Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

In memoriam

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

• mantasm
    replied
    Parašė Mindoza Rodyti pranešimą
    Man įdomu kaip galima vis dar pavydėti dėmesio mirusiam žmogui?
    Kodėl pavydas? Tiesiog įdomūs laikai stebint žiniasklaidą ir visuomenę.

Komentuoti:

• Mindoza
    replied
    Parašė mantasm Rodyti pranešimą
    Liūdniau, kad tokia baisiai vertinga naujiena lrt/delfi/15min pačiam viršuj.
    Parašė udrius Rodyti pranešimą
    Sutinku, šiaip turėtų būti rašoma "Prieštaringai vertinama asmenybė".
    Parašė Tomas
    Man tik įdomu - narkotikai ar pasikorė?
    Man įdomu kaip galima vis dar pavydėti dėmesio mirusiam žmogui?

Iš pradžių labai išgąsdino plaučių uždegimo mirtingumas, bet rimtai pasidomėjus iki 65 metų amžiaus jį reikia perspektyviai vertint, palyginus su bendra statistika (kaip ir visame kame).
    Paskutinis taisė Mindoza; 2022.12.29, 11:30.

Komentuoti:

• Zygis
    replied
    Parašė Gator Rodyti pranešimą

Dar į temą, net 4 naujienos pagrindiniam kauno dienos portale:
    O kas cia keisto? Ji buvo itakingiausia “influencere”. Lietuva maza salis, naturalu, kad nera tiek daug svarbiu naujienu. Kai mire UK Elzbieta, pas mus dar daugiau rase, nors ji buvo isvis UK influencere, net ne Lietuvos.

Jau nekalbant apie BBC ir visus kitus kanalus.
    Paskutinis taisė digital; 2022.12.28, 23:47. Priežastis: ištrintas cituotas pav.

Komentuoti:

• Gator
    replied
    Dar į temą, net 4 naujienos pagrindiniam kauno dienos portale:

Komentuoti:

• Stadionas
    replied
    Parašė Tomizmas Rodyti pranešimą
    Bet žiūriu, kai kurie komentarai tokie, lyg putinas būtų pasimiręs. Ką ji tokio blogo padarė?
    Tikriausiai kažkada tv pagalba neatvažiavo, kai tėvas girtas bušavojo, todėl ir pyksta.

Komentuoti:

• Zygis
    replied
    Parašė Tomizmas Rodyti pranešimą
    Bet žiūriu, kai kurie komentarai tokie, lyg putinas būtų pasimiręs. Ką ji tokio blogo padarė?
    Tai nezinau, nemanau, kad kas dziaugias, gal nebent kelia klausimus del oficialios iskomunikuotos priezasties…

Komentuoti:

• Tomizmas
    replied

Komentuoti:

• Zygis
    replied
    Kazkaip keista istorija man… tipo plauciu uzdegimas, bet 15min straipsnis, kad dar pries 2 dienas linksmai laika leido

„Ji buvo su draugais. Aš pasisveikinau su kolegomis ir nuėjau pas savo bičiulius, o ji liko pas savo. Negalėjau įtarti, kad taip gali atsitikti, bet taip gyvenime yra visada. Po to supranti, kad viskas – labai trapu. Man labai liūdna ir sunku“, – su Žmonės.lt dalijasi A.Pogrebnojus.

Skaitykite daugiau: https://www.15min.lt/m/id/zmones/lie...1986758?copied

Parašė Tomas Rodyti pranešimą

Būtent, nuo slogitės dar niekas nemirė.
    Ta pacia logika - nuo ZIV irgi niekas nemire.
    Paskutinis taisė Zygis; 2022.12.28, 21:04.

Komentuoti:

• Tomas
    replied
    Taip ir neparašei kodėl nebūtų tau pasiraisę sveikata ir be tų antibiotikų. Jie gal tik paspartino sveikimą. Nėra pranešime jokios info, kuri sakytų, kad nebūtum kaip įprastai pasveikęs ir be antibiotikų.
    Būtent, nuo slogitės dar niekas nemirė.

