Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Rusijos karas prieš Ukrainą ir bandymai grasinti NATO

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Parašė rmss Rodyti pranešimą

    Vėl prisigėrei Pašilaičiuose?
    Muskas tikiuosi tikrai taip, o ne rimtai kažkokiu tikslu rašinėja tokius dalykus.
    Flickr

    Comment


      Lettered, aš tau turiu puikių naujienų! Tu visą savo pasaulio vaizdą paišeisi per kažkokią Bideno prieš ketvirčio amžiaus pasakytą frazę, kad Baltijos šalių priėmimas į NATO gali sukelti įtampų tarp JAV ir Rusijos. Iš tos vienos frazės tu net pasidarei išvadas, kad tai Baidenas privertė Muską tokius tweetus parašyti. Man tas video pasirodė kiek keistas, nes Baideno kalba nukertama per vidurį ir nebeaišku ką jis ten toliau sako. Tai va aš pagooglinau ir išsiaiškinau. Pasirodo šitą video ištransliavo ne kas kitas, o Kremliaus propaganda ir kaip Kremliaus propagandai ir dera - jo kalbą nukirpo taip iškraipant visą esmę. Tai va ką jis ten toliau sakė:

      “So, the way I look at the calculus here, sides now are as follows: I believe, and I was once told that to be in this business, you have to be an optimist. I believe time, time meaning the next several years, will solve this. To the degree to which Russia becomes comfortable with, and it is demonstrated that the enlargement of NATO is not only not in their interest but ultimately in their interest in expanding stability is the degree to which the accession of the Baltics into NATO becomes a reality. I think there is a correlation between the two. And so it is my expectation, as well as my hope, that in the near term, meaning by the end of this century or be thereafter, the Balts will be admitted to NATO, If they still are seeking admission to NATO.”
      Pasirodo Baidenas nuo pat pradžių buvo už Baltijos šalių priėmimą į NATO net suprasdamas, kad tai sukels įtampų tarp Maskvos ir Vašingtono. Ir tai buvo 1997 metais, turiu priminti, kad 90-ųjų pradžioje vyresniojo Busho administracija mus dar ragino likti Sovietų Sąjungoje, taip kad požiūris, kad Baltijos šalys turi būti priimtos į NATO 1997-aisiais buvo labai progresyvus. Argi tai ne puiku? Tau daugiau nebereikės kurti konspiracijos teorijas kaip dėl visko kaltas Baidenas, kad jis Putino statytinis, norintis Ukrainos pralaimėjimo, kad Musko tweetai - tai Baideno darbas ir t.t. Atsiveria visai kitas pasaulis. Gali nedėkoti

      Jei įdomu, čia gali pasiskaityti daugiau apie tai, kaip tavo pateiktas video buvo Kremliaus propagandos ištransliuotas.

      Comment


        Parašė Obi-Wan Kenobi Rodyti pranešimą

        Ne čekai ne protestantai, jie katalikai, bet visuomenė labai pasaulietiška.
        Aš matau, kad kai kas visišką trolinimą priėmė rimtai. Niekas, nei Vokietija, nei Lenkija negalvoja pasidalinti ar atsiimti Kaliningradą. Pats optimistiškiausias, pabrėžiu optimistiškiausias, beveik fantastinis variantas yra demokratinė federatyvinė (ne federacinė kaip dabar) Rusija. Na tokia Eurazijos valstijų sąjunga, kur Kaliningradas būtų viena iš Rusijos valstijų.
        Forumiuke jau nuo kokio kovo mėnesio dalinamės Karaliaučių

