Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

2014.07.17 Lėktuvo MH17 (AMS-KUL) katastrofa Donbase

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Straipsnis kaip straipsnis, viskas normalu. Bet pažiūrėkit, koks vatnikų siutas komentaruose. Rusijos informacinis karas pilnu frontu.

    Comment


      Skambi antraštė, tik įdomu, kaip tiems kaltiesiems (kurių vis mažėja) neleis išsisukti, jau 3 metais praėjo, o iš Olandijos teisėsaugos institucijų jokių veiksmų ar pareikštų kam nors kaltinimų.
      Flickr

      Comment


        JIT countries confirm their support for Dutch prosecution of MH17 suspects

        https://www.government.nl/government...-mh17-suspects
        «Гибель 298 невинных людей не должна оставаться безнаказанной»

        https://www.kommersant.ru/doc/3416569

        Nepirk iš Decathlon, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, Volfas Eng, Procter & Gamble / Gillette
        Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo

        Comment


          Gruzija MH-17 katastrofos tyrėjams Nyderlanduose perdavė raketą „Buk“
          Prokurorai sakė žurnalistams, kad atitinkamą Nyderlandų teisingumo ministerijos prašymą, pateiktą remiantis konvencija dėl Europos Sąjungos valstybių narių savitarpio pagalbos baudžiamosiose bylose, Gruzija gavo dar pernai sausį. Prokuratūros duomenimis, Olandijoje buvo perduota viena raketa 9M38M1.
          https://www.15min.lt/naujiena/aktual...-buk-57-868922
          Nepirk iš Decathlon, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, Volfas Eng, Procter & Gamble / Gillette
          Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo

          Comment


            Lietuvos ekspertai padėjo atskleisti vieno svarbiausių asmenų lėktuvo MH17 katastrofos tyrime tapatybę
            Tyrimas dėl virš Donbaso 2014-aisiais numušto „Malaysia Airlines“ lėktuvo pasistūmėjo į priekį: paaiškėjo, kad šiuo metu ieškomas ir vienu svarbiausių asmenų tyrime laikomas karininkas pravarde „Delfin“ yra Centro karinės apygardos vyriausiasis inspektorius generolas pulkininkas Nikolajus Tkačiovas, praneša kartu su tyrėjais dirbę leidiniai „Bellingcat“ ir „The Insider“. Prie tyrimo prisidėjo ir Lietuvos teismo ekspertizės centras.
            https://www.15min.lt/naujiena/aktual...tybe-57-893830
            MH17 lėktuvo katastrofa: Lietuvos ekspertai padėjo demaskuoti rusų generolą http://www.lrt.lt/naujienos/lietuvoj..._rusu_generola
            Нидерланды заинтересовались новыми данными Bellingcat о крушении «Боинга» https://www.novayagazeta.ru/news/201...ushenii-boinga

            https://www.bellingcat.com/news/uk-and-europe/2017/12/08/russian-colonel-general-delfin/
            Nepirk iš Decathlon, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, Volfas Eng, Procter & Gamble / Gillette
            Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo

            Comment


              Po Rusijos Novičioko išrinkimo prezidentu prasideda nauja Rusijos nusikaltimų balinimo propaganda.

              Comment


                Предполагаемый виновник крушения Boeing MH17 покончил с собой
                (Įtariamas MH17 katastrofos kaltininkas nusižudė)
                https://lenta.ru/news/2018/03/19/voloshin/ "

                Hmm, Lenta.SRU ... 365 dienos metuose balandžio 1-os ir pilnaties.

                SU-25 galimybėmis numušti 10km aukštyje skrendantį keleivinį lainerį, net ir pataisius duomenis wiki , pavyko įtikino tik pačius bukiausius.

                Vološino mirtis susijusi su dabartiniu darbu Nikolajevo tarptautiniame aerouoste. Valstybinis užsakymas, nesąžininga konkurencija, karininko garbės supratimas.

                https://www.unian.net/multimedia/vid...inovnikov.html

                Comment


                  Dvi šalys prieš Rusiją imasi veiksmų dėl virš Ukrainos numušto lainerio
                  Australija ir Nyderlandai oficialiai apkaltino Rusiją 2014 metais numušus MH17 lėktuvą virš Ukrainos.

