Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Teroro išpuoliai pasaulyje

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Parašė andyour Rodyti pranešimą
    Manau, kad čia yra esminė problema, nes kiek tu jiems duosi maisto ir apmokysi dirbti, tiek jie vaikų prigimdys, kurie reikalingi šeimai padėti nudirbti žemės ūkio darbus.
    šitoje vietoje reiktų statistikos kiek vaikų vid. gimdo Afrikos miestų ir kaimų moterys. kad privažiuos daug afrikiečių tai bijoti nereikia, nes jau nuo 2 milijonų Europa sunkiai žino ką daryti, tai kokie papildomi 5 milijonai verstų imtis priemonių, sunkiai suderinamų su dabartiniu supratimu apie žmogaus teises.
    Paskutinis taisė Galis; 2016.12.23, 19:19.

    Comment


      Parašė andyour Rodyti pranešimą
      Aukštas gimstamumas yra pagrįstas. Jei esi gyvas, reiškia kažką valgai. Tačiau klimatas nėra pastovus, o jie neturi rezervų juodai dienai. Ateina sausra ir kartu badas. Taip ir atsiranda įvairios labdaros badaujantiems Afrikos vaikams. ES ir JAV net ir turint labai modernias technologijas žemės ūkį tenka subsidijuoti. Afrikos valstybės iš esmės negali sukurti tokios sistemos, nes ten nėra protingų žmonių arba jie nėra valdžioje. Manau, kad čia yra esminė problema, nes kiek tu jiems duosi maisto ir apmokysi dirbti, tiek jie vaikų prigimdys, kurie reikalingi šeimai padėti nudirbti žemės ūkio darbus.
      Visi šie dalykai, su priežastimis ir pasekmėmis yra smulkiai aprašyti šioje puikioje knygoje:
      Collapse: How Societies Choose to Fail or Succeed
      https://en.wikipedia.org/wiki/Collap...ail_or_Succeed
      Ten yra aprašyta, jog Afrikoje gimstamumas toks, kad dabar yra regionų, pvz. Ruanda, kur 10 asmenų šeima išgyvena iš 8 akrų žemės gabaliuko, kas nelabai daugiau už mūsiškio kolektyvinio sodo plotą.

      Comment


        Parašė andyour Rodyti pranešimą
        Kažkodėl mums patekti buvo be šansų, o turkų Vokietijoje jau milijonai. JAV be meksikiečių yra ir kitų imigrantų ir gana daug. Australijoje lyg ir nėra problemos su imigracija.
        Įstojus į ES, judėjimas bendrijos viduje yra laisvas. Be to, dar prieš šešis, berods metus, Vokietija panaikino paskutinius apribojimus ES piliečiams šalies darbo rinkoje. Bet lietuviai, manau, ir toliau labiau važiuos į Angliją bei Airiją nei į Vokietiją ar Skandinavijos šalis. Priežastis paprasta - kalbos barjeras.

        Kas liečia JAV, tai šalies gyventojų daugumą sudaro baltaodžiai ir juodaodžiai imigrantų iš Europos/Afrikos ar vergų palikuonys. Taip jau susidėliojo istorinės aplinkybės, nei baltaodžiai, nei juodaodžiai JAV negali būti laikomi tautine mažumą. Neskaitant jų, būtent tarp tautinių mažumų didžiausią dalį ir sudaro išeiviai iš Centrinės ir Pietų Amerikos valstybių (Lotynų Amerikos, kitaip tariant). Musulmonų, žinoma, irgi yra, bet jų procentas toli gražu ne toks didelis, kaip Europos šalyse. Priežastys paprastos - geografinės. JAV miestuose yra juodaodžių getų, bet apie musulmonų getus nieko neteko girdėti. Be to, JAV, panašu, kad su musulmonų integracija tvarkosi kur kas geriau nei ES. Ir, spėju, tai yra dėl to, kad amerikiečiai padarė tinkamas išvadas po Rugsėjo 11-osios įvykių. Nuo tų įvykių praėjo jau 15 metų, tačiau daugiau neteko girdėti apie jokius rimtesnius incidentus JAV, kurių kaltininkai būtų būtent musulmonai (pataisykit mane, jei aš klystu). Buvo ir vyksta daug incidentų, susijusių su pernelyg liberalia ginklų politika ir juodaodžių bei baltaodžių priešprieša, tačiau ten musulmonai nedalyvauja.