        Comment


          Parašė Gator Rodyti pranešimą
          O kas iš forimiečių bent orientaciniai žino kiek realiai donbaso ir luhansko, ir krymo žmonių nori būt Ukrainoj, kiek Rusijoj?
          Dar gūdžiais 1991-ais buvo referendumas (normalus, tikras referendumas) dėl Ukrainos nepriklausomybės nuo SSRS - 92% balsavusių pasisakė už nepriklausomybę. Luhansko ir Donescko srityse "už" pasisakė kiek mažiau, bet vis vien apie 80% balsavusių. Vienintelis klaustukas buvo Krymas, kur balsai už ir prieš pasiskirsė daugmaž po lygiai 50/50:
          Mintis, kad Chersone ar Zaporžėje dauguma pasisakytų už prisijungimą prie Rusijos - kliedesys ir fantazija, netgi tame pačiame Donbase dauguma žmonių save laiko ukrainiečiais ir nori būti Ukrainos dalimi.

          https://en.wikipedia.org/wiki/1991_U...nce_referendum

          Click image for larger version  Name:	Screenshot 2022-10-06 at 16-20-25 1991 Ukrainian independence referendum - Wikipedia.png Views:	0 Size:	85,5 kB ID:	1997161

          Comment


            Parašė Saliamonas Rodyti pranešimą
            Mintis, kad Chersone ar Zaporžėje dauguma pasisakytų už prisijungimą prie Rusijos - kliedesys ir fantazija, netgi tame pačiame Donbase dauguma žmonių save laiko ukrainiečiais ir nori būti Ukrainos dalimi.
            Ukrainoje yra daug ką klaidinantis dalykas "rusakalbiai", kai žmonės pagal tautybę yra ukrainiečiai ir laiko save tokiais surašymuose ir t. t., bet pagrindinė bendravimo kalba net namuose yra rusų. Pietryčių Ukrainoje tai labai dažna, dėl to neįsigilinę ar nesuprantantys realijų galvoja "ai tai ten gi pusė Ukrainos rusai". Iš tikrųjų rusų Ukrainoje yra tik 17% gyventojų, kai su rusakalbiais skaičius siekia 40-50% bet galvoti kad rusakalbiai ukrainiečiai yra rusai, tai tas pats, kas anglakalbius airius vadinti anglais. Ar baltarusius rusais.

            Iš viso įdomu, kiek po šito karo Charkive, Odesoje, Dnipre, Zaporižėje liks ukrainiečių, vis dar namie kalbančių rusų kalba. Bet internete skaičiau apie tendencijas, kad šiuose tradiciškai rusakalbiuose miestuose vis daugiau žmonių pradeda gėdintis rusų kalbos vartojimo. Ukrainiečiams vartoti svetimą kalbą iš tikrųjų logikos nėra daug.
            Paskutinis taisė Tomizmas; 2022.10.06, 16:27.
            Snowflakes will attack U <3

            Comment


              Na, bet visų rusakalbių poveikis Baltijos šalims yra rusinimas. Tai gerai, kad yra tarp jaunų ukrainiečių tendencija mesti rusų kalbą ir pereiti prie ukrainiečių.
              Tarp baltarusių tokia tendencija kol kas gerokai silpnesnė.
              ПТН ПНХ
              «Русский военный корабль, иди нахуй!»

              Comment


                Parašė Gator Rodyti pranešimą
                O kas iš forimiečių bent orientaciniai žino kiek realiai donbaso ir luhansko, ir krymo žmonių nori būt Ukrainoj, kiek Rusijoj?
                koks kirtumas?
                Kodėl referendumus darom tik maskolių okupuotuose teritorijose?
                Tai gal visur darom? Rusijoje pirmiausia, nes jie referendumų fanai. Tik prieš tai 30 metų pamokinam visus anglų kalbos, transliuojam tik žinias anglų k., pavarom propagandos kaip pvz. JAV gerai ir kokie jie dvasingi ir teisngi.
                -

                Comment


                  Click image for larger version

Name:	BBF35F2E-F88A-4BAA-803A-C63E75590804.jpeg
Views:	637
Size:	91,1 kB
ID:	1997200

                  Comment


                    Parašė suoliuojantis Rodyti pranešimą


                    Čia klasikinis pavyzdys: šiaip Muskas yra genijus. Verslo genijus. Bet genijai labai dažnai yra visiški infantilai kitose srityse. Jis akivaizdžiai pakliuvęs į kažkokių manipuliatorių rankas savo aplinkoje. Ir įsivaizduoja siūlantis labai gudrius sprendimus. Jei Amerikos pakrantės ir midlandas balsuoja labai skirtingai, tai iš to irgi galima daryti galingas geopolitines įžvalgas ?
                    Joks jis ne genijus, eilinis marketingą įvaldes PRčikas.

