Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Futbolas

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Ekranas - Hjk
    Suduva - Rapid
    Siauliai - Wysla
    Tauras - Chlanesli (butent taip tariasi)
    You can change your car, you can change your house, you can change your Wetherspoon, you can change your wife or religion, even you can change your sex. But you can never change the team you support...

    Comment


      Parašė zanaz Rodyti pranešimą
      Ekranas - Hjk
      Suduva - Rapid
      Siauliai - Wysla
      Tauras - Chlanesli (butent taip tariasi)
      Geri burtai, man patinka

      Comment


        Taurui sekantis bus APOEL.
        Netolimas kelias uefa lygoje mūsų komandų laukia
        Gal dar Ekranui pasiseks su burtais kitame rate...
        Paskutinis taisė geriantis; 2010.06.21, 16:25.
        Aš neliūdnas - aš blaivus

        Comment


          netransliuoja tribūnų todėl, kad kameros yra tribūnose, nėra galimybių kokybiškai filmuoti "nuo žemės" beveik...

          Comment


            Parašė Maarko Rodyti pranešimą
            tik dabar įsijungiau pažiūrėti Baltijos taurės ir likau labai maloniai nustebintas per teliką pamatęs stadiono tribūnas, o ne miškus - šaunuoliai lryto TV! kodėl niekas iki šiol to nebuvo sugalvojęs???
            - TV3 tai darė jau prieš daugelį metų, bet kai Vytaras Radzevičius iš tos kompanijos išėjo, nustojo ne tik kameras statyti prieš tribūną, bet ir iš vis nusprendė neberodyti fulės

            Comment


              Parašė Valiukas Rodyti pranešimą
              Geri burtai, man patinka
              Wisla Crakow !!!!!!!! Geri burtai !!!!!!
              KAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)

              Comment


                Kaip suprantu, broniaus šitas video. Dėkui jam.
                http://www.youtube.com/watch?v=gkP4G3Ej6TU
                Apie dešimt tūkstančių Mažeikiuose. Įdomu, ar kada bus pakartotas šis rekordas A-lygos varžybose ? Ir apskritai, ar kada Lietuvoje futbolas bus tokio aukšto lygio kaip tada ?

                Comment


                  Ir apskritai, ar kada Lietuvoje futbolas bus tokio aukšto lygio kaip tada ?
                  - Nors iš esmės sutinku, kad lietuviškas futbolas (kaip žaidimas) tais laikais buvo kiek aukštesnio lygio, ši sporto šaka susideda iš labai daugelio komponentų. Ir tokie dalykai kaip treniruočių sąlygos, stadionai, požiūris į profesionalumą ir kt. šiais laikais nusveria anuosius.

                  Comment


                    Got sun in my face, sleeping rough on the road

                    Comment


                      O matėt vakar kaip nesveikai Baltijos lygos finanas ėjosi? Iš pradžių "Sūduva" per paskutinę pridėto laiko minutę ištempė pratęsimą - 1:1, per pratęsimą atsilikinėjo 3:1, bet vėl per paskutinę minutę išplėšė 11 m baudinius. Deja, tas pats Urbšys, jau tapęs rungtynių herojum (pelnęs 3 įvartį), nerealizavo baudinio ir auksas atiteko Ventspilio futbolininkams.
                      Šiaip mačiau tik nuo antro kėlinio (nes tik tada pavyko aptikt Viasat Sport Baltic live stream'ą), bet įsiminė nevykęs teisėjo darbas. Ir taip pat buvo kažkokių neramumų su apsaugos darbuotojais, tik nerodė kas ten vyko. Bet iš esmės tai žiūrėjau su didžiausiu malonumu. Tiek dėl žaidimo, tiek dėl transliacijos kokybės. Viasat Sport Baltic žmonės dirba nepalyginamai geriau, nei Lryto TV.

                      Comment


                        Nu jo lietus vakar davė kaip reikiant, gerai tik, kad pačioj pabaigoj varžybų, o pėsčiom keliauti namo buvo išvis kaifas tik nesupratau kodėl Vėtra apšvietimo nepajungė, rungtynių gale ir dar per lietų buvo sunku kanors įžiūrėti :/ rezultatas, aišku, nedžiugina, švelniai tariant, nors dabar tai reikai džiaugtis, kad išvis komanda žaidžia...
                        Istorijos nesuklastosi! P. B. Prūdas

                        Comment


                          viesa paslaptis kad su skotais zaisim Kaune, patvirtinta oficialiai
                          http://www.scottishfa.co.uk/scottish...=6&newsID=6198
                          You can change your car, you can change your house, you can change your Wetherspoon, you can change your wife or religion, even you can change your sex. But you can never change the team you support...

