Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

XII Seimas ir XVII Vyriausybė (po 2016 rinkimų)

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Parašė andyour Rodyti pranešimą

    Dvesiančiam lavonui davė mūsų visų pinigų.
    Jie tik apsimeta kad dvesia. “Ateina genijai ir vėl išnyksta, atėjo Leninas visiems laikams”.
    V.Montvila (1902 - 1941).

    Comment


      Baudžiamojo kodekso 228 straipsnis. Piktnaudžiavimas


      1. Valstybės tarnautojas ar jam prilygintas asmuo, piktnaudžiavęs tarnybine padėtimi arba viršijęs įgaliojimus, jeigu dėl to didelės žalos patyrė valstybė, Europos Sąjunga, tarptautinė viešoji organizacija, juridinis ar fizinis asmuo,

      baudžiamas bauda arba areštu, arba laisvės atėmimu iki penkerių metų.

      2. Tas, kas padarė šio straipsnio 1 dalyje numatytą veiką siekdamas turtinės ar kitokios asmeninės naudos, jeigu nebuvo kyšininkavimo požymių,

      baudžiamas bauda arba laisvės atėmimu iki septynerių metų.

      3. Už šiame straipsnyje numatytas veikas atsako ir juridinis asmuo.


      reikės nešti rytoj pareiškimą. Dar ir policijos premija yra pažadėta.

      Русский военный корабль, иди нахуй!

      Comment


        Opozicija balsavime nedalyvavo, balsavo tik du mišrios Seimo narių grupės nariai Petras Gražulis ir Aušra Maldeikienė. Jie balsavo „už“.
        Šitiems rėksniams nebus valstybės dotacijų? Ar Karbauskis iš kišenės duoda šiek tiek.

        Comment


          Karbauskis kaip fanatikas, veikia bet kokia kaina ir bet kokiom priemonėm. O vienintelis dažnai girdimas kaip 5 metų vaiko pasiteisinimas - užsispyręs žemaitis.

          Comment


            Mentui stogas nuvažiavo:

            Vyriausybė iš interneto ištrynė visus savo viešų posėdžių įrašus

            Skaitykite daugiau: https://www.15min.lt/naujiena/aktual...9tEd1nj20lzw0s

            Comment


              Taigi norėjote policinės valstybės - prašom!

              Comment


                Parašė Sula Rodyti pranešimą
                Taigi norėjote policinės valstybės - prašom!
                Kai straipsniai mirga nuo nusikaltimų, nuo korupcijos, tai kažin ko tikėtis iš rinkėjų. Kiekvienas pensininkas prisiskaitęs kriminalų šizuoja. Politikai pasitikėjimo nebeverti, pagal paskutinius reitingus pasitikėjimo valdžia nebesiekia net 10%. Man asmeniškai Skvernelis geriau nei neaiškus, užsislapstinęs, papirkinėjantis, fanatiškas Karbaukis.

                Comment


                  Žemės ūkio ministerijos perkėlimui į Kauną vadovaus V. Zumerienė

                  Atranką laimėjusi V. Zumerienė turi daugiau kaip 10 metų patirties projektų valdymo srityje, tiek viešajame, tiek privačiame sektoriuje, pranešė ministerija. Atrankoje į projekto vadovo vietą dalyvavo 5 pretendentai.
                  Žemės ūkio ministeriją planuojama perkelti į Kauną 2019 metų pabaigoje – 2020 metų pradžioje.

                  Comment


                    Bakas yra super. Gerai, kad šiame Seime jis yra - Bakas – apie raudonas linijas: aš prisimenu, dėl ko buvo susitarta ir kokios derybos vyko tarp pono Karbauskio ir Skvernelio
                    Seimo Nacionalinio saugumo ir gynybos komiteto (NSGK) pirmininkas Vytautas Bakas Agnės Širinskienės vadovaujamos politinės korupcijos tyrimo komisijos veikloje įžvelgia siekius selektyviai susidoroti su politiniais oponentais, priminė, kad Seime dar nėra nė vieno įstatymo projekto, kuris įgyvendintų jo komiteto atlikto tyrimo išvadas, išreiškė nepritarimą LRT valdymo modelio keitimui, ir sako, kad „valstiečių“ vadovybei dabar pats laikas prisiminti vertybes, kurias deklaruodami jie atėjo į valdžią.
                    Pradžioje mums sekėsi tikrai neblogai – pajudinti klausimai, kurie buvo nejudinti daugybę metų – politinė korupcija, Vyriausybė padarė didžiulį darbą su tomis penkiomis reformomis, šių metų biudžetas, jeigu jis bus priimtas – užtvirtins tuos sprendimus, ir bus galima atliepti į žmonių norą, kad valstybėje vyktų pokyčiai. Tai buvo pagrindinis žmonių lūkestis.