        Apie tai, kas vyksta Australijoje, mes deja, tiksliai pasakyti negalime. Australija yra kitame pasaulio krašte, tad, spėju, nemaža dalis to, kas ten vyksta, europiečių paprasčiausiai nepasiekia (mes sužinome tik apie rimtesnius incidentus). Deja, masinė migracija ir jos pasekmės neaplenkė ir Australijos. Į Australiją važiavo ir važiuoja pabėgėliai iš Pietryčių Azijos ir Ramiojo vandenyno salų valstybių. Dažniausiai jie atplaukia laivais. Taip, pastaruoju metu valdžia pradėjo kontroliuoti ir riboti atvykstančių migrantų srautus (per metus įleidžiamas tik labai nedidelis jų skaičius, o laivais atplaukiančius nelegalus pasieniečiai arba apsuka, arba leidžia apsigyventi specialiai pabėgėliams skirtose stovyklose Nauru saloje, jei asmuo yra iš tikrai nesaugios valstybės. Sąlygos ten yra tokios, kad migrantai dar gerai pagalvoja, ar ne geriau yra visgi grįžti į savo šalį). Musulmonų Australijoje ne tiek daug kiek Europoje, bet jų tikrai yra. Bet rimtesnė kontrolė prasidėjo tik prieš kelis metus. Tų migrantų, kurie į Australiją atvyko anksčiau, užteko, kad šalis susidurtų su tomis pačiomis problemomis, su kuriomis susidūrė ir Europa. Sidnėjuje ir Melburne pastaraisiais metais stipriai išaugo nusikalstamumas, atsirado ir imigrantų getai (tai dar ne tokios visiškos No-Go zonos, kaip Paryžiuje ar Briuselyje, bet sveikos protos žmogus ir Sidnėjaus gete nesirodys). Prieš porą metų Sidnėjuje įvyko teroro aktas, o vakar buvo paskelbta, kad policija išaiškino rengiamą išpuolį Melburne per šventes ir sugebėjo užkardyti jam kelią. Tad problemų Australijoje tikrai yra, nors gal jų ir ne tiek daug, kiek ES.

        Parašė andyour Rodyti pranešimą
        Turkijai lyg sumokėjo ES, kad prilaikytų pabėgelius, paturėtų pas save. Tai galima lygiai taip surasti kokią dar vieną šalį ir ten įkurti pabėgelių stovyklą, bei taip pat ten visus vežti iš Europos. Tegul gyvena, duotume kur gyventi ir pavalgyti. Kai atsibostų, grįžtų namo. Berods Australijoje veikia tokia sistema. Žinoma, tai turi būti valstbė netoli jų namų, kad būtų lengva sugrįžti.
        Tai Vengrijos premjeras jau siūlė įkurti "pabėgėlių miestą" Libijoje, bet kažkodėl tai niekas į tai rimtai nepažvelgė. O reikėtų.
        Paskutinis taisė Vilnietizz; 2016.12.24, 10:13.
        Marsrutai.lt -viešojo transporto tvarkaraščiai
        Marsrutai.lt tinklaraštis!
        SVARBU! Pokyčiai Vilniaus viešajame transporte nuo liepos 1 dienos!

        Comment


          Parašė R.A.M. Rodyti pranešimą
          Kiekviena Artimųjų Rytų tiek Šiaurės Afrikos šalis yra arba režimai, arba karai, arba skurdas.

          Tiesiog perkeliam 2 milijardus tų teritorijų gyventojų į Vakarų Europą? Čia sprendimas?

          Paprastai Europa negali atgailaut už viso pasaulio nelaimes, kur beje yra alternatyvų kaip tarkim Persų įlankos, šalys, tik gal jiems nepasisekė, kad broliška tauta tiek kalboje, tiek tikėjime nenori jų pas save priimti.

          (Disclaimer'is: nesu už absoliučiai nei vieno žmogaus priėmimą)
          Taip, visos Afrikos šalys turi problemų - kažkur skurdas, kažkur autokratinė valdžia, kažkur karai. Tačiau daugumą tų problemų galima išspręsti ir kitais būdais, kad vietiniai gyventojai norėtų likti savo valstybėse, o ne važiuoti į Europą. Paaiškinsiu plačiau.