                    Aj Beje gal netaip atsimenu bet ar nebuvo Muskas siūlęs ir teksasui atsiskirti?

                    Parašė Tomizmas Rodyti pranešimą

                    Geriau tegul kiekvienas užsiima tuo, ką išmano. Kaip vienos grupės dainoj "politikai dainuoja, šoumenai politikuoja". Neseniai turėjom daug pavyzdžių kas gaunasi, kai visai kitų sričių specialistai (gal ir labai geri savo srityse) pasidaro labai dideli medicinos, virusologijos, skiepų specialistai, ir pradeda reikštis. Tai ir čia tas pats.
                    Šiaip tai zelenskis buvo šoumenas kol nebuvo išrinktas.
                    Parašė Eidvis Rodyti pranešimą
                    Tai Bidenas vykdė Putino nurodymus, kai įspėjinėjo dėl karo Ukrainoje, tai dabar Bidenas neva per Muską nori priversti Ukrainą Putinui paklusti. Ar tavo fantazijoms dėl Bideno yra ribos?
                    Kai buvo Obamos vice, Bidenas Putinui čiulpė pilnu tempu, tai matyt kai kurie mano kad niekas nepasikeitė.

                    Comment


                      Parašė MedinisStrazdas Rodyti pranešimą

                      Joks jis ne genijus, eilinis marketingą įvaldes PRčikas.

                      Aj Beje gal netaip atsimenu bet ar nebuvo Muskas siūlęs ir teksasui atsiskirti?



                      Šiaip tai zelenskis buvo šoumenas kol nebuvo išrinktas.


                      Kai buvo Obamos vice, Bidenas Putinui čiulpė pilnu tempu, tai matyt kai kurie mano kad niekas nepasikeitė.
                      Bidenas jau pradėjo spausti Ukrainą susitarti su Rusija gasdindamas branduolinio karo grėsme. Turbūt tikėjosi, kad karas taip ir įsišaldys esamose fronto linijose ir viskas baigsis kaip 2015 metais, todėl Ukrainai iki šiol nedavė nei vieno tanko, kurie reikalingi ne gynybai, o būtent puolimui. Bet dabar kai ukrainiečiai jį vis tiek pradėjo, pridėjo į kelnes ir pradėjo kartoti rusišką propagandą apie branduolinę žiemą. Tai Musko postai dabar labai aišku kodėl būtent dabar atsirado.

                      JAV prezidentas Joe Bidenas ketvirtadienį pareiškė, kad pasauliui gresia didžiausias pavojus nuo 1962 metų Kubos raketų krizės, kai Rusija kariauja Ukrainoje.

                      Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas „nejuokauja“, kalbėdamas apie galimą branduolinių, biologinių ar cheminių ginklų panaudojimą, Baltųjų rūmų spaudos tarnyba citavo J. Bideno žodžius, pasakytus Demokratų partijos lėšų rinkimo renginyje Niujorke.

                      Prezidentas sakė nemanąs, kad yra koks nors būdas panaudoti taktinį branduolinį ginklą, kuris nesibaigtų „Armagedonu“.
                      Paskutinis taisė Lettered; 2022.10.07, 08:06.
                      Flickr

                      Comment


                        Parašė Lettered Rodyti pranešimą

                        Bidenas jau pradėjo spausti Ukrainą susitarti su Rusija gasdindamas branduolinio karo grėsme.
                        Jis matyt užmiršo pasižiūrėti ką žodis "armagedonas" reiškia. Net jei būtų panaudotas visas arsenalas armagedono nebūtų.

