausti savo priešus;

                          4) štai kodėl dalyvavimas šioje specialioje operacijoje Rusijos pusėje yra mūsų šventasis karas! Ahmadas yra galia! Alahas didis!

                          Čečėnijos vyresnieji ir mulos visiškai palaiko Ramzano idėjas, jų pareiškimai taip pat buvo išversti į visas kalbas.

                          Žinoma, islamo teroristai Rusiją laiko savo priešu, tačiau pagrindinė musulmonų srovė myli Kadyrovą ir myli Rusiją. Net su Afganistano Talibanu, nuo kurio pametę šalmus pabėgo amerikiečių kariai, Rusija užmezga diplomatinius santykius – sprendimas nėra labai paprastas, bet logiškas dabartinėje situacijoje.

                          Kaip sakiau, pasaulyje yra daug musulmonų. Jie gyvena ne tik musulmoniškose šalyse, bet ir visur. Musulmoniškos šalys kontroliuoja daug naftos, dujų, brangiųjų rūdų ir kitų išteklių. Net tie, kurie tariamai yra Amerikos „sąjungininkai“, slapta nekenčia Amerikos. Jie visi nori, kad Amerika pagaliau kažkur pralaimėtų. Ir visi supranta, kad Europoje nėra subjektyvumo, jau nekalbant apie Ukrainą. Visi supranta, kad tai yra Amerikos ir Rusijos konfliktas.

                          Taigi musulmonų pasaulis mus stebi, rodo nykščius aukštyn, meldžiasi už mus, linki mūsų pergalės ir yra pasirengęs mums padėti. Jums tereikia rasti tinkamas sąveikos formas.

                          Mūsų Kadyrovas šia prasme labai naudingas. Jo Čečėnija, spindinti prabangiomis mečetėmis, yra mūsų langas į musulmonų pasaulį. O Kadyrovo ir jo kovotojų dalyvavimas Rusijos specialiojoje operacijoje yra protrūkis ir planetinės propagandos kampanijos kulminacija. Sekdami provakarietiškus ir proamerikietiškus kanalus būname prislėgti ir galvojame, kad „visas pasaulis prieš mus“. Bet pažiūrėkite į musulmoniškus kanalus: ten superžvaigždė Kadyrovas, čečėnai ir kiti rusai – didvyriai, Putinas – didvyris, o amerikiečiai su europiečiais ir jų tarnais ukrainiečiais – satanistai.

                          Visa tai, žinoma, labai supaprastinta. Bet tai yra propaganda, taip ji veikia.

                          O be musulmonų dar yra Lotynų Amerika, kur Vašingtonu taip pat nepasitiki. Taip pat yra Indija, kuri tradiciškai įtaria anglosaksus sukčiavimu. Ir yra Kinija, kuri skirta sau, o ne Amerikai.

                          Tiesą sakant, visas ne Vakarų pasaulis, didžioji planetos dalis stebi mus ir palaiko mus. Nagi, gimei, nepasiduok! Čia, Ukrainoje, galime sulaužyti Amerikos hegemonijos nugarą, tada viskas subyrės: dolerio galia, NATO, pasaulinis imperializmas ir kriptokolonializmas. Mes kovojame ne prieš Ukrainą, net ne už Ukrainą, o už visą pasaulį, už jos ateitį. Ar visi turėsime „Charlie Hebdo“ ir Gvantanamo, ar gims laisvos tautų sąjungos: euraziečių, afrikiečių, amerikiečių – visų, kurie gerbia tradicijas ir kultūrą, saugo savo tapatybę ir tarnauja aukštesniems tikslams, o ne roplių elito užgaidoms. ir jos sostinė."

                          šaltinio, t.y. tinklalapio net nenoriu platinti.
                          Jeigu prisimintume WW2, Hitleris ir Himleris irgi domėjosi Islamu, buvo keletas arabų dalinių, kovojo kartu prieš bendrą priešą - žydijos sąmokslą. Kažkaip vat vėl viskas susisieja.

                          Comment


                            ruSSia kariauja už pasaulio ateitį prieš reptiloidus. Įtikinamai parašyta, dar porą kartų paskaitysiu ir patikėsiu.
                            -

                            Comment


                              Parašė liux Rodyti pranešimą
                              [COLOR=#000000][FONT=Verdana]Informacinių karų fronte : kodėl rusams broliai yra Indonezija, o ne Ukraina. ( skaityti su priešdėliu prorusiškas)

                              Valerijus Sabitovas

                              Kodėl mano dvasios brolis RAMZAN KADYROV tapo didvyriu viso pasaulio ir Bosnijos ir Hercegovinos musulmonams?
                              Galima rašinėti visokias nesąmones. Žinoma musulmonų pasaulyje yra visokių nuomonių, bet prikergti čia Bosnijos musumonus yra toks idiotizmas. žinant rusų palaikymą serbams ir bosnių švelniai pasakius nemeilę serbams ?

                              Va pvz. vieno žinomiausių bosnių musulmonų žurnalisto straipsnio dalis:

                              Back in the 1990s, Serbian nationalists parroted the claim that Bosnia historically belonged to Serbia, that we Bosniak Muslims were in fact Christian Serbs who were forcefully converted to Islam under the Ottomans, and that Bosnia—as an independent and sovereign country—would not survive without Serbian tutelage. So closely are Bosniak Muslims able to identify with Ukrainians that monetary donations have been collected and prayers held at Bosnian mosques for Ukraine’s defense.

                              Kažkoks kadyrovas apie kurį ten nelabai kas ir žino. O va pvz. įdomūs paskutiniai serbų apklausos duoemnys apie karą Ukrainoje:

                              Click image for larger version

Name:	serb.jpg
Views:	627
Size:	82,1 kB
ID:	1963414
                              35 proc. mano, kad Rusijos agresija yra pateisinama, 42 proc. kad ne, dar 23 proc. nežino ar pateisinama, ar ne.

                              Comment


                                Parašė suoliuojantis Rodyti pranešimą
                                Galima rašinėti visokias nesąmones. Žinoma musulmonų pasaulyje yra visokių nuomonių, bet prikergti čia Bosnijos musumonus yra toks idiotizmas. žinant rusų palaikymą serbams ir bosnių švelniai pasakius nemeilę serbams ?
                                Azerai su armėnais irgi nekenčia vieni kitų, bet abu tautos dievina putiną kaip ir serbai.
                                Flickr

                                Comment


                                  Parašė suoliuojantis Rodyti pranešimą

                                  Galima rašinėti visokias nesąmones. Žinoma musulmonų pasaulyje yra visokių nuomonių, bet prikergti čia Bosnijos musumonus yra toks idiotizmas. žinant rusų palaikymą serbams ir bosnių švelniai pasakius nemeilę serbams ?

                                  Va pvz. vieno žinomiausių bosnių musulmonų žurnalisto straipsnio dalis:

                                  Back in the 1990s, Serbian nationalists parroted the claim that Bosnia historically belonged to Serbia, that we Bosniak Muslims were in fact Christian Serbs who were forcefully converted to Islam under the Ottomans, and that Bosnia—as an independent and sovereign country—would not survive without Serbian tutelage. So closely are Bosniak Muslims able to identify with Ukrainians that monetary donations have been collected and prayers held at Bosnian mosques for Ukraine’s defense.

                                  Kažkoks kadyrovas apie kurį ten nelabai kas ir žino. O va pvz. įdomūs paskutiniai serbų apklausos duoemnys apie karą Ukrainoje:
                                  Nu kaip, islamas Balkanuose ne iš šventos dvasios atsirado Ir Osmanų imperijos politika musulmonų ir kitatikių atžvilgių buvo atitinkama. Kitas dalykas, kad ten ir musulmonai savotiški. Čia kaip rodyt į mūsų totorius ir imt kaip pavyzdį sprendžiant apie musulmonų nuotaikas pasaulyje.

                                  Comment


                                    Kažkaip nelabai kur "meilė rusams" iš bosnių yra išlindus galima palygint kaip yra serbų atvėju. Rusai jau spėjo ir pagrasinti Bosnijai dėl stojimo į NATO. Kas ten kažin tuo Kadyrovų labai žavis, ypač jo "karių" video pažiūrėjęs, nebent kaip vietoj humoro laidos.

