Vilmantas.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Vilniaus "Lietuvos Rytas"
Collapse
X
-
Tuo labiau. Čia matyt kai į aikštelę nebeišleidžia - energijos nėr kur dėti...Parašė Mjso Rodyti pranešimąVilmantas.
Comment
-
buvęs vienas perspektyviausių lietuvių krepšininkų savo kartos, bet kadangi negera chebra buvo svarbiau už treniruotes, tai vat ir žaidžia pagal savo lygį...Parašė oranger Rodyti pranešimąKas per "žvaigždė" yra Vidmantas Dilys?
Šiandien prieš mane važiavo Vilniaus gatvėmis su "Lryto" simbolika papuoštu automobiliu, tai pasibaisėjau tiesiog jo vairavimo "įgudžiais'... Tikras "kelių gaidelis".
Comment
-
Vaikystėj mokykloj pasižymėjo sunku charakteriu ir nelabai dideliu protu. Tai neverta daug tikėtis iš joParašė oranger Rodyti pranešimąTuo labiau. Čia matyt kai į aikštelę nebeišleidžia - energijos nėr kur dėti...
Comment
-
Ir jautėsi super mega žvaidžde dar mokykloje. Vairuoti pradėjo dar neturėdamas teisių, tad nei kiek nenuostabu kad su žvaigždėjimas ir vairavimo kultūra nepakito.Parašė Mjso Rodyti pranešimąVaikystėj mokykloj pasižymėjo sunku charakteriu ir nelabai dideliu protu. Tai neverta daug tikėtis iš jo
Comment
-
Vairuoti tai pradėjo, bet iki šiol neišmoko.Parašė GediminasJa Rodyti pranešimąIr jautėsi super mega žvaidžde dar mokykloje. Vairuoti pradėjo dar neturėdamas teisių, tad nei kiek nenuostabu kad su žvaigždėjimas ir vairavimo kultūra nepakito.
Comment
-
Pasakok, ką ji pažeidinėjoParašė oranger Rodyti pranešimąVairuoti tai pradėjo, bet iki šiol neišmoko.
Comment
-
Artimiausiu metu teks pervadinti šią temą:
Vilniaus savivaldybė tapo „Lietuvos ryto“ dalininke, klubo pavadinimas gali keistis jau kitą sezoną*******
Miestai.net Fb
Comment
-
Rytas atsisako dalyvauti LKF del TV:
http://www.musukrepsinis.lt/lt/index...d.20,item.1665
man tik idomu ka patys vilnieciai ir klubo remejai mano del tokiu vadovybes sprendimu?
bet kuriuo atveju konkurencija del TV reitingu, reklamu ir $$$ kencia krepsinis
Comment
-
Vainauskas yra debilas. Tikrai sunervavo mane šį sykį.Parašė negative Rodyti pranešimąRytas atsisako dalyvauti LKF del TV:
man tik idomu ka patys vilnieciai ir klubo remejai mano del tokiu vadovybes sprendimu?
Comment
-
Blogai. Bet matyt tai yra rimtas požymis, kad atėjo laikas permainoms LT krepšinyje.Parašė negative Rodyti pranešimąRytas atsisako dalyvauti LKF del TV:
Geriau atsisakytų VTB lygos varžybų. Bet ten rusai gerai moka.
Comment
-
Nematau priežasčių atsisakyt žaisti tokiam stipiam turnyre. Reikia džiaugtis , kad LR ten lošia. Jei ne šis turnyra trečidieni į Vilnių neatvyktų viena stipriausių Europos komandųParašė oranger Rodyti pranešimąBlogai. Bet matyt tai yra rimtas požymis, kad atėjo laikas permainoms LT krepšinyje.
Geriau atsisakytų VTB lygos varžybų. Bet ten rusai gerai moka.
Comment
-
Kad ta Taurė nei iš sportinės, nei iš finansinės pusės jokios naudos neduoda, na dar vienos rungtynės tarp Ryto ir Žalgirio LKL sezono viduryje ir tiek.Parašė Kaštonas Rodyti pranešimąNematau priežasčių atsisakyt žaisti tokiam stipiam turnyre. Reikia džiaugtis , kad LR ten lošia. Jei ne šis turnyra trečidieni į Vilnių neatvyktų viena stipriausių Europos komandų
Comment
-
O tai pala, negi jau neatsirado licenzijos?
Man tik labai idomi priezastis, del kurio buvo atsisakyta dalyvauti. Primena preteksto ieskojima. Siuo atveju yra tariamasi ir ieskoma bendro sprendimo, o ne boikotuojami svarbus turnyrai...liudna visgi.Paskutinis taisė Magician; 2012.01.08, 14:28.
Comment
-
Rytas nežaidžia Eurolygoje. Jeigu ne už LKL, o už Taurę būtų tas šansas duodamas, tada būtų kita kalba.Parašė daktaras Rodyti pranešimą/\ eurolygos reitingo taškus ji duoda, tai svarbus turnyras
Comment
-
Šiaip neaišku, ar buvo susitarimas su LKF dėl transliacijų, ar nebuvo. Jei paaiškėas, kad buvo, tai normalus žingsnis, kaip sakai, pretekstas ir nutraukti dalyvavimą. Be to, tas turnyras kartais ne a la LKL rungtynės tarp tų pačių komandų? Jei taip, tai neverta kapotis, nes finalai visada būna tarp dviejų komandų. VTB turnyras apsimoa ir finansiškai, ir iš praktikinių sumetimų (stipresni klubai), taip pat manau visa energija yra nukreipta į Eurocup, tad papildomas turnyras prieš pajėgius varžovus sezono viduryje tik padidina traumų riziką.Parašė Magician Rodyti pranešimąO tai pala, negi jau neatsirado licenzijos?
Man tik labai idomus pretekstas, del kurio buvo atsisakyta dalyvauti. Primena preteksto ieskojima. Siuo atveju yra tariamasi ir ieskoma bendro sprendimo, o ne boikotuojami svarbus turnyrai...liudna visgi.
Comment
Comment