                        Comment


                          Parašė MedinisStrazdas Rodyti pranešimą

                          Jis matyt užmiršo pasižiūrėti ką žodis "armagedonas" reiškia. Net jei būtų panaudotas visas arsenalas armagedono nebūtų.
                          Aš tai tą pasakymą kitaip suprantu - kaip perspėjimą putinui, kad bet koks taktinio branduolinio ginklo panaudojimas baigsis armagedonu - putinui

                          Comment


                            Parašė MikasRidikas Rodyti pranešimą

                            Aš tai tą pasakymą kitaip suprantu - kaip perspėjimą putinui, kad bet koks taktinio branduolinio ginklo panaudojimas baigsis armagedonu - putinui
                            Kai Baidenas puse laiko rišlaus sakinio nesurezga toks subtilumas nelabai tinka.

                            Comment


                              Parašė Lettered Rodyti pranešimą

                              Bidenas jau pradėjo spausti Ukrainą susitarti su Rusija gasdindamas branduolinio karo grėsme. Turbūt tikėjosi, kad karas taip ir įsišaldys esamose fronto linijose ir viskas baigsis kaip 2015 metais, todėl Ukrainai iki šiol nedavė nei vieno tanko, kurie reikalingi ne gynybai, o būtent puolimui. Bet dabar kai ukrainiečiai jį vis tiek pradėjo, pridėjo į kelnes ir pradėjo kartoti rusišką propagandą apie branduolinę žiemą. Tai Musko postai dabar labai aišku kodėl būtent dabar atsirado.
                              Tu su savo fantazijomis nepagydomas Veiki grynai kaip Kremliaus propaganda - ištrauki kažkokį tekstą ir prifantazuoji išvadas ne pagal faktus ir net ne pagal tą tekstą, o pagal savo liguistą liniją, kad dėl visko kaltas Baidenas. Kurioj vietoj Baidenas sakė, kad jis spaudžia Ukrainą susitarti su Rusija? Ar čia tavo fantazijos, kurias pasidarei iš Baideno pasisakymo, kad taktinio branduolinio ginklo panaudojimas privestų pasaulį prie armagedono? Man tai kaip tik skamba kaip įspėjimas Rusijai, kad į taktinio branduolinio ginklo panaudojimą bus atsakytą ir nebus tiesiog žiūrima kaip jinai užmėto atominėmis Ukrainos. Jei jis būtų norėjęs paspausti Ukrainą, tai būtų sakęs, kad 'branduolinio ginklo panaudojimas prives prie armagedono Ukrainoje' ar kažką pan. Dabar gi jis kalba, kad tas pats bus ir Rusijoje ir tai skamba kaip įspėjimas ne tik Putinui, bet ir visiems tiems, kas tuos sprendimus priima ir kurių rankose yra tas mygtuko paspaudimo mechanizmas.

