Parašė Sula
Rodyti pranešimą
). Tiesiog žmoonės skirtingose šalyse yra mažiau reiklūs kai kurioms prekių grupėms. Pabandyk kokį italą palaikyti be gerų vaisių ir geros duonos. Tikriausiai išprotės. O vidutinis (net pasiturintis) anglas kemša "kempininę" duoną, nuo kurios bloga ne tik italui, bet ir lietuviui, kuris Maximoje gali rasti šimtą kartų didesnį normalios duonos pasirinkimą, nei UK Tesco.O Vokietijoje beveik visas pienas yra UHT (tas prasterilizuotas, kuris galioja pusę metų). Kodėl? Velniai žino, nes toje pačioje UK tokio pieno beveik niekas neperka ir visi geria mums įprastą pasterizuotą, kuris galioja kelias dienas.
Žodžiu, daug visokių niuansų, dėl kurių skirtingose šalyse veikia šiek tiek kitokios valgymo ir maisto prekybos tradicijos.
. Dabar turim didelę įvairovę ir spalvotas pakuotes. Nors ta didelė įvairovė reikalinga ne tiek vartotojui, kiek pardavėjui. Sūrelis su aguonom, sūrelis su razinom, glaistytas sūrelis, neglaistytas sūrelis yra rinkodara ir pramoga, o ne mityba.
Comment