Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Mobilios technologijos

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    nu ka as galiu pasakyt ... get a life
    *censored*

    Comment


      Parašė PukiS Rodyti pranešimą
      nu ka as galiu pasakyt ... get a life
      I'm pretty happy with my life . Ką daugiau per paskaitas veikt?

      Comment


        Parašė innuendo Rodyti pranešimą
        I'm pretty happy with my life . Ką daugiau per paskaitas veikt?
        Dalyvauti paskaitoje, klausyti destytojo ar diskusiju, isijungti i diskusijas ir taip toliau.

        Comment


          Parašė Gator Rodyti pranešimą
          Dalyvauti paskaitoje, klausyti destytojo ar diskusiju, isijungti i diskusijas ir taip toliau.
          Tu neįsivaizduoji kokia įdomi paskaita yra apskaitos teorija , kiek ten daug diskusijų vyksta... Anyway, čia jau offtopic.
          Nesiskundžiau baterija iki tol kol neupdate'inau į 4.3.1 versiją, dabar ne tik man baterija senka nenormaliu greičiu (kiti turėtojai taipogi skundėsi) nors wi-fi išjungiu kai pasinaudoju, location services irgi išjungti kai nenaudojami, bet baterija vistiek senka kaip pasiutusi .

          Comment


            Turiu pigų pigų androidą galaxy 550 ir nerandu jam jokių ROMų be Motafokos, kur marketas lūžinėja ir „Cyanogen“, jame neveikia radijas ir kažkoks „Hardware encoding/decoding (video acceleration)“. Ar rizikuot ir diegt C, ar vis gi yr kitokių?

            Comment


              Nintendo Wii U


              Apibendrintai, galingas daiktas, o ir žinant kartais draugišką Nintendo kainų politiką, galima pasakyti, kad šitas daiktas yra tikrai labai labai geras. Pavykęs užvakarykštis pristatymas, kažkas visiškai naujo ir netikėto, ir kas žino, galbūt pakankamai revoliucinga.

              Comment


                Alibaba launches new mobile operating software
                http://www.bbc.co.uk/news/business-14337914

                China's Alibaba has taken on established players such as Google and Apple in the mobile operating system market.

                It has launched its own operating system, Alyun OS, in a bid to capture the fast-growing Chinese market.
                Naujienose apie tai nerašo, bet kažkokiame bloge rašoma štai kas:

                Aliyun OS is a Linux derivative, similar to Android. And as such, Alibaba says the smartphone and tablet OS can also run Android applications. However, Aliyun OS can also run web apps based on HTML5 and JavaScript, and users don’t even have to be online.
                http://nexus404.com/Blog/2011/07/28/...hones-tablets/

                Aišku iki mūsų ta sistema gal ir neateis, bet visvien įdomu, kaip viskas jiems seksis. Tik nelabai suprantu, ar tai tik Androido perdirbinys ar iš esmės nauja Linux-based sistema? Ir ar tai open-source, ar ne? Logiškai mastant, taip būti turėtų, nes kitu atveju kiltų problemų su visokiomis GNU licenzijomis ir pan.
                Paskutinis taisė John; 2011.08.01, 01:57.

                Comment


                  Man čia panašiau į kažkokį priedą prie Android'o, bet kadangi kinai yra totaliniai plagiatoriai, tai apart parodydami tai, kaip modifikaciją prie Android (maždaug TouchWiz, Sense UI tipo), jie nutarė tai pavadinti nuosava OS...

                  Comment


                    Na ką, sveikučiai...Nusprendžiau griebtis naują telefoną, ir po ilgų mąstymų, svarstymų bei lyginimų apsistojau ties Windows Phone 7 gražuolio HTC Mozart.



                    Gražus tai gražus, talentingas tai talentingas...8MP kamera su ksenono blykste, 3.7 colio 800x480 ekranas, SRS Dolby Mobile garso įranga ir pan. Tačiau mane neramina vienas dalykas - operacinė sistema...

