Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

XII Seimas ir XVII Vyriausybė (po 2016 rinkimų)

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    #81
    Parašė Lettered Rodyti pranešimą
    Deja, bet darbo apmokestinimo mažinimo ir bandymo apskritai padidinti valstybės pajamas iki kitų ES lygio, rimtai jokia vyriausybė nedarė ir nepanašu, kad artimiausią dešimtmetį darys. Tokia sistema, kai biudžetas skurdus ir išlaikomas pagrinde iš vidurinės klasės darbo mokesčių ir vartojimo, tenkina labai daug suinteresuotų verslo ir privačių asmenų, kurie daro didžiausią įtaką politikams.
    koks verslas suinteresuotas, kad gyventojai mokėtų kuo daugiau mokesčių. t.y. mažiau laisvų pinigų prekėms ir paslaugoms pirkti?

    Comment


      #82
      Parašė Pedigree Rodyti pranešimą
      Liberalai ir konservai būdami valdžioje dealino su didžiausia finansų krize in history ir srėbė socdemų ir dp š*dą, kurį jie paliko per 8 metus. Kaip Obama Busho. Kažkaip tą visi pamiršta.

      Dėl biudžeto deficitų neišmanau, jūs gal daugiau pakomentuokit, bet juos pertvarkyti paskirstant 55% darbo sutarčių mokesčių ant kitų ekonominių veiklų manau nedraudžia niekas. Kas čia išvis per nesamonė, kad daugiau nei pusę atiduodi? Čia komunizmas totalus.
      Europos Sąjunga jau pradeda vos ne dešimtus metus finansų krizės sąlygomis ir ją jau galima laikyti new normal.

      Mokesčių perskirstymas nuo darbo pajamų ant turto ir pan. būtų be abejo progresyvus veiksmas, bet padėtį pagerintų nedaug. Reikalingas žymus bendros mokesčių naštos mažinimas (kartu su perskirstymu), bet tokius veiksmus faktiškai draudžia ES.
      It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on

      Comment


        #83
        Parašė Lettered Rodyti pranešimą
        Deja, bet darbo apmokestinimo mažinimo ir bandymo apskritai padidinti valstybės pajamas iki kitų ES lygio, rimtai jokia vyriausybė nedarė ir nepanašu, kad artimiausią dešimtmetį darys. Tokia sistema, kai biudžetas skurdus ir išlaikomas pagrinde iš vidurinės klasės darbo mokesčių ir vartojimo, tenkina labai daug suinteresuotų verslo ir privačių asmenų, kurie daro didžiausią įtaką politikams.
        Na jeigu taip mąsto tai idiotai ir tie ir tie Apie kokią vidurinę klasę čia kalbate nežinau, nes tokios nėra Lietuvoje - daktarai net netraukia teorinės vid klasės. Reikia dar labiau emigruoti, galės sau patys vieni būt suinteresuoti. Aš kuo labiau visus skatinu, ir tėvus savo baigiu įkalbėt, nėra čia ko gyvent šitoj skylėj, šalta, drėgna, tamsu ir dar biedna. 8 metus jau stagnuoja ir toliau stagnuos. Gyvenau Italijoje, tai žinot depresija čia gryžus. Kažkaip ten tikrai kitaip kvėpuojasi

        Comment


          #84
          Parašė Pedigree Rodyti pranešimą
          Norėčiau atkreipti dėmesį, kad buvo investuotos milžiniškos lėšos į e-vyriausybės kūrimą. Taigi viešojo sektoriaus tarnautojų turėjo mažėti dėl:
          1) natūraliai mažtančio jų poreikio, nes mažėja žmonių
          2) suefektyvintos veiklos perkėlus ją online.

          Pinigai išleisti, tarnautojų dar daugiau. Siaubas.
          Tarnautojų, politikų, Seimo narių skaičių aišku reikia mažinti, kaip ir uždaryti nereikalingas ar besidubliuojančias valstybines institucijas. Bet tai sutaupys labai nedaug, valstybės valdymo išlaidos sudaro tik kelis procentus visų valstybės išlaidų, o biudžetą reikia didinti 2 kartus, o ne procento dalimis.
          Flickr

          Comment


            #85
            Seimo narių skaičiaus jokiu būdu nereikia mažinti.

            Comment


              #86
              Parašė digital
              Seimo narių skaičiaus jokiu būdu nereikia mažinti.
              Kodėl nereikia? Vis tiek normaliai dirba tik mažoji dalis, kiti tik balsuoja kaip frakcija nusprendžia. Sumažėjus Seimo narių skaičiui galbūt visuomenėje jie labiau matytųsi ir nebūtų galima teisintis, kad 1 iš 141 nieko negali padaryti. Dabar nemaža dalis rinkėjų spėju jau net pamiršo už ką balsavo vienmandatėje ar reitingavo sąraše.
              Flickr

              Comment


                #87
                Juk skaitote Bačiulį, susiraskite jo FB. Grubiai - kuo mažiau seimo narių, tuo lengviau jais manipuliuoti, papirkti ir pan.

                Comment


                  #88
                  Įdomu bus žiūrėti, kaip pirmadienį Karbauskis bandys nugesinti PiaRinį skandalą dėl 12 klasių tebaigusios deputatės Gretos Kildišienės kelionės į Niujorką ir iš "Agrokoncerno" naudojamą automobilį.
                  Čia šiek tiek rimtesni reikalai, nei Dovilės Šakalienės išsišokimai feisbūke ar Aplinkos ministro nusišnekėjimai apie 1 EUR kainuojančius popierinius puodelius kavinėse ir degalinėse.
                  Šiuo atveju pernelyg daug analogijų su Uspaskicho dovanomis jaunoms merginoms (jos bent pasižymėjo ir protu bei turėjo išsilavinimą) ar panašiomis situacijomis iš dar senesnių laikų.

                  Lietuvos rytas šeštadienį (kitomis dienomis laikraščio popierinės versijos nelabai kas ir skaito) išspausdino straipsnį pirmame puslapyje
                  Mezgėja iš Panevėžio skaičiai žydi Seime

                  Internetinė LRyto versija iš dviejų dalių ir aptarimo:

                  1. 2017.01.14 08:46
                  Ramūno Karbauskio numylėtinė Greta Kildišienė turi skandalingų paslapčių
                  http://lietuvosdiena.lrytas.lt/aktua...-paslapciu.htm

                  2. 2017.0115 08:27
                  Politikės Gretos Kildišienės buvęs vyras: „Jai visko buvo per mažai“
                  http://lietuvosdiena.lrytas.lt/aktua...-per-mazai.htm

                  3. 2017.01.15 19:16
                  Ramūno Karbauskio nesėkmė: internetas ūžia, o „valstiečiai“ slidinėja
                  http://lietuvosdiena.lrytas.lt/aktua...-slidineja.htm


                  Ši situacija užklupo R. Karbauskio PiaRščikus visiškai nepasiruošusius.
                  Karbauskis bandė nutylėti ir išsisukinėti, bet tai akivaizdžiai nepavyko.

                  BNS 2017.01.1416:03

                  R. Karbauskis patvirtino, kad jo pavaduotoja naudojasi „Agrokoncernui“ priklausančiu automobiliu

                  Iš pradžių nenorėjęs atskleisti informacijos apie sąlygas, kuriomis Seimo narė G.Kildišienė naudojasi automobiliu „Range Rover“, kiek vėliau šeštadienį R. Karbauskis BNS pranešė, jog „Agrokoncernas“ išperkamosios nuomos būdu šį automobilį nuomoja kitam neįvardijamam privačiam asmeniui. O pastarasis, anot R.Karbauskio, teisėtais būdais leidžia juo naudotis Seimo narei G. Kildišienei. (...)

                  Dar kartą kelis kartus perklaustas, ar G.Kildišienės naudojamas automobilis priklauso jo valdomam „Agrokoncernui“, R. Karbauskis toliau kartojo žinąs situaciją, tačiau negalįs jos atskleisti, nes gali būti paduotas į teismą.
                  „Juk tai gali patikrinti bet kas, jei būtų kažkos pažeidimas. Seimo narė nepažeidžia jokių įstatymų, ji negali važinėti kokios nors įmonės automobiliu, jei ji neturi teisės. Negalima sakyti informacijos, kurios nesako pats žmogus“, - aiškino R. Karbauskis.
                  „Šiuo atveju aš žinau tiksliai, kad Seimo narė naudojasi automobiliu teisiškai, teisėtai. (...) Tokia informacija neteikiama, aš negaliu tokios informacijos teikti, kaip ir niekas negali teikti. Tai teiginiai, kurių neįmanoma patikrinti, nes tai yra draudžiama. (...) Teisiškai bandau jums pasakyt, jei tai bandyčiau padaryt dabar, aš galėčiau būti paduotas į teismas. Tai yra faktas, aš tą žinau tiksliai. (...) Galėtų bet kas paduoti į teismą, kas yra šio automobilio savininkas“, - teigė „valstiečių“ lyderis.

