Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Mobilios technologijos
Collapse
X
-
Man čia panašiau į kažkokį priedą prie Android'o, bet kadangi kinai yra totaliniai plagiatoriai, tai apart parodydami tai, kaip modifikaciją prie Android (maždaug TouchWiz, Sense UI tipo), jie nutarė tai pavadinti nuosava OS...
-
Alibaba launches new mobile operating software
http://www.bbc.co.uk/news/business-14337914
China's Alibaba has taken on established players such as Google and Apple in the mobile operating system market.
It has launched its own operating system, Alyun OS, in a bid to capture the fast-growing Chinese market.
Aliyun OS is a Linux derivative, similar to Android. And as such, Alibaba says the smartphone and tablet OS can also run Android applications. However, Aliyun OS can also run web apps based on HTML5 and JavaScript, and users don’t even have to be online.
Aišku iki mūsų ta sistema gal ir neateis, bet visvien įdomu, kaip viskas jiems seksis. Tik nelabai suprantu, ar tai tik Androido perdirbinys ar iš esmės nauja Linux-based sistema? Ir ar tai open-source, ar ne? Logiškai mastant, taip būti turėtų, nes kitu atveju kiltų problemų su visokiomis GNU licenzijomis ir pan.Paskutinis taisė John; 2011.08.01, 01:57.
Komentuoti:
-
Nintendo Wii U
Apibendrintai, galingas daiktas, o ir žinant kartais draugišką Nintendo kainų politiką, galima pasakyti, kad šitas daiktas yra tikrai labai labai geras. Pavykęs užvakarykštis pristatymas, kažkas visiškai naujo ir netikėto, ir kas žino, galbūt pakankamai revoliucinga.
Komentuoti:
-
Turiu pigų pigų androidą galaxy 550 ir nerandu jam jokių ROMų be Motafokos, kur marketas lūžinėja ir „Cyanogen“, jame neveikia radijas ir kažkoks „Hardware encoding/decoding (video acceleration)“. Ar rizikuot ir diegt C, ar vis gi yr kitokių?
Komentuoti:
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąDalyvauti paskaitoje, klausyti destytojo ar diskusiju, isijungti i diskusijas ir taip toliau., kiek ten daug diskusijų vyksta...
Anyway, čia jau offtopic.
Nesiskundžiau baterija iki tol kol neupdate'inau į 4.3.1 versiją, dabar ne tik man baterija senka nenormaliu greičiu (kiti turėtojai taipogi skundėsi) nors wi-fi išjungiu kai pasinaudoju, location services irgi išjungti kai nenaudojami, bet baterija vistiek senka kaip pasiutusi.
Komentuoti:
-
Parašė innuendo Rodyti pranešimąI'm pretty happy with my life. Ką daugiau per paskaitas veikt?
Komentuoti:
-
Parašė PukiS Rodyti pranešimąnu ka as galiu pasakyt ... get a life. Ką daugiau per paskaitas veikt?
Komentuoti:
-
Parašė PukiS Rodyti pranešimąas lyginu su tokiu pat naudojimu - meilai, skambuciai, webas, daug dabo reikalais kalbu. 3g kraudavau kas vakara, 4ta - kas antra. bet tiketis is smartphono kad laikys kaip monochromines nokijos po savaite - sakyciau naivu.
Komentuoti:
-
Paieškok klientų, kurie leidžia nustatyti filtravimo sąlygas. Pvz. bent jau desktop klientas "TweetDeck" lyg ir turi toki galimybę.
Komentuoti:
-
Labai prastai. Mano situacija - noriu sekti keleta kompaniju, kurios kartais ismeta man reikiama informacija/pasiulymus. Tik beda, kad jos atlieka ir supporta atsakinedami i asmeninius klausimus. Tad mazdaug buna 3 zinutes i savaite bendros (su man reikiama info) ir koks 200 per savaite, kur tiesiog atsakymai i kitu tviteristu klausimus. Tad buciau uzbombarduotas man nereikalingu srautu del 1% man reikiamu pranesimu. Neapgalvota truputi.
