Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

FK Žalgiris Vilnius

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Pirmyn; kad tik visi planai išsipildytų..

    Comment


      Kosmosas kažkoks


      Lithuania move for ex-Hearts player Calum Elliot

      CALUM ELLIOT will fly out to Lithuania tomorrow to sign for Zalgiris Vilnius on a two-year deal. The 24-year-old is a free agent after leaving Hearts at the start of the month.

      He has been plagued by injuries for the past year so believes a change of scenery will give him the best chance of getting back to his best. He said: “Everything has been agreed. I’m delighted and it’s obviously a big move for me. The longer you go without a club the more you worry.

      “You could say it’s a step into the unknown so there’s an element of trepidation. But I phoned Marius Zaliukas, who I’m friendly with from my time at Hearts. He says Vilnius is an ideal place to live in, so it helped put my mind at rest a bit.

      “Marius also says they are passionate about their football which will be what I was used to. I can’t wait to try a different way of life and it’s not too far from Scotland if I ever feel like coming home.”
      You can change your car, you can change your house, you can change your Wetherspoon, you can change your wife or religion, even you can change your sex. But you can never change the team you support...

      Comment


        Super. Jei tai tiesa, tai labai džiugu. Tokie žaidėjai kelia Lietuvos futbolo lygos lygį, prestižą. Žalgiriui visą sezoną kišo koją nesugebėjimas užbaigti atakų, nors tam progų turėjo į valias. Naujas treneris kroatas, šis škotas, 6 jauni lietuviai,kurie gana patyrę ir žinomi, vietoje buvusių statistų, išlaikytas komandos branduolys (vietiniai žaidėjai ir legionas). Na, laukia įdomus sezonas.

        Comment


          įdomiai išeina - Matulevičius kažkur Rumunijoj malasi, o Žalgiris ima kažkokį škotą, tai ar tas toks pigus ar Matulevičius baisiai kainą užsikėlė?
          Istorijos nesuklastosi! P. B. Prūdas

          Comment


            Eliotas ateis į Žalgirį už dyka, nes laisvas agentas ir kainuos tik jo alga, kurią susidėrės, o Matulevičių parduos už pinigą, nes turi kontraktą, viskas aiškiau nei aišku
            Aš neliūdnas - aš blaivus

            Comment


              Parašė Maarko Rodyti pranešimą
              įdomiai išeina - Matulevičius kažkur Rumunijoj malasi, o Žalgiris ima kažkokį škotą, tai ar tas toks pigus ar Matulevičius baisiai kainą užsikėlė?
              O iš kur tokios žinios, kad Matulevičius Rumunijoje? Tikėjausi, kad pavyks ir jį išsaugoti...

              Comment


                http://www.pandurii-tg-jiu.ro/index.php?id=8313 va čia parašyta, o dėl Matulevičiaus pirkimo tai neaišku, nes pas rumunus apie tai nieko neparašyta, tik kažkas užsiminta apie žaidėjo nuomą
                Istorijos nesuklastosi! P. B. Prūdas

                Comment


                  na Rumunijos futbolas aukštesnio lygio ir galimybių tobulėti ten daugiau, juolab Matulevičius gana jaunas žaidėjas.
                  Ką gi, dėl Elioto jau viskas aišku. VMFD paskelbė,kad jis ketvirtadienį taps oficialiu komandos žaidėju.

                  ***
                  Iki pilnos laimės trūksta Skerlos, kuris šiuo metu yra laisvas. Nors tų gynėjų pas mus daug ir dauguma - jauni, tačiau turėtume bene stipriausia gynėjų liniją, šio žaidėjo patirtis praverstų irkomandai, ir jaunimui.
                  Paskutinis taisė D.P; 2012.01.18, 14:31.

                  Comment


                    Nu tikrai įdomios naujienos. Jau pradedu laukt "Ekrano" ir "Žalgirio" susitikimų, turėtų būti įdomus sezonas

                    Comment


                      Idomu tik ar ištemps visą sezoną Lietuvoje

                      Comment


                        nu jeigu Žalgiris dar ir skerlą nukirstų, tai sakyčiau būtų fail, jeigu praloštų A lygą šiemet

                        Comment


                          Parašė daktaras Rodyti pranešimą
                          nu jeigu Žalgiris dar ir skerlą nukirstų, tai sakyčiau būtų fail, jeigu praloštų A lygą šiemet
                          Atrodo, einame ta linkme. Galbūt Skerla sugrįš namo?

