Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Mobilios technologijos

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

• Magician
    replied
    Man čia panašiau į kažkokį priedą prie Android'o, bet kadangi kinai yra totaliniai plagiatoriai, tai apart parodydami tai, kaip modifikaciją prie Android (maždaug TouchWiz, Sense UI tipo), jie nutarė tai pavadinti nuosava OS...

Komentuoti:

• John
    replied
    Alibaba launches new mobile operating software
    http://www.bbc.co.uk/news/business-14337914

China's Alibaba has taken on established players such as Google and Apple in the mobile operating system market.

It has launched its own operating system, Alyun OS, in a bid to capture the fast-growing Chinese market.
    Naujienose apie tai nerašo, bet kažkokiame bloge rašoma štai kas:

Aliyun OS is a Linux derivative, similar to Android. And as such, Alibaba says the smartphone and tablet OS can also run Android applications. However, Aliyun OS can also run web apps based on HTML5 and JavaScript, and users don’t even have to be online.
    http://nexus404.com/Blog/2011/07/28/...hones-tablets/

Aišku iki mūsų ta sistema gal ir neateis, bet visvien įdomu, kaip viskas jiems seksis. Tik nelabai suprantu, ar tai tik Androido perdirbinys ar iš esmės nauja Linux-based sistema? Ir ar tai open-source, ar ne? Logiškai mastant, taip būti turėtų, nes kitu atveju kiltų problemų su visokiomis GNU licenzijomis ir pan.
    Paskutinis taisė John; 2011.08.01, 01:57.

Komentuoti:

• Magician
    replied
    Nintendo Wii U

Apibendrintai, galingas daiktas, o ir žinant kartais draugišką Nintendo kainų politiką, galima pasakyti, kad šitas daiktas yra tikrai labai labai geras. Pavykęs užvakarykštis pristatymas, kažkas visiškai naujo ir netikėto, ir kas žino, galbūt pakankamai revoliucinga.

Komentuoti:

• Kitas Džiugas
    replied
    Turiu pigų pigų androidą galaxy 550 ir nerandu jam jokių ROMų be Motafokos, kur marketas lūžinėja ir „Cyanogen“, jame neveikia radijas ir kažkoks „Hardware encoding/decoding (video acceleration)“. Ar rizikuot ir diegt C, ar vis gi yr kitokių?

Komentuoti:

• innuendo
    replied
    Parašė Gator Rodyti pranešimą
    Dalyvauti paskaitoje, klausyti destytojo ar diskusiju, isijungti i diskusijas ir taip toliau.
    Tu neįsivaizduoji kokia įdomi paskaita yra apskaitos teorija , kiek ten daug diskusijų vyksta... Anyway, čia jau offtopic.
    Nesiskundžiau baterija iki tol kol neupdate'inau į 4.3.1 versiją, dabar ne tik man baterija senka nenormaliu greičiu (kiti turėtojai taipogi skundėsi) nors wi-fi išjungiu kai pasinaudoju, location services irgi išjungti kai nenaudojami, bet baterija vistiek senka kaip pasiutusi .

Komentuoti:

• Gator
    replied
    Parašė innuendo Rodyti pranešimą
    I'm pretty happy with my life . Ką daugiau per paskaitas veikt?
    Dalyvauti paskaitoje, klausyti destytojo ar diskusiju, isijungti i diskusijas ir taip toliau.

Komentuoti:

• innuendo
    replied
    Parašė PukiS Rodyti pranešimą
    nu ka as galiu pasakyt ... get a life
    I'm pretty happy with my life . Ką daugiau per paskaitas veikt?

Komentuoti:

• PukiS
    replied
    nu ka as galiu pasakyt ... get a life

Komentuoti:

• innuendo
    replied
    as lyginu su tokiu pat naudojimu - meilai, skambuciai, webas, daug dabo reikalais kalbu. 3g kraudavau kas vakara, 4ta - kas antra. bet tiketis is smartphono kad laikys kaip monochromines nokijos po savaite - sakyciau naivu.
    Gerai laiko tada, aš kraunu kiekvieną vakarą

Komentuoti:

• Edd
    replied
    Paieškok klientų, kurie leidžia nustatyti filtravimo sąlygas. Pvz. bent jau desktop klientas "TweetDeck" lyg ir turi toki galimybę.

Komentuoti:

• Gator
    replied
    Labai prastai. Mano situacija - noriu sekti keleta kompaniju, kurios kartais ismeta man reikiama informacija/pasiulymus. Tik beda, kad jos atlieka ir supporta atsakinedami i asmeninius klausimus. Tad mazdaug buna 3 zinutes i savaite bendros (su man reikiama info) ir koks 200 per savaite, kur tiesiog atsakymai i kitu tviteristu klausimus. Tad buciau uzbombarduotas man nereikalingu srautu del 1% man reikiamu pranesimu. Neapgalvota truputi.

Komentuoti:

• 99
    replied
    Ženklu @ žymimas personos paminėjimas ir tai yra viešo susirašinėjimo dalis, panašiai kaip ir hash (#) tag'as. Asmeniniam bendravimui yra skirtos "Direct messages". Tad to išvengti nelabai yra kaip, nebent kažkokia specifinė programinė įranga, naudojanti twitter api su tokio filtravimo galimybe.

Komentuoti:

• Gator
    replied
    Gal kas esat twitter naudotojas? Klausimas - ar galima kazka "sekti", bet kad tau rodytu tik zinutes, kurias jis raso visiems, o ne kazkam konkreciai vienam atsako. Na tarkim as noriu sekti Petra ir jei Petras raso "siandien grazi diena" as ta zinute noriu gauti, o jei Petras raso kazka Jonui "@Jonas ka veiki?" - sitos as nenoriu gauti. Ar imanomas toks dalykas ten?

Komentuoti:

• PukiS
    replied
    as lyginu su tokiu pat naudojimu - meilai, skambuciai, webas, daug dabo reikalais kalbu. 3g kraudavau kas vakara, 4ta - kas antra. bet tiketis is smartphono kad laikys kaip monochromines nokijos po savaite - sakyciau naivu.

Komentuoti:

• innuendo
    replied
    a ko baterija uzkliuvo? man po 3g iphono ketvirtas dvigubai ilgiau istempia
    Aš dažnai naudojuosi internetu telefone plius daug susirašinėju

Komentuoti:

• innuendo
    replied
    Parašė Smauglys Rodyti pranešimą
    Nepastebėjau kad su laiku lėtėtų kas nors. Nebent servisų prileidi visokiausių, bet gi gali išsiinstaliuoti. Aišku ifaun 4 irgi nėra blogai.
    Draugas turėjo ifaun 3g (gal su 4g reiktų lygint), tai užsikniso su jo lėtumu. Dabar turi Nexus S, tai sako skraido viskas.
    Gal dar priklauso nuo kompanijos kuri hardware kuria, nes labiausiai nepatenkinti androidais yra samsungų turėtojai .
    Aš turėjau iPhone 3G prieš tai, po iOS 4 pasirodymo telefonas labai sulėtėjo. Atidaviau tą telefoną mamai, bet prieš tai downgrade'inau į iOS 3.1.3, tai veikia daug greičiau.

Komentuoti:

• PukiS
    replied
    Vis dėl to pasilikau su Apple ir nusipirkau iPhone 4. Patenkinta viskuo, išskyrus baterija
    Domėjausi Android'ais, tai dauguma jų turėtojų skundėsi, kad po šiek tiek laiko telefonai labai sulėtėja, tą patį kalbėjo ir Galaxy tab turėtojai .
    a ko baterija uzkliuvo? man po 3g iphono ketvirtas dvigubai ilgiau istempia

Komentuoti:

• Smauglys
    replied
    Vis dėl to pasilikau su Apple ir nusipirkau iPhone 4. Patenkinta viskuo, išskyrus baterija
    Domėjausi Android'ais, tai dauguma jų turėtojų skundėsi, kad po šiek tiek laiko telefonai labai sulėtėja, tą patį kalbėjo ir Galaxy tab turėtojai .
    Nepastebėjau kad su laiku lėtėtų kas nors. Nebent servisų prileidi visokiausių, bet gi gali išsiinstaliuoti. Aišku ifaun 4 irgi nėra blogai.
    Draugas turėjo ifaun 3g (gal su 4g reiktų lygint), tai užsikniso su jo lėtumu. Dabar turi Nexus S, tai sako skraido viskas.

Komentuoti:

• innuendo
    replied

Komentuoti:

• Smauglys
    replied
    Parašė pauliaK Rodyti pranešimą
    /\
    Be jokios abejonės, kad laikui bėgant telefonas taps tik mobiliu duomenų perdavimo įrenginiu, kuriam dabar įprastas telefoninis ryšys pagrįstas skambučių ir žinučių siuntimo technologijomis bus visiškai nebereikalingas. O ta ateitis neturėtų būti toli, nes jau dabar yra viskas, kad tai būtų galima būti nors ir dabar pat. Tereikia pakeisti įpročius.
    Aš SMS jau pakeičiau Google talk servisu, kuris veikia android backgrounde. Patogumas yra tas, kad jei esi prie PC tai atrašai su klaviatūra normalia, jei neesi, telefone gauni kaip "SMS". Skype irgi laikyčiau įjungtą, bet reikia kad pradėtų dėti geresnes batarkes. Duomenų 1gb/mėn iš tele2 užtenka, o kitur wifi yra. Jau beveik aš iš telefono padaręs tik duomenų perdavimo įrenginį. Dar mėgstu per windows remote į namų PC pasijungti, ir per ten valdyti ką reikia.

Komentuoti:

Working...
X