                          Comment


                            "Sport 1" truputį reabilituojasi Transliuos "Šiauliai" - "Wisla":
                            liepos 15 d., 21 valandą, tiesiogiai transliuos Šiaulių“ komandos namų rungtynes su Krokuvos „Wisla“ (Lenkija).
                            Šiauliečiams tai bus UEFA Europos lygos antrojo atrankos etapo pirmasis mačas.
                            http://penalty.lt/%E2%80%9Esiauliu%E...9C-televizija/

                            O šiaip tai jėga, kad 21 valandą rungtynės. Bus įdomu pamatyt kaip Šiaulių stadionas atrodo prie apšvietimo ir su krūva piktų lenkų
                            Paskutinis taisė Valiukas; 2010.07.09, 09:36.

                            Comment


                              Parašė Valiukas Rodyti pranešimą
                              O šiaip tai jėga, kad 21 valandą rungtynės. Bus įdomu pamatyt kaip Šiaulių stadionas atrodo prie apšvietimo ir su krūva piktų lenkų
                              Tikiuosi, Šiaulių policininkai jau balnoja žirgus ir treniruojasi kirsti "bananais". Gali prireikti kavalerijos atakos, kaip Vilniuje...

                              Comment


                                Na jeigu Wislos fanai bus nusiteikę panašiai kaip kad buvo Legios tai vien dėl jų vertą į rungtynes eit Vėtra - Legia iki šiol yra įspūdingiausios mano matytos varžybos
                                Istorijos nesuklastosi! P. B. Prūdas

                                Comment


                                  07-14, 19.10 val. per Lietuvos ryto televiziją: "Ekranas" - "HJK"
                                  07-15:
                                  18 val. per LTV2: "Tauras" - "Apoel"
                                  21val. per Sport1: "Šiauliai" - "Wisla"

                                  Lietuvos televizijos šią savaitę parodys net trejas futbolo varžybas

                                  nebuvo tiek daug lietuviško futbolo. Šią savaitę net trys skirtingi televizijų kanalai parodys trejas futbolo varžybas, kuriose rungtyniaus Lietuvos ekipos.
                                  Televizijų transliacijas pirmoji pradės „Lietuvos ryto“ televizija, kuri trečiadienį, 19.10 val., tiesiogiai iš Panevėžio parodys UEFA Čempionų lygos antrojo kvalifikacinio etapo rungtynes tarp vietos „Ekrano“ ir „HJK Helsiniki“ ekipos iš Suomijos.
                                  Ketvirtadienį žiūrovai galės džiaugtis net dvejomis futbolo transliacijomis. Lietuvos televizijos antrasis kanalas, 18:00 val., tiesiogiai iš Kauno parodys UEFA Europos lygos antrojo kvalifikacinio etapo rungtynes tarp Tauragės „Tauro“ ir „APEOL“ ekipos iš Kipro, o 21.00 val. „Sport1” televizijos žiūrovai galės išvysti taip pat UEFA Europos lygos antrojo kvalifikacinio etapo rungtynes, tačiau šįkart iš Šiaulių, kur vietos „Šiauliai“ rungtyniaus su Krokuvos „Wisla“ (Lenkija) futbolininkai.
                                  Ketvirtadienį taip pat vyks UEFA Europos lygos rungtynės ir Marijampolėje. Ten „Sūduva“ kovos su Vienos „Rapid“ (Austrija) futbolininkai, tačiau kol kas apie šio mačo transliaciją nepranešama.

                                  http://www.ivartis.lt
                                  Paskutinis taisė Valiukas; 2010.07.13, 07:40.

                                  Comment


                                    Įsipareigojimų nevykdžiusi „Vėtra“ šalinama iš LFF varžybų
                                    2010-07-13 15:48

                                    LFF

                                    Lietuvos futbolo federacijos Drausmės komiteto (LFF DK) sprendimu, įsipareigojimo įgyvendinti licencijavimo finansinius kriterijus neįvykdęs Vilniaus „Vėtros“ klubas šalinamas iš 2010 metų A lygos, dublerių ir 2010/11 m. LFF taurės varžybų, o komandos rezultatai anuliuojami.