                    Esu išbandęs tiek iOS, tiek Android. Androidas man nelabai patiko savo "netvarka". "Pasidaryk pats" žaidimukai gal ir yra šioks toks privalumas, tačiau norint juo tiesiog naudotis kiek erzina. iOS man visai patinka, nuo savo senojo modeliuko turiu krūvą įvairiausių aplikacijų, tačiau kartais į neviltį varo jos paprastumas ir tas faktas, kad brangiai susimokėjęs dar ir vergauji Apple .

                    Dėl to apsistojau ties WP7...Gal kas nors turi šios operacinės sistemos telefoną, ar šiaip yra bandęs realybėje, ir gali man pasakyti, ar verta imti telefoną su šia OS? Žinoma, nepamirštant to, jog po nepilnų dviejų mėnesiukų artėja masyvus atnaujinimas su Mango...

                    Comment


                      Google perka Motorola, už 12.5 mlrd. USD. Senokai jau tokių stanbių įsigijimų rinkoje nebuvo:

                      http://thenextweb.com/google/2011/08...-12-5-billion/
                      “The cavalry ain’t coming. You’ve got to do this yourself.” – Chris Gardner

                      Comment


                        Pagaliau Android tures savo namus
                        Estijos, Latvijos, Lenkijos, Lietuvos, Nyderlandų, Vokietijos keliai pro automobilio langą
                        Naujas video: Niedersachsen, NL - Bremen, 126 km, 29 May 2012

                        Comment


                          Parašė zero Rodyti pranešimą
                          Google perka Motorola, už 12.5 mlrd. USD. Senokai jau tokių stanbių įsigijimų rinkoje nebuvo:

                          http://thenextweb.com/google/2011/08...-12-5-billion/
                          Google CEO: "I need an Android, can someone buy me Motorola?"
                          Employee: [few hours later] "Done."
                          -Great! Which device?
                          -Device??!?
                          Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net

                          Comment


                            Ko nebūna ant svieto. Prieš porą metų sau prisižadėjau, kad NIEKADA gyvenime nebeturėsiu Motorolos dėl nevykusių OS ir pačių aparatų specifikacijų ir džiaugiausi amžinai gera ir šaunia Nokia su puikia Symbian sistema ir funkcionalumu. Panašu, kad šiandien viskas apsivertė aukštyn kojom. Jei jau Googlas stojo už Motorolos, tai tikriausiai viskas jiems bus ok. Man tik įdomu, kaip laikysis HTC, kuris iki šiol neoficialiai kaip ir buvo rimčiausias Androidą adaptavęs gamintojas. Man pačiam HTC labai imponuoja vien dėl to, kad jie anksčiausiai implementuoja atnaujinimus, o Internete plaukioja šimtai skirtingų neoficialių ROM'ų (kurių vieną pats naudoju), kurie kokybe nenusileidžia arba lenkia "originalius", einančius iš gamintojo arba operatoriaus. Logiškai mąstant, dabar tokią poziciją perims Motorola.

                            Comment


                              „Android“ - taupantiems, „iPhone“ - savo išvaizdą mylintiems


                              Bendrovė „Hunch“, kurios veikla ir misija yra sukurti interneto vartotojų „norų ir pomėgių žemėlapį“ ir pagal tai siūlyti jiems tinklo turinį, paskelbė tyrimo rezultatus, kuriuo buvo bandyta nustatyta „Android“ ir „iPhone“ telefonų naudotojų bruožus.

                              Anot tyrimo, „Android“ naudotojai yra 10% labiau tikėtina esą vyrai, 20% labiau linkę būti politiškai konservatyvūs, o jų pajamos yra mažesnės nei „iPhone“ savininkų. Be to, „Android“ OS telefoną turintys yra truputį labiau linkę būti pesimistais, intravertais ir 29% labiau norintys pinigus pasitaupyti.