                  Ketvirtadienį Nyderlandų vadovaujama Jungtinė tyrėjų komanda (JIT) „priėjo prie išvados, kad BUK-TELAR, kuria buvo numuštas (reiso) MH17 (lėktuvas), buvo iš 53-osios priešlėktuvinių raketų brigados, įsikūrusios Kurske Rusijoje“, sakė olandų tyrėjas Wilbertas Paulissenas.

                  „53-ioji brigada yra Rusijos ginkluotųjų pajėgų dalis“, – spaudos konferencijoje Nyderlanduose sakė jis.

                  Anksčiau tyrėjai buvo padarę išvadą, kad lėktuvas buvo numuštas rusų gamybos raketų sistema BUK, atvežta iš Rusijos ir panaudota Maskvos remiamų separatistų kontroliuotoje teritorijoje Ukrainoje. Tačiau tyrėjai tiesiai nenurodė, kas konkrečiai paleido raketą.

                  Dabar komanda pagal filmuotą medžiagą ir nuotraukas kruopščiai atkūrė kelią, kuriuo kolona su minima raketa atvyko iš Kursko, per sieną į Ukrainą.

                  „(Tyrėjai) nustatė, kad minima BUK-TELAR turi virtinę unikalių ypatybių. Šios ypatybės ... pasitarnavo kaip tam tikras raketos pirštų atspaudas“, – pridūrė W. Paulissenas.

                  Tyrėjai didžiausią dėmesį skiria maždaug 100 žmonių, įtariamų „aktyviu vaidmeniu“ per minimą incidentą, bet viešai jokių įtariamųjų vardų nėra paskelbę.

