Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Lietuvos demografija

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Jeigu tikrai šiemet LT gimė daugiau vaikų, tai galima tik pasidžiaugti, nes su pastaraisiais forume klaidžiojusiais 1,01 gimstamumo skaičiais, jau buvau garantuotas kad kitais metais bus žemiau 1 kaip Pietų Korėjoje ar Tailande, kur su vaikų gimdymu visiškas liūdesys.
    Snowflakes will attack U <3

Comment

Parašė Tomizmas Rodyti pranešimą
      Jeigu tikrai šiemet LT gimė daugiau vaikų, tai galima tik pasidžiaugti, nes su pastaraisiais forume klaidžiojusiais 1,01 gimstamumo skaičiais, jau buvau garantuotas kad kitais metais bus žemiau 1 kaip Pietų Korėjoje ar Tailande, kur su vaikų gimdymu visiškas liūdesys.
      Tokius dalykus galima iskart matyti plika akimi, as tikrai nematau daug moteru su vezimeliais, net pries COVID regis buva daugiau. Nejaugi namuose visi pasislepe?! LOL

Comment

Nu aš matau.

Comment

Nuo rajono viskas priklauso. Vilniaus suburbijoje vaizdai lyg gimstamumas būtų 3 ir daugiau. Provincijoje ne per mokinių atostogas, kai lankomos močiutės, vaizdas lyg 0.3. Vilniaus senamiesty ar Paupy irgi link to traukia.

Comment

Parašė mantasm Rodyti pranešimą
            Nuo rajono viskas priklauso. Vilniaus suburbijoje vaizdai lyg gimstamumas būtų 3 ir daugiau.
            Spėju, kad nuosavuose namuose gyvena pagrinde šeimos su 2-3 vaikais.

Comment

Working...
            X