Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Politkorektiškumas Lietuvoje ir pasaulyje

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė dziugas99 Rodyti pranešimą

Nelabai žinau kaip atsakyti ir ar išvis yra įmanoma diskusija su žmogumi, kuris viską mato ant tiek juodai ir baltai, kad negali įsivaizduoti jokio tarpinio sprendimo tarp visiškos tolerancijos ir mirties bausmės. Tu esi gyvas dešiniųjų radikalizacijos pavyzdys.
    Kažką tu maišai ir visiškai nesupratai, kad aš mirties nesiūlau. Kaip tik siūlau tarpinį sprendimą. Tarpinis sprendimais tarp visiškos tolerancijos ir mirties ir yra ką aš ir visi sveiko proto žmonės siūlo - visokeriopa pagalba visuomenės lėšomis.
    Ar tu sakai, kad yra normalu ir "nieko tokio" to atsisakyti bei toliau parazituoti visuomenės kaina?
    Ok, aš nieko prieš. Bet tada tau jokių pašalpų ir absoliučiai nieko visuomenės sąskaita.
    Bet kaip tada jie isgyvens? Vogs, plėš ir kitaip parazituos?
    Paskutinis taisė Gator; Vakar, 11:24.

Comment

Parašė Gator Rodyti pranešimą

Kažką tu maišai ir visiškai nesupratai, kad aš mirties nesiūlau. Kaip tik siūlau tarpinį sprendimą. Tarpinis sprendimais tarp visiškos tolerancijos ir mirties ir yra ką aš ir visi sveiko proto žmonės siūlo - visokeriopa pagalba visuomenės lėšomis.
      Ar tu sakai, kad yra normalu ir "nieko tokio" to atsisakyti bei toliau parazituoti visuomenės kaina?
      Ok, aš nieko prieš. Bet tada tau jokių pašalpų ir absoliučiai nieko visuomenės sąskaita.
      Bet kaip tada jie isgyvens? Vogs, plėš ir kitaip parazituos?
      Ne ne, kažką maišai tu. Tu gini tą Fox News išsakytą siūlymą žudyti benamius. Tai yra visiškai radikalus, smurtą skatinantis ir neapykantą kurstantis pasisakymas iš JAV dešiniųjų pusės. Neplanuoju su tavimi veltis į diskusijas apie tai, kaip geriausia išspręsti benamių problemą. Galiu pasakyti tik tiek, kad man, kitaip nei kai kuriems JAV dešiniesiems, mirties bausme nėra priimtinas sprendimas.

Comment

Parašė Dundorfas Rodyti pranešimą
        ps: pagalvojau jei as būčiau tas tikras kraštutinis dešinys kodėl man turėtų ten labai rūpėti kas ten toje Amerikoje? Nebent pro prizmę kaip tai asiliepia mano šaliai, ty tos IMHO tos kovos iš dalies ne mūsų, iš dalies, užsiciklinti ... Sakykime JAV tampa autoritarinė(čia kaip ir MAGA end goal) teoriškai gali draugauti su dabartine Rusija. Kas man iš to?
        Manot Lietuvai būtų saugiau, jei tie radikalūs kairieji ateitų į valdžią JAV? Bijau, kad tokioms šalims kaip Izraelis apskritai iškiltų egzistensinė grėsmė, o mums dėmesio būtų dar mažiau. Jei Trumpas su Putinu susitaria dėl karo Ukrainoje nutraikimo, tada Putinas užpuola mus kitą dieną? Manau tokia tikimybė mažesnė nei tuo atveju, tai Rusija su JAV nutraukia visus ryšius.
        Flickr

Comment

1. Atleido po to kai atsėdejo per didelės bausmes, kurias paskyrė politiniai oponentai.
          2. 95 + proc iš jų nedarė jokio "violence". Dalis tiesiog išvis užėjo Kapitolijaus policininkų pakviesti į vidų.
          Kad nesikartoti:
          https://www.miestai.net/forumas/foru...80#post2180680

Nelabai žinau kaip atsakyti ir ar išvis yra įmanoma diskusija su žmogumi, kuris viską mato ant tiek juodai ir baltai, kad negali įsivaizduoti jokio tarpinio sprendimo tarp visiškos tolerancijos ir mirties bausmės. Tu esi gyvas dešiniųjų radikalizacijos pavyzdys.
          Nėra čia jokio siurprizo, gi kiekvieną speko postą skiepų temoje like'ina.

