Parašė Lettered
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Rusijos karas prieš Ukrainą ir bandymai grasinti NATO
Collapse
X
-
... ir pakilo nuo kelių, kaip žinia.Parašė liutass Rodyti pranešimą
bet Kryma okupavo be jokiu problemu, o rezimas tik sustiprejo....
- 1 patinka
Comment
-
nezinau kas ten kur nuo ko pakilo, bet parode, kad galima atkasti gabala suverenios valstybes ir tau nieko uz tai nebus. Netgi duju vamzdi ikiso Europai i ...Parašė Sula Rodyti pranešimą
... ir pakilo nuo kelių, kaip žinia.When a man lies, he murders some part of the world
- 1 patinka
Comment
-
Kryme dauguma gyventojų rusai, todėl ir paėmė nei vieno šūvio neiššovę, okupuojant Ukrainą kraujo būtų pralieta daug.Parašė liutass Rodyti pranešimą
bet Kryma okupavo be jokiu problemu, o rezimas tik sustiprejo....
Comment
-
tai jie tik palei Dniepra nori atsikasti. Ten irgi beveik vien rusai gyvenaParašė Lettered Rodyti pranešimą
Kryme dauguma gyventojų rusai, todėl ir paėmė nei vieno šūvio neiššovę, okupuojant Ukrainą kraujo būtų pralieta daug.
When a man lies, he murders some part of the world
Comment
-
Netiesa, ten ukrainiečiai, rusai tik Kryme ir dalyje Donbaso, kur tos pseudo respublikos. Todėl ir paimti teritorijas į šiaurę nuo Krymo be šansų. Jei turėtų gyventojų palaikymą, nereiktų grasinti NATO ir invazija, būtų galima kaip Kryme be šūvio reikalus sutvarkyti.Parašė liutass Rodyti pranešimą
tai jie tik palei Dniepra nori atsikasti. Ten irgi beveik vien rusai gyvena
Comment
-
Putinas sako, kad ten visur viena tauta.Parašė liutass Rodyti pranešimą
tai jie tik palei Dniepra nori atsikasti. Ten irgi beveik vien rusai gyvena
Comment
-
O kaip yra iš tikrųjų? Dvi tautos?Parašė Sula Rodyti pranešimą
Putinas sako, kad ten visur viena tauta.
Comment
-
Tik kalba truputį skiriasi ir net požiūris į Maskvą ne toks patParašė Sula Rodyti pranešimą
Putinas sako, kad ten visur viena tauta.
Comment
-
Be abejo, ukrainiečiai ir rusai - ne ta pati tauta.Parašė Lettered Rodyti pranešimąO kaip yra iš tikrųjų? Dvi tautos?
Comment
-
Ukrainiečių ir rusų? Iš tikrųjų yra taip kaip galvoja Putinas, klauyskite liuTASS.Parašė Lettered Rodyti pranešimą
O kaip yra iš tikrųjų? Dvi tautos?
- 2 patinka
Comment
-
Man atrodo, kad tu jau baik gertiParašė Sula Rodyti pranešimą
Ukrainiečių ir rusų? Iš tikrųjų yra taip kaip galvoja Putinas, klauyskite liuTASS.When a man lies, he murders some part of the world
Comment
-
Bet rusų ten mažuma, ypač kalbant apie tuos regionus, kuriuos Rusija planuotų dabar okupuoti.Parašė digital Rodyti pranešimąBe abejo, ukrainiečiai ir rusai - ne ta pati tauta.
Comment
-
Pasipiktinimas per daug agresyvu, užteks ir susirūpinimo.Parašė VNS Rodyti pranešimąReikia išreikšt pasipiktinimą ir trimituot, kad tai pergalė.
O jūs ko nors kito tikėjotės?Parašė gerietis Rodyti pranešimą
Įdomu, NATO liutassui yra "jie", o Digitalui "mes" ...
Simboliniai tie kurie nesukrapšto nei 1% kariuomenės finansavimui.Parašė PoDV Rodyti pranešimą
Simboliniai nariai, ar kažkas daugiau?
Latvijos rusai latviškai nekalba.Parašė oranger Rodyti pranešimą
O "visi lingvistai" nepaaiškino kodėl tada Latvijos ir Lietuvos rusai iš visų "nuostabiausiai" moka baltų kalbas?
Comment
-
Putininė nepaprastųjų situacijų ministerija parengė skubių laidojimo karo ir ekstremalių situacijų metu standartą. Jame yra masinių kapų kūrimo instrukcijos.
https://meduza.io/news/2021/12/21/v-...bratskih-mogil
- 1 patinka
Comment
-
-
O ką patys ukrainiečiai mano, ar gali realiai Putinas užpulti ar tik blefas siekiant paspausti NATO?Parašė oranger Rodyti pranešimą
Comment

Comment