                  http://www.delfi.lt/news/daily/lithu....d?id=73450546
                  Tuo pačiu buvo prisimintos mėnesio senumo istorijos iš buvusios jos darbovietės, kurias jau anksčiau fesibūke paskelbė Andrius Tapinas
                  Teta Greta ir jos būrys, kuriam vis dar trukdoma dirbti
                  http://www.delfi.lt/news/ringas/lit/....d?id=73151608
                  https://www.facebook.com/andrius.tap...10106479131742


                  Alyvos į vandenį įpylė Aušra Maldeikienė, nenutylėjusi, kad jos ir dardviejų ponių kelionei į Briuselį Seimas nepritarė, nes neužteko pinigų
                  Lrytas.lt 2017.01.14 16:30
                  „Ramūnas Karbauskis – apgailėtinas demagogas“
                  A.Maldeikienė pripažino anksčiau maniusi, kad R.Karbauskis turi komandą ir idėjų, bet dabartiniai šio politiko ir jo bendražygių veiksmai esą išsklaidė politikės optimizmą:
                  „Aš manau, kad tai yra labai aukšto lygio neišsilavinimas, kuris pasireiškia demagogijos pavidalu. Aš net drįstu manyti, kad tas žmogus net nesuvokia, kokiu laipsniu jis yra tuščias demagogas. (...)"

                  http://lietuvosdiena.lrytas.lt/aktua...-demagogas.htm

                  Savo trigrąšį bandė įterpti ir R.Valatka, bet jis pavėlavo bent pusantros dienos

                  Rimvydas Valatka, www.DELFI.lt 2017.01.15 18:47
                  Mezgėjos profesionalės K. medžioklė Seime, miške, Naisiuose ir kitur
                  Įteisindamas poligamiją ir atsilygindamas valstietei K. už suteiktas paslaugas partijos ir valstybės postais, kelionėmis ir nuosavo koncerno džipu (tebus magaryčios), Dvarininkas priartino Lietuvą prie pagonybės. (...)

                  Ar gali Seimo narys rinkėjams pateikti melagingą savo biografiją ir už tai nieko? Ar gali Seimo narė būti papirkta privačios bendrovės džipu? Ar tokių valstybinių ir „Agrokoncerno“ beneficijų yra gavę ir kiti Seimo valstiečiai? Kiek dar džipų („Agrokoncernas“ turi 265 automobilius) skirta tam, kad valstiečiai nemurmėdami šoktų Karbauskio „Jurgelį meistrelį“ ant mūsų laisvių kaulų?

                  http://www.delfi.lt/news/ringas/lit/....d?id=73453392
                  Turbūt rytoj nesulauksime Karbauskio TV studijoje pas Jakilaitį.
                  O po mėnesio reitingų agentūros fiksuos eilinį valstiečių ir jų rėmėjų reitingų padidėjimą...

                  Comment


                    #89
                    Naujienų agentūros ELTA užsakymu rinkos ir viešosios nuomonės tyrimų kompanijos „Baltijos tyrimai“ gruodžio 12-22 dienomis atliktos apklausos duomenimis, per pastarąjį mėnesį 6 procentiniais punktais sumažėjo respondentų, palankiai vertinančių R. Karbauskį

                    Skaitykite daugiau: http://www.delfi.lt/news/daily/lithu....d?id=73435828
                    čia apklausa kogero išpuolė iškart po dirbtinio apvaisinimo skandalo ir per PVM šildymui svarstymą.
                    Kažkaip neapleidžia jausmas, kad ta dūmų užsklanda su kultūros komitetu nelabai veikia. Tiesą sakant kiek pašneku su aplinkiniais apie politiką visi daug labiau linkę tarkuoti Karbauskį, o ne Skvernelį.

                    Comment


                      #90
                      Parašė Romas Rodyti pranešimą
                      Įdomu bus žiūrėti, kaip pirmadienį Karbauskis bandys nugesinti PiaRinį skandalą dėl 12 klasių tebaigusios deputatės Gretos Kildišienės
                      Bet R.Karbauskio komunikacija blogiau nei tragiška. Nors kolchoznikams "sueis"...
                      Mačo kultas kaip rytuose. Pavyzdinga šeima - be žmonos, be vaikų, su slapta meiluže, o gal net ne viena...

