Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Neramumai islamo pasaulyje (AF, SY, IQ, EG, LY, TN, DZ, MA, YE, BH, ...)

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė Stadionas Rodyti pranešimą

Nu jo gaunasi durniai UA šiaip sau miršta, kai toks paprastas sprendimas yra?
    Koks sprendimas?
    "Paprastas" Putino sunaikinimas?

Comment

Parašė andyour Rodyti pranešimą

Tai reikia žiūrėti arabų kontekste.
      Arabų kontekste ajatolos irgi, pavadinkim, su papildoma chromosoma.

Comment

Parašė Sula Rodyti pranešimą

Koks sprendimas?
        "Paprastas" Putino sunaikinimas?
        Sakot per 4 metu SBU neturėjo info kur Putinas yra, kad galėtu jį likviduoti? Nu gal ir taip, bet aš spėju, kad turėjo.

Comment

Kad ukrainiečiams reikia sunaikinti Putiną, aš apie tą jau daug metų kalbu. Bet yra vienas niuansas. Kare su Iranu Trumpas naudojo labai daug Putino karo su Ukraina elementų, pradedant nuo to, kad tai pavadino 'specialia karine operacija', kad naudojo retoriką kaip kad 'mes karo nepradėjom - bet jį užbaigsim', 'jei mes nebūtumėm užpuolę - jie būtų mus užpuolę' ir pan. Tie patys grasinimai sunaikinti Irano elektrines yra paimti iš Rusijos-Ukrainos karo. Mano supratimu ir dar vienas elementas yra paimtas iš to karo, kurio galbūt dauguma nepastebėjo:

Trump says he’s given advisers instructions for Iran to be ‘obliterated’ if it assassinates him

Aš esu įsitikinęs, kad Putinui jo gyvybė yra šimtą kartų svarbiau už kokios Rusijos likimą ir kad jis yra sukūręs planą, tikriausiai su branduolinėmis bombomis, kaip Rusija turėtų reaguoti į jo nužudymą. Ir apie tai įspėjęs tiek amerikiečius, tiek ukrainiečius.

Comment

Sakot per 4 metu SBU neturėjo info kur Putinas yra, kad galėtu jį likviduoti? Nu gal ir taip, bet aš spėju, kad turėjo.
            Nesakau.
            Bet tai ne taip paprasta kaip jums atrodo.

Galima kelti klausimą atvirkščiai - kodėl Putinas nepašalino Zelenskio? (nors tai ne visai simetriška analogija)

Comment

Parašė Sula Rodyti pranešimą

Nesakau.
              Bet tai ne taip paprasta kaip jums atrodo.

Galima kelti klausimą atvirkščiai - kodėl Putinas nepašalino Zelenskio? (nors tai ne visai simetriška analogija)
              Nu aš sakyčiau, kad abiem atvejais keltų ženkliai eskalaciją kuri niekam nebūtų naudinga, panašiai kaip tai įvyko Irane. Apibendrinant viska, mono nuomonė Irano psichai nera didesni psichai nei Rusijos, tik tiek, kad Iranui buvo padaryta ženkliai daugiau žalos tam kad pasireikštų to rezultatai.

Comment

Nu aš sakyčiau, kad abiem atvejais keltų ženkliai eskalaciją kuri niekam nebūtų naudinga, panašiai kaip tai įvyko Irane. Apibendrinant viska, mono nuomonė Irano psichai nera didesni psichai nei Rusijos, tik tiek, kad Iranui buvo padaryta ženkliai daugiau žalos tam kad pasireikštų to rezultatai.
                Irano ir RF režimai stipriai skiriasi.
                Irano vadovybės sunaikinimas galėjo įtakoti valdžios pasikeitimą su nedidele tikimybe. Ir tai neįvyko.

Bet, sutinku, kad Putino ar (mažesne apimtimi) Zelenskio pašalinimas sukeltų didelį neapibrėžtumą ir, gal būt, sutikats kaip paprotinės teisės normų laužymas.
                Paskutinis taisė Sula; Šiandien, 12:22.

Comment

Tikrai ir putinas nužudytų Zelenskį, jei galėtų, ir atvirkščiai. Zelenskį netgi bandė bombinti kelis kartus. Tiesiog tai ne taip paprasta.

Comment

Iranas teigia, kad nauja gynybos sistema numušė naikintuvą F-35

Jei tai pasitvirtins - tai turbūt brangiausio karinio projekto detalės ir paslaptys atsidurs and kinų ir rusų inžinierių stalo.

Comment

Rašo, kad ne F-35, o F-15. Dar rašo, kad numuštas ir gelbėjimo operacijoje dalyvavęs UH-60 Black Hawk sraigtasparnis.
                      It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on

Comment

Parašė Eidvis Rodyti pranešimą
                        Iranas teigia, kad nauja gynybos sistema numušė naikintuvą F-35

Jei tai pasitvirtins - tai turbūt brangiausio karinio projekto detalės ir paslaptys atsidurs and kinų ir rusų inžinierių stalo.
                        Eidvi, baik cituot tuos prieglušius ajatolas. Jau pilnas Internetas Irano valstybinių media platinamų nuotraukų. Krūvos osinterių analizuoja nuotraukas. Numušė, bet ne F-35, o F-15. Skirtumas švelniai tariant didokas

Comment

Kažkokio internetinio komentaro tokia tema žinoma niekad necituočiau, bet kad visa Lietuvos spauda apie tai rašo. Bet gali būti, kad tai fake news. Dėl to ir rašiau 'jeigu paaiškės, kad tai tiesa'.

BBC turbūt labiau šaltinius tikrina ir jie teigia, kad tai visgi F-15
                          Paskutinis taisė Eidvis; Šiandien, 17:25.

Comment

Working...
                          X