Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Vilniaus "Lietuvos Rytas"

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

• D.P
    replied
    Parašė Lettered Rodyti pranešimą
    Rytas nežaidžia Eurolygoje. Jeigu ne už LKL, o už Taurę būtų tas šansas duodamas, tada būtų kita kalba.
    Matyt Eurocup yra tikslas, nes laimėjus turnyrą, gauni bilietą į Eurolygą nepriklausomai kaip susiklosto nacionalinis čempionatas. Galų gale pats VTb turnyras yra pajėgus. Mažai ką RYtas praranda.

Komentuoti:

• D.P
    replied
    Parašė Magician Rodyti pranešimą
    O tai pala, negi jau neatsirado licenzijos?

Man tik labai idomus pretekstas, del kurio buvo atsisakyta dalyvauti. Primena preteksto ieskojima. Siuo atveju yra tariamasi ir ieskoma bendro sprendimo, o ne boikotuojami svarbus turnyrai...liudna visgi.
    Šiaip neaišku, ar buvo susitarimas su LKF dėl transliacijų, ar nebuvo. Jei paaiškėas, kad buvo, tai normalus žingsnis, kaip sakai, pretekstas ir nutraukti dalyvavimą. Be to, tas turnyras kartais ne a la LKL rungtynės tarp tų pačių komandų? Jei taip, tai neverta kapotis, nes finalai visada būna tarp dviejų komandų. VTB turnyras apsimoa ir finansiškai, ir iš praktikinių sumetimų (stipresni klubai), taip pat manau visa energija yra nukreipta į Eurocup, tad papildomas turnyras prieš pajėgius varžovus sezono viduryje tik padidina traumų riziką.

Komentuoti:

• Lettered
    replied
    Parašė daktaras Rodyti pranešimą
    /\ eurolygos reitingo taškus ji duoda, tai svarbus turnyras
    Rytas nežaidžia Eurolygoje. Jeigu ne už LKL, o už Taurę būtų tas šansas duodamas, tada būtų kita kalba.

Komentuoti:

• Magician
    replied
    O tai pala, negi jau neatsirado licenzijos?

Man tik labai idomi priezastis, del kurio buvo atsisakyta dalyvauti. Primena preteksto ieskojima. Siuo atveju yra tariamasi ir ieskoma bendro sprendimo, o ne boikotuojami svarbus turnyrai...liudna visgi.
    Paskutinis taisė Magician; 2012.01.08, 13:28.

Komentuoti:

• daktaras
    replied
    /\ eurolygos reitingo taškus ji duoda, tai svarbus turnyras

Komentuoti:

• Lettered
    replied
    Parašė Kaštonas Rodyti pranešimą
    Nematau priežasčių atsisakyt žaisti tokiam stipiam turnyre. Reikia džiaugtis , kad LR ten lošia. Jei ne šis turnyra trečidieni į Vilnių neatvyktų viena stipriausių Europos komandų
    Kad ta Taurė nei iš sportinės, nei iš finansinės pusės jokios naudos neduoda, na dar vienos rungtynės tarp Ryto ir Žalgirio LKL sezono viduryje ir tiek.

Komentuoti:

• Kaštonas
    replied
    Parašė oranger Rodyti pranešimą
    Blogai. Bet matyt tai yra rimtas požymis, kad atėjo laikas permainoms LT krepšinyje.
    Geriau atsisakytų VTB lygos varžybų. Bet ten rusai gerai moka.
    Nematau priežasčių atsisakyt žaisti tokiam stipiam turnyre. Reikia džiaugtis , kad LR ten lošia. Jei ne šis turnyra trečidieni į Vilnių neatvyktų viena stipriausių Europos komandų

Komentuoti:

• oranger
    replied
    Parašė negative Rodyti pranešimą
    Rytas atsisako dalyvauti LKF del TV:
    http://www.musukrepsinis.lt/lt/index...d.20,item.1665

man tik idomu ka patys vilnieciai ir klubo remejai mano del tokiu vadovybes sprendimu?
    bet kuriuo atveju konkurencija del TV reitingu, reklamu ir $$$ kencia krepsinis
    Blogai. Bet matyt tai yra rimtas požymis, kad atėjo laikas permainoms LT krepšinyje.
    Geriau atsisakytų VTB lygos varžybų. Bet ten rusai gerai moka.

Komentuoti:

• spirit
    replied
    Parašė negative Rodyti pranešimą

man tik idomu ka patys vilnieciai ir klubo remejai mano del tokiu vadovybes sprendimu?
    Vainauskas yra debilas. Tikrai sunervavo mane šį sykį.

Komentuoti:

• negative
    replied

Komentuoti:

• spirit
    replied
    Dar neikaip. Matyt, nebuvo dar posėdžio.

Komentuoti:

• negative
    replied
    o kaip baigesi sita istorija:
    http://www.delfi.lt/news/daily/crime....d?id=53275743

Komentuoti:

• tivoli
    replied
    /\ Na susigrąžint Statyba kaip ir nėra šansų, nes tokia komanda jau žaidžia NKL lygtais...

Komentuoti:

• Irma
    replied
    Artimiausiu metu teks pervadinti šią temą:

Vilniaus savivaldybė tapo „Lietuvos ryto“ dalininke, klubo pavadinimas gali keistis jau kitą sezoną

Komentuoti:

• spirit
    replied
    Vairuoti tai pradėjo, bet iki šiol neišmoko.
    Pasakok, ką ji pažeidinėjo

Komentuoti:

• oranger
    replied
    Parašė GediminasJa Rodyti pranešimą
    Ir jautėsi super mega žvaidžde dar mokykloje. Vairuoti pradėjo dar neturėdamas teisių, tad nei kiek nenuostabu kad su žvaigždėjimas ir vairavimo kultūra nepakito.
    Vairuoti tai pradėjo, bet iki šiol neišmoko.

Komentuoti:

• GediminasJa
    replied
    Parašė Mjso Rodyti pranešimą
    Vaikystėj mokykloj pasižymėjo sunku charakteriu ir nelabai dideliu protu. Tai neverta daug tikėtis iš jo
    Ir jautėsi super mega žvaidžde dar mokykloje. Vairuoti pradėjo dar neturėdamas teisių, tad nei kiek nenuostabu kad su žvaigždėjimas ir vairavimo kultūra nepakito.

Komentuoti:

• Mjso
    replied
    Tuo labiau. Čia matyt kai į aikštelę nebeišleidžia - energijos nėr kur dėti...
    Vaikystėj mokykloj pasižymėjo sunku charakteriu ir nelabai dideliu protu. Tai neverta daug tikėtis iš jo

Komentuoti:

• daktaras
    replied
    Kas per "žvaigždė" yra Vidmantas Dilys?
    Šiandien prieš mane važiavo Vilniaus gatvėmis su "Lryto" simbolika papuoštu automobiliu, tai pasibaisėjau tiesiog jo vairavimo "įgudžiais'... Tikras "kelių gaidelis".
    buvęs vienas perspektyviausių lietuvių krepšininkų savo kartos, bet kadangi negera chebra buvo svarbiau už treniruotes, tai vat ir žaidžia pagal savo lygį...

Komentuoti:

• oranger
    replied
    Parašė Mjso Rodyti pranešimą
    Vilmantas.
    Tuo labiau. Čia matyt kai į aikštelę nebeišleidžia - energijos nėr kur dėti...

Komentuoti:

Working...
X