Komentuoti:
-
Ženklu @ žymimas personos paminėjimas ir tai yra viešo susirašinėjimo dalis, panašiai kaip ir hash (#) tag'as. Asmeniniam bendravimui yra skirtos "Direct messages". Tad to išvengti nelabai yra kaip, nebent kažkokia specifinė programinė įranga, naudojanti twitter api su tokio filtravimo galimybe.
Komentuoti:
-
Gal kas esat twitter naudotojas? Klausimas - ar galima kazka "sekti", bet kad tau rodytu tik zinutes, kurias jis raso visiems, o ne kazkam konkreciai vienam atsako. Na tarkim as noriu sekti Petra ir jei Petras raso "siandien grazi diena" as ta zinute noriu gauti, o jei Petras raso kazka Jonui "@Jonas ka veiki?" - sitos as nenoriu gauti. Ar imanomas toks dalykas ten?
Komentuoti:
-
as lyginu su tokiu pat naudojimu - meilai, skambuciai, webas, daug dabo reikalais kalbu. 3g kraudavau kas vakara, 4ta - kas antra. bet tiketis is smartphono kad laikys kaip monochromines nokijos po savaite - sakyciau naivu.
Komentuoti:
-
Parašė PukiS Rodyti pranešimąa ko baterija uzkliuvo? man po 3g iphono ketvirtas dvigubai ilgiau istempia
Komentuoti:
-
Parašė Smauglys Rodyti pranešimąNepastebėjau kad su laiku lėtėtų kas nors. Nebent servisų prileidi visokiausių, bet gi gali išsiinstaliuoti. Aišku ifaun 4 irgi nėra blogai.
Draugas turėjo ifaun 3g (gal su 4g reiktų lygint), tai užsikniso su jo lėtumu. Dabar turi Nexus S, tai sako skraido viskas..
Aš turėjau iPhone 3G prieš tai, po iOS 4 pasirodymo telefonas labai sulėtėjo. Atidaviau tą telefoną mamai, bet prieš tai downgrade'inau į iOS 3.1.3, tai veikia daug greičiau.
Komentuoti:
-
Parašė innuendo Rodyti pranešimąVis dėl to pasilikau su Apple ir nusipirkau iPhone 4. Patenkinta viskuo, išskyrus baterija
Domėjausi Android'ais, tai dauguma jų turėtojų skundėsi, kad po šiek tiek laiko telefonai labai sulėtėja, tą patį kalbėjo ir Galaxy tab turėtojai.
Komentuoti:
-
Parašė innuendo Rodyti pranešimąVis dėl to pasilikau su Apple ir nusipirkau iPhone 4. Patenkinta viskuo, išskyrus baterija
Domėjausi Android'ais, tai dauguma jų turėtojų skundėsi, kad po šiek tiek laiko telefonai labai sulėtėja, tą patį kalbėjo ir Galaxy tab turėtojai.
Draugas turėjo ifaun 3g (gal su 4g reiktų lygint), tai užsikniso su jo lėtumu. Dabar turi Nexus S, tai sako skraido viskas.
Komentuoti:
-
Vis dėl to pasilikau su Apple ir nusipirkau iPhone 4. Patenkinta viskuo, išskyrus baterija
Komentuoti:
-
Parašė pauliaK Rodyti pranešimą/\
Be jokios abejonės, kad laikui bėgant telefonas taps tik mobiliu duomenų perdavimo įrenginiu, kuriam dabar įprastas telefoninis ryšys pagrįstas skambučių ir žinučių siuntimo technologijomis bus visiškai nebereikalingas. O ta ateitis neturėtų būti toli, nes jau dabar yra viskas, kad tai būtų galima būti nors ir dabar pat. Tereikia pakeisti įpročius.
Komentuoti:
Komentuoti: