Parašė zero

Rodyti pranešimą

Skelbimas

Collapse

No announcement yet.

JAV Prezidento rinkimai 2016

Collapse

X
- 

o kada rinkikai balsuos?Parašė Zorro Rodyti pranešimąŠiandien renka rinkikusWhen a man lies, he murders some part of the world
Comment
 - 

Atvirkščiai, šiandien balsuoja piliečiai. Rinkikai - vėliau.Parašė liutass Rodyti pranešimąAr siandien balsuoja visi JAV pilieciai, ar tik rinkikai, kuriuos isrinko visi JAV pilieciai?
Comment
 - 

supratau. Siandien, visi rinkimu teise pilieciai, renka rinkikus. O kada tie rinkikai balsuos uz Trumpa arba Clinton?Parašė Sula Rodyti pranešimąAtvirkščiai, šiandien balsuoja piliečiai. Rinkikai - vėliau.When a man lies, he murders some part of the world
Comment
 - 

tai kodel visi portalai raso taip:Parašė Zorro Rodyti pranešimąRinkikai - gruodžio 19.
Lapkričio 8 dieną (lapkričio 9 dieną apie 6-7 ryto Lietuvos laiku) pagaliau paaiškės viena didžiausių šių metų intrigų - kas taps JAV prezidentu - demokratų kandidatė Hillary Clinton ar respublikonų deleguotas Donaldas Trumpas.
When a man lies, he murders some part of the world
Comment
 - 

pagal ka?Parašė senasnamas Rodyti pranešimąLaimėtojas bus aiškus jau rytoj.When a man lies, he murders some part of the world
Comment
 - 

tai vadinasi, rytoj dar garantuoto prezidento nebus? Juk, jei palaikancios viena kandidata rinkiku reikalingas skaicius nebus pasiektas, tai ta rinkiku kolegija balsuos gruodzio 19, ir +1 balsas nuo tu rinkiku ir isrinks prezidenta?Parašė Zorro Rodyti pranešimąTodėl, kad dažniausiai būna aišku, kiek kieno rinkikų išrinkta. Bet kartais nebūna aišku.When a man lies, he murders some part of the world
Comment
 - 

persvara tarp rinkiku, ar persvara tarp kandidatu?Parašė senasnamas Rodyti pranešimąJei persvara bus minimali, tai galimi visokie užprotestavimai.When a man lies, he murders some part of the world
Comment
 - 

Matai, rinkikai atstovauja savo valstijos daugumos nuomonę. Pvz. Kalifornija turi 55 rinkikus. Jei HC Kalifornijoj surenka 60%, o Trumpas - 40%, vis vien visi 55 Kalifornijos rinkikai balsuos už HC, o Trumpo rinkėjų balsai niekam nebeįdomūs. Atitinkamai ir kitos valstijos. Nedemokratiška, bet taip pas juos veikia demokratija.Paskutinis taisė Tomas; 2016.11.08, 14:43.It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
Comment
 - 

Clinton turėtų daugiau surinkti, pagal prognozę 287, o Trumpas tik 251.Parašė Zorro Rodyti pranešimąVisko gali būti. Mažiausia persvara buvo 2000-ais.
54th 2000
George W. Bush (Republican) – 271
Al Gore (Democratic) – 266
Ralph Nader (Green) – 0
https://ig.ft.com/us-elections/pollsPaskutinis taisė Lettered; 2016.11.08, 14:46.
Comment

. Bet ten labiau formalumas. Laimėtojas bus aiškus jau rytoj.

Comment