Komentuoti:

• Lettered
    replied
    Parašė John Rodyti pranešimą

Jau padaryta. Tada dar nežinojau/nesidomėjau, nes plaučių uždegimu paskutinį kartą buvau sirgęs, kai buvo 3 metai. Bet, pasirodo, gali netikėtai nutikti bet kam, bet kur ir bet kada.
    Beabejo, čia panašiai kaip nesiskiepyti nuo covid ta pačia logika, jog nereikia, nes "tik vaikystėje sirgau gripu".

Komentuoti:

• MarkWood
    replied
    Bet žiū- iš to liūdnumo net atsirado laiko pakomentuoti baisiai vertingą naujieną forume.

Komentuoti:

• Gator
    replied

Panašiau, kad tikėjosi paspaudimų generavimų ir specialiai metė į viršų. Bet jei išliko per visą dieną tai taip.
    Tą ir turėjau mintyje. Juk jei ten ji buvo brangiausia už instagram postus imanti persona, tai reiškia, kad yra labai daug žmonių, kurie ją (kažkodėl) seka, vadinasi visa ta masė žmonių spaus naujieną,

Komentuoti:

• mantasm
    replied

Tai tiesiog kelia kas paspaudimus generuoja, kad ir tau nepatiktų, bet naujiena generuija juos.
    Panašiau, kad tikėjosi paspaudimų generavimų ir specialiai metė į viršų. Bet jei išliko per visą dieną tai taip.

LRT lyg ir turėtų turėt aukštesnius standartus nei liaudis tikrinanti ar ne nuo „10 dienų Nidoje“ užsilenkė kažkokia influnkerė.

Komentuoti:

• gerietis
    replied
    Parašė Tomas
    Man tik įdomu - narkotikai ar pasikorė?
    Alkoholis -> imuniteto nusilpimas -> plaučių uždegimas -> sepsis -> mirtis.

Komentuoti:

• Gator
    replied
    Tai tiesiog kelia kas paspaudimus generuoja, kad ir tau nepatiktų, bet naujiena generuija juos.

Komentuoti:

• udrius
    replied
    Sutinku, šiaip turėtų būti rašoma "Prieštaringai vertinama asmenybė".

Komentuoti:

• mantasm
    replied

Komentuoti:

• Sula
    replied
    Liūdna, dar jauna moteris.

Lietuvą sukrėtė liūdna žinia – mirė nuomonės formuotoja, verslininkė, stilistė, knygų autorė Agnė Jagelavičiūtė

Komentuoti:

• Romas
    replied
    Mirė režisierė, operatorė, žurnalistė, Sąjūdžio metraštininkė Laima Pangonytė (1942-2022)
    https://www.delfi.lt/news/daily/lith....d?id=91568575
    https://www.lrt.lt/naujienos/kultura/12/1806791/mire-zurnaliste-rezisiere-laima-pangonyte

VDFF 2018.09.13
    Vilniaus dokumentinių filmų festivalyje – apskritojo stalo diskusija apie Lietuvos atgimimo kelią dokumentiniame kine

http://www.vdff.lt/lt/festivalis/2018/renginys/-7

LRT 2021.03.06
    Laima Pangonytė: profesiją paveldėjau iš senelio – laukiu gaisrų, tik su kamera

https://www.lrt.lt/mediateka/irasas/...-tik-su-kamera

Komentuoti:

• Aleksio
    replied
    Parašė Čikupakas Rodyti pranešimą
    Aš manau, kad yra lengva nurašyti visus žmonių pasiekimus, pasiektus sovietų okupacijos laikais, vien dėl to, kad jie buvo pasiekti sovietmečiu.
    Jeigu sovietmečiu žmogus nebuvo nei komunistu, nei komjaunuoliu, nei pionieriu, nei spaliuku - viskas yra Ok.

Komentuoti:

Working...
X