Comment

Aš esu visuomenei naudingas mokesčius mokantis pilietis.
            visa laiką yra kainos ir kokybės santykis

Comment

Parašė Lettered Rodyti pranešimą

Manot Lietuvai būtų saugiau, jei tie radikalūs kairieji ateitų į valdžią JAV? Bijau, kad tokioms šalims kaip Izraelis apskritai iškiltų egzistensinė grėsmė, o mums dėmesio būtų dar mažiau. Jei Trumpas su Putinu susitaria dėl karo Ukrainoje nutraikimo, tada Putinas užpuola mus kitą dieną? Manau tokia tikimybė mažesnė nei tuo atveju, tai Rusija su JAV nutraukia visus ryšius.
              Labiau baisu kad JAV mutuos į kokia pseudo demokratiją ar vis autokratiją, ji jau mutuoja, bet tikėtina kad bus ~ normalūs rinkimai 2028, bet demokratinės normos degraduoja nesugražinamai ir centrinių valdžios atstovų retorika tokia labai įdomu pvz Donaldas sakė, kad demokratai negali šaudyti ( bile ko), o vat respublikonai MAGA turi tokia teise šaudyti savo priešininkus (kažkoks nesenas interviu) ir tokiu "perliukų" daug labai daug, nu maža ką pasako prezidentas ar ten ministrai (sekretoriai) ar aplinka. Bet taip po biški gveldenasi linija kur einama, jei taip gali kalbėti jau kažkas, tai nusėda sekėjų galvose. Demokratija tik silpniems demokratams, tikri vyrai renkasi stiprius lyderius, kad jau nebereikėtu po to rinkti kažko.

Comment

Kai matai skaičius kaip 185 Vs 0, tai tikrai norisi resursą pamatyt ir įsitikinti, kad ne "už ausų ištempta" vienos ideologinės pusės statistika. Tik, kad jokio tavo minimo linko nėra...
                Tai gaunasi savi savus šaudo. Kraštutinė dešinė vislaik gana nesugebantys susitarti, nes ten gi kiekvinas pats kiečiausias.

Comment

Parašė Dundorfas Rodyti pranešimą
                  Tai gaunasi savi savus šaudo. Kraštutinė dešinė vislaik gana nesugebantys susitarti, nes ten gi kiekvinas pats kiečiausias.
                  Aha, o be pajuokavimo niekaip?
                  Neatrodo statistiškai keista at įtartina, kad 185 Vs 0?

Comment

Ne ne, kažką maišai tu. Tu gini tą Fox News išsakytą siūlymą žudyti benamius. Tai yra visiškai radikalus, smurtą skatinantis ir neapykantą kurstantis pasisakymas iš JAV dešiniųjų pusės. Neplanuoju su tavimi veltis į diskusijas apie tai, kaip geriausia išspręsti benamių problemą. Galiu pasakyti tik tiek, kad man, kitaip nei kai kuriems JAV dešiniesiems, mirties bausme nėra priimtinas sprendimas.
                    Tu esi labai kvailas jeigu nesupranti milžiniško skirtumo tarp:
                    A) siūlymo žudyti benamius
                    B) siūlymo zudyti benamius jei jie ilguoju laikotarpiu nepriims visuomenės apmokėtos ir siūlomos pagalbos jiems.

Jei būtų toks įstatymas, kad tu arba priimi visuomenės apmokėtą pagalbą, arba būni nužudytas, tai 99 Proc priimtų pagalbą.
                    Vadinasi Max 1 proc benamių (ekstremalūs atvejai) būtų nužudyti. Ir tai pagal jį. Pagal mane tiesiog ištremti į "naująją Australiją'
                    Jei tu nematai skirtumo tarp 100 proc benamių nužudymo ir iki 1 proc benamių nužudymo, tai tu esi tipinis emocijomis, o ne faktais besivadovaujantis leftistas

Tau viršui tas pats atsakymas, kad esi pernelyg bukas jei nesuprantu skirtumo tarp tiesiog benamių žudymo 100 proc kiekiu ir Max Max iki 1 proc benamių žudymo ekstremaliais ir išskirtiniais atvejais.
                    Paskutinis taisė Gator; Vakar, 16:17.

Comment

B) siūlymo zudyti benamius jei jie ilguoju laikotarpiu nepriims visuomenės apmokėtos ir siūlomos pagalbos jiems.

