Parašė oranger
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kauno "Žalgiris"
Collapse
X
-
tai vat, tokia tad politika....Parašė neoplan Rodyti pranešimąTai kad ir pačius buvo Lokomtivas ant trisdešimt taškų sutriuškinę berods
Komentuoti:
-
Tai kad ir pačius buvo Lokomtivas ant trisdešimt taškų sutriuškinę berodsParašė liutass Rodyti pranešimąjuos ten triuskintu 50 tsk skirtumu
Komentuoti:
-
nepamenu, o ka?Parašė oranger Rodyti pranešimąPrimink man prašau kiek ten taškų šiais metais "Žalgiris" abu kartus "Brose Basket" sutriuškino?
Komentuoti:
-
Primink man prašau kiek ten taškų šiais metais "Žalgiris" abu kartus "Brose Basket" sutriuškino?Parašė liutass Rodyti pranešimąjuos ten triuskintu 50 tsk skirtumu
Komentuoti:
-
juos ten triuskintu 50 tsk skirtumuParašė oranger Rodyti pranešimąDėl to ir nežaidžia, kad jie jaučiasi europiečiais ir jiems tą VTB iki vienos vietos.
Komentuoti:
-
Dėl to ir nežaidžia, kad jie jaučiasi europiečiais ir jiems tą VTB iki vienos vietos.Parašė liutass Rodyti pranešimąBūtų tie patys vokiečiai arčiau Rusijos, ir tie žaistų VTB, nes ten labai aukšto lygio turnyras.
Komentuoti:
-
Tai tu vertini. Prie ko čia politika? Butų Lietuva prie Adrijos jūros ir žaistų Adrijos lygoje, tai sakytum, kad Serbija turi politinių interesų per sportą?Parašė oranger Rodyti pranešimąLietuva jau vėl vertinama krepšinio pasaulyje kaip Rusijos įtakos zonos valstybė.
Būtų tie patys vokiečiai arčiau Rusijos, ir tie žaistų VTB, nes ten labai aukšto lygio turnyras.
Komentuoti:
-
Lietuva jau vėl vertinama krepšinio pasaulyje kaip Rusijos įtakos zonos valstybė.Parašė liutass Rodyti pranešimątau paranoja.
Juk jokiam vokiečiui ar italui neateis net į galvą mintis dalyvauti čempionate, kurio rungtybės vyksta Sibire už 5-6 tūkstančių kilometrų...
Tai kam paranoja?
Sėkmės palaikant "Žalgirį"
Paskutinis taisė oranger; 2012.05.18, 13:53.
Komentuoti:
-
tau paranoja.Parašė oranger Rodyti pranešimąEsmė ne tame, kas finansiškai valdo klubą, o tame, kad rusai per sportą Lietuvoje siekia politinių tikslų. Tik aklas to nemato.
Komentuoti:
-
Lūzerio filosofija... Tu tikriausiai iš to džiaugsmo ir savo žmona leistum pasinaudoti.Parašė Aiwa Rodyti pranešimąTavo butą pilnai išlaikytų rusai, nesidžiaugtum?Paskutinis taisė oranger; 2012.05.18, 13:53.
Komentuoti:
-
Ar arabų šeichai verčia MC dalyvauti arabų futbolo čempionatuose?Parašė taspac Rodyti pranešimąAr Man City fanai dabar labai pyksta ant arabu seichu, kad atvede ju kluba ant Premier lygos nugaletoju pakylos?
Esmė ne tame, kas finansiškai valdo klubą, o tame, kad rusai per sportą Lietuvoje siekia politinių tikslų. Tik aklas to nemato.
Komentuoti:
-
Nereikia gyventi praeitimi. Taip, tada Z buvo nepriklausomybes, kovos uz lietuvybe simbolis. Taciau dabar del to per amzius jis turi nesti sita veliava? Pirma, tai jau privatus klubas, antra, mes jau nepriklausomi ir likom lietuviais, trecia - lietuviai nenori moketi, o nori pergaliu. Ar Man City fanai dabar labai pyksta ant arabu seichu, kad atvede ju kluba ant Premier lygos nugaletoju pakylos?
Komentuoti:
-
kai kurie, kuriems vis dar rūpi, reaguos labai neigiamai, nes jeigu valdys rusai (beje ir dabar jau praktiškai tas pats), tai kiekvienas žodis apie Žalgirį kaip kažkokį patriotiškumo ar lietuvybės simbolį bus šlykštus melas ir savęs apgaudinėjimaskaip sureaguos Žalgirio fanai, kurie neretai Rytą kaltindavo Meškos iš Rytų letenomis
Komentuoti:
-
Na, tiesą pasakius, šiaip papostinau, nes buvo įdomu kaip sureaguos Žalgirio fanai, kurie neretai Rytą kaltindavo Meškos iš Rytų letenomisParašė GediminasJa Rodyti pranešimąLabiausiai tai trukdo Oranger ir D.P kurie šeip jau šneka kad jiems tas krepšinis nelabai įdomu, kada Vilniuj žaidžiamas krepšinis jie turi įdomesnių užsiėmimų, ir t.t. bet kai tik va kas apie Žalgirį tokio tai pirmi į šią temą reikštis skuba
Įžeisti nenorėjau, jei tas buvo minty.
Šiaip sporto temas ypač palaiko žalgiriečiai kaip ir tą pačią Ryto temą
Mes tik mažuma, realiai 
Kita vertus, aš labaiu domiuosi futbolo peripetijomis, taigi, visada yra įdomūs Romanovo žingsniai (pvz., aš esu suinteresuotas Žalgirio stadiono ir Sporto rūmų Vilniuje išpirkimu iš ŪBIG, nes dabar ten ir plytos kristi gali). Tas bičiukas be kitų savo minties perlų, sugeba nustebinti.
Be to, nesu nusistatęs prieš Rusijos kapitalą, pvz., labai sėkmingai ledo ritulio Vilniaus Baltica klubas žaidžia žemesnėse nei KHL lygoje (tiksii išeiti į pačia aukščiausiąją) : ir žaidimas gražus, ir žiūrovų yra, ir jauni žaidėjai sparčiau tobulėja susidurdami su tikrai stiprią konkurenciją ir t.t.t.
Komentuoti:
-
Apie Žalgirį šnekam, ten nieks kaliūzėj nesėdi
O kas jį išlaiko man dzin, svarbu, kad išlaiko. Juk visiems dzin iš ko algą moka darbdavys, svarbu, kad moka
Komentuoti:
-
Dipendz. Kai sėdi kaliūzėj, tavo gyvenamą plotą pilnai išlaiko valstybė. Ar tuo džiaugtis?Parašė Aiwa Rodyti pranešimąTavo butą pilnai išlaikytų rusai, nesidžiaugtum?
Komentuoti:
-
Labiausiai tai trukdo Oranger ir D.P kurie šeip jau šneka kad jiems tas krepšinis nelabai įdomu, kada Vilniuj žaidžiamas krepšinis jie turi įdomesnių užsiėmimų, ir t.t. bet kai tik va kas apie Žalgirį tokio tai pirmi į šią temą reikštis skuba
Komentuoti:
Komentuoti: