Edit: panasu, kad jau issiaiskinau, bet visvien keista, kad taip nutinka t.y. kad kazkoks nereikalingas procesas iskart suvalgo kone visa RAM'a.

mano nuomone, Vista dar nera tobula, netgi manau, kad Windows 7, isleistas beveik ka tik, yra stabilesnis, nei Vista. Nors Windows 7 dar irgi nestokoja elementariu spragu. Microsoft, kaip visada, leidzia OS i apyvarta kokiu pusmeciu per anksti, nes vartotojams neisbaigta OS gali reiksti rimtas ir netiketas problemas su visa sistema. Pastraji pusmeti, manau, patikimiausia Microsoft OS vis dar bus XP.

. Bet pakeitimai, nors ir nedideli, tikrai malonūs
O čia truputį kitaip - sudaryta sutartis - iš esmės, tai gerai, kad universitetai rūpinasi vargšais studentais 
. Rūpinasi, tai rūpinasi, bet ir babkių nuplėšia
), jie su šiokia tokia nuolaida parduoda laptop'us su visom reikiamom programom jame
. Čia nuolatinė mano fakulteto veikla, nes laptop'as mano kursui yra privalomas 
O čia truputį kitaip - sudaryta sutartis - iš esmės, tai gerai, kad universitetai rūpinasi vargšais studentais
Čia nuolatinė jo veikla, ar ne?
), jie su šiokia tokia nuolaida parduoda laptop'us su visom reikiamom programom jame
. Čia nuolatinė mano fakulteto veikla, nes laptop'as mano kursui yra privalomas
. Na, bet kadangi kompas pirktas iš universiteto, tai jei kokios problemos, jie privalo perrašyti windows'us ir šiaip rūpintis mūsų kompais
.
Čia nuolatinė jo veikla, ar ne?

. Na, bet kadangi kompas pirktas iš universiteto, tai jei kokios problemos, jie privalo perrašyti windows'us ir šiaip rūpintis mūsų kompais
.
.
.
.
.
Komentuoti: