Parašė Lettered
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
In memoriam
Collapse
X
-
Tai, kad kiek suprantu ji yra nemėgstama dėl ypatingai šlykštaus charakterio, nesiskaitymo ir bjauraus elgesio su žmonėmis (tas "10 dienų nidoje" video yra ne išskirtinumas, o tipinis pavyzdys) ir panašiai.
-
Man įdomu ne konkretus žmogus, o visuomenės domėjimasis influnkeriais.Parašė Eidvis Rodyti pranešimą
Juokinga, kai piktinasi, kad tiek daug dėmesio šiai naujienai tie, kurie tą dėmesį pagrinde ir generuoja ir rašo po kelis postus apie tai. Čia iš serijos 'vijausi tave 5 km., kad pasakyčiau, jog tu man visai neįdomus'.
Komentuoti:
-
Juokinga, kai piktinasi, kad tiek daug dėmesio šiai naujienai tie, kurie tą dėmesį pagrinde ir generuoja ir rašo po kelis postus apie tai. Čia iš serijos 'vijausi tave 5 km., kad pasakyčiau, jog tu man visai neįdomus'.Parašė mantasm Rodyti pranešimąLiūdniau, kad tokia baisiai vertinga naujiena lrt/delfi/15min pačiam viršuj.
- 4 patinka
Komentuoti:
-
Nepatinka, važiuok į Saudo ArabijąParašė Lettered Rodyti pranešimą
Nieko keisto, lietuviai vieni pavydžiausių ir pikčiausių tautų.
Komentuoti:
-
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimą
Komentuoti:
-
Pagal kitų elgesį, pvz. net šiame forume krūva išsilavinusių žmonių demonstruoja savo pyktį.Parašė sankauskas Rodyti pranešimą
Sprendi pagal save? Aš va pavyzdžiui absoliučiai tau nepavydžiu.
https://www.sciencealert.com/the-mos...st-been-rankedLithuania was ranked as the least empathetic country of the bunch. Conducted by researchers from Michigan State University, the study has been described as the most comprehensive and descriptive understanding of empathy around the world to dat
Komentuoti:
-
Mirė žmogus, kurį gerai žinojo visuomenė. Plius daug ką šokiravo mirtis tokiame gana jauname amžiuje. Kas čia keisto, kad daug rašo?Parašė mantasm Rodyti pranešimąKodėl pavydas? Tiesiog įdomūs laikai stebint žiniasklaidą ir visuomenę.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Nereikia nuvertinti influencerių reikšmės.
Nereikia ir stebėtis, kad skiriamas dėmesys.
Palyginti mažai kas Lietuvoje nežinojo Agnės, bent jau apimant jos kartos žmones, bet dar kad tokia jauna mirė, praktiškai jėgų žydėjime, tai tikrai šokas vien dėl to.
Komentuoti:
-
Sprendi pagal save? Aš va pavyzdžiui absoliučiai tau nepavydžiu.Parašė Lettered Rodyti pranešimą
- 2 patinka
Komentuoti:
-
Nieko keisto, lietuviai vieni pavydžiausių ir pikčiausių tautų.Parašė Tomizmas Rodyti pranešimąBet žiūriu, kai kurie komentarai tokie, lyg putinas būtų pasimiręs. Ką ji tokio blogo padarė?
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Kodėl pavydas? Tiesiog įdomūs laikai stebint žiniasklaidą ir visuomenę.Parašė Mindoza Rodyti pranešimąMan įdomu kaip galima vis dar pavydėti dėmesio mirusiam žmogui?
Komentuoti:
-
Parašė mantasm Rodyti pranešimąLiūdniau, kad tokia baisiai vertinga naujiena lrt/delfi/15min pačiam viršuj.Parašė udrius Rodyti pranešimąSutinku, šiaip turėtų būti rašoma "Prieštaringai vertinama asmenybė".Man įdomu kaip galima vis dar pavydėti dėmesio mirusiam žmogui?Parašė TomasMan tik įdomu - narkotikai ar pasikorė?
Iš pradžių labai išgąsdino plaučių uždegimo mirtingumas, bet rimtai pasidomėjus iki 65 metų amžiaus jį reikia perspektyviai vertint, palyginus su bendra statistika (kaip ir visame kame).Paskutinis taisė Mindoza; 2022.12.29, 12:30.
- 2 patinka
Komentuoti:
-
O kas cia keisto? Ji buvo itakingiausia “influencere”. Lietuva maza salis, naturalu, kad nera tiek daug svarbiu naujienu. Kai mire UK Elzbieta, pas mus dar daugiau rase, nors ji buvo isvis UK influencere, net ne Lietuvos.Parašė Gator Rodyti pranešimą
Dar į temą, net 4 naujienos pagrindiniam kauno dienos portale:
Jau nekalbant apie BBC ir visus kitus kanalus.
- 5 patinka
Komentuoti:
-
Dar į temą, net 4 naujienos pagrindiniam kauno dienos portale:Parašė mantasm Rodyti pranešimąLiūdniau, kad tokia baisiai vertinga naujiena lrt/delfi/15min pačiam viršuj.
Komentuoti:
-
Tikriausiai kažkada tv pagalba neatvažiavo, kai tėvas girtas bušavojo, todėl ir pyksta.Parašė Tomizmas Rodyti pranešimąBet žiūriu, kai kurie komentarai tokie, lyg putinas būtų pasimiręs. Ką ji tokio blogo padarė?
- 2 patinka
Komentuoti:
-
Tai nezinau, nemanau, kad kas dziaugias, gal nebent kelia klausimus del oficialios iskomunikuotos priezasties…Parašė Tomizmas Rodyti pranešimąBet žiūriu, kai kurie komentarai tokie, lyg putinas būtų pasimiręs. Ką ji tokio blogo padarė?
Komentuoti:
-
Bet žiūriu, kai kurie komentarai tokie, lyg putinas būtų pasimiręs. Ką ji tokio blogo padarė?
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Kazkaip keista istorija man… tipo plauciu uzdegimas, bet 15min straipsnis, kad dar pries 2 dienas linksmai laika leido
„Ji buvo su draugais. Aš pasisveikinau su kolegomis ir nuėjau pas savo bičiulius, o ji liko pas savo. Negalėjau įtarti, kad taip gali atsitikti, bet taip gyvenime yra visada. Po to supranti, kad viskas – labai trapu. Man labai liūdna ir sunku“, – su Žmonės.lt dalijasi A.Pogrebnojus.
Skaitykite daugiau: https://www.15min.lt/m/id/zmones/lie...1986758?copied
Ta pacia logika - nuo ZIV irgi niekas nemire.Parašė Tomas Rodyti pranešimą
Būtent, nuo slogitės dar niekas nemirė.Paskutinis taisė Zygis; 2022.12.28, 22:04.
- 1 patinka
Komentuoti:
Nu ir?
Komentuoti: