Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Futbolas

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Šiandien 15 min skaičiau, kad Kaune nebus Zidane ir dar vieno gero žaidėjo, nes jis traumą gavo. Ką gi, jei pasiseks kaip rungtynėse su Italais, o gal net ir geriau , tad gal net ir rimtai į tą čempionatą pateksim.

    Comment


      Parašė molotov_47 Rodyti pranešimą
      Šiandien 15 min skaičiau, kad Kaune nebus Zidane ir dar vieno gero žaidėjo, nes jis traumą gavo. Ką gi, jei pasiseks kaip rungtynėse su Italais, o gal net ir geriau , tad gal net ir rimtai į tą čempionatą pateksim.
      Zizou baigė karjerą jau po WC 2006, o "nebus dar vieno gero žaidėjo" skamba linksmai nes nebus visų pagr. žaidėjų, matysime tik veteraną centro gynėja Thuramą, Bayerno dešinio krašto gynėją Sagnol'į ir dar nesu tikras dėl atraminio saugo Makelele, kuris tikrai labai svarbus visai komandai. Nebus puolimo pagrindo Henry ir Saha, bei ne mažiau svarbaus saugo Ribery. Ir vistiek dar turbūt kažko iš tų, kurių nebus, nepaminėjau Vieira nebus, atrodo Trezeguet irgi. Žodžiu, prieš šią sudėtį šansų turim bent taškui. O dėl patekimo, tai tik nereikia tikėtis, nes į Euro pateks tik pirmą vietą grupėje užėmusi komanda, antrosios turės žaisti papildomas rungtynes, o trečiosios ir t.t. nepateks... Kova mūsų grupėje dėl patekimo vyks tik tarp italų, prancūzų ir ukrainiečių.

      Beje, bilietai į Euro 2008 (bendrom jėgom jį rengs Austrija ir Šveicarija) jau pardavinėjami, tačiau kažkokia neaiškia burtų traukimo tvarka, nes visiems norintiems neužteks.

      Comment


        Dar škotus pamiršai paminėti, jie parodė, kad tikrai verti bent jau kovos dėl patekimo į čempionatą.

        Kas liečia žaidėjus, tai prancūzams gal net į naudą, kad nebus "žvaigždžių", visi norės įrodyti savo vertę treneriui. O žaisti ir atimti taškus lietuviai jau įrodė.

        100 lt į vienas varžybas tikrai daug, bet 150 lt į likusias penkias varžybas tikrai nėra daug. Juk daug daugiau sumokėtum už bilietą, Prancūzijoje ar Italijoje.....
        You've got one life! Live it!

        Comment


          Sportalas.com gavo laišką iš futbolo klubo FC Vilnius fanų, kuriame jie reiškia nepasitenkinimą klubo vadovų politika.

          Mes ilgai kentėjome visiems žinomą FC Vilniaus klubo "brazilišką politiką. Ir mmūsų kantrybė trūko. Mes daugiau nebegalime taikstytis su tuo, kaip, mūsų nuomone, yra žlugdomas klubas. Mes, ištikimiausi klubo sirgaliai ryžomės pradeti kovą su tokiu „Vilniaus” nulietuvinimu, rašoma laiške.

          Visas atviro laiško tekstas:

          Šiame laiške, kuris skirtas FC Vilniaus klubui, yra išdėstyta mūsų , ištikimiausių FC Vilniaus sirgalių požiūris, į tai, kas vyksta klube. Mes, „Vilniaus“ sirgaliai, buvome, esame ir būsime su klubu visada, tačiau manome, kad turime teisę išreikšti savo poziciją į tai, kas vyksta mūsų palaikomame klube.

          Mums yra visiškai nesuprantama mūsų klubo vadovybės politika, kuri nedaro garbės visam FC Vilniaus klubui. Norime pasakyti, kad mes esame lietuviai ir mūsų visų tikslas turėtų būti bendras – Lietuvos futbolo lygio kėlimas, tačiau susidaro įspūdis, kad tai rūpi visiems, išskyrus FC Vilniaus vadovybę.