                    Bet tai, kas vyksta frakcijoje, kelia nerimą. Mes padarėme tyrimą dėl politinės korupcijos, kuriame atskleidėme daugelį metų vykusius neskaidrius santykius ir ryšius tarp kai kurių politikos lyderių ir įtakos grupių, atskleidėme priešiškų Lietuvai kompanijų, rusiško kapitalo energetikos įmonių šeimininkavimą Lietuvos energetikos arba transporto sektoriuose.

                    Ir staiga kažkas atsitiko. Staiga, mes stabtelėjome. Pavyzdžiui – Artūro Skardžiaus apkaltos procesas. Akivaizdu, kad žmogus yra visiškai susipainiojęs interesuose. Akivaizdu, kad jo šeimos verslas didžiąja dalimi priklauso nuo Baltarusijos ir Rusijos valdžios geranoriškumo. Tam tikri kontraktai, kurie yra sudaryti tame versle, energetikos srityje, rodo, kad paprastas mirtingasis tokių kontraktų nepasieks. Rusijoje, Baltarusijoje nėra jokios rinkos. Ten yra tik interesai. Ir tokios sritys yra atiduodamos lojaliems žmonėms.

                    Mes kažkodėl stabtelėjome, ir nedrįsome atskleisti, kas vyksta tame versle, kaip tai gali paveikti Lietuvos politinius procesus. Priešingai, mes darome naują tyrimo komisiją, įtraukiame tą poną, jis dabar gali kviesti, ir beje su pirmininkės (Agnės Širinskienės – DELFI) iniciatyva reikalauja visos žvalgybos informacijos nuo 2006 iki 2018 m., šokdina žvalgybos vadovus, ir juo labiau – uždaruose posėdžiuose, kada niekas negali pamatyti, kas yra išdarinėjama.

                    Man šis pokytis yra sunkiai suprantamas. Mes tikrai dėl to nesitarėme eidami į politiką. Priešingai, mes siekėme išskaidrinti politinius procesus.

                    Comment


                      Bakas stebina. Gerai, kad nors jaučia atsakomybę už tai, kad padėjo iškilti šiai šutvei. Tai gal jau laikas apsispręsti?

                      Comment


                        Prieš rinkimus į seimą sakiau, kad su Karbauskiu bus problemų, nes jau tada matėsi, kad jis yra labai konfliktiška ir autokratiška asmenybė. Na ir dabar žiūrim ką turim. Jo santykiai su prezidente - kritiniai, iki šiol dar niekas nebuvo pareiškęs, kad 'į prezidentūrą kojos nekels'. Jo santykiai su žiniasklaida - kritiniai, Karbauskis netgi yra sudaręs 'blogų žurnalistų sąrašą'. Opozicija su dauguma žinoma niekada nedraugauja, bet kokie yra jos ir Karbauskio santykiai - tai yra visai kitas lygis. Tai dabar žiūrim kas vyksta pačių valstiečių gretose, tik tų valstiečių labai daug, berods 56, bet tų, kurie reiškia kažkokią savo nuomonę - ne tiek ir daug ir koks netikėtas sutapimas, bet jeigu esi valstietis ir turi savo nuomonę, tai konfliktas su Karbauskiu beveik garantuotas. Pirmoji iš valstiečių išėjo savo nuomonę aktyviau reiškusi Daiva Šakalienė, savo nuomonę turėjęs Justas Džiugelis buvo pats išmestas, Karbauskis susiriejo ir su Povilu Urbšiu, netgi Pranckiečiui interpretacijomis dabar grasina. Dar viena aktyvesnė valstiečių asmenybė - Bakas, kuris irgi jau nelabai slepia savo požiūrio į Karbauskį. Su Skvernelio jo santykiai - grynai dalykiniai, jie nekritikuoja vienas kito, bet matosi, jog tai daro tik dėl išskaičiavimo. Tai kas tie valstiečiai, kurie su Karbauskiu nėra susirieję? Man išeina prisiminti tik du - Širinskienę ir tą, kur skiepuose beždžionių ir abortų liekanų randa. Bet... lieka dar vos ne pusšimtis valstiečių, kurių mes niekada nematom ir apie kuriuos mes niekada nesam nieko girdėję. Kodėl? Todėl, kad jie neturi jokios savo nuomonės. Tai ne seimo nariai, tai mygtukų paspaudėjai, kurie mygtukus spaudinėja pagal Karbauskio komandą. Seimas šiuo metu yra tapęs ne ta instuticija, kuri įstatymus leidžia, bet ta institucija, kurios pagalba Karbauskis savo sąskaitas su priešais suvedinėja, o kadangi priešų jam netrūksta, tai ir 'darbo' seimas nepritrūksta.

                        Comment


                          Bakas yra ne tiek Karbauskio priešas, kiek Skvernelio draugas. Premjero atrama Seime. Atėjęs iš policijos, buvo Vidaus reikalų ministro Skvernelio patarėjas.

                          Comment


                            Susižavėjimas populistais – žylančių visuomenių pagalbos šauksmas

                            Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt/news/daily/worl....d?id=79474353
                            Русский военный корабль, иди нахуй!

