Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Eurobasket 2011. Pasiruošimas

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

• Saulenas
    replied
    Parašė Maarko Rodyti pranešimą
    "civilizuoti Europos piliečiai", bet tik Vilniuj tai kažkodėl viskas kultūringai praėjo, ir iš kur gi paskui tie stereotipai randasi?
    Jei butu normaliai organizuota visur butu kulturingai praeje.
    O del "civilizuotu pilieciu" pasiziurek kas darosi per ispardavimus Amerikoi ir Europoi.
    O kas del kulturos Vilniui -negi rimtai manai ,kad ten minia kitokia nei bet kur kitur?Matem ka padaret su oranziniais dviraciais per valanda.

Komentuoti:

• Magician
    replied
    Žiūriu į tą sieną, ir matau, kad gali būti, jog čia išties skiedalai, o tai tėra tokia įmantri sienos apdaila...

Komentuoti:

• Čikupakas
    replied
    Ispanų aroganciją net per krepšinio rungtynes galima įžvelgt. Nieko neginu ir nežinau kaip ten iš tikrųjų buvo, bet neatsmesčiau varianto, kad Gasolis pats "pasidarbavo", siekdamas pašiept ir parodyt pasauliui į kokį užkampį atvažiavo. Kažkaip nesitiki, kad viešbutis galėtų tokią klaidą padaryt.

Komentuoti:

• aras991
    replied
    Parašė Kristinėlė Rodyti pranešimą
    O man atvirai pasakius, kuo toliau tuo labiau Krepšinio čempionatas kelia vis daugiau neigiamų emocijų. Įsijungus tv, jausmas lyg prieš Kalėdas, tik skirtumas, kad kas antroje reklamoje ne Kalėdų senis, bet krepšinis.
    Ne tave vieną, prisimenu darbe pajungdavo oficialią čempo radio stotį, tai išėjus nebesinorėjo girdėti žodžio krepšinis ir dabar bloga darosi išgirdus žodžius Lietuva, rinktinė, krepšinis, europos čempas.

Nežinau kaip čia bus su čempu ar pajėgsiu pasižiūrėti.

Komentuoti:

• John
    replied
    Parašė Mjso Rodyti pranešimą
    O jūs rimtai tikit, kad ispanus į tokį kambarį būtų kišę, jei siena tikrai būtų nutrūpėjus? Nebūkit naivūs Įdomu būtų pamatyt bendrą kambario interjerą.
    Atrodo, kaip tikrai nutrupėjusi apdaila. Manau daugelis tuo patikės. Dėl ko būtų gerai, jei jis po savo postu paaiškintu, kaip viskas yra iš tikrųjų.

Komentuoti:

• Mjso
    replied
    O jūs rimtai tikit, kad ispanus į tokį kambarį būtų kišę, jei siena tikrai būtų nutrūpėjus? Nebūkit naivūs Įdomu būtų pamatyt bendrą kambario interjerą.

Komentuoti:

• Maarko
    replied
    su tuo "išbyrėjusiu tinku" tai visiška nesamonė - ten akivaizdžiai matosi, kad tokia sienos apdaila, menas ten toks, viskas su ta siena yra gerai, o kas dėl kamuolių nu tai eilinį kartą pasirodė lietuviai kokie yra "civilizuoti Europos piliečiai", bet tik Vilniuj tai kažkodėl viskas kultūringai praėjo, ir iš kur gi paskui tie stereotipai randasi?

Komentuoti:

• John
    replied
    Kita vertus, negražu iš Gasolio pusės dėlioti tokias nuotraukas. Galėjo tiesiog paprašyti, kad pakeistų kambarį ir tiek. Sakyčiau nelabai taktiškas jo (ar to, kas sugalvojo įdėti tokią nuotrauką) poelgis.

Komentuoti:

• Saulenas
    replied
    Parašė Kristinėlė Rodyti pranešimą
    O man atvirai pasakius, kuo toliau tuo labiau Krepšinio čempionatas kelia vis daugiau neigiamų emocijų. Įsijungus tv, jausmas lyg prieš Kalėdas, tik skirtumas, kad kas antroje reklamoje ne Kalėdų senis, bet krepšinis.
    O man nekelia neigiamu nes reiktu skirti krepsinio cempionata ir visas tas putas (varom uz Lietuva,kamuoliai,reklamos,sukiai ,piesiniu konkursai) kurios limpa prie to cempionato.

Komentuoti:

• zero
    replied
    Parašė GediminasJa Rodyti pranešimą
    Tempė į mašinas ir atgal kamuolių.. Gėda buvo matyti kai moteriškės bėgo su maišais kamuolių.. Kada pabandžiau vieną sugėdinti einančią, ji tiesiog pabėgo, gal pagalvojo kad atimsiu nes man vieno per maža.. Eismo organizavimo jokio, nuo Vilniaus nusukimas į megą uždarytas įspėjamųjų ženklų nerasta ir t.t.
    Buvau geresnės nuomonės apie tautą iki šio renginio..
    Rytoj tai antraštės gali drąsiai skambėti : "Kauniečiai pasiekė pasaulinį kamuolių vogimo rekordą". Matėsi, kad organizatoriams visiškai nusispjaut ant rekordo, Rakauskas matyt tikėjosi, kad daugumą atvykusių tiesiog dar apsipirks Megoje. Dar likus kokioms 2 valandoms matėsi, kad daugumai nusispjauti ant rekordo, jie linksmi su keliais kamuoliais rankose bumpsėjo nuo Megos tolyn. Jokios kontrolės, kad dauguma su kamuoliais rankose išeina iš mušinėjimo zonos, net nebuvo. Po to iš viso, į minią pradėjo mėtyti nepripūtus kamuolius, dėl kurių vyko arši kova, kaip Somalyje dėl maisto paketų . Atrodė, kad tas oranžinis kamuolys gali pakeisti kažkieno likimus, todėl artimai stovėję žmonės tapo aršiais priešais....
    Paskutinis taisė zero; 2011.08.29, 22:25.

Komentuoti:

• Kristinėlė
    replied

Komentuoti:

• GediminasJa
    replied
    Parašė Lettered Rodyti pranešimą
    Vilniuje viskas civilizuotai vyko, visi kultūringai laukė ilgoje eilėje, nors kamuolių visiems neužteko, nes žmonių tiesiog per daug susirinko.
    O Kaune paleido visus ir ėjo kas tik norėjo prieš aštuntą valandą, nes dar stovėjom beveik pusvalandį eilėje, o paskui tiesiog paleido visus ir viskas.. Absurdas visiškas buvo...

Komentuoti:

• Magician
    replied
    Šiauliuose tas pats. Pagrindinė bėda Kaune buvo tai, kad per mažai apsaugos, ir per mažai dalinimo vietų, ir apskritai, nebuvo kaip suvaldyti tokio būrio. Kol ėjo mažais būreliais, viskas buvo čiki, ir kamuolių niekas nelietė...Bet kai prasidėjo anšlagas, viskas pakriko...Ir prasidėjo. Vilniuje vieta patogesnė buvo, ir organizavimas turbūt gerokai geresnis buvo, nes šventei rimtesnei buvo ruošiamasi...

Komentuoti:

• LC.
    replied
    Parašė GediminasJa Rodyti pranešimą
    Tai nuomonę sau ir pasilaikyk. Yra tauta ir yra pavieniai asmenys. Apie bendraties vartojimą šiandien jau rašiau kitoje temoje.

Komentuoti:

• Lettered
    replied
    Parašė zero Rodyti pranešimą
    Man tai patiko akcija Kaune "Pavok oranžinį kamuolį" . Tokios betvarkės seniai neteko matyti - kamuolis visi ėmė, kiek galėjo panešti ir dar iki rekordo siekimo pradžios visi masiškai tempė kamuolius namo. Po to organizatoriai surengė akciją "išmėtyk likusius kamuolius varguoliams", kai minia stengėsi sutrypti visus, kurie mažesni už juos. Beprotiškiausias renginys, kuri teko gyvenime matyti....
    Vilniuje viskas civilizuotai vyko, visi kultūringai laukė ilgoje eilėje, nors kamuolių visiems neužteko, nes žmonių tiesiog per daug susirinko.

Komentuoti:

• GediminasJa
    replied
    Parašė zero Rodyti pranešimą
    Man tai patiko akcija Kaune "Pavok oranžinį kamuolį" . Tokios betvarkės seniai neteko matyti - kamuolis visi ėmė, kiek galėjo panešti ir dar iki rekordo siekimo pradžios visi masiškai tempė kamuolius namo. Po to organizatoriai surengė akciją "išmėtyk likusius kamuolius varguoliams", kai minia stengėsi sutrypti visus, kurie mažesni už juos. Beprotiškiausias renginys, kuri teko gyvenime matyti....
    Tempė į mašinas ir atgal kamuolių.. Gėda buvo matyti kai moteriškės bėgo su maišais kamuolių.. Kada pabandžiau vieną sugėdinti einančią, ji tiesiog pabėgo, gal pagalvojo kad atimsiu nes man vieno per maža.. Eismo organizavimo jokio, nuo Vilniaus nusukimas į megą uždarytas įspėjamųjų ženklų nerasta ir t.t.

Komentuoti:

• John
    replied
    Joooo...
    Marc Gasol
    Just arrived to our hotel, I just wanted to share with you the look of our room in the first round!
    http://twitter.com/#!/MarcGasol
    Paskutinis taisė Romas; 2011.08.29, 22:45. Priežastis: Citavimas, ne plika nuoroda...

Komentuoti:

• zero
    replied

Komentuoti:

• Saulenas
    replied
    Parašė Mjso Rodyti pranešimą
    O čia gal toks interjeras. Nematėm kitų sienų.
    Nu negali buti ten tinkas nubyrejes.Tikrai ten tikrino ir ne viena karta.Tuo labiau ,kad ir parama rekonstrukcijai gavo .Butu bent jau koki kilima pakabine.

http://www.romantic.lt/kambariai-271

Komentuoti:

• Lettered
    replied
    Nespėjo turbūt to pristato normaliai užbaigti.

Komentuoti:

Working...
X