Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Vilniaus miesto tarybos ir mero rinkimai (2019 metai)

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

• Kristisz
    replied
    Neprisimenu, ar ir anksčiau sąrašai būdavo knygutėje. Dabar galima nuspėti už ką balsavo prieš tai buvęs rinkėjas, pagal tai kuris puslapis atverstas.

Komentuoti:

• Ginthus
    replied
    Katik prabalsavau. Kabinos be užuolaidų taip smarkiai netrikdė, kiek Delfi žurnalistai, klausinėję už ką balsavote, o labiausiai šoką įvarė tai, kad į patalpas neįmanoma pakliūti vežimėliu...

Komentuoti:

• senasnamas
    replied
    Kabinos be užuolaidų ir matinės balsadėžės yra šių rinkimų turbo naujovės. O stebėtojai turbūt buvo nuėję užkąsti ir išgerti

Komentuoti:

• R.D.
    replied
    Nežinau, ar tai yra pažeidimai, bet mano rinkimų apylinkėje Vilniuje prie dviejų stebėtojų stalų nei vieno stebėtojo nebuvo ir kabinos be užuolaidų (niekad mūsų apylinkėje to nebuvo; gal dabar galima (?)).
    Paskutinis taisė R.D.; 2019.03.03, 15:17.

Komentuoti:

• senasnamas
    replied
    Ar tokie straipsniai rinkimų metu nėra agitacija? Kirkilą ir Gentvilą jau būtų laikas nustoti vadinti didžiųjų partijų lyderiais.

Partijų lyderiai prognozuoja kas valdys Lietuvą

Daugiau skaitykite: https://www.lzinios.lt/Rinkimu-marat...lietuva/283055
    © Lietuvos žinios

Gabrielius Landsbergis: gali būti daug netikėtų siurprizų

Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt/news/daily/lith....d?id=80511631

Didžiausia šiandienos rinkimų intriga, ar pavyks sankauskas nufotografuoti rinkimų biuletenius
    Paskutinis taisė senasnamas; 2019.03.03, 15:10.

Komentuoti:

• Obi-Wan Kenobi
    replied
    Parašė Sula Rodyti pranešimą

Čia kažkas minėjo kandidatus iš LSE, Kembridžo, MIT, Stanfordo ir pan.
    vrk.lt puslapyje, yra kandidatų sąrašai, apie kiekvieną info, interesų deklaracijos. Bio nėra, bet kur bendra info, dauguma rašo ką baigė

Komentuoti:

• Sula
    replied
    Parašė Milwaukee Rodyti pranešimą

Galiu viena padet detalizuot.
    Viktoras Uspaskichas Baigęs Ufos suvirintojų mokyklą dirbo naftos ir dujų pramonės srityje brigadininku meistru, vadovavo suvirintojų brigadai.
    Čia kažkas minėjo kandidatus iš LSE, Kembridžo, MIT, Stanfordo ir pan.

Komentuoti:

• Milwaukee
    replied
    Parašė Sula Rodyti pranešimą
    Kur rasti kandidatų į Vilniaus tarybą biografijas? VRK puslapis žemiau plintuso...
    Galiu viena padet detalizuot.
    Viktoras Uspaskichas Baigęs Ufos suvirintojų mokyklą dirbo naftos ir dujų pramonės srityje brigadininku meistru, vadovavo suvirintojų brigadai.

Komentuoti:

• Kristisz
    replied
    Parašė Obi-Wan Kenobi Rodyti pranešimą
    Taigi buvo meras liberalas ir taryba gana liberali. Ir ką? Kaziukas klesti, galit šiandien tuo įsitikinti.
    Ir nematau nieko blogo su kaziuku. O vietiniai maisto produktai (slow food), vietinių dizainerių kurti rūbai ir daiktai dabar visame pasaulyje ant bangos. Po truputį ir keičiasi tas kaziukas ir atsiranda vis įdomesnių dalykų. Ir taip ir bus ateityje, nes yra tiesiog baigtinė paklausa mediniams šaukštams, juos bus vis sunkiau parduoti.

Svarbiausias principat tas, jog jeigu vyksta kaziukas, vyksta bėgimai, vyksta religinės šventės ar nacionalistų eitynės, lyigiai taip pat neturi būti jokių kliūčių ir LGBT renginiams ar bet kurios kitos bendruomenės renginiams.

Komentuoti:

• senasnamas
    replied
    Manau, kad paties kandidato interesas pasirūpinti ir užtikrinti, kad informacija apie jį būtų pasiekiama. Jei pats kandidatas nepateikė biografijos ir jam taip gerai, tai gal jis nenori, kad už jį balsuotų .

Komentuoti:

• Sula
    replied
    Aš ne toks idiotas, kaip gal būt atrodau

Bet ne tokios turi būti institucijos atsakingos už rinkimus, valstybės ir demokratijos pagrindą.

Komentuoti:

• senasnamas
    replied
    Ar aš turėjau būti patikrinęs visų kandidatų biografijas? Kuriuos kandidatus žiūrėjau, biografijos buvo. Tai pagalvojau, gal nerandat.

O https://www.rinkejopuslapis.lt/prisijungti rašo štai ką

Gerbiamas portalo "Rinkėjo puslapis" lankytojau,
    Informuojame, jog š. m. kovo 3 d., vykstant savivaldybių tarybų rinkimams, dėl saugumo priežasčių portale „Rinkėjo puslapis" nebus teikiamos viešosios elektroninės paslaugos išoriniams naudotojams, įskaitant pretendentų į kandidatus Respublikos Prezidento rinkimuose elektroninį parėmimą, rinkėjų, gyvenančių užsienyje, elektroninę registraciją balsuoti 2019 m. Respublikos Prezidento rinkimuose ir rinkimuose į Europos Parlamentą, pareiškinių dokumentų pateikimą rinkimams į Europos Palamentą ir t. t.). Portalo „Rinkėjo puslapis“ paslaugos išoriniams naudotojams nebus teikiamos nuo š. m. kovo 2 d. 20.00 val. iki kovo 4 d.

Komentuoti:

• Sula
    replied
    Parašė senasnamas Rodyti pranešimą
    O kam man tas Lukas Savickas? . Taip, šito biografijos nėra.
    Tai jūs tarybos narius renkate ar tik išsikalinėjate? Paklausiau - atsakėt: "viskas yra". Dabar jau: "nėra". Užkinsa profanacija.

Komentuoti:

• senasnamas
    replied
    O kam man tas Lukas Savickas? . Taip, šito biografijos nėra. Kai ką apie jį galima rasti pagūglinus.

Komentuoti:

• Sula
    replied
    Ne tuščia, pvz., Vilius Navickas . Yra anketa, biografija ir t. t.
    https://www.vrk.lt/2019-savivaldybiu...d-2412295.html
    Kam man ta debiliška anketa ir V.Navickas? Nėra biografijų: https://www.vrk.lt/2019-savivaldybiu...d-2407403.html

Komentuoti:

• senasnamas
    replied
    Ne tuščia, pvz., Vilius Navickas . Yra anketa, biografija ir t. t.
    https://www.vrk.lt/2019-savivaldybiu...d-2412295.html

Komentuoti:

• Sula
    replied
    Rinkimai ant nosies ir dar nepasiruošęs? Vrk puslapyje, kur buvau prieš kelis lapus įdėjęs nuorodą, yra ir biografijos, ir pajamų deklaracijos, ir t. t.
    Nepasiruošęs, o ką? Tai kad tuščios biografijos, ar aš ne ten žiūriu?

Komentuoti:

• senasnamas
    replied
    Rinkimai ant nosies ir dar nepasiruošęs? Vrk puslapyje, kur buvau prieš kelis lapus įdėjęs nuorodą, yra ir biografijos, ir pajamų deklaracijos, ir t. t.

Komentuoti:

• Sula
    replied
    Kur rasti kandidatų į Vilniaus tarybą biografijas? VRK puslapis žemiau plintuso...

Komentuoti:

• senasnamas
    replied
    To betrūko, kad vienadieniai liberalai sunaikintų 400 metų tradiciją. Naikina ir taip. Trigubai pakeltos kainos sumažino dalyvių skaičių.

Komentuoti:

Working...
X