          Pirma priežastis - skurdas. Tarkime, valstybėje daug žmonių gyvena žemiau skurdo ribos, bet politinė situacija stabili, karai nevyksta. Šia problemą reikia spręsti skiriant lėšų ir humanitarinės pagalbos tam, kad vargingų valstybių gyventojai turėtų bent minimaliai priimtinas gyvenimo sąlygos savo šalyse, tuomet kur kas mažesnė jų dalis norės leistis į pavojų kupiną kelionę link Europos. Taip, visa tai kainuoja daug, bet, sakyčiau, dabartinės pabėgėlių krizės kaina yra kur kas didesnė. Žinoma, padėti turėtų ne vien Europa, bet ir kitos išsivysčiusios pasaulio šalys. Tas ir dabar daroma, bet akivaizdu, kad pastangų dedama per mažai.

          Antra priežastis - režimas. Bet režimas režimui nelygu. Paimkime Baltarusijos pavyzdį. Taip, valdžia yra autokratinė. Tačiau politinė situacija šalyje yra stabili, pilietinis karas nevyksta, šiaip sau be priežasties niekas nieko nesušaudo, žmonės gyvena sąlyginai gerai, o žmonių teisės ir laisvės +/-, su tam tikromis išlygomis, yra užtikrinamos. Jeigu valstybėje yra panaši situacija, vadinasi, šią šalį galima traktuoti kaip saugią gyventi ir migrantams iš šių valstybių durų plačiau atverti nereikia. Tokių šalių pavyzdžiai, apart Baltarusijos: Marokas, Kenija, Alžyras, Egiptas, Iranas, Jordanija, Libanas (tiesa, kai kur net ir valdžia yra išrinkta demokratiniu keliu!).

          Pabėgėlius masiškai priimti galima tik iš tų šalių, kuriuose yra išties nesaugu gyventi (tai yra, pilietinis karas, krenta bombos, kasdien be jokios priežasties nužudomi šimtai žmonių ir tt.). Tačiau net ir iš tokių valstybių pabėgėlių priėmimas turi būti vykdomas visai kitaip nei dabar (kai sienos kiauros ir per jas važiuoja visi kas tik nori). Manyčiau, žmogus turėtų teikti paraišką gauti pabėgėlio statusą dar prieš atvykdamas į Europą ir pačios ES šalys turėtų atsirinkinėti, kokias paraiškas tvirtinti, o kokias atmesti (t.y. atsirinkti, ką priimti, o ko ne, dar prieš migrantams atvykstant į Europą). Galbūt netgi reikėtų taikyti "skęstančio laivo" principą - tai yra, visų pirma priiminėti moteris, vaikus, pagyvenusius žmones, šeimas, ir tik vėliau - vienišus jaunus sveikus vyrus. Bet tolerantiškas, demokratiškas pasaulis vargu ar imsis tokių priemonių.

          Aš puikiai suprantu, kad tokia tvarka kol kas skamba kaip utopija. Bet taip ir turėtų būti.
          Marsrutai.lt -viešojo transporto tvarkaraščiai
          Marsrutai.lt tinklaraštis!
          SVARBU! Pokyčiai Vilniaus viešajame transporte nuo liepos 1 dienos!

          Comment


            Parašė Vilnietizz Rodyti pranešimą
            Antra priežastis - režimas. Bet režimas režimui nelygu. Paimkime Baltarusijos pavyzdį. Taip, valdžia yra autokratinė. Tačiau politinė situacija šalyje yra stabili, pilietinis karas nevyksta, šiaip sau be priežasties niekas nieko nesušaudo, žmonės gyvena sąlyginai gerai, o žmonių teisės ir laisvės +/-, su tam tikromis išlygomis, yra užtikrinamos.
            Baltarusiai migruoja, o batkos režimas tikėtina prives prie bado. Rusijai užtektų nustoti remti pigiom žaliavom ir uždaryti patekimą į Rusijos darbo rinką.
            Meksikoje visai nėra jokio režimo, bet iš ten tiesiogine prasme bėga, nes rizikuoja būti nušautais, bei patekę į JAV dirba slaptose patalpose gana prastom sąlygom. Venesueloje irgi viskas lyg ir neblogai buvo, turtingi nafta, bet dabar jie ten gi badauja.
            Kaip pats supranti, nuversti režima yra nemažas darbas ir daug kainuojantis. Niekas to apart JAV nenori daryti, nors jau ir JAV nebenori to daryti.

            Comment


              Parašė Vilnietizz Rodyti pranešimą
              Nuo tų įvykių praėjo jau 15 metų, tačiau daugiau neteko girdėti apie jokius rimtesnius incidentus JAV, kurių kaltininkai būtų būtent musulmonai (pataisykit mane, jei aš klystu).
              deja, deja..

              https://en.wikipedia.org/wiki/2015_S...nardino_attack
              https://en.wikipedia.org/wiki/2014_S...hostage_crisis

              Comment


                Parašė andyour Rodyti pranešimą
                Baltarusiai migruoja, o batkos režimas tikėtina prives prie bado. Rusijai užtektų nustoti remti pigiom žaliavom ir uždaryti patekimą į Rusijos darbo rinką.
                Meksikoje visai nėra jokio režimo, bet iš ten tiesiogine prasme bėga, nes rizikuoja būti nušautais, bei patekę į JAV dirba slaptose patalpose gana prastom sąlygom. Venesueloje irgi viskas lyg ir neblogai buvo, turtingi nafta, bet dabar jie ten gi badauja.
                Kaip pats supranti, nuversti režima yra nemažas darbas ir daug kainuojantis. Niekas to apart JAV nenori daryti, nors jau ir JAV nebenori to daryti.
                Na, migruoja baltarusiai, bet toli gražu ne taip masiškai kaip iš Afrikos šalių. Lietuviai, lenkai irgi migruoja.

                Nuversti režimą... O kam apskritai nuvertinėti jį, jei tas režimas kaip ne kaip, bet sugeba palaikyti tvarką šalyje ir joje nevyksta pilietiniai karai? Išvis, kodėl JAV ir kitos pasaulio lyderės bando nuversti režimus tiesioginio įsikišimo į šalies vidaus reikalus būdu? Manau, tikrai ne dėl vietinių gyventojų gerovės, o dėl noro plėsti savo įtaką nuverčiant jiems "nepatogius" lyderius ir vietoje jų paskiriant "patogesnius" sau. Na, ir, žinoma, noras "importuoti demokratiją". Bet, kaip rodo istorija, dauguma tų įsikišimų baigiasi visai priešingai - dar didesne destabilizacija, didžiuliais ginkluotais konfliktas, ko pasekoje ir prasideda masinė migracija.

                Tik vienas incidentas liečia JAV. Antrasis įvyko Australijoje.
                Paskutinis taisė Vilnietizz; 2016.12.24, 20:22.
                Marsrutai.lt -viešojo transporto tvarkaraščiai
                Marsrutai.lt tinklaraštis!
                SVARBU! Pokyčiai Vilniaus viešajame transporte nuo liepos 1 dienos!

                Comment


                  Dar buvo Bostono maratonas.

                  Comment


                    Parašė Vilnietizz Rodyti pranešimą
                    Na, migruoja baltarusiai, bet toli gražu ne taip masiškai kaip iš Afrikos šalių. Lietuviai, lenkai irgi migruoja.

                    Nuversti režimą... O kam apskritai nuvertinėti jį, jei tas režimas kaip ne kaip, bet sugeba palaikyti tvarką šalyje ir joje nevyksta pilietiniai karai? Išvis, kodėl JAV ir kitos pasaulio lyderės bando nuversti režimus tiesioginio įsikišimo į šalies vidaus reikalus būdu? Manau, tikrai ne dėl vietinių gyventojų gerovės, o dėl noro plėsti savo įtaką nuverčiant jiems "nepatogius" lyderius ir vietoje jų paskiriant "patogesnius" sau. Na, ir, žinoma, noras "importuoti demokratiją". Bet, kaip rodo istorija, dauguma tų įsikišimų baigiasi visai priešingai - dar didesne destabilizacija, didžiuliais ginkluotais konfliktas, ko pasekoje ir prasideda masinė migracija..
                    Gi rašiau, kad Rusija subsidijuoja Baltarusiją. Gana daug baltarusių uždarbiauja Maskvoje, kur atlyginimai panašūs ar didesni nei pas mus. Užtektų nutraukti subsidijas ir patekimą į Rusiją ir atsirastų norinčių bėgti iš ten.
                    Venesueloje ir Š. Korėjo buvo viskas gerai... Kas blogai su Meksika? Kodėl reikia rinkti į valdžią radikalą Trumpą, kad statytų sienas ir nuteiktų liaudį prie emigrantus? Padaugės išpuolių ir persekiojimų.
                    Režimai anksčiau ar vėliau išsigimsta ir tai atsiliepia VISIEMS.

