Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Futbolas

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Lietuvos nacionalinės rinktinės 2008 metų rungtynių tvarkaraštis


    Vasario mėn. 6 d.
    Planuojamos draugiškos rungtynės

    Kovo mėn. 26 d.
    Lietuva – Azerbaidžanas (vieta priklauso nuo oro sąlygų)

    Gegužės mėn. 27 d.
    Čekija - Lietuva (draugiškos rungtynės Prahoje)

    Gegužės mėn. 31 d.
    Estija - Lietuva (Baltijos taurės turnyras Rygoje)

    Birželio mėn. 1 d.
    Latvija - Lietuva (Baltijos taurės turnyras Rygoje)

    Rugpjūčio mėn. 20 d.
    Lietuva – Moldova (draugiškos rungtynės)

    Rugsėjo mėn. 6 d.
    Rumunija - Lietuva (2010 m. Pasaulio čempionato atrankos varžybos)

    Rugsėjo mėn. 10 d.
    Lietuva - Austrija (2010 m. Pasaulio čempionato atrankos varžybos)

    Spalio mėn. 11 d.
    Serbija - Lietuva (2010 m. Pasaulio čempionato atrankos varžybos)

    Spalio mėn. 15 d.
    Lietuva - Farerų salos (2010 m. Pasaulio čempionato atrankos varžybos)

    Lapkričio mėn. 19 d.
    Planuojamos draugiškos rungtynės
    You can change your car, you can change your house, you can change your Wetherspoon, you can change your wife or religion, even you can change your sex. But you can never change the team you support...

    Comment


      FK EKRANO stadione jau sumontuoti visi apsvietimo stulpai teliko juos sustatyti i 4 kampus

      Comment


        Tai vasario 6 planuoja zaist Paryziuje su Alzyru.

        Bej ta diena siule Venesuela draugiskas suzaisti pas juos, bet atsisake musiskiai...
        Mano blogas kaip aš pastačiau savo svajonių namą.

        Comment


          na siandien pamates pro langa kad stadiono puseje iskiles kranas iskart supratau kas ten daros taigi paimiau fotika ir nulekiau pyskint

          Likus dar praeiti pora gatviu iki stadiono jau matesi iskiles apsvietimo stulpas .

          Ir stai pirmasis .







          Netoliese laukia ir antrasis .





          Gryztu prie pirmojo .



          Na ir tuo metu vyrai pasiruose virves kad apsuktu stulpa i reikiama puse .













          Kaip tik po to issikrove fotikas , bet aisku likau iki galo ir stabejau kaip stulpas buvo istatytas i vieta kur ir priklauso . jeigu netingesiu veliau nueisiu papyskinti is arciau tai tiek
          Paskutinis taisė balabanas; 2008.01.11, 14:18.

          Comment


            O dekuj uz operatyvu reportaza is ivykio vietos
            You can change your car, you can change your house, you can change your Wetherspoon, you can change your wife or religion, even you can change your sex. But you can never change the team you support...

            Comment


              Labai dėkui balabanas už reportažą, tik gal būtų geriau buvę dėti jį į "Lietuvos futbolo stadionai" temą?

              Comment


                nu nzn taigi tegul lieka cia va dar turiu zadeto atnaujinimo .

                cia galima pamatyti kaip prijungtas stulpas prie pagrindo .





                vaizdas is toleliau .



                tai vat . lauksim kitu stulpu

                Comment


                  Miela "ant širdies" darosi matant tokius gražius dalykus Dabar tik dar labiau laukiu A lygos sezono starto ir savo "gimtosios" tribūnos

                  Comment


                    Parašė Valiukas Rodyti pranešimą
                    Miela "ant širdies" darosi matant tokius gražius dalykus Dabar tik dar labiau laukiu A lygos sezono starto ir savo "gimtosios" tribūnos
                    gal su pirmaja armada stovi ???

                    Comment


                      Parašė balabanas Rodyti pranešimą
                      gal su pirmaja armada stovi ???
                      Ne tik stoviu, bet dar ir dainuoju, skanduoju bei šokinėju Tik va ne visada galiu. Sunkoka gyvenant Vilniuje sirgti už Panevėžio komandą

                      Gal nori prisijungt? Jei domina - rašyk asmeninę žinutę.

