Parašė liutass
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Futbolas
Collapse
X
-
Šlovė visagaliui Kaunui
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
Parašė L3WTiksliau Liubinsko, o ne žaidėjų. Žaidimas Vilniuje arba Kaune rezultatui įtakos neturi, tiesiog reikia žaisti ten, kur turime geriausias sąlygas.
Comment
-
Parašė minjeyNu tai štai jums ir prašom... pats nežinai apie ką rašai... Viskas, diskusija baigta, nes yra visiškai beprasmiška.
Comment
-
As tikrai vaikstau (jeigu bunu LT) i visas nacionalines komandos varzybas, ar jos butu Vilniuje ar Kaune, tikrai man tai nera svarbu... bet siek tiek uzkliuvo toks "stumimas" ant Vetros stadiono, na jis yra tikrai jaukesnis (ziurint futbola).Gal ten nera tokia gera infrastruktura kaip Kaune, pilnai sutinku, bet ziurovams ten yra smagiau ziureti.
Anyway, turime suprasti, kad Kauno stadionas yra talpesnis ir dali varzybu ziuresime tenai.
Comment
-
Parašė ArtasAs tikrai vaikstau (jeigu bunu LT) i visas nacionalines komandos varzybas, ar jos butu Vilniuje ar Kaune, tikrai man tai nera svarbu... bet siek tiek uzkliuvo toks "stumimas" ant Vetros stadiono, na jis yra tikrai jaukesnis (ziurint futbola).Gal ten nera tokia gera infrastruktura kaip Kaune, pilnai sutinku, bet ziurovams ten yra smagiau ziureti.
Anyway, turime suprasti, kad Kauno stadionas yra talpesnis ir dali varzybu ziuresime tenai.
Comment
-
po teisbe, tai man Kauno stadione baisiau nei žalgirio. žalgirio bent jau tribūnos stabilios, o kaune jos siūbuoja. statmenos, žodžiu visos sąlygos nuriedėti. ir tikrai nelabai suprantu, kuom jau tas žalgirio stadionas nesaugus. na nebent dėl tulikų nes ten kaip ir durų nėra ir viska mato mažos mergaitės, kurios paskui užaugusios išvažiuoja į londona prostitutėm padirbėti
Comment
Comment