                              Kai Baidenas visą pasaulį pastoviai įspėjinėjo, kad Rusija ruošiasi karui - tu jį kaltinai esant Putino agentu, kurio tikslas sužlugdyti Ukrainos ekonomiką. Iš esmės tai Baidenas žiauriai rizikavo. Žvalgybos duomenys rodė, kad Putinas ruošiasi karui, bet galiausiai ar karas prasidės ar ne buvo tik Putino sprendimas ir jisai bet kada galėjo persigalvoti ir Ukrainos nepulti. Tokiu atveju Baideno reputacijai, kuris pastoviai skelbė, kad Rusija puls, būtų buvusi padaryti milžiniška žala. Bet Baidenas pirmenybę teikė ne savo reputacijai, o Ukrainai, skelbdamas apie ruošiamą puolimą, kai tuo niekas netikėjo nei Europoje, nei Ukrainoje. Iš esmės Ukrainai būtent tai ir leido ar net privertė ją pasiruošti tam pačiam svarbiausiam pirmojo smūgio atrėmimui, kada realiai viskas ir sprendėsi. Dabar, kai jis įspėja apie branduolinio ginklo panaudojimą - tu ir vėl jį kaltini, kad nori priversti Ukrainą kapituliuoti, tik iki šiol visais atvejais Baidenas veikė gindamas Ukrainos interesus, o tu savo požiūrį į jį konstravai remiantis Kremliaus propaganda ir visą laiką buvai neteisus. Jeigu Baidenas pasakė šitą įspėjimą dėl branduolinio ginklo panaudojimo - tai reiškia, kad jis turėjo tai padaryti, nes tai, ką jis sako, yra visų pirma net ne jo, o JAV geriausių analitikų ir strategų išskaičiuota pozicija, kuri bent jau iki šiol nuolatos atsižvelgė į Ukrainos interesus ir nėra jokio net menkiausio signalo, kad ir šį kartą į juos nėra atsižvelgiama.

                              Comment


                                Parašė MikasRidikas Rodyti pranešimą

                                Aš tai tą pasakymą kitaip suprantu - kaip perspėjimą putinui, kad bet koks taktinio branduolinio ginklo panaudojimas baigsis armagedonu - putinui
                                Vat būtent, kad kas bus pačiam Putinui ar bent Rusijai apskritai panaudojus branduolinį ginklą Bidenas taip ir nepasakė, tik kalbos apie tai, kad panaudojus branduolinį ginklą automatiškai kils WWIII ir turėsim branduolinę žiemą. Ką ir Rusijos propaganda pastoviai varo gasdindama vakarus, kad neberemtų Ukrainos.

                                Parašė Eidvis Rodyti pranešimą
                                Kai Baidenas visą pasaulį pastoviai įspėjinėjo, kad Rusija ruošiasi karui - tu jį kaltinai esant Putino agentu, kurio tikslas sužlugdyti Ukrainos ekonomiką. .
                                Tik primenu, kad JAV viena pirmųjų savo ambasadą iš Ukrainos iškėlė ir Bidenas pastoviai kartojo, kad Ukrainos nebeliks per kelias dienas, o karui prasidėjus Zelenskiui siūlė pasiduoti. Dabar iki šiol neduoda Ukrainai tankų, kad jie galėtų atsiimti okupuotas teritorijas, o dabar dar ir pradėjo rusišką propagandą varyti apie tai, koks bus pasaulinis armagedonas, jei Rusija panaudos bent vieną branduolinį ginklą (todėl jo reikia išvengti bet kokia kaina), bet nieko nepasakė, ką JAV darys Putinui ar Rusijai, tai galim suprasti, kad siūlo Ukrainai pradėti "taikos derybas".
                                Paskutinis taisė Lettered; 2022.10.07, 08:49.
                                Flickr