                      Comment


                        Futbolo bailių fronte – nieko naujo

                        Nerijus Kesminas
                        2008-01-12 10:44

                        Tegyvuoja Lietuvos futbolo federacijos teismas, humaniškiausias teismas pasaulyje! Teismas, kuris nusprendė, kad Klaipėdos „Atlanto“ treneris Vaclovas Lekevičius, apkaltinęs kone visus šalies futbolo klubus ir teisėjus korupcija bei pats prisipažinęs dėl kyšininkavimo, tik pasikarščiavo ir yra vertas švelnios bausmės.

                        Trumpas V.Lekevičiaus karjeros dosjė ne mažiau spalvingas už visą Lietuvos futbolo istoriją. Nesileidžiant į smulkmenas: tai yra tas pats treneris, kuris kažkada, mūvėdamas sportinėmis kelnėmis, baltomis kojinėmis ir avėdamas šlepetėmis per rungtynes puolė spardyti teisėją. Faktas, kurį savo akimis matė gal šimtas žmonių, vaikščioję į Vilniaus „Žalgirio“ stadioną tada ir įkyriai tebesilankantys jame iki šiol, kad ir kaip šalies čempionato rengėjai besistengtų šiuos fanatikus iš tribūnų išguiti.

                        V.Lekevičius yra treneris, kurio vienas auklėtinis į prokuratūrą kartu su pareiškimu nešė savo išmuštus dantis. Sakė, kad juos išgrūdo V.Lekevičius. Pats kaltas – nereikėjo prašyti sumokėti vėluojančios algos.

                        V.Lekevičius yra kibęs į atlapus varžovų komandos treneriui ir vožtelėjęs „Atlantą“ iš Europos turnyro eliminavusio Velso klubo vartininkui. Tąsyk dangus šypsojosi Lietuvos stadionų siaubūnui: rungtynių komisaras buvo estas, kuris, kaip plakė pikti liežuviai, tuo metu, mačui jau pasibaigus, nusisukęs nuo aikštės klausėsi iškalbingo šeimininkų tosto garbingų svečių ložėje. Lieka tikėtis, kad tada gražiu žodžiu buvo prisiminta kas nors didingo – gal Baltijos kelias?

                        Šįsyk V.Lekevičius tik pareiškė, kad mokėdavo arbitrams už palankų teisėjavimą, kai turėjo pinigų. Dabar esą jų nebeturi, todėl visus teisėjus nuperka kiti. Lietuvos futbolo federacija (LFF) puolė rengti tyrimą, kurio pradžioje pareiškimai buvo verti mažų mažiausiai Interpolo: komentuosime ne procesą, o sprendimus, nieko nekalbėsime iki sausio 12 dienos. Išaušo sausio 12-oji – ir ką? Tendencingumo teisėjų veiksmuose specialiai suburta komisija neįžvelgė, o V.Lekevičius nubaustas vienerių metų diskvalifikacija lygtinai. Apie bausmę „Atlantui“ neužsimenama net puse lūpų.

                        Maždaug prieš mėnesį, aptarinėjant galimus sprendimus, LFF prezidentas Liutauras Varanavičius ištarė: „Gal jis pagiringas taip pasakė, negi bausime visą komandą?“. Dabar V.Lekevičius patikino: „Nepykit, vyrai, pasikarščiavau“. Lieka tik priminti, kad karščiavosi jis dvi dienas iš eilės: duodamas interviu pradžioje regioniniam, o po to – nacionaliniam dienraščiui. Nuo šalies čempionato pabaigos buvo praėjęs geras mėnuo.

                        Vakarų Europos futbole niekas nėra nuveikęs net pusės tų žygdarbių, kurie puošia „Atlanto“ vado biografiją, todėl galima tik spėlioti, kokių bausmių ten sulauktų panašiai besielgiantis stadionų kaubojus – gal būtų diskvalifikuotas iki gyvos galvos, sušaudytas, pasodintas ant kuolo, ketvirčiuotas, susiūtas ir vėl diskvalifikuotas iki gyvos galvos?

                        Bet kas mums ta Vakarų Europa? Turime savų metodų. Žinok, Vacy, dabar, jei dar ką nors iškrėsi, tau šakės: tave vėl svarstys ir turbūt vėl sąlyginai diskvalifikuos. Gal net dviem sezonams.

                        Nesupraskite klaidingai - V.Lekevičius tikrai nėra kvailiausias žmogus lietuviško futbolo pasaulyje. Gal net priešingai. Šiomis dienomis jis viename interviu pareiškė: diskvalifikuos – ant suolo sėdės kitas treneris, nediskvalifikuos – viskas liks kaip buvę. Netiesioginis patarimas, kuriuo tie, kas sprendė diskvalifikuoti ar ne, nepasinaudojo.