                                    Comment


                                      Parašė mag Rodyti pranešimą
                                      Kažkaip nelabai kur "meilė rusams" iš bosnių yra išlindus galima palygint kaip yra serbų atvėju. Rusai jau spėjo ir pagrasinti Bosnijai dėl stojimo į NATO. Kas ten kažin tuo Kadyrovų labai žavis, ypač jo "karių" video pažiūrėjęs, nebent kaip vietoj humoro laidos.
                                      na spėčiau pas mus ženkliai daugiau kas palaiko Putina, nei kad Bosnijoje Kadyrova, bet mes no to netampam pro Putiniška šalimi.

                                      Comment


                                        Tie "bosniai" turbūt iš Serbų respublikos (Srpska)

                                        Comment


                                          Parašė Lettered Rodyti pranešimą
                                          Azerai su armėnais irgi nekenčia vieni kitų, bet abu tautos dievina putiną kaip ir serbai.
                                          Azerbaidžaniečiai? Putiną? Tikrai ne. Labiau gal Erdoganą.

                                          Parašė liux Rodyti pranešimą
                                          Informacinių karų fronte : kodėl rusams broliai yra Indonezija, o ne Ukraina. ( skaityti su priešdėliu prorusiškas)

                                          Valerijus Sabitovas

                                          Kodėl mano dvasios brolis RAMZAN KADYROV tapo didvyriu viso pasaulio ir Bosnijos ir Hercegovinos musulmonams?
                                          ------------------------
                                          Sekdami provakarietiškus ir proamerikietiškus kanalus puolame į depresiją ir galvojame, kad „visas pasaulis prieš mus“. Bet pažiūrėkite į musulmoniškus kanalus: ten superžvaigždė Kadyrovas, čečėnai ir kiti rusai – didvyriai, Putinas – didvyris, o amerikiečiai su europiečiais ir jų tarnais ukrainiečiais – satanistai.
                                          ----------------------
                                          Yra tokia šalis – Indonezija..................
                                          Wow, čia viskas pagal geriausias sąmokslo teorijų tradicijas Apie tuos pačius reptiloidus, kurie išgalvojo kovidą ir išnuodijo žmoniją skiepais.

                                          Beje, ar tikrai Indonezijos žiniasklaida pateikia Putiną ir Kadyrovą kaip didvyrius? Kažko labai abejoju. Tekstas įtariu yra orientuotas į Rusijos ir "artimojo užsienio" tam tikrą gyventojų sluoksnį - kurie tiki visais feikais ir tikrai internete netikrins, ar tikrai Indonezijoje tai rodo (šiais laikais tai nesunku patikrinti net nemokant kalbos, tik reikia laiko ir pasiknisti šaltiniuose). Nelabai turiu kada dabar demaskatuoti, bet grynai spėju remdamasis logika, kad Indonezijoje šiam konfliktui neskiriama daug dėmesio, nes jis kitoje pusėje pasaulio (Filipinų konfliktas tarp Mindanao musulmonų ir krikščionių daugumos šalyje, manau, Indonezijai kur kas aktualesnis) ir Ukrainos karą manau jie nušviečia maksimum neutraliai, bet tikrai netikiu kad su Kadyrovo garbinimu.

                                          EDIT: vis dėlto buvo per daug įdomu, susiradau 2 didelius Indonezijos portalus, kaip supratau pagrindiniai - Jakarta Post ir Anatara News. Naujienos pačiame viršuje: naujos provincijos Papua, Ramadanas, Meka, Indijos ir Pakistano amžini reikalai, Kinija kažką ten organizuoja Saliamono salose, kovidas, transgenderiai, Azijos ekonomika, yra šiek tiek apie sankcijas Rusijai. Apie karą Ukrainoje iš viso nėra nieko puslapių viršuje (palyginus kaip pas mus - naujienos pirmoje eilėje su paryškintomis antraštėmis), giliau pasiknisus manau pavyktų ką rasti. Nei Putino, nei Kadyrovo garbinimo nemačiau.
                                          Paskutinis taisė Tomizmas; 2022.04.19, 14:34.
                                          Snowflakes will attack U <3

                                          Comment

                                          Working...
                                          X