          Mes puikiai suprantame, kad šiais laikais, stiprėjant A lygai ir jai tampant vis profesionalesnei, klubas išsiversti be legionierių tiesiog negali. Ir tai nėra blogai, nes savo gretose legionierių turi beveik visi A lygos klubai. Tačiau mums yra nesuprantama tai, kodėl FC Vilnius tapo savotiška Brazilijos ambasada? FC Vilniaus sirgaliams yra nesuprantama daugybė, mažų mažiausiai keistų, klubo vadovybės sprendimų.

          Ne paslaptis yra tai, kad FC Vilnius vos ne masiškai importuoja legionierius iš Brazilijos, todėl šis klubas daugeliui futbolo aistruolių tapo nebe sostinės vardą turinčiu klubu, o elementaria Brazilijos ambasada Lietuvoje. Mes nejaučiame jokios rasinės neapykantos ar kažko panašaus šiems legionieriams, tačiau esame pasipiktinę tuo, kad šis klubas visiškai nulietuvėjo. Mes suprastume, jeigu tokie pirkiniai pasiteisintų ir FC Vilniaus komanda rodytų gerus rezultatus. Tada tokie žingsniai būtų suprantami ir pateisinami. Tačiau jau trečius metus į „Vilnių“ dideliais kiekiais yra vežami brazilai, kurie visiškai nepateisina visų mūsų vilčių. Mums tai yra nesuprantama.

          Prisiminkime 2005 metų sezoną... FC Vilniuje buvo regis 6 brazilai, kurie visiškai nieko neparodė, o komanda atrodė tragiškai. Iš tų brazilų beliko Gleytonas Barbosa, kuris buvo perkeltas į antrą komandą ir galiausiai būdamas 24 metų neturi jokio kontrakto, o yra garsus tik savo draugyste su Beata iš grupės Funky. Komanda tuomet rėmėsi tik keliais legionieriais ir sugebėjo iškovoti garbingą – penktąją vietą. Taip pat prisiminkime, kad tuomet tik priešpaskutiniame ture praradome galimybę kovoti dėl medalių. Tada komandos branduolys buvo jauni Lietuvos futbolininkai. Praeitame sezone Brazilijos piliečių kiekis mūsų klube išaugo milžiniškai, o rezultatas – pakeisti kelis kartus treneriai ir pasiekta, švelniai tariant neaukšta – 7 vieta. Maža to, kad mes atsidūrėme tokioje žemoje vietoje, turėjome atsisveikinti su vienu geriausiu A lygos vartininku M.Kijewsky ir gynėju A. Mrowec. Ant suoliuko vis daugiau laiko turėjo praleidinėti mūsų lietuviai futbolininkai. Ir blogiausia yra tai, kad jie sėdo ant suoliuko ne dėl to, kad būtų prasti žaidėjai, o dėl to, kad komandos vadovybė tikėjo, kad per kažkurias rungtynes ateis laikas ir brazilai atsiskleis. Ir kur mus nuvedė tokia komandos formavimo politika?

          Negana to, turint dviejų metų skaudžią patirtį, klubas toliau vykdo sunkiai suvokiamą politiką: toliau dideliais kiekiais vežami brazilai ir parduodami lietuviai. Viena skaudesnių tarpsezonio netekčių – Mindaugo Pankos pardavimas Vėtros klubui. Mindaugas, nors ir jaunas, tačiau turintis didelį potencialą žaidėjas, yra parduodamas kitai Vilniaus komandai, nes anot klubo „turim daug tokios pat pozicijos žaidėjų“.

          Klubas teigia, kad yra geresnių už M. Panką klube, bet kuris tos pozicijos žaidėjas yra įmušęs tiek, kiek įmušė Panka? Likę Lietuviai žaidėjai toliau yra „pūdomi“ ant suoliuko ir nurašomi. Ir dėl ko? Verslo? Asmeninių simpatijų? Atsakykite mums, ko? Rezultatų nėra, o per gerbiamą klubo vadovybę klubas praradinėja dvasią ir veidą. Argi patys nepastebite, kokia atmosfera vyrauja klube? Kaip Jūs ją apibūdintumėte? Galima sakyti, kad jos visai nėra. Ar ant tiek sužlugdyti žaidėjai gali rodyti gerus rezultatus? Pagaliau, kaip jiems bendrauti, kai didžioji dalis jų komandos draugų yra atvykėliai iš Brazilijos. Patys lietuviai šiame klube tampa savotiški legionieriai, kuriems jau sunku rasti lietuviškai bendraujančių komandos narių. Ar tai jums atrodo normalu?

          Mes norime, kad klube vyrautų gera atmosfera, kad FC Vilnius būtų Lietuvos, o ne Brazilijos klubas. Mes norime šanso mūsų žaidėjams, o taip pat ir Lietuviškam futbolui. Trumpai tariant, mes norėtume, kad komanda taptų labiau lietuviškesnė ir propaguotų lietuvišką futbolą. Mes norime, kad futbolas FC Vilniaus klube, būtų ne pilka komercija, o futbolas su savo veidu ir charakteriu.

          Šis laiškas yra mūsų visiško nusivylimo išdava. Mes tiesiog norime parodyti, kad mums rūpi šis futbolo klubas ir taip norime parodyti savo požiūrį į šiuo metu esamą tvarką. Ateityje imsimės ir kitų protesto formų, jei klubas ir toliau vykdys daugeliui nesuprantamą savo politiką. Tikimės, kad bent kažkiek bus atsižvelgta į mūsų pageidavimus. Mes mylim šitą klubą, mylim jo spalvas ir norime, kad jis, kaip ir žadėjo kurtų savo tradiciją. Tik manome, kad ši tradicija neturėtų būti braziliška. Tik visiškas nusivylimas klubo vadovybės politika ir begalinė meilė klubui mus skatina taip elgtis.

          Pagarbiai

          FC Vilniaus ištikimiausi sirgaliai,
          FCV Sector
          va kas būna, kai laikraštis pradeda vadovauti ir futbolui

          Comment


            Parašė daktaras Rodyti pranešimą
            va kas būna, kai laikraštis pradeda vadovauti ir futbolui
            laikraštis ar Kauno grūdai?

            Comment


              /\ laikraštis juk kaip pompastiškai buvo pasirašoma sutartis su lietuvos rytu. matomai, pompastika greit baigėsi...

              Comment


                Parašė daktaras Rodyti pranešimą
                /\ laikraštis juk kaip pompastiškai buvo pasirašoma sutartis su lietuvos rytu. matomai, pompastika greit baigėsi...
                tai rėmimo sutartis viena. o savininkas juk ir liko barkštys, o ne vainauskas

                Comment


                  hmmm, o tai kodėl tada lietuvos ryto emblema puikuojasi ant fc vilniaus marškinėlių pačioj geriausioj vietoj? manai davė jonelis pinigų, ir jau jam ant dūšios ramu? dabar neatsimenu gerai, bet kažkas iš ryto (nežinau, ar pats jonelis) tikrai įeina į fcv valdybos sudėtį

                  Comment


                    Parašė daktaras Rodyti pranešimą
                    hmmm, o tai kodėl tada lietuvos ryto emblema puikuojasi ant fc vilniaus marškinėlių pačioj geriausioj vietoj? manai davė jonelis pinigų, ir jau jam ant dūšios ramu? dabar neatsimenu gerai, bet kažkas iš ryto (nežinau, ar pats jonelis) tikrai įeina į fcv valdybos sudėtį
                    gal tada pasidalinę akcijas. tiesa sakant aš ir nesu labai tikras. tiesiog kažkada teko skaityti apie barkštį kur jis gyrėsi kad įsigyjo futbolo klubą Vilniuje. neminėdamas pavadinimo, kadangi kitų futbolo klubų savininkai kaip ir aiškūs, tai atmetimo būdu liko fc Vilnius

                    Comment


                      pala pala, o tai kas dabar valdo Žalgirį? juk didysis janušas jį kažkam pardavė... nežinau kam, bet gal tu žinai?

                      Comment


                        Vadimas Kastujevas

                        toliau iš delfi. tv3 laidos top10 seno anonso



                        Milijonieriai Veronika ir Vadimas Kastujevai savo pirmuosius pinigus užsidirbo gana neįprastu būdu. Prieš penkiolika metų Lietuvoje buvo gana populiarus toks žaidimas: gauni paštu sąrašą žmonių, kuriems turi pervesti tam tikrą sumą pinigų. Visi lietuviai šį žaidimą vertino gana skeptiškai, tačiau Veronika iš to sugebėjo pasipelnyti: nusipirko ne tik automobilį, bet ir butą. Taip prasidėjo Kastujevų aukso amžius. Šiandien tris vaikus auginanti pora turi tai, apie ką daugelis tik svajoja. Net futbolo klubą “Žalgiris” ir ypatingai garsių draugų. O jų tarpe – seksualioji Pamela Anderson!

