Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Diskusijos apie JAV aktualijas. D. Trumpo administracija

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė Lettered Rodyti pranešimą

Medvedevas šiaip yra toks pat oficialus asmuo užimantis aukštas pareigas, šalies saugumo tarybos vadovas.
    Na formaliaiv taip, bet cia tokia neaiški struktura, vietines kilmes.
    Prideda pikantiškumo, taisoma, kad Medvedevas atseit mėgsta lengvai pavartojęs reištis tinkle.
    Va žmogus išlenkė taurelė ar butelį kitą ir drėbė kas ant širdies prisikaupė, jo personali nuomonė, dargi esant nebūtinai skaidrioje būklėje. Tikrai ne šalies valdžiios pozicija.

Comment

Saugumo tarybos vadovo pavaduotojas

Comment

Parašė Arunasx Rodyti pranešimą
        Panašu tikrai ne iš piršto laužti teiginiai, kad Bideno laikais daug įstatymų buvo pasirašyta kažkieno kito iš administracijos automatiniu parašu paleidžiant tūkstančiu nusikaltėlių, stabdant dujų eksportą į Europą ir t.t. apie ką prisipažino ir pats Bidenas nuo 5min:
        Update: buvau pamiršęs paminėti svarbiausią, kad Bidenas neigė kad pasirašė pvz.: dujų eksporto draudimą.

Kas čia per politinių marginalų balius? O juokingiausia, kad kalbant apie Trumpą, visvien turi pezėti apie Bideną Šiaip nuoširdžiai nustebau, kad net nepaminėjo Obamos Ai, pala, DD

O realiai tai baisu pagalvoti, kad kažkas šitą pezalų kratinį vertina rimtai. Fakto ir loginės klaidos ant kiekvieno kampo.

Comment

Parašė Skeptikas Rodyti pranešimą
          O realiai tai baisu pagalvoti, kad kažkas šitą pezalų kratinį vertina rimtai. Fakto ir loginės klaidos ant kiekvieno kampo.
          Mano manymu ir buvęs ir dabartinis yra trenkti savaip ir nei vienas nebuvo/nėra tinkamas vadovauti galingiausiai pasaulio valstybei.
          Lengviausia matyti juoda/balta spalvomis.
          Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
          Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo

Comment

Parašė suoliuojantis Rodyti pranešimą
            Aš turiu nemalonią nuojautą, kad paskutinius kelis mėnesius padidėjusi rusiška bravūra yra susijusi su gautu carte-blanche iš draugelių Pekine: vaikinai, drąsiai, nenusileiskite, mes jums padėsime. Labai panašu, kad kinų parama yra padidėjusi, pvz. man beveik akivaizdu, kad pastoviai didinti dronų gamybos apimčių be kinų pagalbos rusai niekaip nepajėgtų. Be to esu girdėjęs, kad ir rusų raketose labai sumažėjo Vakarų kompanijų čipų ir jie vis labiau pakeičiami kinų gamybos čipais (tai nėra kažkokie high-endiniai čipai, kinai juos visą laiką gamino, tačiau užėmė kažkiek laiko kol rusai pakeitė vakarietiškus čipus juos galinčiais pakeisti kiniškais čipais). Ir t.t.

Bijau, kad dabar jau Pekinas žaidžia žaidimą "eskaluoti, kad deeskaluoti" su Trumpu, kaip vieną iš kozirių naudodamas pagalbą rusams: mes galėtume gal ir sumažinti paramą rusams, bet mums reikia nuolaidų mūsų atžvilgiu. Gal net didelių nuolaidų. Kas gali būti big trouble Trumpo komandai.
            Įžvalga idomi. Bet Kinijos tikslai gali būti visai kitokie nei mum atrodo, ar oficialiai deklaruojama.

Paskutinis taisė digital; Šiandien, 13:51. Priežastis: [youtube]WMgUhZTNPRE[/youtube]

Comment

Kinijai naudinga gyva ir agresyvi rusija, nes kai rusija nusibaigs, JAV imsis Kinijos.
              Paskutinis taisė gerietis; Šiandien, 16:18.
              -

Comment

Working...
              X