Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Strikeball (airsoft)

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Strikeball (airsoft)

    Taigi, prieš porą valandų grįžau iš strikeball'o ir aišku dabar norisi su visais pasidalinti įspūdžiais, tai nusprendžiau ir šiame forume sukurti temą apie strikeball. Gal kas nors iš forumo irgi esat lošę strikeball'ą, tai pasidalinkit įspūdžiais

    Trumpai apie patį žaidimą:

    Daug kas jį lygina su paintball, nes principas tai tas pats - iššaudyt visus priešus, užimt kokią nors vietą ir t.t. Tačiau esminis skirtumas tarp paintball ir strikeball yra tas, kad per strikeball stengiamasi kuo labiau atkartoti tikrą mūšį. Strikeball'o ginklai tai yra 1:1 tikrų ginklų kopijos ir pagal išvaizdą, ir pagal svorį. Tik aišku šaudo ne tikromis kulkomis, o 0.2g sveriančiais plastmasiniais rutuliukais, kurių beveik neįtakoja vėjas (tai yra viena didžiausių problemų paintball'e). Veiksmas vyksta dažniausiai ganėtinai dideliuose plotuose (aišku priklauso nuo žaidėjų skaičiaus), dažniausiai kokiuose nors miškuose, poligonuose. Plačiau galite pasiskaityt wikipedijoj http://en.wikipedia.org/wiki/Airsoft


    Ir dar šiek tiek apie galimybes palošti strikeball'ą Vilniuje neperkant ginklo (tikiuosi adminai nepalaikys šios dalies reklama). Strikeball'ą šiandien lošiau jau antrą kartą ir šį kart jį organizavau. Vilniuje (deja nelabai ką žinau apie kitus miestus) galima išsinuomoti iki 16 naujų ginklų (AEG). Ginklų modeliai nuomai:

    CA M15A2 Rifle (M16) - 8 vnt.



    CA B&T MP5 A2 - 2 vnt.



    TM AK 47 - 6 vnt.



    Nuomos kaina yra 70 LT. Į ją įeina: karinė uniforma, apsauginiai akiniai (be jų draudžiama lošt) ir aišku pats ginklas su 3 apkabom. Pasipildyt apkabą kainuoja 5lt. Dažniausiai žaidimas trunka apie 4-5 valandas ir per tą laiką įvyksta 4-6 mūšiai (šį kart spėjom 7 mūšius padaryti). Aš asmeniškai abu kartus išleidau maždaug po 80 LT ir tikrai nesigailiu tiek išleidęs Daugiau info dėl ginklų nuomos: www.straikbolas.lt

    Taigi dar pridedu šiandien lošusių žaidėjų nuotrauką (su mumis taip pat lošė ir šio forumo dalyvis - ether)

    Kartais ką nors įdomaus bandau parašyt ir savo blog'e (Kelionė į Indiją, Nürburgring, Kosmoso stovykla Rusijoje, gyvenimas Australijoje)

    #2
    Wow, skamba labai idomiai! Idomiausia tai, kad ginklai atrodo kaip tikri.
    Tik ko tam reikia? Kiek zmoniu, kaip vyksta zaidimo uzsakymas ir visa organizacija (turiu omeny ne pacios zaidimo eigos, bet pasiruosimo jam). Visada norejau ka nors panasaus pazaisti, a la Operation Flashpoint realioje aplinkoje
    Paskutinis taisė John; 2006.08.12, 23:49.

    Comment


      #3
      Kiek man teko susidurti su šiuo "sportu", tai galiu pasakyti , kad tai malonumas gerai uždirbantiems žmonėms. Beto daugelis jo "asų" yra labai "pasikėlė" ir naujokiams ne smagumas tokioje kompanijoje (bent tai liečia vilniečius ) .

      Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/

      --------------------------------------------------

      Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!

