Dar apie padeti Rygoje
By the 1980s, Riga already had a Russian-majority, with Latvians making just 37% of the population. Even the Latvian language grew increasingly rare in public as ethnic Latvians had to communicate in Russian with the people of the other ethnicities (at that time, most neighbors and co-workers would have been non-Latvian). Two-thirds of Riga’s schools used Russian as the language of instruction, making Russian the primary language of most non-Latvian Riga’s kids.
					By the 1980s, Riga already had a Russian-majority, with Latvians making just 37% of the population. Even the Latvian language grew increasingly rare in public as ethnic Latvians had to communicate in Russian with the people of the other ethnicities (at that time, most neighbors and co-workers would have been non-Latvian). Two-thirds of Riga’s schools used Russian as the language of instruction, making Russian the primary language of most non-Latvian Riga’s kids.
 Ten dar svarbu, kuriame Rygos rajone išgali gyvent. Yra vatnikų rajonai, yra normalūs.
 Tada suprantama. Visi mėgstam atsipalaiduot. Bet KIEK tai rimta rašyti vėjus?

, bet pamačiau, kad prisijungus TROLIO melo nerodo (esu jį užblokavęs prieš 2 metus, bet galimai dėl neurozės? VISUS mano komentarus su manija VISTIEK BŪTINAI cituoja 
), tai TROLIUI tik galima pakartoti (gal iš 2 karto suvoks), kad DAUGUMA Vilniaus tiltų yra 240, 270, ilgiausias 345 m., o ne DEŠIMT, o Rygoje NĖRA nei vieno „kilometrinio“ tilto. 

Pagal juos, tokie miestai kaip Roma, Paryžius ar Berlynas su Neries pločio upėmis, yra NIEKO GERO. Vienas latvis man yra net pareiškęs „Vilnius turi pliusų, bet jis NIEKADA nepasieks tokio lygio kaip Ryga, kuri PRIE JŪROS“ (dar viena fantazija, nes Ryga NĖRA prie jūros. Jūra yra Jūrmaloje ir dalis pakrantės tik Daugavgriva rajone (Naujosios Vilnios analogas). Ir tai net ne pilnavertė jūra, bet sekli įlanka su žydinčiais ir dvokiančiais dumbliais ir TARŠA, nes Dauguvos delta (1020 km. teršalų, įskaitant anti-ekologiškus Baltarusijos ir Rusijos miestus, plaukia pro Rygą į įlanką 
Comment