Trumpas pasiulys mainyt teritorijas, kas skamba, kad ukrainieciai tures iseit ir atiduot jas rusam. Nebus taip, kad norima likusi Luhanska ir Donecka padaryti neutralia teritorija ir jos likima spresti referendumu po 49-99 metu?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Diskusijos apie JAV aktualijas. D. Trumpo administracija
Collapse
X
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimą
O koks deal'as Ukrainai būtų laimėjimas esamoje situacijoje?
Ukrainos kariuomenės atsitraukimas iš Donecko, Luhansko, Zaporožės ir Chersono sričių ir galimai kitų buvusios Ukrainos teritorijų.
Nauji rinkimai. Nustoti eikvoti lėšas karui. Taikos sutartis su RF pripažįstant visus reikalavimus. Neonacių teismas.
- 1 patinka
Comment
-
Donaldas supranta, kad Ukraina ir Europa nesutiks su Donetsko ir Lugansko atidavimu, bet jios galės nusiplauti nuo šit reikalo "Aš siūliau, bet jei Ukrainiečiai ir Europa sugriovė mano nuostabų deal`ą, tegu patys ir tvarkosi dabar". Trumpui geriausias sprendimas iš visų kaip išlipti is purvo duobės į kuria jis pats save įsistumė, na tokiam purvinam visam, bet išlipti.
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimą
O koks deal'as Ukrainai būtų laimėjimas esamoje situacijoje?
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Eidvis Rodyti pranešimą
Esama situacija galėjo būti visai kitokia. Prieš 8 mėnesius čia trumpistai aiškino, kad Trumpo taktika nutraukti paramą Ukrainai yra labai gera mintis, nes Ukrainos fronta va jau tuoj tuoj grius ir Ukrainą reikia priversti derėtis. Joks frontas nesugriuvo net be normalios JAV paramos, Ukraina derėjos, bet paaiškėjo, kad Putinas nenori derėtis. Jei per tą laiką nebūtų mažinamas ginklų tiekimas Ukrainai, o atvirkščiai - didinamas, jei JAV nebūtų nuiminėjusi visokių suvaržymų ir sankcijų Rusijai - o jas didinusi, tai šiuo metu ir derybos dėl taikos būtų visai kitokios, kur deramasi būtų iš jėgos pozicijų, t.y. ką Rusija turi Ukrainai atiduoti, o ne ką Ukraina Rusijai.
Comment
-
Parašė Dundorfas Rodyti pranešimąDonaldas supranta, kad Ukraina ir Europa nesutiks su Donetsko ir Lugansko atidavimu, bet jios galės nusiplauti nuo šit reikalo "Aš siūliau, bet jei Ukrainiečiai ir Europa sugriovė mano nuostabų deal`ą, tegu patys ir tvarkosi dabar". Trumpui geriausias sprendimas iš visų kaip išlipti is purvo duobės į kuria jis pats save įsistumė, na tokiam purvinam visam, bet išlipti.
Comment
-
Parašė Maalinauskas Rodyti pranešimąDeadline'as tai dzin, dabar yra deramasi kad Ukraina atiduotų ruZZijai visą Donecko ir Luhansko sritį (t.y., Slavianską, Kramatorską, Pokrovską, Mirnogradą, Konstantinovką, Družkovką, Severską bei Limaną), mainais į pažadus stabdyti puolimą Chersono ir Zaporižės srityse. Visiškas dugnas.
Comment
-
Parašė Dundorfas Rodyti pranešimąDonaldas supranta, kad Ukraina ir Europa nesutiks su Donetsko ir Lugansko atidavimu, bet jios galės nusiplauti nuo šit reikalo "Aš siūliau, bet jei Ukrainiečiai ir Europa sugriovė mano nuostabų deal`ą, tegu patys ir tvarkosi dabar". Trumpui geriausias sprendimas iš visų kaip išlipti is purvo duobės į kuria jis pats save įsistumė, na tokiam purvinam visam, bet išlipti.
Tai toks bus exchange'as Putino-Trumpo samite.
"The Trump of the Will"
Comment
-
Parašė Maalinauskas Rodyti pranešimąDeadline'as tai dzin, dabar yra deramasi kad Ukraina atiduotų ruZZijai visą Donecko ir Luhansko sritį (t.y., Slavianską, Kramatorską, Pokrovską, Mirnogradą, Konstantinovką, Družkovką, Severską bei Limaną), mainais į pažadus stabdyti puolimą Chersono ir Zaporižės srityse. Visiškas dugnas.
Trampas tą jau patvirtino:
Už rusų kalbą atsiprašau, nemokantiems galima paskaityti su translate telefone.
pateikti?
- 2 patinka
Comment
-
Parašė Pauze0 Rodyti pranešimą
kaip aš translatinsiuos nuotraukas? Gal gali nuorodą
pateikti?
https://t.me/ToBeOr_Official/18475
O šiaip telefone Google Translate moka versti nuotraukas. Atsidarote programėlę, ten atsidarote kamerą, pasirenkate kalbą ir nukreipiate į nuotrauką. Ypač užsienyje parduotuvėse praverčia.
- 1 patinka
Comment
Comment