Parašė Egiuxz
Rodyti pranešimą
http://www.google.lt/url?sa=t&rct=j&...uNrkY22xOcQhkA
)) Beto netiesa, kad naciai visus iš eilės siuntė į konclagerius - toks likimas, visiško sunaikinimo likimas, buvo numatytas tik dviem etninėm grupėm - žydams ir čigonams. Kitų likimas turėjo įvairiausių atspalvių. Nors be abejo nieko gero lietuviams ir Lietuvai nebūtų buvę jei nacistai būtų laimėję . Bet kuriuo atveju, to kas atsitiko su Lietuva 1944 niekaip negalima vadinti išvadavimu.
Kaip jau minėjau pirmajame šiandienos poste, kad "visko gali būti, kad išvadavo". Ypatingai nesąmoningiems paaiškinsiu: istoriją aš moku, žinau kas įvyko, bet neatmetu galimybės, kad rusų okupacija Lietuvai išėjo tik į naudą, palyginus su vokiečių. Tad jeigu kam nors atrodo kitaip ir aš dėl to esu vatnikas - susideginkit.
Kaip jau minėjau pirmajame šiandienos poste, kad "visko gali būti, kad išvadavo". Ypatingai nesąmoningiems paaiškinsiu: istoriją aš moku, žinau kas įvyko, bet neatmetu galimybės, kad rusų okupacija Lietuvai išėjo tik į naudą, palyginus su vokiečių. Tad jeigu kam nors atrodo kitaip ir aš dėl to esu vatnikas - susideginkit.
Comment