Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Eurobasket 2011. Pasiruošimas

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Parašė daktaras Rodyti pranešimą
    parašė kas nors adminams to puslapio taip vadinamo? negaliu, nu baisu ir jau neramu iškart, dar likus tiek laiko iki čempionato...
    Gal parašytum? Kažkaip gal fanų vardu galima būtų, kad rimčiau atrodytų...
    Tikrai neramu. Šiek tiek žinau ir apie tai kaip buvo ruošiamasi burtų traukimo ceremonijai, tai patikėk - ten truputi ne tie žmonės dirba, bet čia mano asmeninė nuomonė.

    Comment




      N.Zanolinui susirūpinimą kelia tik Klaipėdos arena


      Antradienį vizitą Lietuvoje baigęs „FIBA Europe“ generalinis sekretorius Naras Zanolinas surengtoje spaudos konferencijoje pasidalijo įspūdžiais apie viešnagę mūsų šalyje.

      „FIBA Europe“ atstovas aplankė visus Europos čempionatą rengiančius miestus, susipažino su vykstančiais arenos bei viešbučių statybos darbais.

      „Pirmadienio kelionę pradėjome nuo Panevėžio. Ten apie areną viską žinome – ji pasirengusi pirmenybėms. Labiausiai rūpėjo susipažinti su viešbučio „Romantika“ rekonstravimo darbais. Jame bus 72 kambariai ir čia gyvens 4 komandos. Keturių su pliusu žvaigždučių viešbutis leis ekipoms gyventi erdviai. Jo darbai bus baigti birželį“, - pasakojimą pradėjo N. Zanolinas.

      „Šiauliuose arena taip pat puiki.


      Viskas ten tvarkoje. Kaip ir Panevėžyje, taip ir Šiauliuose domėjausi viešbučio statybomis. Jo priestatas statomas sėkmingai. Stogas jau uždengtas ir pradėti vidaus įrengimo darbai. Darbininkai pluša penktajame aukšte ir toliau leisis iki pat pirmojo. Darbai turėtų būti baigti taip pat birželį“, - pratęsė „FIBA Europe“ atstovas.

      N.Zanolino nenudžiugino tik vienas savaitės pradžioje aplankytas miestas – Klaipėda. Generalinį sekretorių neramina nuo grafiko atsiliekantys arenos statybos darbai.

      „Klaipėdoje viešbučiai puikūs, visi žinomi., todėl vykome į areną. Nesakau, kad esu susinervinęs, bet esu susinerimęs, nes darbai atsilieka nuo grafiko. Savo nerimą išsakiau merui ir jis pažadėjo, kad darbai judės greičiau. Atvyksiu į Klaipėdą vėl kovo 31 dieną. Buvo pažadėta, kad darbams bus pakviesta daugiau žmonių ir viskas bus baigta iki nustatyto termino. Tai nekelia nerimo dabar, bet laukiu didelės pažangos kovo pabaigoje“, - atviravo kanadietis.

      „Šiandien buvome Alytuje. Ten arenos statybos darbai baigti. Paprašiau tik kelių korekcijų – perkelti švieslentes į kitą vietą ir pakeisti krepšių stovų spalvas. Švieslentės trukdė žiūrovams, todėl jos turėtų būti perkeltos į arenos kampus. Stovai yra raudoni, o tai nėra FIBA spalva. Mūsų spalva – mėlyna. Jeigu tik tokios problemos Alytuje – nėra problemų“, - su šypsena pasakojo N.Zanolinas.

      Savaitgalį Žalgirio arenoje lankęsis „FIBA Europe“ generalinis sekretorius liko patenkintas dideliu statybų progresu.

      „Esu labai patenkintas Žalgirio arenos pažanga. Viskas bus baigta gegužės pradžioje, nes meras žadėjo, kad ten vyks didžiulis tarptautinis renginys. Esu į jį pakviestas ir būtinai atvyksiu, nes noriu pamatyti, kaip viskas atrodo baigus darbus. Dėl Kauno nejaučiu jokio nerimo“, - pokalbį užbaigė intensyvios viešnagės Lietuvoje išvargintas N.Zanolinas.

      Paklaustas, kas bus tokiu atveju, jeigu kovo pabaigoje Klaipėdos arenos progresas nebus pakankamas, „FIBA Europe“ generalinis sekretorius buvo diplomatiškas: „Esu optimistas, todėl tikiuosi, kad viskas bus gerai. Esu tikras, kad darbai bus pajudėję gerokai į priekį. Reikalaujame, kad arenos būtų baigtos likus mažiausiai 4 mėnesiams iki pirmenybių pradžios, todėl jeigu kažkas bus blogai, patys kostiumus pakeisime į darbo drabužius bei eisime darbuotis.