                                    LFF Vykdomasis Komitetas (LFF VK) „Vėtros“ klubui žaisti A lygoje leido išimties tvarka su įpareigojimu iki nustatyto termino įgyvendinti licencijavimo finansinių kriterijų reikalavimus.

                                    Tačiau, nei iki pirminio, nei iki vėliau skirto papildomo termino „Vėtra“ neatliko šio įsipareigojimo. Kaip teigiama LFF Licencijavimo skyriaus išvadose, klubas net po pakartotinų raginimų nepateikė jokios papildomos dokumentacijos, vis dar nėra atsiskaitęs su savo žaidėjais, darbuotojais, mokesčių institucijomis ir nėra jokių požymių, kad tai planuoja daryti.

                                    Savo sprendime LFF DK taip pat atsižvelgė į klubo žaidėjų interesus, nes liepos mėnesį jie turi galimybę būti registruojami kitose komandose. „Gavome labai daug oficialių kreipimųsi iš „Vėtros“ žaidėjų bei trenerių dėl to, kad su jais neatsiskaitoma. Klubas ignoravo tiek ir savo darbuotojus, tiek ir LFF įspėjimus.“, - sakė LFF DK sekretorius Ričardas Zdančius.

                                    LFF DK nutarime teigiama, jog nėra konkrečios informacijos, kad tie įsipareigojimai gali būti įvykdyti, o klubo struktūra tinkamai neveikia. Todėl „Vėtra“ nėra pajėgi pagal visus sportinius principus užbaigti 2010 m. A lygos, dublerių čempionatus bei dalyvauti 2010/11 m. LFF taurėje ir yra šalinama iš šių varžybų.

                                    Siekiant, kad dėl savo įsipareigojimų nevykdžiusio klubo dalyvavimo čempionate nebūtų pažeisti kitų klubų interesai ir sportinė konkurencija – ne visos komandos yra sužaidusios su „Vėtra“ po vienodai rungtynių - visi iki šiol 2010 m. A lygoje ir dublerių čempionate „Vėtros“ sužaistų rungtynių rezultatai anuliuojami. Tai reiškia, jog toliau A lygos ir dublerių čempionatuose toliau rungsis 10 komandų.

                                    Siekti toliau dalyvauti kurio nors lygio LFF varžybose „Vėtra“ gali tik kitą sezoną. Vilniaus klubas turi teisę pateikti apeliaciją per dvi darbo dienas nuo LFF DK sprendimo paskelbimo.

                                    LFF DK taip pat informavo, jog „Vėtros“ žaidėjai gali patys nuspręsti, ar šiuo metu nori nutraukti kontraktus su klubu. Tokius prašymus jau pateikė daugelis komandos futbolininkų. Bet kokiu atveju pabrėžiama, jog sprendimas pašalinti „Vėtrą“ iš LFF varžybų neatleidžia klubo nuo prievolės vykdyti savo ankstesnius finansinius įsipareigojimus.

                                    Išimties tvarka į 2010 metų A lygos čempionatą buvo priimtas ir Kauno „Atletas“, tačiau šis klubas pateikė pakankamai papildomos ir patikslintos dokumentacijos bei įgyvendino privalomus finansinius kriterijus.
                                    http://www.lff.lt/news.php?news_id=7987
                                    Istorijos nesuklastosi! P. B. Prūdas

                                    Comment


                                      Parašė Maarko Rodyti pranešimą
                                      Na jeigu Wislos fanai bus nusiteikę panašiai kaip kad buvo Legios tai vien dėl jų vertą į rungtynes eit Vėtra - Legia iki šiol yra įspūdingiausios mano matytos varžybos
                                      Wislos fanai, palyginti, ramios avelės.

                                      Comment


                                        na aš turėjau omeny ne tik karą su policija, bet ir komandos palaikymą - kaip prieš varžybas šoko, dainavo ir apskritai nerealiai atrodė pilna "Vėtros" tribūna - nieko panašaus Lietuvoj daugiau neteko matyti, o Wislos fanai, kiek žinau, bent jau su kitos Krokuvos komandos - Krakowia fanais irgi mėgsta pasimušti - ne kartą jų varžybos buvo žaistos ir be žiūrovų, kad būtų išvengta neramumų
                                        Istorijos nesuklastosi! P. B. Prūdas

                                        Comment


                                          na nepasakyčiau, kad Krokuvėnai ramesni už Legia užtenka youtubei keleta video pasižiūrėt

                                          Comment

                                          Working...
                                          X