                    Comment


                      Parašė andyour Rodyti pranešimą
                      Gi rašiau, kad Rusija subsidijuoja Baltarusiją. Gana daug baltarusių uždarbiauja Maskvoje, kur atlyginimai panašūs ar didesni nei pas mus. Užtektų nutraukti subsidijas ir patekimą į Rusiją ir atsirastų norinčių bėgti iš ten.
                      Venesueloje ir Š. Korėjo buvo viskas gerai... Kas blogai su Meksika? Kodėl reikia rinkti į valdžią radikalą Trumpą, kad statytų sienas ir nuteiktų liaudį prie emigrantus? Padaugės išpuolių ir persekiojimų.
                      Režimai anksčiau ar vėliau išsigimsta ir tai atsiliepia VISIEMS.
                      Na taip, baltarusiai važiuoja uždarbiauti į Rusiją, nes sienos atviros ir darbo rinka taip pat. Lietuviai, latviai, lenkai taip pat daug kas važiuoja uždarbiauti į Anglijas ar Airijas. Žinoma, vargu ar kur nors galima tokią statistiką rasti, bet įdomu būtų procentaliai palyginti, kiek procentų Lietuvos gyventojų emigruoja ar išvažiuoja laikinai padirbėti į kitas ES šalis ir kiek procentų baltarusių išvažiuoja tokiais pačiais tikslais į Rusiją. Kažkaip nemanau, kad skaičiau labai jau kardinaliai skirsis.

                      Meksikoje daug žmonių žūsta narkotikų prekybininkų gaujų karuose. Spėju, kad dauguma (na ok, ne visi) tų žuvusių yra ne atsitiktinės gaujų aukos, o patys vienaip ar kitaip yra įsitraukę į narkotikų kartelių veiklas. Aišku, ir šiaip ten nusikalstamumas yra pakankamai aukštas, bet, visgi faktas, kad sąžiningai gyvenančiam ir į kriminalines veiklas nelendančiam meksikiečiui šansas būti nušautam yra kur kas mažesnis. Bet kuriuo atveju, karine ir grėsmės gyvybei prasme Meksika gali būti laikoma saugia šalimi ir amerikiečiai tikrai neprivalo supaprastinta tvarka priiminėti visų pabėgėlių iš ten. Neabejoju, kad dauguma nelegaliai kertančių sieną yra arba ekonominiai migrantai (ieškantys geresnio gyvenimo), arba buvę kriminalinių gaujų nariai, bėgantys nuo keršto, persekiojimo ar pan.

                      Būtent, tik tuomet, kai režimai išsigimsta (prasideda pilietiniai karai, ginkluoti konfliktai, arba Š.Korėjos atveju - priverstinis visuomenės izoliavimas), tuomet ir galima pateisinti kišimąsi.
                      Marsrutai.lt -viešojo transporto tvarkaraščiai
                      Marsrutai.lt tinklaraštis!
                      SVARBU! Pokyčiai Vilniaus viešajame transporte nuo liepos 1 dienos!

                      Comment


                        /\ Kaip matai, jeigu aplink skurdas, tai turės įtakos ir tau. Vienintelis būdas yra aplinkiniams padėti pasiekti bent panašų pragyvenimo lygį. Tai padaryti nėra paprasta, reikia demokratijos, tik demokratijoje ekonomika veikia efektyviai. Žinoma, vien to nepakaks, reikia ir žmonių mentalitetą pakeisti, reikia laiko. Tačiau jei marinuosi režimus, tai bus neišvengiamai kaip su Š. Korėja ir Venesuela ar dalies Afrikos valstybių.