                          http://www.futbolas.lt/naujiena/aske...mo-su-zalgiriu

                          Daugiausiai rungtynių Lietuvos nacionalinėje futbolo rinktinėje (84) sužaidęs gynėjas Andrius Skerla šiandien, prieš pasibaigiant A lygos klubų registracijos terminui, gali papildyti Vilniaus "Žalgirio" komandos gretas.

                          Per klubo pristatymą ketvirtadienį "Žalgirio" sporto direktorius Mindaugas Nikoličius užsiminė, kad komandą netrukus gali sustiprinti dar vienas žaidėjas. Koks - neatskleidė. Futbolas.lt duomenimis, žalgiriečiai derasi su 34 metų A.Skerla.

                          "Pokalbiai vyksta. Pasišnekėjome su "Žalgirio" vadovais ir laukiame. Dabar jau reikia žiūrėti, ką jie nuspręs", - futbolas.lt sakė A.Skerla.


                          Lietuvis turėjo galiojančią sutartį su Lenkijos klubu Balstogės "Jagiellonia" iki vasaros, tačiau sausį lenkai inicijavo sutarties nutraukimą po to, kai gynėjas patyrė traumą.

                          "Dėmesio iš "Žalgirio" esu sulaukęs ir anksčiau, kai dar nebuvo aišku, kad paliksiu "Jagiellonia". Kai su lenkais susiklostė tokia nemaloni situacija, supratau, kad jau metas grįžti namo ir čia baigti karjerą", - pasakojo A.Skerla.

                          Gynėjas sako, kad netrukus tikisi atgauti sportinę formą: "Po truputį sveikstu, norisi pradėti žaisti. Tikiuosi, kad po 2-3 savaičių jau galėsiu sportuoti pilna jėga."

                          Jei pasirašytų sutartį su "Žalgiriu", šiam vidurio gynėjui dėl vietos startinėje sudėtyje tikriausiai tektų konkuruoti su Algiu Jankausku ir Luka Peričiumi.

                          A.Skerla yra atstovavęs "Žalgiriui" 1996-1997 metais, prieš išvykdamas į Olandijos klubą "Eindhoven".

                          Comment


                            Parašė daktaras Rodyti pranešimą
                            nu jeigu Žalgiris dar ir skerlą nukirstų, tai sakyčiau būtų fail, jeigu praloštų A lygą šiemet
                            Šiaip būtų smagu, kad sugrįžtų, bet "Žalgiris" su tokiu žaidimu, kokį šiandien prieš "Bangą" rodė, aukso tikrai nelaimės

                            Comment


                              Parašė Valiukas Rodyti pranešimą
                              Šiaip būtų smagu, kad sugrįžtų, bet "Žalgiris" su tokiu žaidimu, kokį šiandien prieš "Bangą" rodė, aukso tikrai nelaimės
                              Tai jau taip. tikrai nesitikėjau, kad taip suloš. Broko buvo labai daug. Kita vertus, reikėtų įvertinti, jog tai tik čempionato startas ir dauguma komandų optimalią forma įgys čempionato metu, per pimuosius 2-3 mačus. O vidutiniokai visada stengsis įkąsti. Juolab banga su Žalgiriu turi nesuvestų sąskaitų , be kita ko, komandos tikrai pasistiprino.
                              Rinktines treneris vertindamas Bangos v. Žalgiris žaidimą išskyrė taktinius sumanymus. Na, stebint internetu, man kažko stebuklingo nesimatė.
                              Fizinis pasiruošimas bene geriauisas per 3 sezonus, iš tikrųjų galima duoti didelį pliusą Žalgirio fiziniam pasiruošimui. Patiko, kad leidžia pasireikšti jaunimui (D.Kazlauskui tik 17metų.)
                              Žalgirio problema ta pati - traumos, traumos, traumos...Šilėnas, kuris preitą sezoną žibėjo ir patraukė rinktinės trenerių dėmesį šiuo metu statomas į gynėjo pozicija,kuri jam yra svetima, nes Vaitkūnas susitraumavęs, o jaunų gynėjų matyt dėl įtampos nenorėjo leisti į aikštę. Jeigu gerai pamenu, būtent Šilėnas toje atakoje neapsigynė ir praleidome įvartį. Vaskėla,kruis yra kuriantis žaidėjas, taip pats su traumomis. Saugų grandyje lošė jaunas Krasnovskis bei kroatas Pekas, kuris surezgė kelias pavojingesnes ir aštresnes atakas, tačiau iš esmės neišpildė abu saugai žaidimo, nes Elliotas kaip matyti stengėsi kaip jautis, tačiau kamuolio negaudavo. Labai bijau, kad pastarasis treneris neišnaudos Šilėno ir toliau jį statys į gynėjus,kas komplikuos ir gynybą, ir atakavimą. Apie Andrių Skerlą kol kas jokių žinių, tik informacija, kad vyksta derybos. Paėmus jį, gynybos linija atrodytų labai stipri - Jankauskas, Skerla, Vaitkūnas, Freidgeimas, Perič.
                              Banga žaidė tokį klampų futbolą - koncentravosi į gynybą, presingavo, sunku buvo žaisti trumpais perdavimas, ir tikslumo pritrukdavo..karts nuo karto kontratakuodavo. Užsivedę gargždiškiai buvo, užsivedę.


