Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Tavo kompiuteris

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

• ANDRIUS
    replied
    Parašė taimis Rodyti pranešimą
    19" .
    Cia Laptopas su 19"? Na maciau toki, bet idomu kaip ta daikta nesiotis su savim?? Anyway, griozdas atrodo ispudingai

Komentuoti:

• daktaras
    replied
    oj tiesa dar pamiršau svarbiausią ir man reikalingiausią dalyką - 19'' monitorių

Komentuoti:

• Vilius
    replied
    Parašė batista Rodyti pranešimą
    atsinaujinau ir aš per kalėdas celeron 3,07 Ghz, 512 ramų, 256 mb radeono vaizdas, dvd-rw drive, hdd 160Gb, windowsai ir wordas originalūs, net lipdukai ant dėžės yra
    Panasus musu kompai, tik pas mane procesorius silpnesnis.

Komentuoti:

• Reptilias
    replied
    Antanai atlaikyk!

Procesorius: Intel celeron 300 mHz
    Hardas:40gb seagate+80gb maxtor
    Ramas:160 mb
    Vaizdo plokste:kazkokia geforce 6 metu senumo
    Garso plokste:creative 9 metu senumo
    Cd-rom:Lg cd-rom 52x
    Monitorius:Sony trinitron multiscan 100es

Kompas tuoj sves garbinga 10 metu jubilieju
    Na priekaistu kompui nepradesiu vardint nes jau patys paskaite matot kas cia per "erzilas".Prasau tevu, kad nupirktu nauja, bet jie mieliau perka broliui laptopus...Internetas greitas ivestas, taciau ant tokio sukriosusio senuko tai tiek ir to greicio jauciasi...Vienu metu galima naudotis skype,ka nors siust su emule ar soulseeku ir skaityt miestai.net .Tikiuosi mano mylimasis turbokompiuteris tuoj keliaus pas kompu dieva, o as gausiu nauja.

Komentuoti:

• daktaras
    replied
    atsinaujinau ir aš per kalėdas celeron 3,07 Ghz, 512 ramų, 256 mb radeono vaizdas, dvd-rw drive, hdd 160Gb, windowsai ir wordas originalūs, net lipdukai ant dėžės yra

Komentuoti:

• Ramunas
    replied
    Man verkiant reikia daugiau ramo, nes mano 512mb su RAW failais dirbant stipriai per mazai :/

Komentuoti:

• Ametistas
    replied
    Savajį kompą pirkau šio gruodžio pradžioj, mokėjau 1200Lt be monitoriaus (jį turiu jau nuo seniau). Dabar stovi kambary nenaudojamas AMD Athlon 1600+ (apie 1100 Mhz), 256 Mb, CD-RW, 60 Gb, bet niekas neperka

Komentuoti:

• taimis
    replied
    Parašė ANDRIUS Rodyti pranešimą

manasis "zveriukas" labai panasus i tavaji, taciau galiu paigirti 17" ekranu bei 512 MB Ge-Force'u 7900.
    19" .

Komentuoti:

• Ametistas
    replied
    Mano stacionarus.
    AMD Duron 3200 Mhz, 512 Mb, 80 Gb, ATI vaizdo plokštė (sako geresnė nei GeForce, nes rečiau "pakimba", bet man ir anas kompas su GeForce nebuvo "pakibęs" ), beje, dar monitorius - LG flatron 17".

Komentuoti:

• ANDRIUS
    replied

manasis "zveriukas" labai panasus i tavaji, taciau galiu paigirti 17" ekranu bei 512 MB Ge-Force'u 7900.

Komentuoti:

• Vaidas
    replied
    Mano senukas HP pagaliau sulaukė pamainos

Toshiba Satellite A100-906:
    Core 2 Duo 1.83 GHz
    1024 MB RAM
    100 GB HDD
    GF Go 7600 256 MB
    15.4" WXGA
    harman/kardon garsas

Po 800 MHz PIII, greičio padidėjimas nerealus

Komentuoti:

• HAMMER
    replied
    vytauc pradėsi žaidimus žaist? Vaizdo plokštė toli gražu ne iš prastųjų

Komentuoti:

• Smauglys
    replied
    Intel Core 2 Duo E6400
    2x1024 mb ram
    Geforce 7800gt
    200 gb + 40 gb hdd
    17" LCD
    Paskutinis taisė Smauglys; 2007.01.28, 19:30.

Komentuoti:

• daktaras
    replied
    /\ mane domintų šito augintinio kainos skaimenų skaičius

Komentuoti:

• vytauc
    replied
    Štai šis žvėrelis 2 savaičių bėgyje pakeis mano naminį Athlon 1600+ su 768 RAM, 40 GB ir pavargusia vaizdo plokšte.

Darbe turiu HP laptopą su panašiais parametrais kaip pas Liūtą, tik su AMD procu.

Komentuoti:

• liutass
    replied
    Nešiojamas

Komentuoti:

• Xmaster
    replied
    Mano Toshiba nešiojamas kompiuteris:
    Intel Centrino Duo 2 Ghz
    1024 Mb Ram
    Ati Radeon X1600 256 Mb vaizdo korta
    100 gb Hard Disk

Komentuoti:

• vap
    replied
    -- Barake
    AMD Athlon XP 2400+
    256 MB RAM
    80GB HDD

-- Darbe (šiek tiek geresnis)
    Intelis 3GHz
    512 MB RAM (o gal ir 1GB)
    80GB HDD

-- Atejo laikas naujam. Renkuosi iš notebook'ų su 14'1 įstrižaine ir macBook'o

p.s. pas tėvus stovi panašus kaip darbe tik kad AMD procesorius, o ten pat po stalu AMD K-7 (ar K-6) su 350Mhz, 160Mb RAM ir 4Gb HDD (ir kas gali pagalvot, kad prieš 4 mėnesius man jo visiškai pakako)

Komentuoti:

• pauliaK
    replied
    AMD Sempron 3300+ (2GHz)
    512+256MB RAM (antroji plokštelė (256MB ) pasiskolinta iš antrojo kompo, niekaip neprisiverčiu nukeliauti iki parduotuvės ir isigyti dar vieną 512MB plokštelę ) Toliau: 120GB HDD / 256MB ATI Radeon 9600 / DVD-RW / 17" LG LCD monitorius.

Antras Kompiuteris (visiškai nebereikalingas ):
    AMD Athlon XP 2000+ / 512-256MB Ram (aukščiau paminėta kur dingo tie 256MB ) /64MB nVidia GeForce 2 MX400 / 40GB HDD / CD-RW / DVD Rom / 17" Dell monitorius.

Dar turiu ir trečia, bet neveikia jis, todėl nesiplėsim .

P.S. Jau senokai planuoju įsigyti nešiojamąjį kompiuterį, bet turint galvoje, kad net RAM'u jau beveik metai nesugebu nueit nusipirkt, tai...
    Paskutinis taisė pauliaK; 2006.12.04, 18:22.

Komentuoti:

• Miningan
    replied
    1,8Ghz
    60 ir 80 Gb HDD
    768 Ram
    Ge force2 mx 400 64 mb

Šiaip reiktų greitesnio procesoriaus ir geresnės vaizdo plokštės...gal Kalėdų senelis atneš...

Komentuoti:

Working...
X