/\ tai, kad vienas buvo pasimetęs ko iš jo nori, kitas šypsosi... Vakarų Europoje tokie ir sėdi biurokratai, nes tokia visa visuomenė. Vokiečiai vis dar griežta nacija, bet kremlius padėjęs ant jų.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[UA] 2014.08.26-...Įvykiai Donbase. Rusijos agresija
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Jei rimtai tai jau nebe vien vyrų reikalas, tai visų reikalas.Parašė VNS Rodyti pranešimąBus ką veikt kareiviams. Jei rimtai, karas - vyrų reikalas.Lažinuos- 2017 metais Lietuvos gyventojų skaičius didės.
Comment
-
Tai taip fon Ribentrop dar ir šinadien tiki Botulinu.Parašė Aleksas666 Rodyti pranešimąJei rimtai tai jau nebe vien vyrų reikalas, tai visų reikalas.Show must go von!
Comment
-
fon Ribentrop nieko netiki, ji mersus, audi,bwm ir kitą stuff bando išlaikyti rusijoje. Vokietija ankščiau ar vėliau visvien trauksis iš griūvančios rinkos, tad man keista, kodėl dar vengiama imtis ryžtingesnių žingsnių, gal dėl perdalo, kurį siunčia po Baltijos jūra.Parašė VNS Rodyti pranešimąTai taip fon Ribentrop dar ir šinadien tiki Botulinu.Lažinuos- 2017 metais Lietuvos gyventojų skaičius didės.
Comment
-
Kodėl turėtų griūti?Parašė Aleksas666 Rodyti pranešimąfon Ribentrop nieko netiki, ji mersus, audi,bwm ir kitą stuff bando išlaikyti rusijoje. Vokietija ankščiau ar vėliau visvien trauksis iš griūvančios rinkos, tad man keista, kodėl dar vengiama imtis ryžtingesnių žingsnių, gal dėl perdalo, kurį siunčia po Baltijos jūra.
Čia galbūt kokia nors garbės kuopa arba civilines funkcijas vykdantis dalinys.Parašė VNS Rodyti pranešimąBus ką veikt kareiviams. Jei rimtai, karas - vyrų reikalas.Paskutinis taisė Lettered; 2014.09.09, 13:50.
Comment
-
Kad Vokietijos su Rusija prekybos apimtys labai nedidelės, jie tik dėl dujų parinasi. Kinija tampa pagrindinė rinka audi ir VW.Parašė Aleksas666 Rodyti pranešimąfon Ribentrop nieko netiki, ji mersus, audi,bwm ir kitą stuff bando išlaikyti rusijoje. Vokietija ankščiau ar vėliau visvien trauksis iš griūvančios rinkos, tad man keista, kodėl dar vengiama imtis ryžtingesnių žingsnių, gal dėl perdalo, kurį siunčia po Baltijos jūra.
Comment
-
Vokietijos - Rusijos prekybos apimtys per metus siekia 76 mlrd. € (264 mlrd. Lt), tokie pinigai bet kur nesimėto. Plius dar nereiktų pamiršti, kiek pvz. vokiškų automobilių gamyklų yra pristatyta Rusijoje, į prekybos apimtis tai neįneina, bet bambagysle dar labiau šalis suriša.Parašė andyour Rodyti pranešimąKad Vokietijos su Rusija prekybos apimtys labai nedidelės, jie tik dėl dujų parinasi. Kinija tampa pagrindinė rinka audi ir VW.Paskutinis taisė Lettered; 2014.09.09, 14:19.
Comment
-
tai tuoj ir be kelnių liks kai į duris pabels banditai.Parašė Lettered Rodyti pranešimąVokietijos - Rusijos prekybos apimtys per metus siekia 76 mlrd. € (264 mlrd. Lt), tokie pinigai bet kur nesimėto.
Comment
-
Net Rusijos "oficialūs" ekonomistai prognozuoja recesiją jau kitąmet. Daugelis ekspertų mano, kad Rusiją ištiks gilesnė krizė. Tai priklausys nuo sankcijų ir Rusijos saviizoliacijos. Pvz.: sustabdžius atsiskaitymų sistemas, kolapsas būtų staigus.Parašė Lettered Rodyti pranešimąKodėl turėtų griūti?
Comment
-
Kai visoje eurozonoje pastovi recesija, tai kažin, ar Rusijai nulinis augimas ar koks procento nuosmūkis labai baisus. Beabejo, viskas priklausys nuo sankcijų, bet dėl prieš tai pranešime išsakytų skaičių, labai abejoju, ar bus tokios rimtos sankcijos kaip atsiskaitymų stabdymas, tokiu atveju pati Vokietija nebegalėtų susimokėti už rusiškas dujas.Parašė Sula Rodyti pranešimąNet Rusijos "oficialūs" ekonomistai prognozuoja recesiją jau kitąmet. Daugelis ekspertų mano, kad Rusiją ištiks gilesnė krizė. Tai priklausys nuo sankcijų ir Rusijos saviizoliacijos. Pvz.: sustabdžius atsiskaitymų sistemas, kolapsas būtų staigus.
Comment
-
Rusijos viduje atsiskaitymai vyktų be problemų, o su užsieniu atsiskaitymai vyktų lagaminais dolerių ir eurų.Parašė Sula Rodyti pranešimąNet Rusijos "oficialūs" ekonomistai prognozuoja recesiją jau kitąmet. Daugelis ekspertų mano, kad Rusiją ištiks gilesnė krizė. Tai priklausys nuo sankcijų ir Rusijos saviizoliacijos. Pvz.: sustabdžius atsiskaitymų sistemas, kolapsas būtų staigus.
Comment
-
Tai ji dar ir naivi. Rusija atsisakė EU maisto pramones produkcijos (bandys gi net patys kažką augint ir perdirbt!), kodel neatsisakyti ir kitų pramonės šakų produktų? Kodėl tu gerbiamas, Krasnodaro gyventojau, vietoj VW Polo negali pirkt Lada Kalina? Nepatinka? Tada imk Dongfeng, TATA. Irgi blogai? Kas tu toks? Fašistas? Fašistas! Griebkit, fašistą! Nu va taip ar panašiai. Rusijoje, apie tai, kad jų pramonę, kad ir kokia ji buvo, nužudė Europa šnekėjo dar Botulinui Leningrade sėdint. Dabar neblogas laikas realiai kažką bandyt atkurt. Jei Ribentrop nemato/ė tų bandymų atkurt (muitais visokiais), tai tada čia jau okulistas bejėgisParašė Aleksas666 Rodyti pranešimąfon Ribentrop nieko netiki, ji mersus, audi,bwm ir kitą stuff bando išlaikyti rusijoje. Vokietija ankščiau ar vėliau visvien trauksis iš griūvančios rinkos, tad man keista, kodėl dar vengiama imtis ryžtingesnių žingsnių, gal dėl perdalo, kurį siunčia po Baltijos jūra.Show must go von!
Comment
-
rusijoje yra gamyklos.Parašė andyour Rodyti pranešimąKad Vokietijos su Rusija prekybos apimtys labai nedidelės, jie tik dėl dujų parinasi. Kinija tampa pagrindinė rinka audi ir VW.Lažinuos- 2017 metais Lietuvos gyventojų skaičius didės.
Comment
-
Privertė statyt tas gamyklas. Nenori suirnkinėt ir pardavinėt Rusijoj- viso gero.Parašė Aleksas666 Rodyti pranešimąrusijoje yra gamyklos.Show must go von!
Comment
Comment