      Comment


        #4
        Hehe, su Operation Flashpoint labai taikliai čia pataikei Pagrindinė kompanija, su kuria jau antrą kartą lošiau strikeball, yra lietuviško Flashpointo klano nariai.

        Dėl pasiruošimo, tai nieko ypatingo nereikia. Aš pats rekomenduočiau surinkti nemažiau nei 10 žmonių (praeitą ir šį kartą mūsų buvo 13). Taip pat jei norit, organizatorius gali pakviest jum ir priešų. Abu kartus mes lošėm kelis mūšius tarpusavyje ir kelis prieš Vilniaus strikeball'o komandą "Vanagai". Aišku jie jau turi užsitiuningavę ginklus (ypač jėga yra ampoint'as), radijo ryšį ir šiaip patirties daugiau, bet jų dažniausiai susirenka mažiau nei "nuomininkų", tai mūšiai būna visai įdomūs.

        Pats organizavimas, tai paprasčiausiai reikia surast kompaniją, kuri nori pasišaudyt ir šiaip pro bruzgynus palakstyt ir ,kuomet nutariat maždaug kokią dieną galėsit visi lošt, susisiekt su šių mūšių organizatorium, nicku "lukashenka" , ir su juo sutart viską. Karinių uniformų jie turi nemažai, bet dydžiai gali netikt gana aukštiem arba stambiem žmonėm. Šiaip aišku viską galima susižinot, o blogiausiu atveju apsivilkt savo kuo labiau maskuojančius rūbus. Pats organizatorius šiaip labai draugiškas ir pačiu žaidimu ir jo organizavimu jokių nusiskundimų niekas neturėjo (tik šį kart vietai apsauginių akinių gavom panašias į paintball kaukes, tai su jom buvo nepatogu žiūrėti pro taikiklį). Jei reikia, galėsiu PM'u atsiųsti lukashenkos e-mailą.

        EDIT: Dar gerai būtų pasirūpinti gera avalyne ("kerzais", kalnų batais), nes teks palakstyti per kalnuotus miškus ir dar jei lis, tai batai visi šlapi bus.

        Jei įdomu, tai duodu kelis linkus į savo forumą, kur rasi nuotraukų, paties organizavimo šiektiek ir aišku kitų žaidėjų atsiliepimų

        Šio karto: http://82.135.202.242/ofp-forum/view...r=asc&start=90

        Praeito karto:
        http://82.135.202.242/ofp-forum/view...=546&start=150
        Paskutinis taisė Jay-M; 2007.02.13, 18:11.
        Kartais ką nors įdomaus bandau parašyt ir savo blog'e (Kelionė į Indiją, Nürburgring, Kosmoso stovykla Rusijoje, gyvenimas Australijoje)

        Comment


          #5
          Parašė Ežiukas
          Kiek man teko susidurti su šiuo "sportu", tai galiu pasakyti , kad tai malonumas gerai uždirbantiems žmonėms. Beto daugelis jo "asų" yra labai "pasikėlė" ir naujokiams ne smagumas tokioje kompanijoje (bent tai liečia vilniečius ) .
          Aišku tai nėra pigi pramoga, nes vienas palošimas maždaug atsieina 100 LT (su ginklo nuoma, maistu, gėrimas, transportu), o strikeball'o ginklas kainuoja 1000-1300 LT. Dėl "asų" pasikėlimo tai su tavim tikrai nesutikčiau, nors aišku daugiausiai bendravau su "Vanagais". Buvo kelios personos, kurie įsivaizdavo esantys "profai" prieš mus, bet kai nugalėjom juos pirmame mūšyje, tai sunormalėjo. O visi kiti buvo labai draugiški, leido apžiūrėti jų ginklus, pašaudyti ir šiaip aptarėm kovas.
          Kartais ką nors įdomaus bandau parašyt ir savo blog'e (Kelionė į Indiją, Nürburgring, Kosmoso stovykla Rusijoje, gyvenimas Australijoje)

          Comment

          Working...
          X