Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Galimybių pasas ir ES žaliasis pasas

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

• mantasm
    replied
    Man labiau patinka ypatinga situacija be karantino. Ir skiepas tikrai neprivalomas, bet pasiskiepyk ir niekas tavęs nediskriminuos

Komentuoti:

• Stadionas
    replied
    Parašė VNS Rodyti pranešimą
    Įdomiai. iš pat pradžių, chu**nia čia tas GP, nieks gi nieko nebaudžia, prievartos nėra. Paskui diskusija baigiasi gulagais Rusijoje...
    Rusija vienas didelis gulagas

Komentuoti:

• VNS
    replied
    Įdomiai. iš pat pradžių, chu**nia čia tas GP, nieks gi nieko nebaudžia, prievartos nėra. Paskui diskusija baigiasi gulagais Rusijoje...

Komentuoti:

• Stadionas
    replied
    Parašė Tomizmas Rodyti pranešimą

O Rusijoje, beje, QR kodai pasiskiepijusių veikloms irgi yra, ir už jų padirbinėjimą 5 metai valdiškų atostogų, blatnais šansonais apdainuotose romantiškose įstaigose.
    RT skirtingom rinkom skrtingą informaciją pateikia.
    Paskutinis taisė Stadionas; 2021.12.06, 08:44.

Komentuoti:

• Tomizmas
    replied
    Parašė Stadionas Rodyti pranešimą
    runkeliai prisižiūrėje RT
    O Rusijoje, beje, QR kodai pasiskiepijusių veikloms irgi yra, ir už jų padirbinėjimą 5 metai valdiškų atostogų, blatnais šansonais apdainuotose romantiškose įstaigose.

Komentuoti:

• Stadionas
    replied
    Parašė Gator Rodyti pranešimą

Mes kalbame apie aną metą ir, kad anuomet tai buvo legalus valdžios nurodymas.
    Kaip ir totalitarinis pasas yra legalus valdžios nurodymas dabar.

Mano mintis, kad legalus valdžios nurodymas nereiškia automatiškai teisingo dalyko.
    reik jau labai prastą išsilavinsimą turėt, kad gpasą (kuri problema yra nes runkeliai prisižiūrėje RT galvoja, kad geriau supranta imunologiją nei mokslininkai), bet per kur nors prilyginti bent kažkam kas yra totalitarinio.

Komentuoti:

• Tomizmas
    replied
    Parašė Vilnietizz Rodyti pranešimą
    Su holokaustu ar kokiais sovietų nusikaltimais išvis nėra adekvatus palyginimas, nes dabartinė Lietuvos valdžia nieko nežudo, netremia ir už nieką į kalėjimus nesodina.
    Respublikos skaitytojų nemaža dalis kategoriškai nesutiktų. Ten gi nueini, paskaitai - pilna kompetEtingų nuomonių, kad čia genocidas Pradžioje pensininkų, paskui "sveikų nesusimarmalavusių žmonių su natūraliu imunitetu", o dabar jau ir vaikučių. Moteriausybė naikina tautą!!!!!!!1111

Komentuoti:

• Vilnietizz
    replied

Aš kitą pavyzdį daviau, nes galvojau, kad tu kalbi apskritai apie valdžios nurodymų vykdymą, kad visada blogai nepaklusti.
    Pasirodo kalbi tik selektyviai, kur tu asmeniškai nusprendi kada blogai, o kada nelabai blogai nepaklusti
    Kaip jau minėta, yra įstatymai ir Baudžiamasis kodeksas, kurie ir apibrėžia, kas yra teisinga, o kas ne. Su holokaustu ar kokiais sovietų nusikaltimais išvis nėra adekvatus palyginimas, nes dabartinė Lietuvos valdžia nieko nežudo, netremia ir už nieką į kalėjimus nesodina.

O jei pikta dėl to, kad Galimybių pasas riboja tam tikras laisves, tai priminsiu, kad dabar nėra įprastas laikotarpis. Dabar yra PANDEMIJA. PANDEMIJA. Kol pandemija nepasibaigs, normalu, kad, visos visuomenės labui, teks riboti kažkokią dalį asmens teisių ir laisvių. Šiuo metu tiesiog nėra galimybės užtikrinti vienodų laisvių visiems. Kai pandemija pasibaigs, tada tokia galimybės vėl atsiras.

Kur matote totalitarizmo apraiškų?

Komentuoti:

• Tomizmas
    replied
    Trukt už vadžių, vėl iš pradžių. Totalitarinis paCas

Nū taigi baisu - neimunizuotiems neleidžia eiti kur nori. Be totalitarinių teisių neleidžia su mašina pasivažinėti, be totalitatinio diplomo nepriima į darbą, totalitariniai šviesoforai varžo laisvų žmonių judėjimo laisvę, o į parduotuvę nuėjus, totalitaristai neduoda žmogui dykai to, kas jam reikalinga, bet verčia susimokėti. Baisu!!! Visur kontrolė!!! Visur totalitarizmas!!! Maža buvo šitų dalykų - tai dar pLandemiją kažkokią išgalvojo, skiepus nuo slogos, galvijų pasus!!!