                        Comment


                          Parašė andyour Rodyti pranešimą
                          Kaip matai, jeigu aplink skurdas, tai turės įtakos ir tau. Vienintelis būdas yra aplinkiniams padėti pasiekti bent panašų pragyvenimo lygį. Tai padaryti nėra paprasta, reikia demokratijos, tik demokratijoje ekonomika veikia efektyviai.
                          O kas turi ten viską į demokratiją? - patys ten gyvenantys ar iš išorės? Aš manau, kad patys vietiniai.
                          Visi forumų moderatoriai yra forumo balastas.

                          Comment


                            Ne Europa, bet neradau kitos temos.

                            Tragedija Jeruzalėje: į minią įvažiavo sunkvežimis


                            Svarbiausia reikia suprasti, kad nieko nesupranti...

                            Comment


                              Londono centre įvyko du incidentai: pareigūnai nušovė peiliu ginkluotą vyrą. Ant tilto automobilis rėžėsi į žmones.

                              LIVE: https://www.facebook.com/lrytaslt/vi...5176581626800/
                              ♚ streetskins.eu/vilnius-city-cycling-map-by-road-surface ♚

                              Comment


                                taikos religijos atstovas?
                                "I just want you to know that, when we talk about war, we're really talking about peace." —Washington, D.C. June 18, 2002


                                - George W. Bush President of the USA

                                Comment


                                  Sprendžiant iš BBC nuotraukų, tai barzdotas taikos religijos atstovas.

                                  Comment


                                    Galima papildyti iš 15min:

                                    Įvardijamas ir įtariamasis, skelbiama, kad tai yra Abu Izzadeenas. Jis yra britas pagal pilietybę, žinoma, kad 2015 metais buvo įkliuvęs vengrų policijai, kai keliavo be dokumentų. Vyras taip pat buvo žinomas kaip Trevoras Brooksas iš Haknio rajono Londone. Policija kol kas tyli. Jis buvo britų musulmonų organizacijos „Al Ghurabaa“ atstovas, tačiau pastaroji įstatymais uždrausta 2006 metais. Po poros metu vyras kaltintas pinigų terorizmui rinkimu ir jo skatinimu užsienyje. Už tai jis kalėjo 4,5 metų. Į laisvę išleistas 2013 metais.

                                    Comment


                                      Abu Izzadeen humiliates Police in Islamic Roadshow
                                      https://www.youtube.com/watch?v=_wwc6qCGzXQ

                                      Comment


                                        Minimas ponaitis, pasirodo, lankėsi Finsbury Park mečetėje ir bendraudavo su Abu Hamza, kuris buvo pagarsėjęs teroristų ideologas. Keista tik, kad policija nesekė jo 24/7 ir nelaikė po padu. Iš tokio veikėjo tikrai nebuvo galima nieko gero tikėtis. Ypač klausant jo viešų šnekų apie poreikį laužyti kuffar`ų įstatymus ir versti valdžią. Turėtų būti ir daugiau panašios chebros iš tų laikų. Spėju policija bus sukelta ant kojų visus juos identifikuoti ir užtikrinti, kad būtų stebimi ir sekami.
                                        Paskutinis taisė John; 2017.03.22, 20:13.

                                        Comment


                                          Parašė John Rodyti pranešimą
                                          Minimas ponaitis, pasirodo, lankėsi Finsbury Park mečetėje ir bendraudavo su Abu Hamza, kuris buvo pagarsėjęs teroristų ideologas. Keista tik, kad policija nesekė jo 24/7 ir nelaikė po padu. Iš tokio veikėjo tikrai nebuvo galima nieko gero tikėtis. Ypač klausant jo viešų šnekų apie poreikį laužyti kuffar`ų įstatymus ir versti valdžią. Turėtų būti ir daugiau panašios chebros iš tų laikų. Spėju policija bus sukelta ant kojų visus juos identifikuoti ir užtikrinti, kad būtų stebimi ir sekami.
                                          Yra žinoma, kad jų pas britus tiek daug, kad niekas ten nesusitvarko. Naivu tikėtis, kad prie kiekvieno pastatysi po agentą. Čia reikia sisteminių (ir ypač skaudžių) sprendimų, bet kadangi dabar gyvename visuotinio neoliberalizmo epochoje, tai tikėtis, kad kažkas greitai pasikeis neverta. Gal po "brexit" kažkokie rimtesni veiksmai musulmonų pusei bus priimti.

                                          Comment

                                          Working...
                                          X