                                Comment


                                  Apklausa: du trečdaliai šalies gyventojų pritaria Rusijos piliečių neįleidimui į Baltijos šalis
                                  https://www.tv3.lt/naujiena/lietuva/...salis-n1192723
                                  Beveik du trečdaliai šalies gyventojų pritaria Baltijos šalių ir Lenkijos sprendimui neįsileisti Rusijos turistų, rodo BNS užsakymu bendrovės „Vilmorus“ rugsėjį atlikta apklausa.
                                  Jos duomenimis, 34,3 proc. gyventojų visiškai pritaria, o 28,2 proc. greičiau pritaria tokiam sprendimui. Tuo tarpu visiškai nepritariančiųjų, apklausos duomenimis, yra 11,1 proc., greičiau nepritariančiųjų – 13,2 procento. Dar 13,2 proc. apklaustųjų nurodė neturėję nuomonės šiuo klausimu.
                                  Apklausos rezultatai šokiruoja: dalies lietuvių dėl karo Ukrainoje kaltina visai ne Rusiją
                                  https://kauno.diena.lt/naujienos/lie...usijos-1097839
                                  13 proc. žmonių yra įstikinę, kad už karą Ukrainoje yra atsakingos arba JAV, arba NATO, arba patik Ukraina. Tai yra nemažai žmonių, virš 200 tūks. gyventojų.
                                  – Ar tuos 13 proc. gyventojų būtų galima priskirti vadinamajai „Penktajai kolonai“ Lietuvoje?
                                  – „Penktoji kolona“ gal ir per stiprus žodis, bet tai yra žmonės, stipriai patekę į Rusijos informacinį lauką. Vieni juos vadina vatnikais, kiti – prorusiškais žmonėmis. Tai yra labiau tų žmonių identiteto klausimas ir kaip jie patys save suvokia.
                                  – Kaip tokiais tampama? – Tikriausiai yra daug ir įvairių priežasčių. Pirma – yra tam tikras ratas žmonių, kurie savęs neidentifikuoja kaip Lietuvos piliečių. Antra – informacinė priežastis. Uždraudus rusiškus šaltinius, kurių turinys ir taip jau buvo valomas, rusakalbiams nebuvo pasiūlyta alternatyvų. Tad Lietuvoje normalių televizijų rusų kalba taip ir nėra. Natūralu, kad žmonės pradeda informacijos kanalų ieškotis kitais būdais, internetu, palydovine televizija, kur tie pasisakymai gali būti daug labiau radikalūs.
                                  APKLAUSA: TREČDALIS GYVENTOJŲ AUKOJO UKRAINAI, 39 PROC. Į KARĄ SAKO NEREAGAVĘ
                                  https://m.diena.lt/naujienos/lietuva...eagave-1087500

                                  Trečdalis Lietuvos gyventojų aukojo lėšas Ukrainos kovai prieš Rusiją ar paramai Ukrainos pabėgėliams, tačiau beveik 40 proc. apklaustųjų sako į karą nereagavę niekaip, rodo pirmadienį paskelbti LRT užsakymu „Baltijos tyrimų“ atliktos apklausos rezultatai. Birželio pabaigoje atliktos apklausos metu gyventojų buvo prašoma pasakyti, kaip jie reagavo į šių metų vasario 24 dienos Rusijos pradėtą karą prieš Ukrainą. Buvo galima pasirinkti kelis atsakymus. Apklausa parodė, kad trys iš dešimties (31 proc.) suaugusių šalies gyventojų aukojo lėšas Ukrainos kovai prieš Rusiją ar paramai Ukrainos pabėgėliams bei tokia pat dalis (30 proc.) pirko papildomai maisto ir kitų atsargų galimo karo atvejui. Keturi iš dešimties (39 proc.) respondentų atsakė, kad jie niekaip nereagavo į prasidėjusį karą Ukrainoje, o 4 proc. neatsakė į šį klausimą.
                                  Galite nesistebėti E. Musko pasisakymais, pažiūrėkime į save, postsovietinį degeneratyvų vatyną. Dar kartą pasirodo, kad mažai koreliacijos tarp lenkų, rusų, baltarusių procentalaus gyventojų skaičiaus ir vatinio elektorato. Liūdesys.

                                  Comment


                                    Parašė Lettered Rodyti pranešimą
                                    panaudojus branduolinį ginklą automatiškai kils WWIII ir turėsim branduolinę žiemą.
                                    Iš esmės WWIII jau, ko gero, vyksta. Be branduolinio ginklo. (Pvz.: terminas "Pirmasis pasaulinis karas" atsirado jau po pačio karo, 1919 metais).
                                    Panaudojus branduolinius ginklus, juolab tik taktinius, įmanoma begalė variantų.

