Šiandien žymi diena. Prieš du metus Odesoje baigėsi "ruskaja viesna".
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
UA. Ukraina 2016-2019.05
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimąŠiandien žymi diena. Prieš du metus Odesoje baigėsi "ruskaja viesna".
Beje, kiek aš žinau iš liūdininko, tai didžioji dauguma žuvusių turėjo visus šansus išsigelbėti.
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimąGerai komuniakos pasičirškino.
Beje, kiek aš žinau iš liūdininko, tai didžioji dauguma žuvusių turėjo visus šansus išsigelbėti.Lietuva visiems.
Comment
-
Galės džiaugtis ir kitais "Novorosijos gynėjais", kuo daugiau, tuo geriau:
Rusijos policininko šeimą žvėriškai išžudė Luhansko separatistai
http://www.15min.lt/naujiena/aktualu...stai-57-621091Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo
Comment
-
Parašė Arunasx Rodyti pranešimąGalės džiaugtis ir kitais "Novorosijos gynėjais", kuo daugiau, tuo geriau:
Rusijos policininko šeimą žvėriškai išžudė Luhansko separatistai
http://www.15min.lt/naujiena/aktualu...stai-57-621091
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimąJau yra viskas skubiai paneigta. Tikraisiais nusikaltėliais paskelbti imigrantai iš Azerbaidžiano
Comment
-
Parašė Aleksio Rodyti pranešimąO "organizatoriumi" paskelbtas Tadžikijos gyventojas (šiandien sulaikė Domodedovo oro uoste).
Comment
-
Parašė J.U. Rodyti pranešimąKiek sunkoka suprasti, ką galvoja koks ex SSSR gyventojas šiais laikais drįsdamas kelti koją į Rusiją. Apie 1970-1980 metus esu išmaišęs SSSR skersai-išilgai turistaudamas, kadangi tuo metu net į kokią Bulgariją nuvažiuot buvo didžiausia problema. Bet dabar mane ten nebent surištą nuvežtų.
Comment
-
Grįžau iš Ukrainos.
Trumpai reziumuojant: kuo labiau į Rytus, tuo nuotaikos tvirtesnės; kariuomenė pasikeitė iš pagrindų; savanorių nesuskaičiuojama galybė; kelio atgal nebus; rusiškas faršas ir toliau naudingai tręšia Ukrainos žemę; visur gražu, pigu ir širdinga; žodžiai Dalia ir Lietuva atrakina visas duris ir širdis.
Ačiū už dėmesį.
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąGrįžau iš Ukrainos.
Trumpai reziumuojant: kuo labiau į Rytus, tuo nuotaikos tvirtesnės; kariuomenė pasikeitė iš pagrindų; savanorių nesuskaičiuojama galybė; kelio atgal nebus; rusiškas faršas ir toliau naudingai tręšia Ukrainos žemę; visur gražu, pigu ir širdinga; žodžiai Dalia ir Lietuva atrakina visas duris ir širdis.
Ačiū už dėmesį.
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąGrįžau iš Ukrainos.
Ačiū už dėmesį.
Comment
-
Parašė Perfect Rodyti pranešimąBūtų įdomiau daugiau išgirsti. Kaip žmonės nusiteikę reformų atžvilgiu, ar jaučiasi stabilumas? Kaip dėl ekonomikos nuosmukio dugno?
Aišku, komunalinių tarifų brangimas kerta per kišenę, bet nemažai ir subsidijuojama, o kai lietuviško alaus 0,5 bokalas Kijevo centre (!) kainuoja apie 1 eurą, tai kažkaip nuteikia optimistiškiau. Aš jau nekalbu apie kainas turguje.Paskutinis taisė oranger; 2016.05.07, 00:07.
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąNeatlikau kažkokių akademinių apklausų, bet iš esmės nuotaikos neblogos. Tikėjausi žymiai blogesnių. Bent jau dauguma tų, su kuriais teko bendrauti, reformoms nusiteikė ryžtingai.
Aišku, komunalinių tarifų brangimas kerta per kišenę, bet nemažai ir subsidijuojama, o kai lietuviško alaus 0,5 bokalas Kijevo centre (!) kainuoja apie 1 eurą, tai kažkaip nuteikia optimistiškiau. Aš jau nekalbu apie kainas turguje.
Comment
-
Parašė Zorro Rodyti pranešimąUkrainai yra du priešai - vidinis ir išorinis. Manau, išorinis dabar laukia, ką pridarys vidinis.Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo
Comment
-
Parašė Kau80 Rodyti pranešimąAlaus kaina optimistiškai nuteikė?Joo, tai rimtas vertinimas
Comment
-
Parašė Aleksio Rodyti pranešimąBet faktas yra toks - dabartinė ekonominė situacija Ukrainoje yra palyginus sunki. Mums jų kainos tikrai yra labai patrauklios, jiems patiems - ne labai.
Comment
Comment