                              Tuo tarpu kišenėje turintys „iPhone“ yra truputį labiau linkę būti optimistais, ekstravertais ir labiau prisižiūrintys savo išvaizdą. Tai pat, jie 27% labiau linkę save laikyti lyderiais, o ne tais, kurie seka iš paskos. Jie taip pat yra 50% daugiau linkę įsigyti ką tik pasirodžiusių naujovių, tarkim, kad ir kitą „iPhone“ modelį. „Android“ savininkai atvirkščiai, yra 31% labiau linkę naujovių iš karto nebandyti ir 57% labiau norintys „šlykštaus prietaiso, bet su visomis įmanomomis techninėmis ypatybėmis“.

                              Be to, pasirodo „Android“ naudotojai yra labiau linkę būti namisėdos. Yra 71% didesnė tikimybė, jog jie niekur už savo šalies ribų nebus keliavę, kai su „iPhone“ turėtojais yra priešingai, daugelis jų tikėtina yra keliavę po svečias šalis.
                              Turiu pripažinti, kad apie mane parašyta nemažai tiesos

                              Comment


                                Turiu pripazinti, kad apie mane VISKAS yra atvirksciai As esu android megejas ir iphone megejus butent taip isivaizduoju kaip ketvirtam paveiksliuke, bet mano bruoziai visi tokie kaip aprasyti iphone megejai

                                Comment


                                  Man čia panašiau į stereotipų mišrainę...Žmonės, turintys vienokį ar kitokį telefoną tikrai neturi velniškai skirtis savo būdo bruožais. Pasirinkimas, kokį telefoną imsi, nebūtinai priklauso nuo tavęs pačio. Tiesa, iPhone tikrai dažniau renkasi mados aukos . O aš dabar sėdžiu su WP7, kas šitoje stereotipų lentelėje man turbūt uždirbtų "kvailio" reputaciją

                                  Comment


                                    O aš su nujailbreakintu iPhone esu (na, dabar nesu, nes teko vežt taisyt ). Bet man dauguma dalykų tinka tame straipsnyje, nors savęs mados auka nelabai pavadinsiu

                                    Comment


                                      Jau kaip pasigyrei, tai pasigyrei...

                                      Comment


                                        Parašė Magician Rodyti pranešimą
                                        Dėl to apsistojau ties WP7...Gal kas nors turi šios operacinės sistemos telefoną, ar šiaip yra bandęs realybėje, ir gali man pasakyti, ar verta imti telefoną su šia OS? Žinoma, nepamirštant to, jog po nepilnų dviejų mėnesiukų artėja masyvus atnaujinimas su Mango...
                                        Nusibodo Android, todėl jau kurį laiką naudoju ant savo HD2 Windows Phone 7 NoDo versiją. Pliusai: ilgiau laiko baterija, viskas veikia stabiliau ir greičiau. Minusai: iki Android funkcionalumų skaičiaus dar toli. Po Mango atnaujinimo situacija pagerės, bet vistiek iki Android funkcionalumų skaičiaus dar bus toli. Šiaip, jei nebijai rizikuoti, gali jau dabar įsimesti Mango versiją, instrukcijas kaip tą padaryti rasi http://forum.xda-developers.com forume. Aš pats turiu nulaužtą NoDo versiją, todėl galiu diegtis kokias noriu programas, o pačias programas galima nesunkiai gauti ir įsidiegti, tik aišku kaip visada ne visai legaliai. Jei nebūtų nulaužta OS ir nebūtų galimybių gauti gerų mokamų programų, vaizdelis būtų liūdnokas. Tarkim dabar turiu normalią GPS navigacijos programą, veikia USB tetheringas ir pan., ko realiai neturėčiau turėti.

                                        Comment


                                          Aš dabar nusipirkęs tą telefoną (žiūr kairėje ), kol kas nieko nedaręs. Išties, paprastumas turbūt dar didesnis už iPhone, ir tai baigia užknisti, nes nėra kaip pažaisti. Tikrai pabandysiu įsimesti Mango, tiesa, jeigu bus galimybė kažkam nepavykus mėtyti pėdas (kaip "Restore" funkcija pas Apple )

                                          Comment

                                          Working...
                                          X