                              o dėl aukso bus bene įdomiausias kova per pastaruosius 5 metus, nes 3 komandos su kiekvienu sezonu vis daugiau investuoja ir stiprina sudėtis. Vakarykštis Sudūvos ir Ekrano mačas parodė, jog laukia įdomus sezonas.
                              Šiauliai gali pateikti staigmenų, tačiau matyt 3 prizininkės bus tos pačios.

                              Comment


                                Staigmenų gali ne tik "Šiauliai", bet ir "Kruoja" pateikt ir šiaip nebūčiau labai nustebęs, jei "Ekranas" šiemet čempionų titulą perleis "Žalgiriui" ar "Sūduvai".

                                Comment


                                  15-a metų Lietuvos nacionalinei futbolo rinktinei atstovavęs ir 84 rungtynes joje sužaidęs Andrius Skerla tapo Vilniaus miesto futbolo draugijos „Žalgiris“ nariu
                                  http://www.zalgiris-vilnius.lt/naujienos/n1091.html

                                  Comment



                                    Jau maniau, kad derybos bus žlugusios...Na, turint Skerlą, jam atgavus formą, Žalgirio gynyba - sunkaii bus pralaužiama. Nors ir dabar tik 2 įvarčiai praleisti. Bet džiugu, kad grįžta tokie žaidėjai kaip Voras. Kone gyva legenda, viena s geriausių gynėjų LT futbolo istorijoje, ypač po nepriklausomybės.

                                    Comment


                                      http://sportas.delfi.lt/abroad/rturs....d?id=58657865

                                      Turskis: mūsų futbolo vadovai neturi autoriteto tarp valstybės vadovų ir negali su jais kalbėtis
                                      Interviu tinka ir prie temos apie futbolą, ir prie Žalgirio. Įdomūs keli fragmentai apie istoriją, ypač kas vykdavo po Vilniaus Žalgirio rungtynių..demonstracijos, išvartyti milcijos automobiliai, sudaužytos vitrinos ir susidūrimai gatvėje su milicija (bent jau tiek tėvas man yra pasakojęs)...Linksma buvo

                                      Comment


                                        Parašė D.P Rodyti pranešimą
                                        http://sportas.delfi.lt/abroad/rturs....d?id=58657865



                                        Interviu tinka ir prie temos apie futbolą, ir prie Žalgirio. Įdomūs keli fragmentai apie istoriją, ypač kas vykdavo po Vilniaus Žalgirio rungtynių..demonstracijos, išvartyti milcijos automobiliai, sudaužytos vitrinos ir susidūrimai gatvėje su milicija (bent jau tiek tėvas man yra pasakojęs)...Linksma buvo
                                        šitas veikėjas tinka prie Žalgirio tik kaip juodoji pusė, pradedant nuo to kai pardavė rungtynes kaukaziečiams ir buvo gėdingai išgrūstas iš komandos ir baigiant teismais prieš FD Žalgirį, nieko teigiamo šis veikėjas Žalgiriui nedavė
                                        Aš neliūdnas - aš blaivus

                                        Comment


                                          Parašė geriantis Rodyti pranešimą
                                          šitas veikėjas tinka prie Žalgirio tik kaip juodoji pusė, pradedant nuo to kai pardavė rungtynes kaukaziečiams ir buvo gėdingai išgrūstas iš komandos ir baigiant teismais prieš FD Žalgirį, nieko teigiamo šis veikėjas Žalgiriui nedavė
                                          Joo, tais niekada nepamirsiu tu rungtyniu su Tbilisio Dinamo kai Turskis su Jurkumi (nuo tada jis tapo "Kliurkumi") pasistenge. Pralaimeta 2:0 labai svarbiose rungtynese...

                                          Comment

                                          Working...
                                          X