                      Comment


                        #91
                        Karbauskis savo moterį įkišo į seimą...
                        Paskutinis taisė andyour; 2017.01.15, 22:02.

                        Comment


                          #92
                          Parašė Sula Rodyti pranešimą
                          Bet R.Karbauskio komunikacija blogiau nei tragiška. Nors kolchoznikams "sueis"...
                          Mačo kultas kaip rytuose. Pavyzdinga šeima - be žmonos, be vaikų, su slapta meiluže, o gal net ne viena...
                          Ne tokia ir slapta, tiksliau sunku įsivaizduoti, kaip begalėjo dar labiau ją visuomenei paviešinti. Kokia visuomenė, toks ir Seimas. Pilnas miestas tokių blondinių važinėjančių prabangiais ant sponsoriaus įmonės registruotais automobiliais.
                          Paskutinis taisė Lettered; 2017.01.15, 22:06.
                          Flickr

                          Comment


                            #93
                            Parašė andyour Rodyti pranešimą
                            Karbauskis savo moterį įkišo į seimą...
                            na ne visai įkišo. gi teta vienmandatėje patį gudrujį lapiną S. Jovaišą nugalėjo

                            Comment


                              #94
                              /\ Čia ne taip svarbu kieno ji moteris.
                              Kur kas svarbiau, kad ir tapusi Seimo nare, gauna naudą iš "Agrokoncerno".

                              Comment


                                #95
                                Parašė Romas Rodyti pranešimą
                                /\ Čia ne taip svarbu kieno ji moteris.
                                Kur kas svarbiau, kad ir tapusi Seimo nare, gauna naudą iš "Agrokoncerno".
                                Būtent. Jeigu koks Uspaskichas kokiai nors Vonžutaitei skirtų "Vikondos" Porsche, tai skandalas būtų nemenkesnis. Be tai Viktorėlis nors neskelbė krikščioniškos skaistybės įžadų.

                                Comment


                                  #96
                                  Parašė Sula Rodyti pranešimą
                                  Būtent. Jeigu koks Uspaskichas kokiai nors Vonžutaitei skirtų "Vikondos" Porsche, tai skandalas būtų nemenkesnis. Be tai Viktorėlis nors neskelbė krikščioniškos skaistybės įžadų.
                                  na tai ar Vėsaitės kelionė arvi lėktuvu, kiek man išneša logika, nėra lygiai tokia pati istorija su kiek skirtingom dekoracijom? ministrės karjera žinoma bagėsi, bet iš seimo neišmetė...

                                  bet esmė čia vėlgi gal ne išmetime, o žmonių viltyje kad keisis politinė etika.

                                  Comment


                                    #97
                                    Parašė Galis Rodyti pranešimą
                                    bet esmė čia vėlgi gal ne išmetime, o žmonių viltyje kad keisis politinė etika.
                                    O kaip gali keistis ta politinė etika, kai rinkėjai yra lygiai tokie pat?

                                    Comment


                                      #98
                                      /\ palaipsniui, skatinant juos keistis.

                                      Comment


                                        #99
                                        A.Sysas apie G.Kildišienę: Seimo nariai turėjo pasimokyti iš B.Vėsaitės
                                        Seimo nariai jau turėjo pasimokyti iš socialdemokratės Birutės Vėsaitės, kai ji buvo priversta atsistatydinti iš ūkio ministrės pareigų po to, kai skrido privačiu lėktuvu, sako „valstiečių“ koalicijos partnerės Socialdemokratų partijos vienas lyderių Algirdas Sysas.
                                        http://www.15min.lt/naujiena/aktualu...ites-56-741544

                                        p.s. koalicijos partneriai padės prikalti prie sienos karbauskinininkus.
                                        Paskutinis taisė Arunasx; 2017.01.16, 17:40.
                                        Nepirk iš Decathlon, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, Volfas Eng, Procter & Gamble / Gillette
                                        Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo
                                        [url]https://youtu.be/9u_6BFmkOuQ?t=3868[/url]

                                        Comment


                                          Klausimėlis. Ar Vyriausioji rinkimų komisija neprivalėtų anuliuoti Seimo nario mandato kai išaiškėja kad biografiniai duomenys bei išsilavinimas prieš rinkimus buvo pateikti melagingi?

                                          Comment

                                          Working...
                                          X