Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Tavo kompiuteris

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

• 99
    replied
    manau, kad čia pakankamai aiškiai išdėstyta:
    http://www.verslobanga.lt/lt/leidiny.../4457427935bb9

Komentuoti:

• Wycka
    replied
    Sveiki. Ar galėtumėte man, kaip humanitarui, labai paprastais žodžiais paaiškinti, kas tas CRM (dar paprasčiau nei wikipedijoje)? http://lt.wikipedia.org/wiki/CRM
    Domintų kas tai yra, kam jo reikia ir kokia iš to nauda?
    Dar pasikartosiu — labai elementariais žodžiais, tarsi 5 metų vaikui

Komentuoti:

• taspac
    replied
    Tada nezinau kame saknys Dar gali pabandyti surface scan padaryti, gal bad clusteriu atsirade, dar koki chkdisk praleisti.

Komentuoti:

• LBP
    replied
    NTFS, o windows XP 64 bit'ų

Komentuoti:

• taspac
    replied
    Ar kietasis diskas FAT ar NTFS formatavimo?

Komentuoti:

• le bronius
    replied
    Tai tuomet tinka mano atsakymas aukščiau... t.y. nesusiję... pas mane irgi 2GB DDR2, esu pompavęs ir didesnių failų, po 4 GB...

Komentuoti:

• LBP
    replied
    Na, kietasis diskas yra 1 Tb, aš kalbu apie atmintį (DDR2)

Žodžiu, čia tas atvejis, kai kartą metuose iššauna lazda

Komentuoti:

• le bronius
    replied
    Žiūrint, kokią tu atmintį turi omenyje. Jei tu apie RAM'us, tai failo dydis ir ram'ų skaičius nesusijęs. Jis tikrai nepompuoja failo į laikinąją atmintį. O jeigu tu apie kieto disko vietą, tai jei jame tik 2 GB, tai tu į ji niekaip neįkiši daugiau, nei 2 GB. Be to tu turi gauti ir perspėjimo žinutę, kad per mažai vietos diske.

Komentuoti:

• 99
    replied
    Parašė LBP Rodyti pranešimą
    Na, perrašyti diską ne bėda, įdomu tik buvo, ar yra ryšys tarp kompiuterio atminties ir failo dydžio.
    O tai kur tavo manymu tas ~0,5Gb turėtų pasidėti kietajame diske?

Komentuoti:

• LBP
    replied
    Bandžiau daryti kopiją, bet rezultatas tas pats. Nustoja kopijuoti ties ta pačia riba ir meta erorą. Na, perrašyti diską ne bėda, įdomu tik buvo, ar yra ryšys tarp kompiuterio atminties ir failo dydžio.

Komentuoti:

• le bronius
    replied
    Greičiausiai bėda bus dėl disko įrašymo. Aš tai dar pabandyčiau pasidaryti to disko image'ą (t.y. *iso failą). O tada įdėti (mount) jį į virtualų įrenginį (fantom cd, magic disc ar panašiai). Ir jeigu jau duos pasidaryti virtualų diską, tai duos nukopijuoti ir tą didelį failą.
    Paskutinis taisė le bronius; 2010.04.09, 12:55. Priežastis: nerišlus sakinys

Komentuoti:

• LBP
    replied
    Nežinau, ar į temą, bet iškilo bėda. Diske (dvd) turiu failą, kurio dydis apie 2,5 gb. Turiu jį nukopijuoti į kietą diską, bet nepavyksta, nuskaičius 40 proc. užlūžta. Klausimas toks, ar tai susiję su tuo, kad kompiuteryje yra tik 2gb atminties ? Ar bėda dvd disko, įrašyme?

Dėkui už nuomones

Komentuoti:

• LC.
    replied
    Parašė 99 Rodyti pranešimą
    Pabandyk formatuoti su disko tvarkymui skirtais įrankiais:
    Control Panel/Administrative Tools/Computer Management/Disk Management (nuoroda dešinėje pusėje, čia jei Windows 7)

Greičiausiai tavo USB atmintinėje nėra pagrindinio skirsnio (Primary partition), tad ties atmintine turėtum matyti juodos spalvos zoną (Unallocated space).
    /\ Ačiū už pagalbą, veikia!

Komentuoti:

• LBP
    replied
    Viskas priklauso nuo to, kam tu jį naudoji

Komentuoti:

• BizZ'as
    replied
    Intel Core Quad Q6600
    Ram 2gb
    GeForce GTX 280
    HDD 1Tb
    Vaizduoklis LG 21'
    Windows 7

nezinau cia gerai ar blogai

Komentuoti:

• LBP
    replied
    Man su viena iš SD kortelių taip pat nutiko. Guli dėžutėj, nes nieko negaliu padaryti nė viename kompiuteryje.

Komentuoti:

• 99
    replied
    Parašė emas22 Rodyti pranešimą
    Čia gal biškį ne į temą, bet...
    Turiu flasha 4GB "Sandisk Cruzer Micro", paskutiniu metu jo neatidaro ir prašo jį suformatuoti. Formatuojant išmetama lentelė "Windows was unable to complete format", bet kokiu variantu ar būtų NTFS, FAT32 sistema. Kaip jį suformatuoti, kad veiktų?

P.S Prieš "sugedimą" buvo naudotasi "ReadyBoost" sistema. Gal nuo to čia kažkas ne taip?
    Pabandyk formatuoti su disko tvarkymui skirtais įrankiais:
    Control Panel/Administrative Tools/Computer Management/Disk Management (nuoroda dešinėje pusėje, čia jei Windows 7)

Greičiausiai tavo USB atmintinėje nėra pagrindinio skirsnio (Primary partition), tad ties atmintine turėtum matyti juodos spalvos zoną (Unallocated space).

Komentuoti:

• LC.
    replied
    Ech, kaip gaila atsisveikint...

Komentuoti:

• Vaidas
    replied
    Kokis buvo anksčiau, net nesidomėjau, nes nebuvo reikalo. Bet išviso bet kokiu variantu ar tai būtų NTFS ar FAT rašo, kad unable ir ką nori tą daryk.
    Aš turėjau omenyje tai, kad jeigu jis anksčiau buvo formatuotas NTFS, galėjo dėl to susidėvėti.

Komentuoti:

• spirit
    replied
    Siunčiau 2 draiverius, t.y "Launchpad U3 remove" ir atitinkamai install. Abiejuosie variantuose kai užkrauna 30 proc. Windows 7 rašo, kad "Launchpad removal (arba install) program has stopped working".
    Jei draiverių atnaujinimas nepadeda, tai gali mest lauk tą USB, nes čia tada nebe draiverių, o pačios atmintinės problema Nebent gali dar bandyt per Control panel -Add new hardware, bet nemanau kad ir tas suveiks.

Komentuoti:

Working...
X