                  Comment


                    Tai gali būti labai dramatiška atomazga: Rusija net neįsivaizduoja, kas laukia įrodžius MH17 lėktuvo numušimo hipotezę https://www.delfi.lt/news/daily/worl....d?id=78152011
                    Malaizijos „Boeingo“ numušimo istorija oficialiajai Maskvai daug pavojingesnė už karą Ukrainos rytuose ir konfliktą dėl Krymo priklausomybės. Su tuo, su kuo pasirengę susitaikyti Vakarų politikai, Vakarų viešoji nuomonė nesusitaikys, rašo Konstantin Eggert, dw.com apžvalgininkas
                    Reisu skrido beveik du šimtai Nyderlandų piliečių. Rusijoje žmogaus gyvybė pigi, ir po dviejų pasaulinių karų, dar pilietinio karo, dar bado ir GULAGo čia nesupranta: kitose šalyse, ypač mažose, tėvynainių žūtis vertinama visai kitaip. Būtent todėl bet kuriai Nyderlandų, Australijos, Jungtinės Karalystės vyriausybei, ar ji kairė ar dešinė, tyrimo rezultatai – politinė problema, kurios ignoruoti neįmanoma. Nebūsi kietas – opozicija sudoros tave už abejingumą piliečių likimui. Gal tik senas Maskvos „draugas“, Britanijos leiboristų lyderis Jeremy'is Corbynas galėtų pabandyti nuo aktyvių veiksmų išsisukti, nors ir tuo nesu užtikrintas. Šioje situacijoje naujos sankcijos prieš Rusijos valdžią, žinybas ir valstybines kompanijas yra praktiškai garantuotos.
                    ...
                    Šį juridinį ekspresą sustabdyti nerealu. Rusijoje daug tikinčių sąmokslo teorijomis ir tuo, kad tyrimų baigtį lemia politikai masonų ložių ir (be jos – niekaip!) CŽA būstinės tyloje. Rusai, beje, dažnai netgi gan aukštas pareigas užimantys, tiesiog niekaip negali įsisąmoninti: tarptautinės tyrimo grupės vadovui olandui Fredui Vesterbeke negali paskambint koks nors vietinis Bastrykinas ir pasakyti: „Na, jūs ten atsargiau su išvadomis. Maskvos erzinti nereikia. O ir mūsų fermeriai nori greičiau sugrįžti į Rusijos mėsos ir pieno rinką, kai sankcijas nuims. Tu mane supratai, Fredi? Iki, veik“. Toks skambutis, Nyderlanduose, kitaip nei Rusijoje, reikštų skambinusiojo karjeros pabaigą ir jo kelionės teisiamųjų suolan pradžia. Šią temą neseniai aptarinėjau su vienu iš Nyderlandų karalystės Aukštutinių rūmų parlamento nariu ir paklausiau jo, kodėl tyrimas taip ilgai tęsiasi. Juk vidutinio ruso nuomone, jeigu taip ilgai tęsia, vadinasi, neužtenka įrodymų, arba rengia falsifikacijas, arba niekas iš viršaus nenurodo, kaip spręsti bylą. Mano pašnekovas pažvelgė į mane kaip į pradinuką, liūdnai šyptelėjo ir atsakė: „Tyrimo grupė privalo pateikti tokias išvadas, kurios mūsų teisme atrodys ne tiesiog įtikinamos, o nepaneigiamos. Todėl dirbs tiek, kiek reikės. Bet rezultatu neabejokite“.
                    p.s. paryškinimas citatoje skirta porai forumo dalyvių, kurie visame kame įžiūri CŽA, žydomasonų sąmokslą ir plokščios Žemės įrodymus, su kuo galima kovoti garinant actą. O Rusija gali daryti ką nori nesilaikant jokių padorumo ribų jau net nešnekant apie jos pasirašytus tarptautinius (vietiniai įstatymai Rusijoje neegzistuoja normaliąja prasme) susitarimus. Juk tai ypatinga tauta su dieviška indulgencija terorui.
                    Paskutinis taisė Arunasx; 2018.05.31, 19:31.
                    Nepirk iš Decathlon, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, Volfas Eng, Procter & Gamble / Gillette
                    Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo

                    Comment



                      Nemanau kad Rusijos laukia kas nors ypatingo. Jei prancūzas ir vokietė jau prisistatė pas Putiną ir spaudė vieni kitiems rankeles po lainerio žūties tyrimo paskelbimo, kur ta pati Rusija buvo pilnai apkaltinta, tai apie ką čia galima kalbėti. Vakarai silpni ir ištižę, paburbuliuos dėl akių ir viskas.

                      Comment


                        Justas tik dar kartą parodo, kad pagal mentalitetą vis tiek yra arčiau (kad ir nekenčiamos) Rusijos, ir jos Bastrykinų, negu Vakarų.

                        Nes nu gi jau apkaltino, gi visi žino, kam čia mukrdytis visokiais tyrimais, rinkti įrodymus. Kodėl negali paskambinti kam reikia koks nors olandiškas Bastrykinas ir pasakyti - viską mes žinom, imam veikti.
                        If a lion could speak, we could not understand him.

                        Comment


                          Lėktuvo reise MH17 žuvusiųjų giminės surengė tylos akciją su 298 tuščiomis kėdėmis priešais Rusijos ambasadą Olandijoje

                          https://www.bbc.com/news/world-europe-44422678
                          https://www.unian.net/politics/10146...age-video.html
                          Paskutinis taisė Romas; 2018.06.10, 23:45.

                          Comment


                            Akcija gerai, bet nemanau kad Rusijai labai rūpi tokios žuvusių artimųjų surengtos akcijos. Rusijai rūpėtų jei vyriausybės ir bankai kaip nors paveiktų oligarchų pinigus. Dabar gi kiekviename užkampyje pristeigta ofšorų ir Putino gauja tik šaiposi. Nepakanka sancijų, kaip bežiūrėsi.

                            Comment


                              Parašė J.U. Rodyti pranešimą
                              Akcija gerai, bet nemanau kad Rusijai labai rūpi tokios žuvusių artimųjų surengtos akcijos. Rusijai rūpėtų jei vyriausybės ir bankai kaip nors paveiktų oligarchų pinigus. Dabar gi kiekviename užkampyje pristeigta ofšorų ir Putino gauja tik šaiposi. Nepakanka sancijų, kaip bežiūrėsi.
                              Graži akcija, bet būtų gerai, kad bent olandų Shell nedalyvautų Nord Stream 2 projekte...
                              Flickr

                              Comment


                                Seni įpročiai:
                                «Цель захватил, пускаю ракету»
                                Впервые пассажирский самолет над российской территорией был сбит 40 лет назад, в апреле 1978-го. «Новая» нашла очевидцев тех событий
                                https://www.novayagazeta.ru/articles...puskayu-raketu
                                Nepirk iš Decathlon, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, Volfas Eng, Procter & Gamble / Gillette
                                Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo

                                Comment


                                  Tikrai taip.

                                  «Сбивай его на х..!»


                                  4 октября 2001 года Украина сбила над Черным морем российский пассажирский самолет Ту-154М авиакомпании «Сибирь», выполнявший рейс Тель-Авив – Новосибирск. Погибли все, кто был на борту.

                                  https://tvzvezda.ru/news/vstrane_i_m...41446-7fl5.htm

                                  Comment


                                    Nuo 13:20 siek tiek issamiau 1983m BOEING tema. Sovietinis propagandistas/zurnalistas sveciuose pas sveiko proto jauna vlogeri.

                                    https://www.youtube.com/watch?v=wg-TMymYSwE

                                    Comment


                                      Parašė Kau80 Rodyti pranešimą
                                      Tikrai taip.
                                      «Сбивай его на х..!»
                                      4 октября 2001 года Украина сбила над Черным морем российский пассажирский самолет Ту-154М авиакомпании «Сибирь», выполнявший рейс Тель-Авив – Новосибирск. Погибли все, кто был на борту.
                                      https://tvzvezda.ru/news/vstrane_i_m...41446-7fl5.htm
                                      Reikia skirti, kai numuša puikiai žinodami, kad tai keleivinis, matydami žmones pro atidarytus iliuminatorius nuo tokio atvejo, kai numuša priešlėktuvinių karinių pratybų metu sumaišę su kariniu taikiniu.
                                      Nepirk iš Decathlon, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, Volfas Eng, Procter & Gamble / Gillette
                                      Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo

                                      Comment


                                        Parašė Arunasx Rodyti pranešimą
                                        Reikia skirti, kai numuša puikiai žinodami, kad tai keleivinis, matydami žmones pro atidarytus iliuminatorius nuo tokio atvejo, kai numuša priešlėktuvinių karinių pratybų metu sumaišę su kariniu taikiniu.
                                        pro atidarytus iliuminatorius????


                                        O gal Donbase irgi "sumaišę su kariniu taikiniu." ?

                                        Comment


                                          Parašė Kau80 Rodyti pranešimą
                                          pro atidarytus iliuminatorius????
                                          O gal Donbase irgi "sumaišę su kariniu taikiniu." ?
                                          Tavo žiniai keleivinuose lėktuvuose yra plastikinės nuleidžiamos durelės. O sakydamas, kad matė keleivius, turėjau mintyse pvz šiandien mano pacituotą 1978 metų rusų numuštą P.Korėjos lėktuvą, kuriame rusų lakūnas sakė per radio ryšį apie keleivius matomus per tas pakeltas užsklandas. O sakydamas apie sumaišytą turėjau mintyse tavo pacituotą Ukrainos 2001 metų tragediją. Tik tą ir norėjau pasakyti. O dėl MH17 ten buvo viskas grynas vatnikų nusikaltimas. Tai tiek ir nemaišyk b su pirštu.
                                          Nepirk iš Decathlon, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, Volfas Eng, Procter & Gamble / Gillette
                                          Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo

                                          Comment

                                          Working...
                                          X