                        Comment


                          /\ aišku

                          Comment


                            @daktaras: Kiek skaičiau, tai "Lietuvos rytas" yra didžiausias rėmėjas, bet ne savininkas. Ir beje, Jonelį maišai su Gedvydu, kuris kiek žinau yra pagrindinis laikraščio savininkas.

                            Comment


                              /\ nu tik nereikia lialia jeigu tu kiši daug pinigų į klubą, natūralu, kad ne už ačiū - nori rezultatų ir vadovauti juk elementaru vatsonai ar čia lrytas labdara užsiiminėja? juk tai nerealu

                              Comment


                                na jau na jau...

                                Comment


                                  @Daktaras: "lialia" buvo tavo pats pirmas pranešimas ir kai kurie kiti tiesiog vadovavimaisi elementaria logika.

                                  Comment


                                    pabandysiu vaizdžiau paaiškint visiems "lazdavotojas" - Kauno Žalgirį remia smarkiai snoras, savivaldybė, gubernija - visi jie valdyboje sėdi. tarkim šiaulius remia šiaulių plentas - jie irgi vadovybėje. apie rytą aš išvis patyliu, ten turbūt be jono nelabai kas ir balsą teturi... tai kodėl remdamasis tokiais pavyzdžiais, negaliu teigti, kad jonelis, remdamas savo tėvo pinigais fcv, negali sėdėti jo valdyboje ir priiminėti sprendimus? argumentuok edd ar kas, įrodykit, kad yra priešingai, o ne eilinį kartą ironizuokit. žinau, kad tą mokat, bet aš prašau konkrečių įrodymų, kai įrodysi, tada ir galėsi aiškint, kad mano logika prasta

                                    Comment


                                      Parašė daktaras Rodyti pranešimą
                                      pabandysiu vaizdžiau paaiškint visiems "lazdavotojas" - Kauno Žalgirį remia smarkiai snoras, savivaldybė, gubernija - visi jie valdyboje sėdi. tarkim šiaulius remia šiaulių plentas - jie irgi vadovybėje. apie rytą aš išvis patyliu, ten turbūt be jono nelabai kas ir balsą teturi... tai kodėl remdamasis tokiais pavyzdžiais, negaliu teigti, kad jonelis, remdamas savo tėvo pinigais fcv, negali sėdėti jo valdyboje ir priiminėti sprendimus? argumentuok edd ar kas, įrodykit, kad yra priešingai, o ne eilinį kartą ironizuokit.
                                      Aš irgi prašau konkrečių įrodymų iš tavo pusės Kaltė turi būti įrodyta, ne nekaltumas
                                      Įžvalgos.lt - FB - G+

                                      Comment


                                        @Daktaras: Štai ką man vienas veikėjas vardu Elementarus Logikas pasakė:
                                        Parašė Elementarus Logikas
                                        Gyvena Petras Petraitis. Manau, kad Petras Petraitis yra daktaras, nes pažįstu kitą Petrą, kuris yra daktaras. Sakysit nesąmonė ir "lazdavosit" mane? Blogai, žemas lygis. Argumentuokit ir įrodykit, kad Petras Petraitis nėra daktaras, o ne eilinį kartą ironizuokit. Žinau, kad tą mokat, bet aš prašau konkrečių įrodymų, kai įrodysi, tada ir galėsi aiškint, kad mano logika prasta.

                                        Comment


                                          /\ kaip visada... argumentų nulis...

                                          Aš irgi prašau konkrečių įrodymų iš tavo pusės Kaltė turi būti įrodyta, ne nekaltumas
                                          remiuosi pavyzdžiai iš lietuvos sporto, todėl ir prašau, kad kasnors nuginčytų, jeigu tai, ką sakau, yra netiesa

                                          Comment

                                          Working...
                                          X