                        V.Lekevičius nėra ir didžiausias Lietuvos futbolo blogis. Jis bent jau drąsus, kitaip nei minios kitų, vis dar turinčių teisę priimti svarbius sprendimus. Tų, kurie kažkada buvusio LFF prezidento Vytauto Dirmeikio majonezo karalystėje klusniai linkčiojo galvomis, o dabar gūžčioja pečiais: „Ką daryti, pats žinai, kokie laikai buvo“.

                        „Atlanto“ vadovas yra tik žmogus, kuriam nuo lietuviško futbolo kasdienybės kartais nuvažiuoja stogas. Gyvenimas rodo, kad šis procesas nekontroliuojamas, todėl ant atsarginių suolo ar juolab aikštėje uostamiesčio klubui vadovaujančio buvusio policininko, o vėliau – kalinio neturėtų būti. Visiems taip būtų geriau. Bet kas iš Lietuvos futbolo veikėjų išdrįs tai pasakyti V.Lekevičiui į akis? Patys žinote, jis yra ringe mušęsis su kikbokso čempionu. Ir tada vos nelaimėjo.
                        lrytas.lt

                        Comment


                          turiu pastebet visai neblogai www.fbk.lt puslapis atsinaujino
                          You can change your car, you can change your house, you can change your Wetherspoon, you can change your wife or religion, even you can change your sex. But you can never change the team you support...

                          Comment


                            nu visai neblogai

                            Comment


                              http://eurosport.yahoo.com/22012008/...cup-final.html

                              Sergu už Arsenal, bet tokio sutriuškinimo jau nebepamenu, gal prieš Roma CL'e. Gaila, bet visko nelaimi net ir žvaigždžių prikimšti klubai nelaimi.

                              Šiaip kas domisi ENG Premier League? Man asmeniškai Chelsea daugiausiai antipatijų sukelia.... O ypač Cash'ley (A. Cole)
                              You've got one life! Live it!

                              Comment


                                Parašė fredis Rodyti pranešimą

                                Šiaip kas domisi ENG Premier League? Man asmeniškai Chelsea daugiausiai antipatijų sukelia.... O ypač Cash'ley (A. Cole)
                                Nu paziuriu karts nuo karto kai ispuola, visada smagu kai kokia nors komanda atima tasku ar is taures ishspiria kanors is super4... kai vaikis buvau Man United Beckhamas bet paskui ismokau atskirti tikras vertybes nuo blizguciu
                                You can change your car, you can change your house, you can change your Wetherspoon, you can change your wife or religion, even you can change your sex. But you can never change the team you support...

                                Comment


                                  Parašė zanaz Rodyti pranešimą
                                  Nu paziuriu karts nuo karto kai ispuola, visada smagu kai kokia nors komanda atima tasku ar is taures ishspiria kanors is super4... kai vaikis buvau Man United Beckhamas bet paskui ismokau atskirti tikras vertybes nuo blizguciu
                                  Smagu nebent tais atvejais kai ispiria tavo nemegstama komanda, o siaip tai tokie atvejai labai uzknisa. Ne tik futbole, bet ir krepsinyje. Vietoj lygiaverciu geriausiu komandu ir zaideju dvikovu turi ziureti kaip grandai ardosi pries kokius nors fuksus...

                                  Comment


                                    Parašė kaunaz Rodyti pranešimą
                                    Smagu nebent tais atvejais kai ispiria tavo nemegstama komanda, o siaip tai tokie atvejai labai uzknisa. Ne tik futbole, bet ir krepsinyje. Vietoj lygiaverciu geriausiu komandu ir zaideju dvikovu turi ziureti kaip grandai ardosi pries kokius nors fuksus...
                                    Tame ir yra futbolo grožis...
                                    You've got one life! Live it!

                                    Comment


                                      Parašė fredis Rodyti pranešimą
                                      http://eurosport.yahoo.com/22012008/...cup-final.html

                                      Sergu už Arsenal, bet tokio sutriuškinimo jau nebepamenu, gal prieš Roma CL'e. Gaila, bet visko nelaimi net ir žvaigždžių prikimšti klubai nelaimi.

                                      Šiaip kas domisi ENG Premier League? Man asmeniškai Chelsea daugiausiai antipatijų sukelia.... O ypač Cash'ley (A. Cole)
                                      Nepatinka ir man Chelsea Apskritai iš didesnių Anglijos klubų tik Arsenalui kažkiek prijaučiu

                                      Comment


                                        Sankt Peterburge "Kaunas" parklupdė ir "Zenit"

                                        Lietuvos čempionas "Kaunas" sėkmingai įveikė Sandraugos taurės varžybų ketvirtfinalio barjerą. Antradienį kauniečiai ketvirtfinalyje rezultatu 2:1 privertė pasiduoti turnyro šeimininko Sankt Peterburgo "Zenit" klubo dublerių komandą ir iškovojo teisę po dviejų metų pertraukos žaisti pusfinalyje su Taškento "Pachtakor" (Uzbekistanas).

                                        "Kaunas" ketvirtfinalio rungtynes žaidė tokios sudėties: Estebanas Dreeris; Yanko Valkanovas, Mindaugas Bagužis, Pascalis Mendy (90 min. Gediminas Vičius), Nukri Mančchava; Linas Pilibaitis (90+2 min. Nerijus Valskis), Givi Kvaracchelija, Edinas Pehličius (68 min. Darius Regelskis), Vygantas Zubavičius (54 min. Giedrius Barevičius); Rafaelis Ledesma, Artūras Jeršovas (65 min. Ilgizas Fatachovas).

                                        Paskutinis ketvirtfinalio mačas prasidėjo 40 minučių vėliau nei buvo numatyta tvarkaraštyje. To priežastis - užsitęsusios prieš tai vykusios ketvirtfinalio rungtynės, nes du iš trijų susitikimų šiandien baigėsi 11 metrų baudinių serijomis.

                                        "Zenit" ir "Kauno" rungtynių pradžioje aktyviausi buvo ne žaidėjai, o žiūrovai. "Zenit" futbolininkų palaikyti susirinko apie 400 būgnais, vėliavomis ir kita sirgaliams būdinga atributika apsiginklavusių ištikimiausių mėlynai-baltų aistruolių. Iš viso mačą pažiūrėti atėjo apie 8 tūkstančiai futbolo mėgėjų.

                                        Bet rungtynėms įsibėgėjus po truputį išsijudino ir geltonai-žali. Jau 14 rungtynių minutę kauniečius į priekį išvedė brazilas Rafaelis Ledesma.

                                        35 mačo minutę fantastišką įvartį iš maždaug 25 metrų įmušė puolėjas Artūras Jeršovas.

                                        Tačiau pačioje pirmojo kėlinio pabaigoje (44 min.) šeimininkams pavyko sušvelninti rezultatą. Įvartį į Lietuvos čempionų komandos vartus įmušė rezultatyviausias "Zenit" žaidėjas šiame turnyre Vladimiras Jurčenka.

                                        Po pirmųjų 45 minučių "Kaunas" turėjo vieno įvarčio persvarą (2:1), kurią kauniečiams pavyko išlaikyti iki rungtynių pabaigos.

                                        "Kaunui" jau penktąjį kartą iškovojo teisę žaisti Sandraugos taurės turnyro pusfinalyje - anksčiau tai pavyko padaryti 1999, 2002, 2004, 2005 ir 2006 metais, kai kauniečiai taip pat pateko į varžybų finalą. Praėjusį sezoną kauniečiai iš taurės buvo eliminuoti ketvirtfinalyje.

                                        Šį kartą Lietuvos čempionų varžovu pusfinalyje bus turnyro nugalėtojų titulą ginantis Taškento "Pachtakor", kuris praėjusių metų Sandraugos taurės finalo pakartojime po atkaklios kovos 11 metrų baudinių serijoje įveikė "Ventspils" ekipą iš Latvijos.

                                        Antrajame pusfinalyje susitiks Borisovo BATE (Baltarusija) ir Lenkoranės "Chazar" ekipa, kuriai visas rungtynes žaidęs gynėjas iš Lietuvos Darius Žutautas padėjo dramatiškoje dvikovoje įveikti Tiraspolio "Šerif" (Moldova) klubą.
                                        http://www.futbolas.lt/news.php?news_id=5469

                                        Saunu kad FBK ne tik pakure ishsamu puslapi bet ir ji priziuri - naujienu daug ir operatyvios



                                        dar fotkiu yra:

                                        http://www.ciscup.ru/2008_XVI/matches_28.htm
                                        You can change your car, you can change your house, you can change your Wetherspoon, you can change your wife or religion, even you can change your sex. But you can never change the team you support...

                                        Comment


                                          ivarciai tik pendeliais musami

                                          http://www.fbk.lt/index.php/naujieno...s_kelinys/1063
                                          You can change your car, you can change your house, you can change your Wetherspoon, you can change your wife or religion, even you can change your sex. But you can never change the team you support...

                                          Comment

                                          Working...
                                          X