Jei būtų toks įstatymas, kad tu arba priimi visuomenės apmokėtą pagalbą, arba būni nužudytas, tai 99 Proc priimtų pagalbą.
                      Vadinasi Max 1 proc benamių (ekstremalūs atvejai) būtų nužudyti. Ir tai pagal jį. Pagal mane tiesiog ištremti į "naująją Australiją'
                      Jei tu nematai skirtumo tarp 100 proc benamių nužudymo ir iki 1 proc benamių nužudymo, tai tu esi tipinis emocijomis, o ne faktais besivadovaujantis leftistas
                      Siūlau žudyti trumpistus, jei jie ilguoju laikotarpiu nepriims visuomenės apmokėtos ir siūlomos pagalboms jiems ir neatsivers į adekvačius piliečius.

99% nustos praisinti debilą, 1% paaukosim.

Comment

Tau viršui tas pats atsakymas, kad esi pernelyg bukas jei nesuprantu skirtumo tarp tiesiog benamių žudymo 100 proc kiekiu ir Max Max iki 1 proc benamių žudymo ekstremaliais ir išskirtiniais atvejais.
                        "nepriims visuomenės apmokėtos ir siūlomos pagalbos jiems" oj bleha tokio pridurko dar nesu girdejes xD

ka tik isradai amerikonams SODRA, kiba gal demokratas busi?

Comment

kodėl nuo benamių pradėti, gal nuo alkoholikų ir narkomanų? poto prie rūkalių.

Comment

Parašė andriz Rodyti pranešimą

kodėl nuo benamių pradėti, gal nuo alkoholikų ir narkomanų? poto prie rūkalių.
                            Siūlyčiau nuo sex offenderių, galės oranžinis nusišaut.

Comment

Tu esi menkysta už betkokį siūlymą žudyti.

Comment

Parašė ALV77 Rodyti pranešimą

"nepriims visuomenės apmokėtos ir siūlomos pagalbos jiems" oj bleha tokio pridurko dar nesu girdejes xD

ka tik isradai amerikonams SODRA, kiba gal demokratas busi?
                                Kažkaip žiioplai įšokai į diskusiją. Jau rašiau, kad kalba apie psichinę ar psichologinę pagalbą buvo, o, ne apie kažkokią Sodrą (ar kažkokias išmokas ką čia turi omenyje apeliuodamas į demokratus)

Comment

Parašė Ignalina Rodyti pranešimą

Siūlau žudyti trumpistus, jei jie ilguoju laikotarpiu nepriims visuomenės apmokėtos ir siūlomos pagalboms jiems ir neatsivers į adekvačius piliečius.

99% nustos praisinti debilą, 1% paaukosim.
                                  Neadekvatus palyginimas. Tu kalbi apie tau nepatinkančių politinių pažiūrų žmones.... Kurie gali būti ar yra visuomenės pliusai.

Comment

Parašė rmss Rodyti pranešimą

Tu esi menkysta už betkokį siūlymą žudyti.
                                    Kiek jūsų žioplių čia forume yra, kurie falsifikuoja faktus?
                                    Jau trečias ar net ketvirtas toks apsišvietė.
                                    Aš trečią kartą sakau, kad nesiūliau žudyti. Siūliau į "naująją Australiją" kelti be jokios valstybės paramos, tuos mažiau nei 1 proc. visuomenės parazitų, kurie atsisakytų visokeriopos valstybės ir visuomenės pagalbos.
                                    Žudyti siūlė tas iš televizijos laidos.

Comment

Kažkaip žiioplai įšokai į diskusiją. Jau rašiau, kad kalba apie psichinę ar psichologinę pagalbą buvo, o, ne apie kažkokią Sodrą (ar kažkokias išmokas ką čia turi omenyje apeliuodamas į demokratus)
                                      ka tik isradai ir JAV naujove sveikatos draudima? xDDD siulai naudotis obamacare?

Comment

Neadekvatus palyginimas. Tu kalbi apie tau nepatinkančių politinių pažiūrų žmones.... Kurie gali būti ar yra visuomenės pliusai.
                                        Tu taip pat kalbi apie tau nepatinkančių pažiūrų žmones - tuos, kurie gyvena gatvėse. Jie irgi gali būti ar yra visuomenės pliusai. Vienas iš ryškiausių - depozitine tara neužmėtyti mūsų miškai, parkai ir pakrantės.

Comment

Parašė neamos Rodyti pranešimą

Aha, dėl geimerių-incelų ir 4chano radikalizuotų žmonių šaudytojų kalti tik kiti, ypač moterys ir lgbtšnikai, nes reiškiasi per daug
                                          Nepaišyk man ko nesakiau. Ir šitas radikalėjimas daug senesnis už visus 4chanus. Visokie hey ho white people must go ėjo akademijoje pilnu tempu dar sovietynui negriuvus.

Comment

Working...
                                          X