                            Comment


                              Eiliniai užsakomieji makaronai. Jei nesi liberalas, marksistas, gėjus ar feministė, vadinasi esi populistas. Slėpkis ir netrukdyk "progresui". Tai žylančiai visuomenei sunkiau plauti smegenis nei jaunimui, todėl į ją ir taikomasi. Po kiekvienų rinkimų, kuriuos laimi "ne tie", isterija suintensyvėja. Šį kartą Brazilijos prezidento rinkimus laimėjo "ne tas".
                              Paskutinis taisė senasnamas; 2018.11.02, 08:44.

                              Comment


                                Parašė senasnamas Rodyti pranešimą
                                Eiliniai užsakomieji makaronai. Jei nesi liberalas, marksistas, gėjus ar feministė, vadinasi esi populistas. Slėpkis ir netrukdyk "progresui". Tai žylančiai visuomenei sunkiau plauti smegenis nei jaunimui, todėl į ją ir taikomasi. Po kiekvienų rinkimų, kuriuos laimi "ne tie", isterija suintensyvėja. Šį kartą Brazilijos prezidento rinkimus laimėjo "ne tas".
                                o tai jei pritarti progresui, demokratijai, žmogaus teisių apsaugai- esi liberalas, marksistas, gėjus ar feministė. O jei nesi tokiu, tai nepritari progresui, demokratijai, žmogaus teisių apsaugai ir čia su smegenimis yra viskas gerai?
                                Ir vis tik pritariat, kad į juos ( žilus) taikomasi. Kaip į daugumą, trokštančią sustabdyti laiką.
                                Nors visų tų populistų reiškinys ir kyla būtent iš liberalizmo idėjos.
                                Русский военный корабль, иди нахуй!

                                Comment


                                  Parašė liux Rodyti pranešimą
                                  Ir vis tik pritariat, kad į juos ( žilus) taikomasi. Kaip į daugumą, trokštančią sustabdyti laiką.
                                  Na aš jau šiek tiek žilas, bet laiko stabdyti kažkaip nelinkęs.

                                  Comment


                                    Tą progresą ir žmogaus teises kas kaip nori, taip suvokia. Iliustracijai apie žmogaus teises.
                                    Translytė (biologinis vyras) laimėjo moterų dviračių varžybas. Nepaprastas progresas! Užuojauta sidabro ir bronzos laimėtojoms, kurių teisės niekam nerūpi.

                                    Commentators clash over controversial first transgender world champion
                                    She recently told USA Today that policing the testosterone levels of transgender athletes violates their human rights — declaring that should override all debates surrounding potential unfair playing fields for transgender athletes.
                                    https://www.news.com.au/sport/sports...529962323f2d0b

                                    Bolševikinės nesąmonės savu laiku irgi buvo laikomos progresu. Bet praėjo. Praeis ir dabartinės. Rinkimai įvairiose šalyse rodo, kad "progresoriai" greitai tupės opozicijoje.
                                    Paskutinis taisė senasnamas; 2018.11.02, 13:00.

                                    Comment


                                      Parašė senasnamas Rodyti pranešimą
                                      Tą progresą ir žmogaus teises kas kaip nori, taip suvokia. Iliustracijai apie žmogaus teises.
                                      Translytė (biologinis vyras) laimėjo moterų dviračių varžybas. Nepaprastas progresas! Užuojauta sidabro ir bronzos laimėtojoms, kurių teisės niekam nerūpi.

                                      Commentators clash over controversial first transgender world champion

                                      https://www.news.com.au/sport/sports...529962323f2d0b

                                      Bolševikinės nesąmonės savu laiku irgi buvo laikomos progresu. Bet praėjo. Praeis ir dabartinės. Rinkimai įvairiose šalyse rodo, kad "progresoriai" greitai tupės opozicijoje.
                                      bet tai kietas kietakakčių argumentas prieš translyčius: sunku medalius atsidalinti. Bolševikai taip ir spręsdavo: jei per sunku sugalvoti problemos sprendimo būdą, uždrausti iš viso tada.
                                      Русский военный корабль, иди нахуй!

                                      Comment


                                        Medalius padalinti lengva. Sunkiau būtų ištverti "progresyvų" nepatekintųjų cypimą, kuris prasidėtų po to

                                        Vengrija užraukė lyčių studijų finansavimą (nes tai ne mokslas, o ideologinė propaganda). Bus daug cypimo apie Vengrijos autoritarizmą, demokratijos žlugimą ir žmonių teisių pažeidimus.

                                        Hungary's PM bans gender study at colleges saying 'people are born either male or female'

                                        https://edition.cnn.com/2018/10/19/e...3BT9RucxKaQZ9I

                                        Comment


                                          Parašė liux Rodyti pranešimą
                                          Bolševikai taip ir spręsdavo: jei per sunku sugalvoti problemos sprendimo būdą, uždrausti iš viso tada.
                                          LDK ir prie Smetonos buvo ne kitaip, tad kažin ar čia kaltas bolševizmas. Elementariai emociškai nemalonu.

                                          Comment

                                          Working...
                                          X