Kaip Varlamovas mėgsta sakyti - oni tam čio, savsem o***jeli?
    Paskutinis taisė Tomizmas; 2021.12.05, 22:52.

Komentuoti:

• Kitas Džiugas
    replied

Taip, antros rūšies piliečiai, žmonės tik kabutėse.
    Pasiskiepyti visi turi lygias galimybes, nėra niekas diskriminuojamas.

Mano mintis, kad legalus valdžios nurodymas nereiškia automatiškai teisingo dalyko.
    Tiktai kad galimybių pasas/COVID pažymėjimas yra teisinga.
    Paskutinis taisė Kitas Džiugas; 2021.12.05, 22:30.

Komentuoti:

• Gator
    replied
    Na bent jau Lietuvoje tam yra Baudžiamasis kodeksas kuris sprendžia kas yra blogai.
    Mes kalbame apie aną metą ir, kad anuomet tai buvo legalus valdžios nurodymas.

Paskutinis taisė Gator; 2021.12.05, 21:56.

Komentuoti:

• Gator
    replied

Leftistai kaip ir jus riaušias laiko normaliu dalykus, skirtumas, kad Europoje neišsilavinusi visuomenes dalis irgi yra balta (beje JAV juodaodžių irgi mažiau paskiepijusių nei baltųjų). Jus esat tipinis pro BLM sveikinu.

Kalba buvo, kad tu laikai žmones padariusius smulkų įstatymo pažeidimą antrarūšiais, o aš nelaikau.

Kalbos nebuvo, kad aš laikau riaušes normaliu dalyku.
    Nelaikau.
    Neiškraipyk dalykų.

Komentuoti:

• Stadionas
    replied

Ne leftistai žmones padariusius menkus įstatymų pažeidimus laiko antrarūšiais žmonėmis? Neteko girdėti.
    Atvirai - tu apskritai pirmas toks mano girdėtas.
    Leftistai kaip ir jus riaušias laiko normaliu dalykus, skirtumas, kad Europoje neišsilavinusi visuomenes dalis irgi yra balta (beje JAV juodaodžių irgi mažiau paskiepijusių nei baltųjų). Jus esat tipinis pro BLM sveikinu.

Komentuoti:

• Stadionas
    replied

Aš kitą pavyzdį daviau, nes galvojau, kad tu kalbi apskritai apie valdžios nurodymų vykdymą, kad visada blogai nepaklusti.
    Pasirodo kalbi tik pasirinktinai, kur tu asmeniškai nusprendi kada blogai, o kada nelabai blogai nepaklusti?
    Na bent jau Lietuvoje tam yra Baudžiamasis kodeksas kuris sprendžia kas yra blogai.

Komentuoti:

• Gator
    replied

kalbat kaip koks leftistas apie BLM
    Ne leftistai žmones padariusius menkus įstatymų pažeidimus laiko antrarūšiais žmonėmis? Neteko girdėti.
    Atvirai - tu apskritai pirmas toks mano girdėtas.

Komentuoti:

• Gator
    replied
    Parašė Vilnietizz Rodyti pranešimą

Kur čia matot holokaustą? Liuksemburge kažkas ten kažką žudo?
    Pasirodo kalbi tik selektyviai, kur tu asmeniškai nusprendi kada blogai, o kada nelabai blogai nepaklusti
    Paskutinis taisė Gator; 2021.12.05, 21:05.

Komentuoti:

• Vilnietizz
    replied

Ir prieš teisėtus valdžios nurodymus suiminėt holokausto aukas?
    Kur čia matot holokaustą? Liuksemburge kažkas ten kažką žudo?

Komentuoti:

• Sula
    replied
    Liuksemburge parodė ką galvoja apie totalitarinio paso reikalavimą patekimui į mugę:
    https://gab.com/disclosetv/posts/107390939812059715
    "Taikos religijos" atstovai...

Komentuoti:

• Stadionas
    replied

Nusikaltėliai, kurie daro pastovius rimtesnius nusikaltimus, man irgi.
    Žmonės, kurie padarė kokį vieną ar kitą +- administracinio lygio pažeidimą - man ne antrarūšiai.
    kalbat kaip koks leftistas apie BLM

Komentuoti:

• Gator
    replied

taip, man nusikaltėliai antrarūšiai žmones, o jums ne?
    Nusikaltėliai, kurie daro pastovius rimtesnius nusikaltimus, man irgi.
    Žmonės, kurie padarė kokį vieną ar kitą +- administracinio lygio pažeidimą - man ne antrarūšiai.

Komentuoti:

Working...
X