      Būtu neprošal , bet kartu būtų ir didžiulis "Pazoras' prieš visą Europą, jei tikrai taip būtų, save reprezentuotume kaip nevykusia statybininkų tautą
      Paskutinis taisė aviDer; 2011.02.01, 18:36.
      Mes siekiame gyventi geriau- suriko valdžia ! Mes tai jau senai matome- atsiduso liaudis.

      Comment


        Parašė daktaras Rodyti pranešimą
        parašė kas nors adminams to puslapio taip vadinamo? negaliu, nu baisu ir jau neramu iškart, dar likus tiek laiko iki čempionato...
        Ne adminams reikia rašyt, o tiesiai turizmo departamentui, krepšinio federacijai arba ūkio ministerijai.

        Comment


          Zanolinas: Lietuvos arenos – nuostabūs meno kūriniai
          Zanolino mintys apie Europos čempionato miestus:

          Alytus: Nors arena jau pastatyta, tačiau išreiškiau kelis neesminius pageidavimus. Visų pirma, perkelti švieslentes į arenos kampus, kad jos netrukdytų žiūrovams. Taip pat paprašiau, kad pakeistų krepšių stovus. „FIBA Europe“ turi savo įvaizdį, todėl norime, kad visos aikštės atrodytų vienodai. Alytuje krepšinio stovai yra raudoni, o mūsų spalva yra mėlyna. Apibendrinant – Alytuje problemų neturime.

          Kaunas: Esu labai patenkintas Kauno arenos statybų pažanga. Darbai bus baigti gegužės pradžioje, nes miesto meras pažadėjo, kad ten vyks didžiulis tarptautinis renginys. Jis pakvietė mane jame dalyvauti ir tikrai atvyksiu. Oficialus sėdimų vietų skaičius bus 15 tūkst., tačiau bus galima pristatyti dar 2 tūkst. kėdžių ir arena talpins 17 tūkst. žiūrovų. Neturiu jokių priežasčių, dėl kurių galėčiau nerimauti.

          Klaipėda: Uostamiesčio viešbučių apžiūrėti nė nereikėjo, nes šiuo klausimu miestas neturi jokių problemų. Arena? Nesakau, kad esu nusivylęs, bet kiek nerimauju, nes darbai truputį atsilieka nuo tvarkaraščio. Išreiškiau savo nerimą merui ir gavau garantijas, kad artimiausiu metu bus atlikta didelė pažanga. Darbams bus skirta daugybė žmonių. Dabar arena yra uždengta iš visų pusių, bet pasakiau, kad grįšiu kovo 31 dieną dar sykį pasižiūrėti, kaip einasi darbai.

          Panevėžys: „Cido“ arena yra aukščiausios kokybės, tai tikras meno kūrinys. „Romantic“ viešbučio renovacijos pažanga akivaizdi. Tai keturių su puse žvaigždutės viešbutis. Tai retro stiliaus, bet labai geras viešbutis. Tikimės, kad renovacijos darbai bus baigti birželio pradžioje.

          Prienai: Per kelias savaites bus uždengtas arenos stogas. Kalbėjausi su meru bei architektu, kurie sakė areną pastatysiantys balandžio pabaigoje arba gegužės pradžioje. Šioje arenoje vyks tik treniruotės, todėl esu tikras, kad su kitomis problemomis nesusidursime.

          Šiauliai: Šiame mieste yra dar vienas aukštos kokybės meno kūrinys –„Šiaulių“ arena. Viešbučio priestato darbai vyksta labai gerai, kadangi stogas yra uždengtas ir darbininkai pluša viduje. Darbai pradėti penktame aukšte ir po truputį judama žemyn. Tikimės, kad viskas bus atlikta panašiu laiku kaip ir Panevėžyje. Šiauliuose bus patogu gyventi.

          Vilnius: Sostinė jau seniai pasirengusi, tad Vilniuje Europos čempionatą galima rengti nors ir dabar. „Siemens“ arena yra nuostabi, bet joje tik 11,5 tūkst. vietų. Tiesa, mes jau įsitikinome, kad ten galima sutalpinti ir 13 tūkst. sirgalių. Dėl viešbučių mieste nėra jokių problemų.

          Comment


            Ne Lietuvos, o tik Panevėžio ir Šiaulių, jis pasakė

            Comment


              Tai jo, žurnalistai...

              Comment


                .....

                Įdomu ar ketvirtfinalio bilietas dienai įgalins teisę pamatyti rungtynes pasirenkant norimos - 14 arba 15 dienos rungtynes?
                Alternative

                Comment


                  Ir vėl "state of the art" išvertė kaip "meno kūriniai".

                  Comment


                    Kas čia per klubas?

                    EČ bilietų pardavimo grupės vadovė Dovilė Lukavičiūtė informavo, kad bilietus bus galima įsigyti ir anksčiau nei kovo 1–ąją, kai prekyba bilietais startuos oficialiai. Visi norintys už 10 litų mokestį galės stoti į Europos čempionato fanų klubą, kurio nariai turės teisę bilietus įsigyti 3 dienomis anksčiau – vasario 26–ąją.
                    Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net

                    Comment


                      Galbūt techniškai įmanoma nebeaktualų temos balsavimą su čempionato simboliu pakeisti į balsavimą dėl himno?
                      Mano nuotraukos @Fotki.com

                      Auto Show Millennium 2007
                      Retromobile 2007
                      "Kova 1". Driftingo čempionatas
                      "Foje" Gali Skambėti Kitaip
                      Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
                      BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
                      Kauno Marių Regioninis Parkas

                      Comment


                        Parašė HAMMER Rodyti pranešimą
                        Galbūt techniškai įmanoma nebeaktualų temos balsavimą su čempionato simboliu pakeisti į balsavimą dėl himno?
                        Prašom
                        Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net

                        Comment


                          Parašė 99 Rodyti pranešimą
                          Prašom
                          Super, ačiū
                          Mano nuotraukos @Fotki.com

                          Auto Show Millennium 2007
                          Retromobile 2007
                          "Kova 1". Driftingo čempionatas
                          "Foje" Gali Skambėti Kitaip
                          Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
                          BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
                          Kauno Marių Regioninis Parkas

                          Comment


                            „Tai buvo geriausias renginys, kokį iki šiol buvau matęs. Lietuviai sukūrė originalią šventę ir ją atliko puikiai, taip užkeldami kartelę labai aukštai. Po ceremonijos gavau apie 50 trumpujų žinučių iš visos Europos. Galbūt jų buvo ir daugiau, tačiau nuo didelio kiekio mano telefonas tiesiog pakvaišo. Visos žinutės buvo labai teigiamos, o viena jų atėjo net iš tolimosios Armėnijos. Šiose žinutėse buvo reiškiama padėka man, nors iš tiesų jos turėjo būti skirtos vietos organizatoriams“, – teigė Zanolinas.
                            pilnas straipsnis: Zanolino telefonas po Europos čempionato burtų traukimo ceremonijos neatlaikė sveikinimų gausos

                            Comment


                              Pamatys turistai, ką reiškia krepšinis Lietuvoje

                              Comment


                                http://www.youtube.com/watch?v=u0rMe2Vyb9E
                                15 tūkst. Žalgirio arena skanduojanti kokius ant kalno mūrai arba 3 milijonai. Nesulaukiu! Bus nerealu !

                                Comment


                                  Tikrieji, daugiausiai skanduojantys sirgaliai manau nepateks. Juk kainuoja pakankamai nemažai, o kur dar bus išdalinta bilietų per LKF'ą saviems, o dar ir kitos federacijos kvotas turės, taip dar bilietų pasiūla sumažės....

                                  O dėl himno balsavimo, kodėl nėra pasirinkimo, kad niekas nepakeis 3 milijonų?
                                  You've got one life! Live it!

                                  Comment


                                    Nejuokauk gal. Tikriesiems ir labiausiai skanduojantiems ne bėda į Japoniją nuskrist palaikyt, tai dabar išsigas čia 15% brangesnių bilietų? Atmetus visas kelionės išlaidas, viešbučius ir t.t. šis čempionatas vistiek fanams bus pigiausias iš visų. O kad negaus bilietų tai irgi nelabai tikiu. Jau dabar kai kuriems yra galimybė rezervuotis bilietus, o dar ir fanų klubai kažkokie pasirodo bus su išankstiniais bilietais.

                                    Comment


                                      Parašė justs Rodyti pranešimą
                                      http://www.youtube.com/watch?v=u0rMe2Vyb9E
                                      15 tūkst. Žalgirio arena skanduojanti kokius ant kalno mūrai arba 3 milijonai. Nesulaukiu! Bus nerealu !
                                      Gaila tik, kad dainavimas arenose pas mus žemo lygio. "Ant kalno mūrai" daugelis neišdainuoja (nužemina natas keliose vietose, pvz "rutų..."), todėl gaunasi ne daina, o kakofonija. Ne kažin kas ir su "3 milijonais". "Žalgirio" fanai nelabai linkę dainuoti, o apie "L.Ryto" fanų dainavimo "talentus" geriau iš viso patylėsiu.

                                      Comment


                                        Parašė rat
                                        Užteks ir Lietuva, Lietuva Svarbu švilpt
                                        Aha, ir dar kartais parėkti "F... you, referees"

                                        Comment


                                          Jo, tikiuosi, kad per EČ chebra nepasišiukšlins ir neskanduos "f*** you referee"...

                                          Comment

                                          Working...
                                          X