                                    Comment


                                      Parašė Lettered Rodyti pranešimą
                                      Tik primenu, kad JAV viena pirmųjų savo ambasadą iš Ukrainos iškėlė ir Bidenas pastoviai kartojo, kad Ukrainos nebeliks per kelias dienas, o karui prasidėjus Zelenskiui siūlė pasiduoti. Dabar iki šiol neduoda Ukrainai tankų, kad jie galėtų atsiimti okupuotas teritorijas, o dabar dar ir pradėjo rusišką propagandą varyti apie tai, koks bus pasaulinis armagedonas, jei Rusija panaudos bent vieną branduolinį ginklą (todėl jo reikia išvengti bet kokia kaina), bet nieko nepasakė, ką JAV darys Putinui ar Rusijai, tai galim suprasti, kad siūlo Ukrainai pradėti "taikos derybas".
                                      Sudėtinga diskutuoti su fantazijomis. Gal gali duoti konkrečias Baideno citatas, kur jis "pastoviai kartojo, kad Ukrainos nebeliks per kelias dienas"? Žinoma, kad negali. Negali, nes jos egzistuoja tik tavo fantazijose, o ne realybėje. Gal gali duoti konkrečias citatas, kur prasidėjus karui Baidenas siūlė Zelenskiui pasiduoti? Žinoma, kad negali, nes tai irgi tik tavo fantazijos, greičiausiai išvartytos iš to, kad JAV pasakė, jog reikalui esant gali Zelenskį evakuoti ir užtikrinti jo saugumą. Jei Ukrainai neduoda tankų - tai nereiškia, kad nenori, kad Ukraina laimėtų. Tai, kas yra duodama ar ne, su Ukraina yra derinama. Primenu, kad Ukrainai virš 300 tankų buvo perduota iš Lenkijos, Čekijos ir pan. ir 440 tankų Ukraina perėmė iš Rusijos. Ukraina ir savo tankų nemažai turi ir ~800 gavo iš kitur, o puolimą vykdo ne su tankais, o su amerikiečių siųstais HMMWV. Kodėl? O todėl, kad pagal jų strategiją staigus ir manevringas puolimas yra efektyvesnis, nei lėtas, kad ir geriau šarvuotas, puolimas su tankais. Dėl to JAV Ukrainai siunčia tai, ką geriausi karo strategai pasako, kad reikia, o ne tai, kas pagal tave yra svarbu. Iš kur pas tave tokia neapykanta tam Baidenui, iki tokio lygio, kad faktus išsigalvoji, o pasisakymus išvartai iki visiško absurdo. Negi Kremliaus propaganda taip smarkiai gali žmogų pakeisti, kad jis nebesugeba į procesus blaiviai žiūrėti?
                                      Paskutinis taisė Eidvis; 2022.10.07, 09:41.

                                      Comment


                                        Parašė Kaimai
                                        Šiaip Lettered klysta, kad Bideno administracija naudoja Muską savo žinutėms skleisti. Muskas ne vieną kartą netiesiogiai išvadino Bideną nusenusiu marazmatiku Twitteryje. Be to, pas Muską viskas suformuluota pagal putinistinius štampus, net vakar besigindamas įdėjo dešimties metų senumo Ukrainos rinkimų žemėlapį, taip pateisindamas dalies ukrainiečių norą gyventi Rusijoje, o kartu ir Rusijos teritorines pretenzijas.
                                        Jo čia originali tokia mintis.Taip išeitų Muscas skleidžia Bideno administracijos žinutę, o Hodges su Patraeus nuo savęs kalba kas būtų rusijai

                                        Comment


                                          Parašė Kaimai
                                          Ir dar labai sistemingai JAV pareigūnų nutekinta informacija apie nepavykusį Ukrainos bandymą nužudyti Aleksandrą Duginą.
                                          O šitai man naujiena. Pamenu, kiek daug versijų ir diskusijų dėl to buvo šitame forume ir kad aš mėginau ginti visiškai nepopuliarią tuo metų versija, jog tai Ukrainos darbas. Reikia tikėtis, kad tai, jog ataka nepavyko, nesustabdys Ukrainos noro jas vykdyti.

                                          Comment

                                          Working...
                                          X