Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Seimo rinkimai 2016

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Parašė Lettered Rodyti pranešimą
    Jeigu nelaimės savo vienmandatėje, gali ir nepapulti, nes dabartiniame Seime 22 socdemai yra iš vienmandačių ir tik 16 iš daugiamandatės. Bet moteriškės spėju ją išrinks vienmandatėje bet kokiu atveju.
    Aš besąlygiškai tikiu Atvėsaitės pergale rinkimuose. Ji kelrodė žvaigždė socdemams kaip šviesa tunelio gale.
    p.s. kur dar rasi prikolnesnį personažą, kuris savo partijai darytų tiek žalos ir turėtų tokį aukštą reitingą viduje. Paksius vis tiek jau prasigėrė iš ryto už parduotuvės kampo ir niekam neįdomus. Partija žlugo, pats negali balotiruotis, ką žmogui daugiau daryti nei butelį degtinės ryte įkalti?
    Paskutinis taisė Arunasx; 2016.04.22, 22:17.
    Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų,
    Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo

    Comment


      Internete užmačiau tokį komentarą. Nežinau kas autorius, dalinasi įvairūs žmonės:

      Socialdemokratai tėra unikalus zoologijos sodas. Štai kaip atrodo jų gyvūnija:
      Vilkai - na nėra tokių partijoje, išnyko.
      Šernai – irgi išnykusi rūšis, paskutinis AMB veislės šernas nugaišo prieš keletą metų, palikęs tik šeškę su viešbučiu.
      Šeškai - Bradauskas, Skardžius ir panašaus lygio žvėrys. Labai smirdi, bet partija jais atsikratyti bijo, nes garsiai rėkia ir kai reikia nukreipia dėmesį nuo vilkų, kurie išnyko. Ir dar kartais kokios supuvusios mėsos į partiją atitempia, tai šeškai patinka visiems žvėrims.
      Asilai - dar kitaip dažnai prietaisais pavadinami. Dirba gerai, traukia vežimą, patys daug nemąsto, todėl labai patinka šeškams, kurie tame vežime sėdi ir rėkia "Greičiau, greičiau!”. Asilų problema – nepažįsta kelio ženklų, todėl dažnai apsisukinėja su visu vežimu politinėse sankryžose. Šeškai tai laiko smagia pramoga, todėl jiems netrukdo.
      Lapės – Kirkilas, Petrauskienė ir kit. Gudrūs, į spąstus nelenda, kvapo neskleidžia. Pavargsta nuo šeškų, bet supranta, kad jų atnešta mėsa vis geriau nei asilams duodami kopūstai. Į asilus žiūri kaip į asilus – kol tempia vežimą, tol naudingi, kai nebetemps – kinkysim kitus.
      Zuikiai - užaugę šeškučiai, šiek tiek išdrąsėję, tapę ministrų pavaduotojais, turi įsipareigojimą per savaitę bent du kartus feisbuke paloti ant koalicijos partnerių arba konservatorių ir liberalų, sąžiningai vykdo šį įsipareigojimą. Į komentarus neatsako, nes tada neša kudlas į krūmus. Svajoja tapti vilkais, tačiau geriausiu atveju taps asilais ar šeškais. Kai kurie neišgyvens evoliucijos, iš miško grįš į naminius ūkius, kur juos pamaitina.
      Šeškučiai – žemiausi socialdemokratų biologinės įvairovės padarai. Kai krūvoje – garsiai cypsi, drąsina vienas kitą, kad jau tuoj tuoj pakeis pasaulį. Po vieną – slepiasi šešėliuose, kad tik kas nepamatytų, neužklaustų ko. Garsiai ploja ir šeškams, ir asilams, nes žavisi visais jais. Šeškų smarvės neužuodžia, nes patys nelabai kvepia, tik to nesupranta. Naktimis sapnuoja kaip sėdi vežime, kurį traukia vienas iš partijos asilų.
      Tapinas anksčiau aprašė tik žemiausią socialdemokratų biologinės įvairovės rūšį, šeškučius, bet Lietuvos mokslas privalo panagrinėti ir kitas. Nedelsiant.

      Comment


        /\ O kur Atvėsaitė?
        Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų,
        Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo

        Comment


          Dalis sesku ir dalis asilu turetu buti perklasifikuoti i atskira tarpine klase - 'raudonuosius rupuziuocius', nes priklausomai nuo aplinkybiu jie ne tik keicia atgrasymo taktika [nuodingos liaukos], etologija ar nuostatas, bet netgi ir nuosava lyti (gens bufonidae).
          Paskutinis taisė Zosys; 2016.04.23, 00:49.
          blaivumas išlaisvina

          Comment


            na ką, paskelbti nauji burtai. socdemų(pirmi reitinge) reitingas krito 6%, valstiečių(antri reitinge) 6% pakilo. spėju socdemai primirš kovas su konservatoriais.
            Paskutinis taisė Galis; 2016.04.23, 06:25.

            Comment


              Taip , jau yra šamanų būrimai, sėdo tiek socdemai, tiek koncervai. Visos kitos partijos panašiai išliko. Taigi, žalieji, pradeda ir laimi? Tiesa, jei toliau taip, tai koncervai tuoj bus neparlamentinė partija - iš 10,2 krito iki 8 proc. Na jei taip kas mėnesį ?
              Paskutinis taisė udrius; 2016.04.23, 07:38.

              Comment



                Ir tai tikrai nebūtų nieko per daug gero. Visgi pagrindinė Lietuvos problema yra ta, kad joje labai daug kaimo. O dar kažkas bėdavojasi, kad provincija nyksta. Kuo greičiau jin išnyks - tuo visai Lietuvai geriau bus. Nėra abejonės, kad valstiečių reitingų šuolį daugiausia lemia būtent provincija, sugebanti balsuot tik už komunistus, populistus ar naujus gelbėtojus.

                Comment


                  Ne Eidvi, klysti. Ką aš matau pas koncervatorius - pas juos velkasi šleifas senų negerovių, kurių pridirbo per praeitą kadenciją. Ką aš matau pas socedmus - miegančius gražuolius. Abi partijos net šnekėti nemoka, nebeturi stiprių, kietų lyderių. Net liberalai, praradę Tony ar kaip jis ten, sės. Visos kitos partijos veikia tėvonijos principu, todėl ir rezultatai tie pats išliko.

                  Ką padarė žalieji - sužaidė tą patį kaip Matijošaitis Kaune. Surenka visus lyderius, meta gerą marketingą ir vualia - rezultatas. Desperatiški koncervų mėginimai žaisti juodaisiais arkliukais (nebalsuok už milicininkus ane?) dar labiau kelia žaliuosius.

                  taigi, aš kaip žmogus, nematau nei pas socemus nei pas koncervatorius kietų lyderių - žmonių savo srities profų. Taigi, už ką man balsuoti siūlot?

                  Beje , kaip patyręs žaidėjas žalieji neskuba traukti kozirių iš kaladės, matyt paskutinius kozirius laiko pabaigai. Kitų gi partijų koziriai žinomi, ir deja, visi mušti.

                  Kaip bus geriau - nežinau , gyvenimas parodys - galimos dvi strategijos - 1. žalieji netampa dauguma tada eina vieną kadenciją ir darosi piarą, 2. tampa pozicija ir sudaro daugumą. O čia jau bus didžioji intriga - ar sugebės surinkti tinkamą komandą ir pasiūlyti Lietuvai kažką naujo.

                  Tiesa, gana greitai išgirsime iš Prezidentūros cypsintį balselį - oligaarchai eina į valdžią.
                  Paskutinis taisė udrius; 2016.04.23, 07:58.

                  Comment


                    /\
                    Valstiečių lyderiai lygiai taip pat nėra stebuklingi. Tu kažką gero juose matai tik dėl to, kad jie sudaro jausma, jog 'eina prieš sistemą'. Tas jausmas labai paplites, netgi Amerikoje Trumpas taip gerai pasirodo vien dėl to, kad 'eina prieš sistemą', tačiau tokie veikėjai patekę į valdžią netrunka patys sistema patapti, tai natūralu, kitaip ir negali būti. O tada visi priešsisteminiai rinkėjai pradeda ieškoti kitų gelbėtojų. O su tais gelbėtojais problema, kad niekada negali žinoti kokie jie ištikro yra, nes savo tikrąsias spalvas parodo tik tada, kada tampa 'sistema'.

                    Comment


                      nea, aš matau situaciją Kaune - patikėk, net lengviau kvėpuoti darosi po koncervatorių tvaiko

                      Comment


                        Kaune konservatorius gal ir visai reikėjo pakeisti, profilaktiškai, kad nesuaugtų su kėdėmis. Tačiau pats žinai, kad pokyčiai ne visada į gerą išeina ir čia užtenka prisiminti Šustauską. Valstiečiai gal ir nėra Šustauskas, bet jie nėra ir Matijošaitis, didžiausia problema, kad neaišku kas jie ištikro yra, o paaiškės tikriausiai tik po rinkimų.

                        Comment


                          taip, sutinku, bet matau jau viskas bus aišku prieš rinkimus, kur kokie kandidatai ir bus ir koks bus partijos sąrašas. kaip ir minėjau žalieji kozirius traukia po truputį kaip patyręs žaidėjas.

                          Comment


                            Parašė udrius Rodyti pranešimą
                            nea, aš matau situaciją Kaune - patikėk, net lengviau kvėpuoti darosi po koncervatorių tvaiko
                            O Šustausko primyžti vazonai?

                            Comment


                              Šustauską į mero postą konservatoriai ir pasodino.
                              It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on

                              Comment


                                Parašė Tomas Rodyti pranešimą
                                Šustauską į mero postą konservatoriai ir pasodino.
                                Tai nesutratėjo kalašnikovai?

                                Comment


                                  Parašė udrius Rodyti pranešimą
                                  nebos' Gabrielis gaus su Skverneliu muštis, ve bus idomu
                                  S. Skvernelis sako, kad teoriškai yra numatęs, kurioje apygardoje kandidatuos, tačiau jos neatskleidžia. Tačiau tikina, kad jo ir konservatorių lyderio Gabrieliaus Landsbergio keliai nesusikirs. „Tikrai nemanau. Aš už tai, kad Seime būtų jauni, veržlūs žmonės su idėjomis. Tos spekuliacijos, kad aš prieš G. Landsbergį ar G. Landsbergis prieš mane, tai nemanau“, - sako S. Skvernelis.
                                  Skaitykite daugiau: http://www.delfi.lt/news/daily/lithu....d?id=71070644

                                  Comment


                                    „Aš puikiai suprantu, kad su socialdemokratais mums gali tekti tartis dėl koalicijos. Bet aš labai norėčiau pasiekti, kad jie mums nediktuotų. Nes jei jie mums diktuos, tokiu atveju mums sunkiai pavyks su jais susitarti“, – sakė R.Karbauskis.

                                    15min.lt
                                    Čia ir slypi didžiausia grėsmė, kad valstiečiai apsimesdami kažkokia alternatyva, ištikro gali būti tie, kurų dėka po rinkimų nelabai kas ir pasukeistų. Antra vertus jų koalicijai su socdemais bet kokiu atveju reikėtų dar kažkokios partijos ir kažin ar prie tokios koalicijos su socdemais prisidėtų liberalai ar konservatoriai, tvarkiečiams ir darbiečiams lyg ir patys valstiečiai baną uždėjo. Tik kas ten su jais žino, po rinkimų vertybės gali užsimiršti.

                                    Comment


                                      Parašė Eidvis Rodyti pranešimą
                                      Čia ir slypi didžiausia grėsmė, kad valstiečiai apsimesdami kažkokia alternatyva, ištikro gali būti tie, kurų dėka po rinkimų nelabai kas ir pasukeistų. Antra vertus jų koalicijai su socdemais bet kokiu atveju reikėtų dar kažkokios partijos ir kažin ar prie tokios koalicijos su socdemais prisidėtų liberalai ar konservatoriai, tvarkiečiams ir darbiečiams lyg ir patys valstiečiai baną uždėjo. Tik kas ten su jais žino, po rinkimų vertybės gali užsimiršti.
                                      Svarbu nebeliks visokių violetinių, preitus rinkimus daugiamandatėje laimėjusi DP nusirito į 6 vietą ir gali iš vis į Seimą nebepatekti.

                                      https://infogr.am/DRxfjF15tyd2XBOc
                                      Flickr

                                      Comment


                                        O man tai svarbu , kad konservatoriai taptų neparlamentinė partija Beje, žaliųjų komentarai

                                        http://www.15min.lt/naujiena/aktualu...aiga-56-615937

                                        „Mes padarėme labai svarbų žingsnį – sukūrėme platformą, per kurią į rinkimus gali ateiti tie, kuriems tos pačios partijos, kurios dabar yra įpykę, uždarė kelią į Seimo rinkimus – visuomeniniai komitetai, nepartiniai žmonės“, – sakė R.Karbauskis.

                                        Va taip va. Laukite permainų

                                        Comment


                                          O jus tikite, kad Seimas gali pakeisti Lietuvos zmoniu gyvenima? Ar jis cia toks itakingas?
                                          When a man lies, he murders some part of the world

                                          Comment

                                          Working...
                                          X